Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

СОФИЯ МАРИН ЕООД /img/frontend/nomap.png"

СОФИЯ МАРИН ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 41 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-41 от общо 41


бивш служител

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-3
Местоположение
4
Колеги
2
Работна среда
-2

Фирмата на пръв поглед изглежда стабилна, още повече че е клон на голяма френска компания, обещанията преди започване на работа са общо взето точно каквото човек иска да чуе и явно доста хора се подлъгват. За съжаление веднъж започнал, човек бързо осъзнава че ако не се подмазва постоянно на френските мениджерчета, положението доста бързо става зле. Започват да следят работата му под лупа, търсейки дори минимални проблеми за които да се заядат, обвиняват в некомпетентност само защото в техните глави трябвало неащта да станат по друг начин, дори си позволяват да повишват тон. И това към IT специалисти с 5 и повече години стаж, които лично те са наели. А ако не дай си боже директно се противопоставиш на някое от решенията на великите френски разбирачи директно почват да ти подготвят документите за напускане.
За сметка на това ако си траеш, съгласяваш се с всички безумия и носиш кафенце на шефчетата можеш спокойно и нищо да не правиш, и без това не очакват кой знае колко от теб, предимно наемат студентчета на ниски заплати(за сферата), затова и ако си с опит и си поискаш полагащото се по договор увеличение на половин година ти отказват под предтекст че и без друго взимаш повече от останалите.
Фирмата не е чак толкова лоша, или поне не беше отначало, но мениджмънта просто гони кадърните хора, в момента няма място за хора които искат някакво развитие или поне нормално отношение.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?