Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Уилям Хил Онлайн https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско шосе 115 Л, бл. Европейски търговски център, вх. Сграда С, ет. 5&markers=София,бул. Цариградско шосе 115 Л, бл. Европейски търговски център, вх. Сграда С, ет. 5

Уилям Хил Онлайн

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 83 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 81-83 от общо 83


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, обръщам се към всички решили да работят в тази фирма и по-специално в италианският отбор.
Този, така наречен "Тийм " е олицетворение на шуробаджанащината.
Тийм мениджърът е назничала съпруга си на позиция "Quality Specialist " , а той със средно образование и няколко години опит като хамалин в околностите на Рим. Най- добрата приятелка ,на същата позиция, оценява спортни кореспонденции , но не различава хокей и бейзбол.

Много тъжна фирма, в която трябва да си подложка на шефката, за да си получиш заплата и евентуално бонус. Ако все пак започнете работа там, следете фишовете, защото често се оказва, че са ти платили 5-10 % по-малко, разбира се , случайно.
Увеличение на заплата няма, а само някакви нива, които покриват удобните на мениджмънта.

Отпуск се взима трудно, с много уговорки.

Има онлайн приложение за смените, хубаво е да се правите скрийн шот, защото се променят "случайно".

Съвет към всички, които все пак започнат работа там. Бъдете мазни, подлагайте се добре, бъдее тихи и благоговейте пред мениджмънта и ще сте добре. Тогава даже и да не ставате за нищо ще станете лидер или нещо подобно.

Поздрави.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, реших да напиша кратко мнение за всички, които са решили да започнат работа в Уилям Хил. От 4 Кол центъра в които съм работил, този е най- зле. Италианският отбор в частоност. От тийм лидерката, с трагично ниво на италиански език и мениджърски умения до съпруга и най- добрата и приятелка назначени на позицията " quality specialist" до мениджмънта и интернешънъл отбора.
По- конкретно за италианският отбор, всеки на позиция различна от редови агент е или съпруг или близък приятел или нещо друго на тийм лидерката. А тя от друга страна и всички около нея със средно или килийно образование пренебрежително и унизително оценяват работата на момчета и момичета с добро висше образование от добри университети в Италия и им обясняват как не се справят много добре, но ако слушат техните съвети и инструкции ще стигнат много далеч.
Изобщо една шепа фрустрирани , полуграмотни типове със странен вид са си повярвали и невежеството им се шири с пълна сила.
И другото много неприятно нещо е, че няма никакво реално увеличение на заплата, само някакви измислени нива , абсолютно не релевантни към работата, които разбира се покриват само близките и подлогите на "шефката".
Общо взето една от многото фирми от този тип, в която , за съжаление, млади образовани и мотивирани хора си губят време.

Ако имате някакви други варианти не се подлъгвайте от обещания за 13 заплата, бонус, бенефитц и всичко подобно.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-3
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
2

Фирмата е от типа кол център, работи се на смени, мейли, телефони, чатове, ядосани клиенти и тежки вътрешни процедури по обработване на кейсовете. Ако имате достатъчно енергия и търпение да ги изтърпите, ще сте ок. Колегите са млади и готини, има много социални придобивки, ваучери, здравно, и т.н. Заплатите започват от 1500. Като цяло е ок, но много им куца мениджмънта, като започнеш от тийм лидър та до кол център мениджър, че и управителя, всичките са максимално зле. Некомпетентни, с огромно самочувствие, с идеяата, че са велики и откриват топлата вода в управлението на екипи. Всички позиции се заемат уж с конкурс, но той реално се печели от нечии добър приятел. Всичко се прави показно и с идеята че уж всички са равни, но това не е така. Ейчар мениджърката е с мания за величие, а пейрол асистентката не говори английски изобщо. Препоръчвам компанията нанхора, които искат да изкаарат малко пари, докато учат, но не и за сериозна работа, няма смисъл, ако не си мазен, там няма да напреднеш много. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?