Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Олианс България /img/frontend/nomap.png"

Олианс България

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 97 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 97


настоящ служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз съм майка и се грижа за родителите си. Възмутена съм, че мерките не се спазват особено след като сте информирани за открити случаи на коронавирус в сградата .
Всяка сутрин се качвам на метрото да ходя на работа затворено пространство, изисква се маска.
колега е подал оставка заради тази особеност .
би било добре служителите да носят маската особено на място, където няма обновяване на въздуха


настоящ служител

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
1

Никой не носи маска в тази компания и никой не следи дали служителите спазват мерките.
има открити няколко случая на covid
работа вкъщи съществува само за тези, които не приемат обаждания


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз обичам Рада лудата
тя е малко тралала,
тя е хубава жена
но само в тяло,
не в глава.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От една страна да имаш работа е добре. От друга да учиш 12 години в училище и после още 4+ в университет, а накрая като работна плечилка да набираш с часове пред компютър и да тракаш на клавиатура ми се вижда ненормално някак си! Не знам за вас, но човек ако има поне малко амбиция или поне мечти и идеали не би работил това за дълго. Става за жени, чиито мъже ги издържат и хора пред пенсия. Имам чувство че след година се затъпява човек да работи това.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не започвайте работа в тази байганьовщина!
Ще бъдете лъгани, натоварени и отегчени :) Мениджмънта си живее в друг свят - имагинерен, на 7мия етаж :))))
Не си заслужава за “охолното” заплащане от 1080 лв. Бонусите след шестия месец са мираж , могат да бъдат получени само ако работите по 16 часа на ден.

Bonne chance à tous!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не съм съгласен с 3 твърдения в последните 3 поста, един където се цитира мое име, написани с куп правописни грешки. Искрено умолявам хората да не копират части от изказвания неадекватно, като ги постват нескопосано тук с толкова много свободно място и пълни със стилистични грешки. Крайно време е администраторите също да следят какво се поства и да вземат под внимание опровержението.

Като синдикален деец не се крия, нито се подписвам с инициали. Крайно време е, управата на фирмата да се научи да пише и отговоря не с инициали, а с имената на служителите си. Вашето поведение е меко казано несериозно.

Съгласен съм с това, че прозорците на 1 и на 2 етаж не се отварят. Колко обаче се увеличава риска, ако хората работят без маски, говорят по 7 или 8 часа по телефона ( поради специфичноста на работата ) и служители със симптоми идват болни трябва да се докаже в детайли, както и каква доза в повече получават от постоянното облъчване от екраните, както и чистотата на въздуха, смяната на филтрите на климатичната инсталация, модела, годината на производство и т.н. Разграничавам се от твърдението, че заразата се разпространява 18 пъти повече, има в момента изследвания, но в колко пъти , още никой не знае, това зависи и от техническите параметри на самия климатик, любопитен съм да знам повече за техническите параметри. Не случайно се изисква да се прилага масово ( където е възможно ) работа от вкъщи, защото инфекцията се разпространява по въздушно капков път и говорейки човек близо до вас, без маска, може да ви зарази, ако стоите на по- малко от 2 метра и работите без прегради в затвореното помещение. Съгласен съм с твърдението, че пряк мой началник не може да чете и да пише на български и няма представа за смисъла на една заповед и образно за нейната административна стойност.

Заповед № РД-01-724/22.12.2020 г.

Не съм съгласен с изказването и крайно се дистанцирам от твърденията за климатика на NZ, а що се отнася за пръскането с вода, аз не съм градинар и на 7 етаж няма цветя , нито оранжерия за поливане ( това изказване е инфантилно, аз не съм дете и няма да си позволя да ходя с лейка на работа и да пръскам с вода колежките ).
Никога не искам и не съм искал фирмата да бъде мразена, тя дава работа на 500 човека както и на мен в тези трудни времена и това е похвално, но цената, която се заплаща от едно нехайство е огромна. Аз уважавам моите работодатели, обичам си работата и се надявам с дългия път, който ще извървим да се постигнат още 3 неща :

1 : Да не се склоняват болни служители да идват на работа и затова дирекцията или прекия началник да носи отговорност.

2 : При всяко уволнение, присъствието на представител от синдикална организация или адвокат да бъде задължително условие при прекратяването на трудов договор.

3: Всеки работодател , който наема повече от 20 човека на работа в екипа да има поне един представител от синдикат или представител от колектива и управата да се задължи да не упражнява натиск или саморазправа върху този човек, като го плаши постоянно с уволнение.

Може би закона да ви дава право да задължявате хората да работят на всички национални празници, но това НЕ Е РЕДНО !

В по широк мащаб, желая един
открит дебат, където всеки път когато етичния кодекс на корпорацията бъде нарушен да има нужните санкции .
Когато една голяма корпорация подпише спогодба с организации като ООН и Световната Организация на Труда, за мен това не са само красиви думи върху бял лист , а думи със стойност, където всеки началник по света и у нас трябва да спазва . На мен ми бе нарушено правото на глас, да дишам чист въздух ( но може би се лъжа ) както и административно правна защита при прекратяването на мой трудов договор.
Призовавам всеки, който не е доволен и не получи адекватен отговор, да задейства механизма ( alerte interne ) в крайна нужда и да пише до седалището на фирмата в Франция.
Правя това изказване ( de bonne foi ) и искренно каня всички служители да прочетат правилата в този етичен кодекс и ако не намерят своите отговори да пишат до дирекцията за нарушените си права .

Светлозар - Иван

PS Искрено се надявам, да не се стига отново до узурпация на моята е-
идентичност, нападки в интернет, копиране на фрази извън контекста и желая добрия тон да е в основата на всеки коментар. Призовавам всеки, който не е доволен да пише открито. Да се управлява със страх не е опция Гжо. Карастоянова, да сплашвате служители или синдикален деец не е гордост и това не Ви прави по- велика. Свикнете с демократичните промени и не ме пращайте постоянно на училище.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Колко трогателно, представител от управата на фирмата пише коментар с инициали NZ като критикува анонимен коментар ? Това първоаприлска шега ли е или нова мода на отдел Човешки Ресурси да си играе на криеница със служителите ? Мадам Запрянова Вие ли сте ? Ами да си поиграем тогава заедно двамата ? Аз съм С.В.Е.Т.Л.О.З.А.Р С.И.М.Е.О.Н.О.В помните ли ме ? С инициали С. С. по - добре ли виждате кой пише сега ? Госпожа Карастоянова ли се крие зад инициалите NZ ?

Към всички управленчески кадри, ПК, НД, ИВ, Ц , Ю, Я X и Z и прочее... кога най - после ще си поемете отговорноста и ще започнете да спазвате закона, както казвате до запетайката ? Нужно ли беше да пиша до фирмата в Франция ? Преди да ви напиша моя подробен и елегантен коментар, нека да Ви упресня малко паметта. Какво се случи на 13 март 2020 година в България ? Какви бяха изискванията на РЗИ и какви са в момента ? Как така прозорците не се отварят и какво трябва да се направи в противен случай за да се обезопаси сградата и опази здравето на работниците по време на пандемия от март 2020 година ? Все имам чуството, уважаема NZ , че май не работите в тази фирма или живеете в някъква паралелна реалност или на далечна галактика. Вие, както и вашите кадрови колеги си бяхте у дома, на топло при семейството си и децата, докато ние редовите служители по местата, март 2020.

Знаете ли, че според СЗО когато хора са болни и със симтоми идват на работа в затворено пространство Вие увеличавате риска от заболеваемост 18 пъти в офиса. Да ви припомня СЗО е Световната Здравна Организация, чиито препоръки се спазват от всички държави, както и България, Вие NZ живеете явно на вашата планета на 7 етаж има други норми и важят други правила на гравитацията.

Може би още сте всички много, ама много Опиянени от
23 .12. 2020 и е нужно да изтрезнеете , да ви опресня паметта какво точно направихте напук на всички епидемиологични мерки на 2 етаж като се подиграхте с здравето на хората и всички заповеди на здравния министър ? Събраха се 90 души все пак.

Моля ви седнете и напишете опровержение като хората, разходете се по етажите, попитайте редовите служители какво не е наред.

Някък си не се връзва, неграмотен шеф стои вече 2 години на етажа, като разказва че вирус няма, където прозорците не се отварят и умишлено или просто от нехайство е умаловажил законите на република България, кара хората да кара хората да идват болни на работа, не може да чете на български, но вие можете. Мислех, че ще ме подкрепите или спрете този делириум Ив Куаси.

Аз още съм на системно дишане през вечер и лекарства през 5 часa. Как да ви простя? Вие си играхте с моето здраве и ме унижихте. За капак пишете нескопосан коментар, като се криете зад инициали и се правите на остроумен коректор и специалист по хладилна техника, климатични инсталации и по правата на човека. Да ви впръсна малко вода или свеж въздух в лицето от климатика на 1 етаж за да ви свестя, въздухът е чист ? Моля ви изтрезнейте, поемете своите отговорности.


















Мисля , че с годините които ще извървим заедно от сега нататък пред съда в София и Страсбург ще станете най - мразеното място за работа в София и в България . Дано да е за добро , следващия път да внимавате като унижавате своите работници , които ви вадят заплатата . Някък си не се връзва, неграмотен шеф стои вече 2 години на етажа, като разказва че вирус няма на етажа където прозорците не се отварят и умишлено е заразявал хората си или просто от нехайство е умаловажил законите на република България, той не може да чете, но вие можете .

Аз още съм на системно дишане през вечер и лекарства през 2 часa заради вас .

Как да ви простя? Вие си играхте с моето здраве и ме унижихте . За капак пишете най - нескопосания коментар , като се криете зад инициали и се правите на остроумен коректор и специалист по хладилна техника защитник на конвенцията за правата на човека.








представител на управлението

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
2
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

В отговор на анонимното мнение от 06.02.2021, където 9.5 от 10 твърдения са НЕверни.
Ще се съглася единствено с това, че не на всички етажи прозорците се отварят. Климатичната система обаче вкарва през филтри само въздух отвън.
Фирмата ни е създадена преди 20 години в България, като от 2018 година Олианс България ЕАД е част от групата Tessi. През всички тези години, фирмата като работодател, спазва закона до запетайка, заплатите се изплащат в срок и се следват всички предписания на Инспекцията по труда, РЗИ и Службата по Трудова Медицина. Нямаме никакъв интерес да наемаме хора и да ги уволняваме, защото дейността ни е изключително специфична и влагаме много ресурси и време в обучението на новите служители. Договорите са стандартни, постоянни с 6-месечен изпитателен срок. От 2019 година имаме и Call-център, където работят хора с различни националности. Не проявяваме дискриминация на расова, религиозна, етническа или каквато и да е друга основа.
Как вие сте преценили грамотността на бившите си колеги, при положение, че не знаете как се поставя начало и край на изречение?


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,

Тъй като бях одобрен да започна работа във фирмата и прочетох коментарите тук имам следните въпроси и отговорите на тях ще ми помогнат да взема решението да приема ли предложението или не:

!. Заплатата от 1100 лв. нето (1400 лв. бруто) за длъжността Оператор, въвеждане на данни стартова ли е или си остава постоянна? Тези 300 лв. бонус на база обработени документи ли са? HR-ите ми казаха, че дневно трябва да обработвам 100 запивания, отначало ще мога към 20. И ако не успея да направя дневната норма, това знак, че ще ме съкратят ли?
2. Колко време протича обучението, защото HR-ите не можаха да ми отговорят и на този въпрос? (Внимавайте с тях, много са сладкодумни, особено Дамаскинов).
3. Вярно ли е, че текучеството е голямо и постоянно се съкращават хора и идват нови, и нови служители?
Благодаря предварително за отговорите!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?