Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Деласпорт ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,Офис Парк Пловдив, бул. Свобода 65А&markers=Пловдив,Офис Парк Пловдив, бул. Свобода 65А

Деласпорт ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 64 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 64


44 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Четейки негативните коментари, които са за компанията - моментално искам да задам въпроса – от кога фирмената култура, добрият тон и комуникацията в нея,трябва да се тълкуват по толкова нелеп начин?

DEV екипа на фирмата, сме изправени пред предизвикателството да откриваме подходящите хора с ясна цел, потенциал и способност да развиват себе си и да дадат най-доброто за компанията.
Аз работя в компанията от близо година и смело мога да твърдя, че това е компания която гледа смело в бъдещето.Успехът и положителните отзиви на колегите са доказателство за това и непрекъснатото развитие и разширяване на нашата компания.
В този ред на мисли, искам да поясня, че поведението от страна на СЕО-то към мен и моят екип винаги е било приятелско и с възможност от негова страна за съдействие за каквито и да е проблеми.
Уважението трябва да бъде взаимно и екипната работа си зависи от конкретният индивид. Твоя отговорност е да преодолееш трудностите в общуването или липса на мотивация.
Компанията се отнася много добре със служителите си!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, не съм от хората, които биха коментирали, но се зачетох и реших и аз да оставя своето мнение. Харесвам работната обстановка и смятам, че екипната работа е на ниво. Във фирмата се оценяват добре хората, които са работливи и не се гледа особено добре на мързеливите. Такива са моите впечатления. Предполагам, че много от негативните коментари са на хора, които не са били добре оценени именно по този основен критерий.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Деласпорт, но фирмата реално е Буланет ЕООД, защото в моя трудов договор пишеше това. На кратко...
Бях нает за длъжност програмист.
1. Шефът е Дани - евреин, който прави лошо впечатление крещи и се държи като соц директор от 1988г. Не позволявам такова отношение. Не съм се намерил на улицата, за да ми крещи така. Организационно и управленско ниво е много слабо развито. Нямат опит и не знаят как се прави. Наемат хора, които не могат и нямат качества да управляват други хора. Това ми прави лошо впечатление.
Собственик на компанията е някой си Ави - уж бил създал SBTech, а после я продал. Хубаво, но не си личи в тази му фирма.
Не дават вярна информация на интервюто. Всичко се прави на парче или ден за ден. Комуникация НУЛЕВА. Още ползват скайп, а не бизнес скайпа!! Дадоха ми някакъв счупен монитор и стол, в началото. Цветан - Системния администратор - свестен мъж, любезен ми инсталира компа. Малко по-късно изписа, че уиндоуса е без лиценз. Това ме разочарова. Може ли да си професионалист, да се биеш в гърдите, че си айти фирма, а операционна система да е пиратска. Няма бизнес план и стратегия. Каквото решат еврейчетата. А и ми се струва, че поввчето им клиенти са или нелегални или в сивия сектор като цяло, което си е същото.
Почти една седмица не ми даваха работа, а и никой не се поинтересува имам ли работа и какво правя. Ама няма проблем за мен - заплатата ми върви. Пак - слаба ръководна единица.
Имаше няколко евреи, когато постъпват с мен, напуснаха преди мен. Това е показателно щом и евреите бягат. По принцип в хазарта трябва да има някакъв правен отдел, и всичко да се съгласува с него, но не ми беше известно за такъв отдел или служител.
И като работа, не е някаква възможност за развитие. За млади хора с малко опит е добре дошло. Прави впечатление, че има колеги много години не се развиват, сигурно ги устройва, но няма какво да научиш там, поне според мен.Доколкото разбрах от другите колеги и Сиван и Джош, че идеята им е да затворят офиса в Пловдив, а да останат само в София, което има логика според мен, защото попитах на интервюто за плановете и дългосрочни перспективи на компанията. И в Пловдив казаха, че нямало хора и ресурс.

Некоректни неща, които забелязах
1. Добавката за трудов стаж, която се полага, не се плаща, както е по закон, а ти влиза в заплатата. Типично еврейски номер. Демек крадат от мен!
2. Секретарката, май се казваше Джамила е много сладка, но не може да се оправи, все нямахме кафе или нещо друго.
3. Евреите много крещяха и прави лошо впечатление. Напряга работния процес.
4. Много от колегите не разбират от хазарт и от индустрията, няма проджект мениджър, който да следи за продукта, както и аутомейтед qa процеси, за качество и нямаме обратна връзка.
5. Никой не представя колегите, не можеш да разбереш кой в какъв отдел работи.
6. Има много интриги и наистина се подмазват на шефовете. Малко ми е селско. Не се гледат качества и резултати, а кой какво казал.
СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ:
1. Ваучери 60 лева на месец
2. Мултиспорт карти
3. Хоум офис и храна всеки петък
Общо взето като навсякъде.
Офисът е на лошо място, във Бизнес парк Вертиго. Само трамвай и един рейс ходят. Няма паркоместа!! Фирмата не ги осигурява.


28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
3

Здравейте Delasport фенове! Чета ви коментарите и сериозно обмислям да канселирам абонамента си за Netflix - тук било доста по-интересно :-). Аз бях част от фирмата преди две години и също бих желал да споделя своя опит. Голям процент от написаното до момента е истина, лично аз не бях доволен от заплащането, мениджмънта и някои от решенията им, но тяхна си работа - затова и решиш да напусна. Откъм колеги искам да споделя, че тук завързах добри приятелства, но и се нагледах на доста странни човешки взаимоотношения. Лошотията си я има дълбоко заложена у някои от бившите ми колеги и едно не ми е ясно и до ден днешен - ако сте насъбрали толкова много омраза към някой, няма ли да ви е по-добре да го дръпнете настрани и да се опитате да си разрешите проблемите си с него, отколкото един да топи друг, а другият по веригата трети, четвърти и така нататък? Голяма грозотия сте сътворили по-долу, питам се какво ли удовлетворение ви е донесла тя? Явно сте имали нужда от отдушник, но не мисля че поместването на коментар тук ще ви донесе покой. Личен съвет от мен към огорчените от фирмата - не стойте там, където сте нещастни, а към момичетата от HR отдела, които вероятно следят тази връзка - отделете малко време да разберете кой е обидила фирмата и с какво, и се погрижете да не става повече така, все още имате шанс да изчистите името си, но ще се наложи да започнете да се вслушвате в персонала си, преди да намерят по-креативни начини да се мразят или да се избият по коридорите. Успех!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Гледайки мнението на настоящия служител - начина на изказване и употребата на обидни думи, показателно е, че мнението на останалите хора е акуратно. Колко много злоба има в някои хора... Едно е да изкажеш мнение, било то и отрицателно, друго е дa си показваш злобата и да отправяш директно заплахи макар и анонимно.


настоящ служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
1

Ако искате да работите във фирма, в която да постигнете нещо без добродетели, а точно обратното или чрез вършене на безпринципни неща, попаднали сте на точното място!
Ако искате да се развивате, да бъдете мотивиран да сте трудолюбив, поощряван и оценен, заради добродетелите си в работна среда, НЕ препоръчвам!
Може да се запознаете с готини и амбициозни колеги, но това не компенсира мениджмънта и начина, по който се гледа на работния процес и хората, участващи в него. Достатъчно е само да погледнете към CEO-то, който е от онези нахални, невъзпитани, безпринципни и безскрупулни хора.
Честно казанао, във фирмата няма уважение, няма спокойствие и не им пука за вас, което ще разберете по един или друг начин. Организацията и логиката на управление просто липсват, за сметка на прехвърлянето на отговорността.
Заплащането също не си струва.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Защо си писал в женски род бе г*й? Да се беше понапънал малко повече да прикриеш, че си ти:) Веска мрънкалото публично не си я наплюл, викаш само в частни разговори, а :) Хаха бахти смешника


настоящ служител

26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
2
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
3

To Random CSD below (a.k.a recently quitted Peter Kisov part of antifraud team)
You seriously thought that it won't get obvious that you s*** f*g wrote the comment, really !? The only person you haven't spill poison over is payment's manager whose ass you licked till the end cause you both suffer from the victim syndrome (everyone else is always guilty but you). Why didn't you mention that all the line managers tore their asses out of work and deserve to be exactly on those positions that they are, the fact that many times (while you had the authority) you'd changed your shifts at the last moment and didn't come to work at all, the thousand times you were late for work for more than an hour or two, the 3 hour lunch breaks that you've taken, the fact that you had downloaded bunch of geeky games on your computer and if weren't playing during working hours you were streaming on youtube. If you really thought all this for all those people why didn't you tell it in their faces F****** coward. Indeed you were cancer for the company and everybody is glad that you are no longer here to poison the environment. Balance is always restored and you are so about to realize it. Cause no company will tolerate your lazy ass from now on. Payback is a bitch ;)

P.S Pray not to bump over certain former colleagues somewhere on streets, cause they all have the balls to show you exactly how they feel about you ;)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До Random


Бубе, бубе, щом не са те карали да правиш с..... на шефа, значи всичко е наред!

Толкова хейтене, толкова нещо!

Успех в държавата с А.!


настоящ служител

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
-5

Коментирам от гледна точка на customer support:

Ще започна директно със съвет (базиран след доста време горчив опит) - ако не сте отчаяни или на просешка тояга, не се забърквайте с тази 'фирма' . Един ден стажът Ви там ще стои като мазно, гнусно петно в резюмето Ви.
Има хубава народна поговорка - "Рибата мирише от към главата" - от към управление и нелепи решение това е 100 % вярно при тях. За жалост мършата е плъзнала по останалите части като тяло, опашка и перки също и 90 % от line мениджърите са пълен дроб.


CEO - неграмотен застаряващ евреин с основно образование. Пълен простак, открито флиртува с нас момичетата в офиса, оригва се публично, мляска като животно и пърди пред персонала си. Изключително противен индивид и при всеки опит за комуникация с него, човек все едно опитва да води диалог с Великата китайска стена.

Главен HR (човешки ресурси) – няма срам тази женица. Нагло поведение, никаква грижа и човешко отношение към хората в компанията, само ти се бутат някакви документи и ти казва "Подписвай!", "Ти нямаш никакви права", "Ще те уволним дисциплинарно", "Ще ти съсипем репутацията, никъде няма да те наемат, какви са тези претенции дето имаш" и куп други сценарии. Буквално ти казва в лицето, че ако не изпълниш каквото ти заръча ще си нагодят така нещата, че все едно закъсняваш за работа, правиш грешки (влизат ти в личния акаунт и правят мизерии от твое име) и тн. Нищо чудно, че двете момичета под нея като ги погледнеш нямат желание за живот. Това е описанието на долна, корпоративна к*чка.

Line мениджърите също не са стока. По наблюдения, комуникация и пряка работа с тях мога да кажа следното:

Devs manager - незаинтересован пич, който се държи сякаш е повече от останалите, ако не си му фаворит и не му чешеш егото си заминаваш. Чисто като скилове май е кадърен, но програмистите му са супер повърхностни и според мен причината е това, че има нулеви познания за менажиране на хора.

Traders manager - ако Ви липсват годините от училище 10-12 ти клас в този отдел е що годе същото. Само момчета, които клюкарят и си правят по-долни номера от ученички. Тъпи смени, просташка атмосфера, ниско заплащане, а мениджърът го кара малко като "бащиния".

Customer support manager - тотални катаклизми в този отдел. Постоянно има смени в лидерството, дори и ние не знаем, кой ни ръководи в момента. Текучеството на персонал тук е толкова засилено, че не можеш да запомниш имената на колегите си. Подписваш на едни условия и смени и след няколко месеца вкарват напълно различни работни часове и 24/7 смени. Най-старшите съпорти сигурно са на по година - две, което е смешно.Няма кой да ти обърне нужното внимание за да се научиш да работиш правилно. Бонусите са мега смешни - с тях и без тях няма разлика.

Anti-Fraud manager - една истерична госпожа, която всеки ден имам чувство, че на сляпо си избира един отдел, влиза им в офиса и почва да крещи като дива селянка. Не знам до колко мога да я виня обаче, съдейки по мъжката й мускулатура е на тежка химия и навярно има хормонални дисбаланси.

Key accounts manager - нямам много наблюдения за този отдел, но момичето е някакъв инфантил и си живее в нейн свят. Като страничен слушател съм засичала как само се хвали какво си била купила и как Adidas тениската на кучето и била 240 лв. Чувала съм, че има малко прояви тип Ким-чен-Ун и се държи като диктатор с екипа си.

Payments manager(s) - тук ми изглеждат най-свестните мениджъри и служители. Като цяло се работи лесно с тях и едно от старшите момичета е супер дружелюбно и помага на хора от странични отдели. Може би единственото място, на което ще получите човешко отношение, а не да Ви се отговаря все едно сте малоумни аутисти. Единствено тук съм забелязала да няма злоба и погледи / коментари от момичетата към други момичета на по-ниски постове, само защотот са по-млади / симпатични / усмихнати / имат по-як стил на обличане и тн.

Marketing manager(s) - пародия.

От към заплащане - всяка друга подобна компания предлага доста по-добри условия и стартова заплата. Увеличението на заплатата е 1-2 пъти за целия ти престой там, веднъж на 6-тия месец и после след година +. Сумите са смешни по 100 - 200 лв. Като цяло фирмата е много напудрена в сайта им и jobs.be, но действителността е мега разочароваща. Като за финал - в кухнята имат 2 хладилника на по 10+ години поставени един върху друг супер циганско и ползват домашна кафе машина (с капацитет от 10-15 кафета на ден) за офис от 100+ души.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?