Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Деласпорт ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,Офис Парк Пловдив, бул. Свобода 65А&markers=Пловдив,Офис Парк Пловдив, бул. Свобода 65А

Деласпорт ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 64 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 64


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-5

Видях скрийншота на долното във Facebook групата. Пълен смях!


настоящ служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Чета коментарите с кафето, за тази велика фирма и умирам от смях. Има и положителни страни, но като цяло фирмата е пълен кенеф. От скоро са две фирми Глобалтек маркетс и Деласпорт. Има доста некомпетентни хора и отдел човешки ресурси са страшни боклуци - както един колега е написал, като се мехнеш и гледат да те саботират, него го заплашили, че ще му съсипят репутацията, но ние знаем и не сме от село какво да правим в такъв случай. Позитивните коментари са написани като есета и е ясно, че са от агитката на подбор на персонал. Много им е трудно да си намират хора - особено за отдел "кастамър сървис" и за това трябва да изгладят малко имиджа. Из офиса се носят слухове, че даже някой от тях допълнително от задълженията ги "пълнят като агнета и ги порят като риби" яката от мениджъмнта. Вмирисана работа като цяло и не бих препоръчал, защото крясъци има из офиса, а и цялостната обстановка е начумерена - за да издържиш там по-дълго, трябва да си поне аутист, но да изброим добрите и лошите страни на фирмата:

ПОЛОЖИТЕЛНИ СТРАНИ:
-безплатни вафли
-безплатно кафе (когато машината не е развалена)
-хепи фрайдей с пици и мекици
-ваучери на стойност 60 лв.

НЕГАТИВНИ СТРАНИ:
-крясъци и викове
-не добро заплащане
-неофициално се очаква от теб да започваш поне 20 минути по-рано и да приключваш поне 30 минути по-късно
-постоянно следене какво правиш с камери и ушета
-лоша локация
-поради не добрата локация няма много опции за храна, а тази която се предлага е скъпа
-няма къде да се паркира
-празни обещания
-постоянно текучество

Сигурен съм, че в последната графа има още какво да се добави, но ... имат да надграждат...


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Отвратителна фирма. Евреите и техническия директор са хората, които управляват и ръководят всичко.
Дев отдела беше като гнездо на оси. само натегачи и подмазвачи, аз започнах в офиса в софия малко като го откриха, нямаше много хора, но с всеки следващ новобранец ставаше по-зле. идват и почват да се правят на специалисти и да дават акъл , колко много знаят, а са с един курс и на 20г.
всички оперативки са безсмислени и загуба на време, нулева оптимизация.
веднъж ави шешемеш ми се развика в скакп, попитах дани защо, каза че ави се бил объркал и търсвл друг. нямам думи, страшно обяснение, не мисла, че е нормално някакъв да ми крещи, или на друг колега. нечистоплътни и гнусни хора са, не си мият ръцете след тоалетна!!! при работа на овъртайм питах Катя мениджърката на човешки ресурси и ми смотолеви нещо, наложи ми се да работя няколко пъти и не ми платиха. За крещенето наистина прави впечатление, аз докато работех и беше пандемия имаше малко хора, Дани постоянно крещи, даже си помислих, че ще скъса гласни струни. Като цяло парите ми бяха добри, но аз напуснах заради перспективи и видях, че в тази фирма бъдеще нямам, нито кариерно нито за знания и опит. Там само най-приближените са облагодетелствани. И не понасям някой да ми крещи все пак това е софтуерна фиема, интелигентни хора сме, не сме цигани или строителни работници. Чудя се дали някой не ги е осъждал вече с такова предизвикателно и арогантно поведение. Последно за колегите със стаж и опит - да знаят, че в тази фирма не се плаща надбавка 0.6% за допълнителен стаж, както е по закон, а го включват в заплатата. Малко е нечестно, но досега са ми плащали само в 2 фирми стажа.


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Здравейте, бивш служител съм. В началото бях с приятни впечатления за фирмата. Имаше въвеждане в работният процес по задачките, разяснения и специфика.
Някои от колегите са много готини хора но повечето е шуробаджанащина в Dev отдела и един от дизайн отдела в София. За някои колеги правила няма. Работа имаше много и като цяло нямаш много време за скучаене.
Колегите от Пловдив се водят щефове и главно тяхната дума най-много има значение за случващото
от към задачи и действия. Машините са много стари за нуждите на работата. Повечето лаптопи се
чупеха и не работеха а стационарките като моята машина изнемогваха при рендиране на нещо по някоя задача.
За сървърите е пълна смешка. Един колега отговаря за софийският офис и в повечето време неможе да смогне от
некадърно изградената инфраструктура на сградата.
Ели на моменти е много емоционален говорейки по телефона сякаш се кара и вика разхождейки се в офиса и ако си без слушалки ще ти е странно. Това е един от шефовете и е еврейн. Фирмата я управляват еврей и характерното е кофти отношение и краткотрайни работни отношения.
Началото на месеца ти дават купони на стойност 60лв. и на празници по някое малко подаръче като придобивки това е.
За развитие ако се харесаш на отговорника ти (тимлидър) в Пловдив може и да останеш по-дълго. Работата е малко като
от днес за вчера но предполагам, че в другите отдели може да е различно. Направи ми впечатление и друго в процеса
на работа някои елементарни задачки колегите от DEV отдела неможеха да сътворят. HR-рите беха готини хора с които аз работех вече не са там. Като цяло си мисля, че работата във фирмата не е за хора с голям стаж аз имам повече от 16 години и от личен опит бих споделил, че не се цени. Налагат се идеите на колегите от Пловдив.

Заключение- ако ви трябва временна работа и нямате голям опит и идеи или сте близък на някой от тиймлидърите от отделите, може да ви свърши временно работа до като си намерите нещо сериозно.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Как може да очакавш от фирма, в която някаква пичеловки и златотърсачки са назначени за трз и човешки ресурси, а не знаят какво прави фирмата и какви лицензи има къде и в кои държави работи, и да ти отговорят конкретно на въпросите.
Аз също бях на интервю във въпросната фирма с един от мениджърите (chief compliance manager). Кратките ми впечатления за срещата са, че тоя човечец не е квалифициран. Започна да ме пита неща конкретни, на които му отговорих, защото имам стаж и опит над 10 години, включително и процесуален и медиация. Този човек не е юрист и компетентен. Хванах го на въпросите, че говори глупости и неща, които не разбира или ме лъже. Доколкото разбрах от него, той не е юрист, не знам как тогава е ръководител на отдел съответствия и регулации. Какво регулира?! Как тъклкува закон или някоя норма? Каза ми, че ако се спрат на мен ще съм на трудов договор в деласпорт , но такава фирма няма регистрирана в Българския ТР!!? Гледам, че има регистриран клон, но той изрично каза, че Деласпорт е българска фирма. Постоянно подсмърчаше и си търкаше носа, няма да коментирам вероятните му зависимости към субстанции предвид това, което видях. Уж фирмата е в България, а тоя живее в Барселоната. Това малко ми звучи като барселона гейт :))
Понеже ми обясняваше, че Деласпорт има лиценз в Англия го попитах какъв, не можа да ми отговори, защото аз конкретно исках да покажа, че имам опит и познания в издаването на лиценз в Обединеното кралство. Общо взето ми загуби времето, говори с общи локуми. Тръгна да ми говори за това, че пишели нови процедури за прането на пари, ала-бала. Как ако имат лиценз те първа ще пишат процедури - малко идиотско ми звучи. Питах го за социални придобивки и т.н. - не знаеше, каза да питам човешки ресурси! Честно, може ли да си във фирма и да не знаеш социалните придобивки.
Тоя беше пълен балък. Може ли да имаш британски лиценз, с българска фирма, явно са го сложили за украса там.
Не бих препоръчал за хора със стаж и опит, ще си изгубите времето.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

чета коментарите тук и се скъсвам от смях. някой си писал за война, все едно има човек в тая държава ходил на война или казарма от последните 30г. хаххаха

незнам колко са адекватни от човешки ресурси, ама на мен ми звъняха да ме рекрутват няколко пъти, след като им отказах офертата. после ми звъня някаква друга патка, да ми предлага. представям си, какво е в другите отдели. явно карат на ишлеме подбора.

аз лично не приех предложението, защото не ми вдъхнаха доверие, в смисъл че не ми харесаха като излъчване, работа и идеи, момиченцата от човешки ресурси не знаят нищо, питаш ги и ти говорят общи приказки. това с вафлите и мултиспорт картите е ОК!! обаче, вече в повечето фирми дават ваучери по 100лв. и повече! ако ми обясняваш, че е френдли средата мен това не ме грее. аз имам да плащам ипотека, сметки. работя за кеш! парите и офертата е около и почти минималната в бранша имам предвид за финтех компаните и разработващи софтуер за хазарт. иначе човек с опит съвсем спокойно може да си намери по-читава и добре заплатена работа.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Срещнах коректно отношение от страна на компанията. Затова ще се фокусирам над положителните аспекти при взаимодействието си с нея.

Бях одобрен да започна работа във фирмата, но поради непредвидено стечение на обстоятелствата това не се случи.

Интервюиращите бяха компетентни, добронамерени и искрени. Направиха ми много добро впечатление. Поставих ги непреднамерено в много тежко положение, но се държаха зряло, отговорно, проявиха разбиране. Позитивните ми впечатления за тях се затвърдиха.

Вярвам, че с такива кадри Деласпорт ще има успех и им пожелавам това да се случи.


настоящ служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Незнам преди какво е ставало и що за хора са били началниците тогава, но чак крясъци в офиса несъм чувал и съм човек с много повече от 10 години опит. Рами, Майкъл, Жоро и др. са уравновесени и интелигентни хора, с които ми е приятно да работя. Смятам, че това е най-добрата компания в момента за моето развитие. Фирмата е във възход: клиентите, работата и хората се увеличават. И се надявам скоро годишната ми заплатата да стане 6-цифрена. Относно технологиите вероятно не сте в час, информацията ви е остаряла или не четете достатъчно. Цитираните Java, PHP, MySQL са сред топ 10 на технологиите, които движат интернет бизнеса и през 2022г. Но не са само те и компанията внедрява нови неща непрекъснато. Може би информацията ви е стара или непълна и като цяло хейта не е обективен и конструктивен. Мога само да пожелая успех на конкурентните фирми, бившите и бъдещите ни колеги, клиенти и партньори.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, бях кандидат за работа в юридическия отдел. Интервюто ми беше с господин Алън Пастернак - представиха ми го (и той самия) като шеф на отдел правен и финанси с дългогдишен опит в фирми като PWC и BDO. Не ме поканиха за работа, но мога да споделя впечатленията си от проведеното интервю и ако мога да съм от полза за бъдещите кандидати и колеги на позиция във фирмата.

Първо някаква млада девойка ми се обади да уточним детайлите. После насрочихме дата и час за интервюто. Трябваше да е онлайн, заради пандемичните условия (говоря за миналата година). Имаше промяна на няколко пъти от страна на Алън Пастернка. После за самото интервю закъсня. Сега, колкото и да си зает, ще бъдеш точен на срещите, и другите хора работим и излизаме от работа, за да уважим и присъстваме, не е много коректно от негова страна. Говореше ми с общи изрази и фрази от списанията - голяма фирма, сериозни планове, инвестиции, глупости на търкалета, абе нищо смислено, което да ми направи впечатление, все едно е прочел някаква научна статия и ми я декламира.
Започна интервюто - като цяло обясних за опита си в правната сфера включително и процесуален, като наблегнах, че имам опит в хазарта и специално хазартното право. Той ме слушаше доста бегло и не ме гледаше в очите, а погледа му блуждаеше. Постоянно го прекъсваа и звънеше телефон или нещо от компютъра. Дори разбрах, че има човек в отдела, защото няколко пъти коментира, колегата.
Като го питах за лицензите, плановете на фирмата и прочие, получих игнориране на моите въпроси. Попитах за структура на фирмата, ингориране от негова страна. После разбрах, че фирмата е Буланет ЕООД.
Общо взето - нито ми каза, какви лицензи имат (освен Малтийски) друг нямат. Задавах конкретни въпроси за правила, вътрешен правилник, за социални придобивки, дали в ТД е записано клауза годишна атестация и бонуси, питах за хоум офис, за парко място (офиса в София е на бул. България, имат и в Пловдив), та аз кандидатсвах за Софийския офис, питах конкретни въпроси, т.к. имам опит с лицензи в Малта, но човека просто не можеше да ми отговори или не знаеше! Само заекваше пънкаше, мънкаше пред мен, като първокласник. Като му казах, че имам опит в не малка фирма в България и съм работил с ДКХ се стресна. Опитах се да разчупя леда като го попитам за бивш колега адвокат в PWC уж, който той познава и е работил с него там, оказа се, че май ме е излъгал, защото не си го спомня. Общо взето съмнителен човек, много несериозни отговори и нищо конкретно! Не знам, колко разбира и как е шеф на правен отдел, но е много некомпетентен от краткия разговор, който проведох, попитах го дали е колега - юрист, отговори че не е, зачудих се как е шеф на правен отдел тогава, но не попитах. :) Говореше с общи клишета и недомлъвки. Питах в прав текст неща, като той игнорира въпросите ми, и ми обясняваше за безплатното кафе и колко велика фирма е Деласпорт. Накрая като си казах сумата, подскочи на стола и каза, че такива заплати не дават и в Израел. Не знам, какви заплати дават там, но не ме и интересува, много непрофесионална реакция.
Понеже реших да го проверя - обадих се в PWC, където той каза, че е работил - не го бяха чували.
Добре, че не ме избра за позицията.
Прочетох коментарите тук, направи ми впечатление едно нещо конкретно, крясъците - случайно чух като си тръгвах. Адски грозна картинка! Тези хора са по-зле от българските мутри направо недопустимо.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няма уважаващ себе си професионалист, освен ако няма финансови проблеми или сериозна нужда от работа и доходи да започне работа в тази фирма. Всичко е истински смях. За толкова години нищо не се е променило. Никой уважаващ себе си прогрмаист няма да започне работа в неизвестна фирма, която само тръби реклама (напоследък и билборди) забелязах на бул. България един, и като влезеш да провериш фирмата нищо сериозно освен стандартните глупости на човешките ресурси - предлагат снимки с кафе и нахилени папуняци, хубав офис, ала бала. Няма сериозен човек, със стаж и кариера да започне работа в такава фирма. Пак казвам, в хазарта технологиите са от преди 10 години. Програмните езици java php msql са на ниво от преди петилетка, че и повече. Няма развитие. За това и повечето наемат млади хора, учещи се и прощъпулници в айтито и хайтек индустрията.
Доколкото си спомням Дани и Ави имат собствена визия за бизнеса, която е меко казано шизофренна. Явно има малко развитие, че си спомням навремето Данката като отвори офиса в Бизнес парк - София и бързо го затвори след това, само дето не фалираха.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?