Нямам негативно мислене към изпълнителния директор, оперативния мениджър, служителите от HR отдела и колегите от моя екип.
Съгласен съм с някои от колегите, които са написали отзиви отдолу,че компанията има положителни страни като: хоум офис, ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване и безплатни плодове, добро отношение и т.н, но единственият голям минус е възнаграждението!!!. В момента има висока инфлация, която продължава да се вдига и доста ни притеснява, че доста трудно да се живее с тази ниска заплата. в София! Надявам се, че мениджърите, ще го имат предвид. :)
Подробна оценка от Бп
Напук на всички лоши коментари ще кажа, че от 1 година работя тук и съм супер доволен от всичко. Още от началото бях много очарован от държанието на моята ръководителка и професионализма и към мен. Дълъг процес е самото обучение, но ако имаш дори и малко акъл в главата и най вече желание за работа, няма да имаш никакъв проблем. Винаги е имало разбирателство дори и да съм допускал грешки, не съм видял лошо от никой. Не знам защо е пълно с такива лоши коментари тук, но не си правете заключения от малкия процент хора, които са писали тук. В офиса има само готини хора, и работници и ръководители от всичките екипи. Относно заплатата, всички казват, че е ниска, но тази обявената заплата е базова и винаги имаш възможност да работиш за бонус и от както свикнах с документите си работя за не малко бонус и то винаги в рамките на работното време. Никой не ме е карал да работя извънредно и не платено. Даже понякога имаш възможност да работиш съботи или на празнични дни, но никой не те задължава а и заплащането е по голямо в тези дни. Общо взето моя живот стана една идея по хубав и спокоен от както работя тук и съм сигурен, че това мнение биха споделили повечето колеги!
Въй въй,тук направо е станало като "ИЗПОВЕДАЛНЯ"!
С една дума:Бягайте!!!
В екипа, в който бях за кратко, се вземат решения въз основа на мнението на емоционално незрял човек - ако посмееш да дадеш конструктивно предложение на колегата, който ни обучава, той ти изсипва порция психически тормоз. Ако недай си боже, се осмелиш да се защитиш и покажеш, че не е прав, те предлага за уволнение, само защото си настъпил крехкото му его, карайки го да се погледне отстрани, (особено ако те е разбрал погрешно поради краткото време, за което те е оставил да говориш). Като преди това изтърпяваш и по няколко неверни коментара по твой адрес, защото някой трябва да отсъпи, а това никога не е той. И разбира се, мениджмънта вярва на неговата версия. Вината се прехвърля върху теб по подразбиране.
В същото време хора, които имат по-малко морални качества да работят във фирмата, (особено такива с поведение тип леля), остават на работа, докато са на страната на висшестоящите.
Щом дори служителят от човешки ресурси, от който зависи одобрението на кандидатите, е свикнал да се налага с отнемане на думата и тон, който може да те сплаши, това не говори добре за фирмата. Жалко, защото има и много свестни хора там.
(Съжалявам, че не записах с телефона си случката, заради която ме уволниха и че нямам пари за адвокат, иначе нещата щяха да се развият по друг начин.)
Преди няколко месеца ме дискриминираха на база местоположение. Изявих готовност да бъда в София за периода на обучение, но директно ми се каза че не съм за предпочитане заради местоживеенето т.е. от заради това че съм от провинцията. Сега, четейки коментарите тук, направо се радвам.
Жените, с които комуникирах бяха на средна възраст с типично отношение тип ''леля'', а не млади и адекватни хора. Останах с неприятни впечатления.
Мрънкалници, като не ви изнася напускайте или излезте и си кажете какво и как не ви изнася.
Ако не ми бяха препратили тъпотиите от тук нямаше и да разбера за тая кофа на душевни утрепки.
Решихте проблемите на света, като изляхте правописните си грешки.......
Бих Ви споделил моето мнение, че компанията никак не е лоша. Първо, аз съм доволен от служители от отдела ,, Човешки ресурси " особено Найден, който винаги е отзивчив, любезен и лъчезарен към мен, както и останалите колеги. Второ, колегите от моя екип са изключително готини, отзивчиви и приятни настроени хора, никога не проявата злоба към някого и са готови да ти помагат свързано с работния процес.
Мениджърката на компанията е винаги усмихната и добронамерена към всички нас и винаги показва възпитан етикет.
Голям минус е относно заплатите, които са написани долу, съм съгласен. Не са достатъчни високи да се покрият разходите да живееш по-нормално в София и се надявам шефовете да го имат в предвид, НО голям плюс са придобивките: допълнително здравно осигуряване, плодове и напитки в офиса, ваучери за храна и възможност да работиш от вкъщи.
Подробна оценка от Милионера
Не е лоша фирмата! . Някога работех там, после се преместих другъде но условията си бяха пак същите, няма голяма разлика; Тук - Там или където и да е у нас . Като цяло в България е така: трябва да бачкаш 40 години, да плащаш осигуровки, и накрая ако доживееш до 66 г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.
Поради тази причина преди 7 години реших да напрявя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент % от скромната си заплата и депозирах в "BITCOIN ". Тъй като откакто е създаден в дългосрочен план цената му винаги върви нагоре. Идеята ми беше някой ден, като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в "BITCOIN" за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия. Приятели не искам да изглежда самохвално в момента съм на 35г. и живея в красивата тихоокеанска страна Таити (Френска Полинезия) и май няма да трябва да чакам 50г. за да се пенсионирам, тъй като дори и в най-големите си мечти не съм и санувал че цената на " BITCOIN " ще нрасне толкова много. " BITCOIN" е най-доброто решение за съхранение на стойност.!!!!!!
Вие също може да направите така и със сигурност в дългосрочен план няма да съжалявате.
Ето линк как може да си купите от най-голямата бораса за крипто в света: https://accounts.binance.info/register?ref=L7ZP0VQK
Допълнение към последния пост - всеки бъдещ коментар, съдържащ обидно съдържание и лични нападки, ще бъде изпращан на прокуратурата. Лицето, писало обидни квалификации, ще понесе правни последствия за своите действия.
Във всяко работно място има предизвикателства и е нормално понякога хората да се чувстват разочаровани. Въпреки това, смятам, че е важно тези проблеми да бъдат адресирани по конструктивен и уважителен начин. Публикуването на негативни коментари анонимно не допринася за решение; напротив, то само насърчава токсична среда.Ако някой има крайно мнение по даден въпрос, го насърчавам да го изрази открито и със своето име. Това не само показва кураж, но и готовност за диалог и търсене на решение. Криенето зад анонимност, за да се правят обидни изказвания, е проява на лошо възпитание и не води до никаква положителна промяна.Не забравяйте, че никой не е принуден да остане на работа, която не харесва. Ако ситуацията наистина е непоносима, винаги има възможност за напускане. Има много възможности там, където човек може да намери по-добро място. Но да се очерня компанията анонимно не е решение — това е просто несправедливо спрямо онези, които работят усилено, за да направят компанията по-добро място.