Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Уилям Хил Онлайн https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско шосе 115 Л, бл. Европейски търговски център, вх. Сграда С, ет. 5&markers=София,бул. Цариградско шосе 115 Л, бл. Европейски търговски център, вх. Сграда С, ет. 5

Уилям Хил Онлайн

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 81 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 81


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Привет на всички.

Аз съм Филип, бивш агент от италианският отбор. Работих почти 4 години там. За съжаление, просто бях принуден от мениджърите да напусна. С действията си ми показаха, че сън нежелан. Директният ми мениджър на един разговор с мениджърката на човешки ресурси, излъга най- нагло. И тогава ми стана ясно кой командва парада. Не, че имах съмнения, но все не ми се искаше да повярвам.
Свидетел съм как всичко там става само с връзки. Всички по- важни места, са заети от роднини, най- добри приятели и приятелки. Хора с по- ниско ниво на италиански ме поправяха и ми казваха как да се изразявам. От тези хора ми зависеше бонуса.
Мениджърката на италианският отбор събираше предложения от агентите за подобряване на работният процес, а после ги представяш като свои на по- горно ниво.
Аз не се оплаквам, просто казвам какво видях със собствените си очи. За това, че не успяхте да задържите нито един напускащ, замисляте ли се защо?
Един хубав ден на всички четящи. Кой каквото е посял, това ще пожъне.
Рибата знаете от къде се вмирисва, нали?


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Стига сте говорили срещу Б. Тонева. Тя е единствената, която заслужава уважение, затова че успява да държи на каишка всички мъже, с позиция над нейната. За разлика от тях, които не показват и грам мъжко поведение, тя успява да си наложи мнението когато е нужно. Пример за това е и един тим лидер в италианския отбор, който преди време не спираше да говори срещу нея, а сега е готов да и целува и краката. Не може да обвинявате нея, че се държи мъжки и е обсебила всичко, след като всички мениджъри, на нейното и по-високо ниво се държат, като мишки и винаги прехвърлят отговорността си на друг или просто измислят неадекватни оправданя. Защо преди не беше чак така? Защото фирмата се управляваше от англичани и поне малко те стабилизираха... А и имаше с кой да поговориш и да очакваш някакъв резултат. Сега просто няма такъв човек, към който да се обърнеш и да те разбере. Разбираемо е в такава среда, на мъже без топки една по-силна и хитра жена да подчини всички на болните си амбиции, които за съжаление съсипват нейния отдел. Но пък както самата тя се беше изразила на едно събрание пред целия отбор: "На който не му харесва, вратата е там!". Всеки може да си извади извода от това... Народът ни отдавна е казал, че не е луд, този който яде зелника, а този който му го дава


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте Мениджър Георгиева, след Вашият коментар се чудя ние в една и съща фирма ли работим?! Иска ми се да работя в описания от Вас рай, но смятам, че всички колеги ще се съгласят, поне при нас в италианския отдел действителността е коренно различна. По думи на мениджърите ни отдела трябва да е над 40 човека, ние сме на половина. Както Вие казвате натоварването е голямо, а още повече откакто започна Световното. Естествено с такъв малък персонал е невъзможно да си достигнем таргетите и статистиките и въпреки всичките ни усилия получаваме и-мейли от мениджърите, в които обвиняват нас за това. Пример е и отрязването на последните ни бонуси. За това, че не са хванати статистиките ни бяха отрязани бонусите, обаче все пак ръководството оценявало нашите усилия и ни даде по 100лв. Тоест, ние се смазахме от работа по време на Световното, а вие ни санкционирате с по 400-500лв, ама хайде от вас да мине се прежалихте да ни поощрите с по 100лв. И така хем първо уж вината била наша, хем обаче ви се откъснаха от сърцето тезо 100лв награда за усилията ни... А кой всъщност е виновен за това? Ние обикновените служители, които правим каквото можем или пък тези хора, които нито могат да задържат добрите си кадри, нито да намерят нови добри. Но най-лесно е да се прехвърля вината на друг. В това наистина всички мениджъри във фирмата са майстори...


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Как един меринджей става за смях?! Но тя даже не се усеща. Не е виновна, че старите ръководни кадри са успели да и подскажат как стоят нещата, разбираш ли.
То в нейното изказване, ясно личи как търси нови хора за италианският отбор. До къде са стигнали, не мога да повярвам. Защо ако условията са наистина толкова добри, постоянно си тръгват хора. Искате от 20 човека, да се справят с работа, за която трябват 50. Резнахте ни бонуса, защото не сме хванали статистиките........ Вие сериозно ли очаквате да ги хванем? Не всичко е пари обаче. Ние сме хора и претендирам за нормално човешко отношение.
Бонбончето си взе болничен, за да може да се подготви за сватбата на най-добрата си приятелка. Не ти ли беше ясно, че можем да се сети? Но тя просто няма срам. Както и всички шефчета тук. Дано си намерите майстора рано или късно.
И запомнете--никой не бяга от хубаво. Познавам хора, които биха се върнали, ако обаче ги няма старите бонбончета, лукчета и виолетки.
Ще осъзнаете колко сте закъсали, когато започнат първенствата и работата се увеличи още повече.
И не забравяйте - шефовете трябва да са за пример, а не да си взимат болничен, за да ходят по сватби и момински партита.

И както казва най- голямата тийм лидерка- не е така.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаема Наталия,
всичко написано от Вас по-долу е чудесно, но са само думи, които слушаме с години. Това, че и Вие ги пишете не дава никакъв резултат. Искрено Ви съветваме да свалите "розовите очила", да забравите чуждите думи и внушения и да си съставите сама мнение.Но това ще стане само ако излезете от кабинета си и се огледате. Бъдете сигурна, че никой няма да дойде при Вас, докато си стоите в офиса, защото никой вече не вярва на ръководството и на неговите заплахи или напразни обещания. Имаме голям опит с хората около Вас и знаем, че всеки, който им повярва става или за смях, или изкупителна жертва - а много често - и двете!
Запитахте ли се защо добрите ви кадри постоянно напускат?
Защо отборите са наполовина по-малки отколкото е предвидено?
Защо малкото добри нови кадри напускат почти веднага?
Защо само днес са напуснали над 10 човека?

Желаем Ви успех!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, Наталия Георгиева, мениджър Човешки ресурси в Уилям Хил.

Аз съм един от най-добрите бивши служители на фирмата с италиански език. Наистина съм съгласен с Вас, но само с частта, в която споделяте, че фирмата дава опит и добър старт за развитие. Напуснах Уилям Хил, защото ми беше омръзнала цялата пародия в италианския отбор конкретно. Не съжалявам, защото в момента изкарвам почти двойно по-високо нетно месечно възнаграждение, не работя на смени и имам огромна свобода, но най-вече натовареността през работния ми ден е стократно по-ниска.
Разбрах, че тези дни са напуснали Уилям Хил още 10-15 човека? Риск и италиански агенти, тренери, ИТ-а. Питам се защо така? Как една толкова прекрасна фирма, в която работите няколко месеца губи поредни кадри? Нали казахте, че проблемите са си отишли с хората?
Може би не сме само ние, бившите служите вашите проблеми, служители, които са страхотно оценени в други фирми.
Ами ако купищата коментари (съвсем непреувеличени, негативни и искрени) относно фирмата особено в началото са верни?
Отделих Ви прекалено много време, което не съм сигурен, че заслужавате.
Препрочтете всички писания за фирмата и се замислете, че хората може би са прави.
Има разлика да си мениджър в самостоятелен кабинет, който вероятно дори не знае в коя сфера се развива фирмата и да си работник като всички останали на смени, да се гаврят с теб за жълти стотинки (дори с увеличението от 300 лв. пак си остават жълти стотинки), да се подиграват с теб и работата ти.

Никой бивш служител не би си причинил отново тази агония.

Всичко най-хубаво и попътен вятър.
"Един бивш фирмен проблем"


настоящ служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

Здравейте,
Казвам се Наталия Георгиева и съм Мениджър Човешки ресурси в Уилям Хил България (William Hill Services Bulgaria)

Вярвам, че е важно да споделяме мнението си, затова ще апелирам

Към настоящите колеги следното:
Моля, заповядайте при отдел Човешки ресурси, и лично при мен, за да споделите конкретно какво не ви харесва. От постовете тук виждам само намеци на анонимни колеги, които ми изглеждат безпочвени, когато не заставаме с името си зад тях. Който иска да си каже болките, моля, вратата ми е винаги отворена, елате да говорим и само така може да се разрешат нещата, които не ви допадат. Ако искате да останете анонимни, обадете ми се по телефона - +359 894 570 234

Към бившите колеги:
Съжалявам, не се познаваме, и не мога да говоря конкретно, но това, което имам да ви споделя e, че от 9 месеца съм в компанията и съм напълно безпристрастна към случилото се преди това. В същото време вече имам сериозни наблюдения над екипите и хората, и смея да твърдя, че нещата в италианския отбор (и компанията) доста са се променили през последната година. Много от проблемите си отидоха с хората, които си тръгнаха. Сигурно е останала горчилка у вас по някаква причина, но вярвайте ми, за вас самите не е здравословно да продължавате да злословите срещу компания, в която сте стартирали и развили кариерата си, компанията, в която сте припечелвали първите си заплати, срещнали сте чудесни приятели.. Светът е твърде малък и един ден анонимността ви може да се окаже не съвсем анонимност. Работодателите не харесват кандидати, които злословят срешу предишните си работодатели. Оставете това, което е било, там където му е мястото, в миналото. Пожелавам ви един ден така да развиете кариерите си, че вие да определяте правилата на играта и хората ви да са щастливи тогава. Така ще разберете, че не е лесно, така ще видите, че когато наемате млади хора, те може да се намерят в компанията и да създадат семейства, че когато правите подбор, избирате кандидатът, който ще ви свърши работа в настоящия момент, и повярвайте ми, според качества и потенциала, който има за целите, които сте си поставили.

На кандидатите за работа ще кажа:
Възнагражденията, които предлагаме в компанията са много конкурентни на пазара за 8-часов работен ден. Съвсем скоро увеличихме заплатите със значителен процент и познавайки компаниите в сектора, и не само, ние предлагаме много добри заплати.
Имаме бонуси, които се получават от болшинството от колегите. В някои компании или няма бонуси, или те се получават от половината от хората, по принцип на разпределяне на бюджет. При нас те се получават според степента на изпълнене на целите, които са реалистични и постижими.
Пакетът ни със социални придобивки е просто чудесен, почти няма еквивалент на пазара. Няма да го споделя тук целия, кандидатсвайте при нас и ще ви го кажем.
Тази година увеличихме броя на платения отпуск и той е доста над посоченото в Кодекса на Труда.
Работи се на смени, като смените в голяма степен, и с оглед на бизнес нуждите, се съгласуват в екипите, за да са в хармония и с личните ви планове. Освен това нощните смени (след 22 часа се заплащат много над изискването в закона)
Имаме календар с множество събития, в които може да се включите.
За хората, които обичат да учат и да се развиват - предлагаме както обучения, така и възможности за кариерно развитие. Има много добро know how от процеси и достатъчно разнообразни позиции, за да се развивате в Уилям Хил, ако проявите желание и умения за това.
Работната среда е много приятелска и гъвкава, подкрепяме се и си помагаме. Разбира се, има правила, които всички спазваме, като в същото време мнението на колегите се чува и каквото можем да променим, от това, което хората искат, го правим. Мерим ангажираността на служителите два пъти в годината и излизаме с план за подобрение, отново излязъл като предложения от тях.
Запознайте се с нас тук - https://www.williamhillplc.com/careers/bulgaria/
, кандидатствайте за ролята, за която смятате, че сте подходящи, и елате да поговорим за вашата кариера.

Сърдечни поздрави
Наталия


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-2
Работна среда
-5

Интересен ден е днес...Всеки от нас е чувал израза „Ще дойде Видовден”. Поверието за днешния ден гласи, че денят на възмездието ще дойде, денят когато всеки ще си получи заслуженото и ще бъде наказан за сторените дела...

...някак тук и сега важи с пълна сила, и не- няма да конкретизирам, знам че всички ще разберат смисъла на тези думи :)


Честит да ви е празника, мили ми смехурковци (тончеви-бонбончеви и родата до 10-то коляно)!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам само да попитам бонбонева и компания- не виждате ли, че не можем да ви гледаме вече, не можем да ви търпим, всички ви ненавиждаме. Дори и "ваште" хора, които повишихте, говорят против вас. Ако бяхте хора, щяхте поне едно извинявай да кажете на всеки един от нас. Ама вие не сте хора, вие сте нищо. Дано скоро ме вземат в друга фирма, защото не мога да ви гледам вече. Дано се пенсионирате в тази фирма, защото на друго място няма да ви позволят да се гаврите така с хората.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Това е най- пропадналият кол център в държавата. Италианският съпорт е даже под дъното. Конфликт на интереси или шуробаджанащина се вихри жестоко. Тийм лидер и QA съпрузи, кумове, най- добри приятелки,...всички с гимназия!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?