Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Деласпорт ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,Офис Парк Пловдив, бул. Свобода 65А&markers=Пловдив,Офис Парк Пловдив, бул. Свобода 65А

Деласпорт ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 64 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 64


настоящ служител

24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
3

Няма фирма без проблеми и тази не прави изключения. Но дойде в труден за мен момент и ми повярва. Интервюто при мен мина стегнато за час с отворени въпроси, а не някакви като по учебник и хората се държаха дружелюбно. Бях се притеснил от негативните коментари тук, но нямах избор, защото неочаквано останах без работа и приех бързо офертата. Сега мисля, че са от хора които са имали малшанс или са сбъркали нещо непоправимо в работата. Броя на служителите се увеличава и да плащаш редовно заплати на над 300 човека е супер. Кризата за едни е изпитание, а за други възможност. Изглежда, че бизнеса се разраства и Деласпорт е във възход. Моята заплата е около и малко над средната в ИТ сектора за съответната позиция и съм сигурен, че дори може и по-добре. Основно каквото си поискаш на интервюто (макар да съм чул и за предоговаряне според представянето). Веднъж получих неочакван бонус. Тим билдинга беше на ниво. Но за мен е много по-важно да има уважение, разбирателство, спокойствие, сигурност и професионализъм. Израелците понякога може да са по-емоционални, но в добрия смисъл на думата. Нима ние на балканите не сме емоционални?!? Уважавам ги много повече от много шефове, които съм имал (българи, украинци, руснаци, гърци, англичани, германци, австрийци и др.), но несъм расист. Фирмата е цветна - има хора от различни националности, но предимно българи. Работната обстановка е по-добра от много компании претендиращи с високата си корпоративна култура. Офисът ми е малко неудобен, но сградата ок и е приятно за разходка наоколо. Паркирането в района е проблем, но по-рано сутрин има свободни места в зоните разрешени за паркиране. Има домашен офис, но не е 100%, защото изглежда някои колеги злоупотребяват. Надявам се това да се промени в бъдеще. Работата ми е интересна, сблъсквам се с реални проблеми и полека нешата се подобряват. Няма голяма бюрокрация, но има възможност да се подобрят някои процедури. Като цяло е едно нелошо място за работа и бих го препоръчал на приятел. Има доста добри бонуси за препоръка. Отново казвам - не всичко е цветя и рози.. инфлацията се увеличава. Препоръчвам на мениджмънта да ревизират перформънса на годишна база и да получаваме съответната индексация, за да не се налага да търсим друга работа.


настоящ служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-4
Потенциал
-1
Местоположение
-2
Колеги
1
Работна среда
-4

Аз съм служител в Dev-отделът. На интервюто ми бяха Рами и Майкъл. Сега, ако трябва да съм честен Майкъл на вид прилича на сериен убиец - нещо като Декстър, плешив с психарски поглед, вперен в теб и такъв дрезгав глас. Стреснах се, признавам си, наистина има вид на олигофрен. Обаче, е е лош човек. Казвам го за бъдещите кандидати за работата в този отдел. Майкъл не разбира от програмиране, нито от управление на процеси. Чист голтак е. Рами е в час, технически е грамотен, но е много мазен, в смисъл не разчитайте на думите му, ако не е написано. Постоянно забравят.

Впечатленията ми до момента:
1. Не държат на думата си, каквото обещаят няма ли го писмено не очаквайте корекция на заплата.
2. Заплата - за начално ниво е ок.
3. Не плащат за стаж, това е първата ми работа, където не ми се плаща стажа, нито се зачита!
4. Бонусът не е обвързан писмено в трудовия договор.
5. Няма паркоместа в офиса и фирмата не осигурява за служители дори при поискване да се заплащат от нас.
6. Социални придобивки като платен отпуск е 20дни. Досега все 25 дни получавам, но в тази фирма не е така.
7. Не се толерират хоум офисите, не се гледа с добро око от баш големите шефове.
8. Социалните придобивки са предимно за шефовете - чужденците.
9. Абе, чета коментари долу вярно е крещи се много от баш шефа единия. Постоянно крещи и се чува минавайки из офиса. Ся не е нормално не сме цигани тука да ни третират така. Това напряга и стресира хората
10. Лаптопи и уиндоуси да кракнати са и забива
11. Скръм екипа и продъкт мениджмънта са гола-вода. Тва или им е първа работа такава и не са запознати с процеси и бизнес управление на задачите, и важните таскове. като цяло са ок - на начално ниво и за по малка фирма.

Като цяло фирмата не е кой знае какво, заплатите в дев отдела са като изключим баш шефовете ниски - клонящи към средни и под нивото за айти фирма. Човешките ресурси наистина не разбират и не могат да намерят кадри, защото нивото е под-средното и трудно ще привлечат опитни хора с тези условия. Ся солетите и вафлите в хладилника не ни хранят. Всички бачкаме за пари


-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-4
Работна среда
-4

От къде да почна...

Бях част от съпорт отдела в Пловдив ръководен от Питър Хол - нагъл, необразован Англичанин който постоянно крещи и се държи, като малко дете.

Ще слушате много приказки, за увеличение на заплтата, за развитие и т.н. За жалост обаче всичко е лъжа. Даже и да се издигнете в фирмата няма да получите 1 лев, нещата са на толкова непрофесионално ниво, че даже и да сте на по-висока позиция няма да придобиете никакъв ценен опит.

Накрая, преди да напусна, започнаха да наемат само деца, ДА! Точно така! Хора които тъкмо са завършили средно образование или са enroll-нали в уни... Питате се каква е целта? За да се дават възможно най-малко пари, разбира се.

Говорил съм си с колеги/колежки от екипа и нека ви кажа, че има хора които са с по 2 езика, примерно Английски с Немски/Италиански и работят за по 1100 - 1300 лева на месец и в замяна ги смачкват от работа! :D :D :D

Целта в съпорт отдела е просто да има някого да отговаря на клиентите, дали това е бай ганьо или не, за фирмата няма значение! И всичко това тръгва от горе - Питър Хол.

Не си измислям това което казвам, но нека да ви дам полезен съвет: Ако, сте човек с амбиций и имате предишен опит в ИТ/Офис сферата - това не е вашето място!!! Започвайте работа тук само ако сте я закъсали яко или нямате никъв опит и ще използвате фирмата като трамплин!

Искате да имате майкрософт 365? Ще имате, но пиратски от 2016 година! Искате оригинален Уиндоус 10? Ще имате кракнат от замунда! Искате компютър който да не забива? Ще имате комютър с хардуер на поне 4-5 години който ще забива ЯКО, придружен с стари монитори и скъсани столове!

Правете си изводите приятели. Това което написах отгоре е нищо, само съм надраскал земята x)


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бивш служител съм. За радост. Като напуснах осъзнах, че твърде дълго съм ходил на работа отвратен от обстановката, нещо за което псевдо лидършипа също дължи вредни.
Значи, да си прост е едно, да не го знаеш е друго, да си прост и нагъл и да го показваш е петорно. Има един мега селянин с физиономия на ранния Милко Калайджиев и друг с който се разхождат като Тимон и Пумба (постоянно се крещи, което ме води на мисълта, че тези хора умаловажават труда на служителите си и самите тях).
Постоянно има издънки – предимно от HR екипа или от хората X, които се назначават за лидери в екипите.
След отношението на жената в HR, която е груба и леко глуповата, но за сметка на това нагла ми става ясно как работи системата в тази компания.

Четете,питайте, мислете.
Без уважение


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Честита Коледа! Съгласен съм с коментара по-долу за ИТ/Дев отдела. Хардуерът и лаптопите са слаби, както и забиват. На мен ми прегряваше лаптопа, столовете са лоши, а аз имам проблеми с кръста и ме боли по цял ден. Колегите програмисти повечето са наистина ламери. Софтуерът е пиратски или кракнат. Не е сериозно да ми дадеш лаптоп за 2 бона с пиратски кракнат от замунда Win. Никакви социални придобивки, в други фирми дават повече пари за ваучери, карти за градския, както и 25 дни отпуск. И баш шефчетата крещят нещо постоянно. Това е първата ми айти фирма, в която работя и чувам крясъци в офиса. Не препоръчвам за хора с опит и желание за развитие. Съветът ми е проучете ги добре, преди да започнете работа там.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Споделям изключително негативен опит от краткия ми престоя в ИТ отдела.Първо ви предлагат много бързо оферта с договорената сума, за да не ви изпуснат, че там на година идва по един човек за екипа.
Относно самата работа - нещата са много зле - няма спецификаци и всеки работи на сляпо и при това имате срокове. Хардуера е зле - на мен ми забиваше.

За колегите - млади хора предимно джуниъри. Между екипите има доста дрезги помежду им. Като цяло човек се изнервя понеже има блокове на всяка стъпка - или липса на информация.
Отношението е негативно.
Не препоръчвам да почвате при тях, освен ако не сте мноого закъсали!


шубе го/я е и не казва!

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-2
Потенциал
-2
Местоположение
2
Колеги
-2
Работна среда
-5

Чета коментарите, и се хиля с глас. Дани още ли работи там не мога да повярвам! Как Ави го търпи още. Това е най-големият олигофрен във фирмата. Не може да говори нормално, все едно има говорен дефект. Говори някакъв мангалски английски. Представям си го как се пуска на хубавите мацки в офиса. Навремето имаше една дето му се натискаше и я направиха мениджър на отдел та може и сега да му излезне касмета.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,

Ще бъда кратък.

Кандидатсвах за работа в дев отдела. Имах онлайн интервю.

Присъстваше едно момиче от ЧР и Майкъл и Рами. Измениха часа за интервюто два пъти. И двамата са шефове на отдели. Това не е моята фирма, по простата причина, че не можаха да ми отговорят на въпросите. Въпросният Майкъл според мен не е айти специалист, защото технически някои неща не са му ясни, от това което говореше половината бяха глупости и общи приказки нищо което да е конкретно в работата . Направи ми лошо впечатление, че като ме попитаха за опита ми, да се представя не ме слушаха. Тоя Рами нещо си цъкаше на телефона. После му звънна някой, абе много неуважително. Като имаш интервю отдели 20мин и се дръж професионално. Нещо не ми направиха добро впечатление. Това, което ми развиваха като история на компанията и работата ми звучи по-скоро като за начално ниво програмист, а не човек с опит. В обявата пишеше друго. Само ми загубиха времето. Този Рами ми говори и обяснява едно, а другия противоречива информация. Като стартова заплата за junior е ОК. Не ми изглеждаха сериозни като общи впечатления за двамата интервюиращи.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Моето мнение ще е по-общо, защото както може би виждате, това е най-хейтърския сайт. Според мен, хубавите мнения си ги пишат работодателите сами, а тук пишат само незадоволени и злобни хорица, които нямат друго какво да правят. И не е кой знае какво 10-на негативни мнения на година от такива хора, които няма какво друго да правят, на фона на още 250, които си работят и ако нещо не им харесва просто си тръгват без много шум и търсят следваща алтернатива и друг работодател. Мъдрите хора знаят, че монетата винаги има 2 страни.
Та, незадоволените хора независимо дали са в Деласпорт или някъде другаде, никога няма да са доволни и вечно ще имат за какво да се оплакват, да мрънкат и все някой друг ще им е виновен за ставащото наоколо. Вероятно знаете поговорката- на крива ракета Космосът й крив!
Скъпи анонимни бивши служители- бъдете позитивни! Не знаете какво е глад, нищета, война, работа по 12 часа прави на конвейер или работа на 0 и +40 градуса в складове и на прах, така че бъдете благодарни на това, което имате! Защото такива като Вальо, Диди, по на 25-26 години с очаквания и претенци до небето, неопределили се още аз какъв съм и защо такъв съм, ще си останат на нивото, на което са сега.


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
1
Потенциал
-1
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
-3

бате, фирмата е мега зле. те хората в нета и по форумите си пишат за сайтовете, че не стават и са зле. не плащат. Авката като дойде в България или пише в back office DONT PAY.
половината им сайтове нямат лиценз никъде, хората като дойдат на чат и питат и ние нищо не им казваме, защото Данката така ни инструктира. играчите и клиентите постоянно се оплакват, че не могат да депозират пари.
всеки ти се прави на шефче. Питър Хол горкия не може да се оправи с текучеството.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?