Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Уилям Хил Онлайн https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Цариградско шосе 115 Л, бл. Европейски търговски център, вх. Сграда С, ет. 5&markers=София,бул. Цариградско шосе 115 Л, бл. Европейски търговски център, вх. Сграда С, ет. 5

Уилям Хил Онлайн

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 83 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 61-70 от общо 83


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
Мислех да кандидатствам за работа във фирмата и търсех мнения.
Работя от 3 години в подобна фирма, четох коментарите и нямаше как да не се включа - явно в тая фирма са взели на работа 15-годишни лекенца, които могат само да мрънкат и да си намират оправдания за това, че не им дават бонуси, а като гледам май си бъркате в носа по цял ден. По-неадекватни коментари не бях чел - Бе на кой му дреме кой има деца и кой няма?!
При настоящия ми работодател нещата не са розови, ще ни съкращават и гледаме да се спасяваме от рано, ама на никого няма да му хрумне да ръси злобни, лични обиди по супервайзърите в работодател. И на мен не са ми изплащали бонус, ама съм знаел, че тогава не съм се престаравал. Ако не ви харесва, просто напускате.
Няма да кандидатствам при вас не заради друго, а защото не искам да работя с подобни злобни тийнове, които не знаят как да поемат отговорност за собствените си действия. Със здраве!


настоящ служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-2
Работна среда
-5

Мина известно време от последния коментар, нека да обобщим...

Но преди това една вметка: Господата мениджъри, ама моля ви се, недейте да раздухвате в офиса как мненията тук са написани от един единствен човек, някой злобен и мразещ ви. Не, това са много хора разочаровани от вас! В крайна сметка ние не сме шизофреници, не можем да пишем с 10-15 различни стила и да се изразяваме по различен начин.

Та да се върнем към обобщението:
-Шуробаджанащината е на почит, няма повишен мениджър, който не е приближен на някой.
-Уважението което получаваш- е по-ниско от нулата, биваш тъпкан и смачкван.
-Разбиране по отношение на смени в графика, отпуски и прочее- отново нула.
-Оценяващите работата ви са много далеч от всички процедури и процеси, и въобще знанията им са доста ограничени. Но в същия момент всички са с огромно самочувствие.
-Мениджърите правят само забелжки и играят ролята на падари. Хубава дума от тях няма да чуете никога, а ако случайно някога ви се усмихнат или ви кажат нещо позитивно, то ще е защото някой вече им е направил забележка и ги е посъветвал да се държат добре с вас. Ама и това ще е временно, не се притеснявайте, всяко чудо за 3 дни.
-Възможност за развитие- ооопс, тук паднахме под нулата. Припомнете си първата точка и ще разберете защо.
-Голяма натоварване и смени до 03:00, събота и неделя се почива изключително рядко.
-И т.н. т.н...

А и още нещо да вметна към мениджърксия екип, коментарите тук било то и с лични нападки, кой с кой е женен и прочее, да така е, коментарите са емоционални, но това е защото на всички им е писнало от вас и вашите своеволия! Никой не обича да го тъпчат, а най-смешното е че целият офис се вдигна или напусна, а вие дори не искате да си мръднете пръста и да признаете че положението е такова и че вие докарахте фирмата до тази разруха която се случва с момента.

Разрухата е следната: от италианския екип само тази година са напуснали 12-13 човека, и то все опитни кадри с добри познания по продуктите; от ВИП отдела също, имайки предвид че това е най-малкия отдел, съставен предимно от хора с опит от 5+, до 10 години; от испанския екип- над 9-10 човека напуснаха в последно време.

И от всички тези напуснали, знаете ли какъв е резултата- всички са доволни, чувстват се ценени на новите места, получават нормално човешко отношение. И ще кажете- еми като не им харесва, прав им път, няма незаменими хора, и сигурно се радвате че сте се отървали от тези хора. И това го казвам не за друго, ами защото е казвано многократно от хората на високия мениджмънт, разбирайте- operations managers. Хората, който ти се смеят в очите, а същевременно самите те са мега неадекватни.

И понеже стана доста дълго, казвам едно последно нещо насочено към Деспотов, разговорите с Майкъл не водят до нищо, каквото и да му се каже, само се хвърля прах в очите на хората, той си е с големите мениджъри и това няма да се промени. Няма как хората да ти казват, че мениджърите за нищо не стават и че не може да се работи с тях, и отговорът който получаваш да е- ще се опитам да променя смените и да вдигна заплатите. Ама не това е дискусията тук! Хората отиват в други компании за в пъти по-малко пари, само и само да не работят за William Hill и в частност с този мениджмънт, разберете го най-накрая!!!

И един съвет- обаждайки се на хората преди това отхвърлени заради недобри познания по езика- няма да създадете the dream teams, а само едни посредствени екипи, съставени само и единствено от нови хора. Нямате основа, на която да се опрете вече. Град над руините не се вдига... :)

Хайде със здраве!


бивш служител

12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Zdravejte, gadove moi liubimi, chicho vi ot selo s koleloto pishe, kojto ne se seshta po stila shte me poznae po bolkata v chervata.

Iskreno se zabavlqvam na gyzobola kojto e nastanal. Izkarahte li si go... bravo, sega olekna li vi... promqna dojde li... ili gyrmim halostni patroni v pustinqta pod formata na zybobol vyv foruma.

Ostavqjki vsichko drugo nastrana, toq italianski otdel golqma chast ot vremeto si otdelqte da syzdavate kliuki I intrigi, lichno za sebe si sym chuval super nebivalici, a sluhovete idvat glavno ot hora, koito daje ne me pozdravqvati ne sme imali minuta razgovor.

Poneje trqbva da sme realisti, kajete kakvo tolkova ste dali za da poluchite pòveche otkolkoto vzimate. Neka, det se vika, toq deto ne e greshal da metne kamyka pryv... Popravete me, ma ne sym ostanal s vpechatlenie nqkoj da se e otlichil s neshto glavolomno I revoliucionno, dori ako shte kato jelanie za rabota. Kat ste pochnali da ste iskreni, bydete I za sebe si, ne chuh nikoj da si e priznal da e kriv za neshto.

Michael, CEOto na fermata, vinagi e gotov da vi izslusha. Ako nqkoj tvyrdi, che ne e taka, ne e opital. Ako ne iska lice v lice, da prati mail.

Moite nabliudeniq za management pod Michael e, che vsichki osven Kalinkata sa si zavrqli gyza v glavata I hodqt 2 cm nad zemqta, izgubili sa vryzka s realnostta. Az bqh edin ot horata koito poddyrjat vryzka s kolegi ot vs departmenti, ne mislete, che nabliudeniqta sa koj znae kolko po razlichni. KALIN ANGELOV e chovekyt, kojto naj'dobre e uspqval da balansira lichnite otnopsheniq s profesionalnite I e bil maksimalno obektiven. Samo toj si znae kolko pyti mi e ponasql revaneto I iztreshtqvaniqta na terasata.

Vmesto da se napadate edin drug ot zasada skriti, chisto formalno moje da si sformirate edin sindikat I da si postavite qsni iskaniq. Malko usilie I orgfanizaciq vi trqbva da preborite I nadskochite polojenieto si, a ako ne vi se zanimava, moje bi ne vi e tam mqstoto.

Firmi po Sofia bol, s vs godina otvarqt ofisi novi I novi, ne ste jeneni za WH, a shastie nasila nqma.

Bydete zdravi I silni I si go slojete na klona s kajsiite. Az lichno za sebe si osyznah, che sym zabavil promqnata s 2 ili 3 godini. Ako typchete na mqsto bez promqna poveche ot 1.5 godina, znachi e vreme za promqna.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Да напиша и аз два реда.

Боби- кажи едно нещо което не е вярно. От пламен (твой съпруг), до илияна- най добрата ти приятелка която след 6 месеца работа зае позицията на която е само защото ти е приятелка. Половината колеги разбират повече от пламен и илияна. Някакси не се връзва да те оценява и казва как да работиш човек който не знае колкото теб. Даже е обидно. Но ти няма да си го признаеш. Лошото е че правиш всичко много демонстративно. И грозно. Ако не си ти, момчетата и момичетата пак ще се справят в работата, ти с нищо не помагаш. Точно обратното. Всички се радват когато не си на работа. Защо ли.

Дано имат смелоста да го кажат и на високо ниво, да се направят промени. Иначе ще трябва да си търпят това отношение и тези дето не са подмазвачи и не портят колегите, ще си останат на първо и второ ниво.

Ако някой мисли да започва работа в тази фирма, нека да знае че ако не порти и не се подмазва- няма смисъл. Хора които говореха против боби и компания, станаха внезапно дружки и съответно са ги повишили разбрах. Но от малки хора трябва малко да се очаква.

Толкова за сега от един човек който е много по добре вън от тази фирма. Въпреки че ни убеждаваха че по добре няма никъде. Със здраве


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте палавници,

Виждам,че има пробуждане което ме радва.

Искам и аз да изкажа мнението си базирано на дълги годни опит във въпросната фирма.Не искам да коментирам пластичната кукла и нейния антураж.И аз бих уредил брат ми,сестра ми,леля ми (47 годишна чистачка) и нейното куче ако можех..Въпроса е друг. Къде е БГ управлението???Къде са Борислав Теохаров и Славчо Коев???Ми ше ви кажа.Единия е на планина(гаджето му е "мениджър" на VIP отдела) а другия на парти в Yalta. HR отдел няма!!! Всички знаем от къде мирише рибата
Искам да си позволя един съвет към тези които са все още там.Ако искате да промените нещо пишете,пишете,пишете!!! Пишете на HR managment-a в UK,на СЕО,на всеки един е меил адрес,който намерите но ПРЕСКОЧЕТЕ управата в България.Това е единствения начин нещо да се промени.

И запомнете едно приятели-живота е колело!!!

P.S
Евала на Попкин и Стефи. Застанаха с имената си,нещо което няма да видите от Ton4e Bonbon4e и други.

Spero di esserLe stato d'aiuto


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз не заставам анонимно, но защо си мислите, че някой от поне 5-ата колеги отдолу (знам за поме 5 и ги познавам като хора) се страхува да ви го каже? Просто хората вече не работят там. Исках само да ви кажа, че това с отрязването на бонусите на последните напускащи беше всичко друго, но не и коректно! Никой сериозен мениджмънт не се разделя по подобен начин с напускащите. Напротив, хората си правят почерпки и се разделят с прегръдка. Само тук те са изкарвани като вреден материал явно. Беше грозно. Сега, ако искате, отрежете и моя бонус. Няма да ми е за пръв път. Но не там е проблемът. Проблемът е, че чашата преля, а на вас не ви пука. Е, на мен пък още по-малко. Поздрави!


настоящ служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
-3
Работна среда
-5

Не се хабете да си изливате гнева и разочарованието в някакъв си форум - помислете какво можем да направим за да се ескалира на по-високо ниво, като нямам предвид ''шефа'' на ''шефката''... В Италия също има такива, имаме им мейлите, нека се мобилизираме заедно и поне да опитаме да променим нещо, иначе ще си останем в тази ГНЯЗ и ще ни тъпчат, докато не загубим напълно и малкото ни остнало вече самочувствие, самоуважение, достойнство и принципи! Всички са смазани и бивани смазани психически в този малоумен кол център, но за съжаление некомпетентното управление и шуробаджанащината са навсякъде, не само там! Да бъдем единни - тогава може и да ни се обърне внимание..Не трябва да се ядосваме на мениджмънта, да се сърдим на тези, които са ги избрали и назначили.
Не случайно в тази фирма остават само или хора в голяма нужда от пари, или такива на които грам не им пука какво и как го вършат, или бременни.. Нищо друго не можеш да получиш или научиш. Заспиваме и се събуждаме с папагалското ''Ми киамо Драганка, коме поссо аютарла?????'' Жалка работа :)


настоящ служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-5

Здравей, Маги.

Моят пост е този с корекцията на правописните ти грешки.

Пиша това, което мога да кажа, ако гледам човека в лицето.

Ако някой би искал да напусна, мениджър или колега, нека дойде и ми го каже в очите. Ще го обмисля.

Поздрави,

Стефания


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

С.Т.Ф.Н.И.Я не е М.А.Г.И ,а твоя пряка колежка. Аз зная коя си, а ти не знаеш коя съм аз. :) Ха-ха, партизанската война, която водиш се обръща срещу теб и започва да ми допада, но въпреки това мисля да спра с коментарите дотук.От злоба ще ти изскочат гадните очички. Спри се, достатъчно злоба изля в този офис, отиди някъде другаде да се изявяваш, по възможност на друга планета. Низка си.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

М. А. Г. И. бих те поздравил, но уви и това не заслужаваш, така че започваме без "Здрасти".
Господ, като е раздавал самочувствието доста е прекалил с дозата за теб и кюстендилската диспечерка, но не това е проблема, а факта, че и двете го притежавате без капчица покритие.
Коментара ти е смешен, никой не е анонимен и всеки си е изказал мнението пряко и непряко в лицето ви, а това, че дори нямате необходимите мозъчни гънки да го осъзнаете не е наш проблем.
Някакси не върви да коригираш българската граматика в постовете, защото си известна сред всички нас с оправданията/извиненията си водейки митинги на английски/италиански език, на които винаги започваш с "Извинявайте за английския/италианския". Може би не знаеш, но всички ти се подиграват постоянно, ти си клоуна в цирка.
Изглежда имаш сериозни психически проблеми, освен тези в личен план и именно затова много бихме се радвали да гушнеш онази с "прекрасния" съпруг (последното нещо, което чух за него бе, че се колебал до последния момент с какъв пол да се роди горкия), приятелките ви,пионките ви, лизогъзците и да ни освободите от присъствието си, защото меко казано докарахте италианския отбор под дъното и продължавате да копаете надолу.
Пожелавам ти още няколко смени в чата преди напускането/уволнението и знай, че ние не сме злобни, просто желаем да получите това, което заслужавате за всичко онова, което ни причинихте и за съжаление продължавате да ни причинявате.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?