Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Еконт Експрес https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Русе,Тутракан 11&markers=Русе,Тутракан 11

Еконт Експрес

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 333 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 71-80 от общо 333


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Еконт и всички там от север, променете условията на труд. 21 век сме и как смятате, че може да се работи без елементарни и човешки условия? Не се намират вече нормално хора за работа в тази каторга РЦ, колкото и големи заплати да предлагате.
Хора, не се подлъгвайте да започвате работа в РЦ на Еконт обстановката е ужасяваща - няма работно време, няма отопление, няма къде да се преоблечеш, няма къде да починеш( то не ти и трябва, защото нямаш и време), няма и застраховки и ако се случи злополука всичко се прикрива. Обстановката е мизерия, студено, мръсно, гнусно, плъхове се разхождат наоколо и още много абсурди. Какво ли ще стане при една проверка?
Иначе приказките са големи, пропагандират се и се злоупотребява с Будистки принципи и философия - тъжно и лицемерно!


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте, будисти!
Имах рядкото щастие да поработя за успеха на Еконт. Мога само да ви кажа, че фирмата се парцелира с цел да остане едно компактно и лесно ликвидно ядро, т.е. да бъде така добре оптимизирана, за да стане много лесно продаваема във всеки един момент. А този момент наближава. Така, че мислете му началници на качество, обучители в куриерлък и други подобни къде ще си намерите работа с вашия безценен опит. А какво се случи с будизма ви, нещо? Но да не ви задавам неудобни въпроси... Вървят обяви за работа и все някой се връзва на въдицата, както и все още много пенсионери хвърлят пари по балконите си, въпреки предупрежденията. Положителното е, че намалява качеството на заетия персонал и това личи във всеки един офис на Еконт. Нещастни хора гледат от гишетата и те карат да се чувстваш виновен, че си пускаш пратката чрез Еконт. Защо ли? Защото всяка пратка е потенциална опасност за глоба. Няма пратки - няма глоби. Нали така? Наскоро се сблъсках и с нещо наистина поразително. Прегледах пратка с лошо качество и установих , че съм измамен от продавач в една он-лайн платформа. Предложих на продавача намаление на цената поради видимите дефекти. Куриерът, обаче взе страната на продавача и започна да коментира с него по телефона, че се пазаря, без дори да стане и да види безобразното състояние на стоката. Невероятна тъпотия и незнание на онези 1000 страници правила. Освен това мога да ви изпратя видеоклипове как се чака на опашки по половин час, а идеите май бяха да се обслужва 1 клиент на всеки 3 секунди както било в Старбъкс. Смех. Голем.


бивш служител

11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
-2
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
5

Работа е добре платена за нашите стандарти на заплащане.Всичко добро до тук.Аз бях служител 5 години(толкова издържах) и мнението ми е че не парите са всичко налагат се безмислени правила и глоби работи се повече от законо-установеното време почти всеки ден.И с времето ставаш като зомбиран и само пратки ,линии и графици са ти в главата .Ако нямате семейство и искате да изкарвате някой лев повече става за няколко години да изкарате някой лев (ако работите усърдно и качествено по 10-11 часа дневно и по 2-3 съботи в месеца).Но ако имате нужда от време за семейство и всичко останало Еконт не е ваща фирма.Дано съм спасил някой с мнението си .


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
прочетох повечето коментари и съм напълно съгласен с повечето от тях. МОЛЯ ВИ ХОРА НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ЗАПОЧВАТЕ РАБОТА В ЕКОНТ. Както повечето от Вас са забелязали в сайтовете предлагащи работа е пълно с такива за работа в тази фирма.Ако не искате да забравите семействата си и ако уважавате себе си като хора и личности не започвайте работа там.Там ще бъдете унижавани, незачитани, мачкани по всякакъв начин и ще Ви глобяват, защото няма на кого другиго да наложат глобата, като ти го казват в прав текст.Обещават някакви заплати, но никога не ги дават защото ще те глобяват постоянно. А работното време нямам думи за него наистина отиваш час по рано и си тръгваш около час, час и половина след края на работното време. С други думи ако офиса ти е с раб. време 9:00 - 19:30 ще отиваш в 8 там и ще си тръгваш вечер около 21:00. И на никой не му пука, че си изкарваш всеки ден по 12 и повече часове работни. А в съботите съответно с раб. време 9:00 - 13:00, ще работиш от 8:00 и чак в 14:30 ще си тръгнеш.
Отиваш на интервю и ти казват едни сладки неща и ти казват как ще изкарваш много пари, а в действителност е съвсем друго. И ако някой се подлъже да почне след година, две най много ще се проклина, че е започнал работа там.
Фирмата "Тихгал"- търговско представителство към Еконт с офиси Студентски град и Борис Стефанов в кв. Студентски град има постоянно обяви за търсене на служител. Като въпросния шеф само сменя от време на време текста записан в обявата, а и парите защото никой не иска да започне при него. В момента обявата му е 1200 до 2000 лв. Но ти дори не можеш да си изкараш и долната граница, защото си на заработка. Отиваш на интервю и ти казва, че ще вземаш тия пари и не се притеснявай от работното време 9:00 - 19:30 ще ходиш 2 пъти в седмицата от 2 часа следобяд и ще се компенсират часовете. Но в действителност си от сутрин до вечер, защото там винаги няма достатъчно служители. А ако не си на работа понеже си на заработка и няма да изкараш нищо. Казва ти в събота ще работиш само 2 пъти, а в действително почти нямаш почивна такава. Ще ти каже първия месец ти давам твърдо 1200 и това ще е единствения месец в който ще ги видиш. Защото след като преминеш на заработка ще се очаква от теб да си много бърз и да обслужваш по много клиенти, а в действителност за да вземеш над хиляда лв трябва да си си скъсал задника от бачкане и пак не е сигурно. За всяка отклонение, без значение дали е по твоя вина или не ти се удържат пари.Него не го интересува на кого е вината и си ти взема парички и както беше описано в предишни коментари, когато клиент не си плати сумата ти му я поемаш, когато по една или друга причина касата е на минус пак ти си ги поемаш и като си теглиш чертата накрая си седял 70 часа седмично на работа и едвам успяваш да си оправиш сметките с получената заплата.
Колегите ще гледат да те прецакат, тъй като си на заработка и съответно и те са,а ти не знаеш схемите им след като си нов. Шефа ти е двуличен и е голям лицемер и само ще те убеждава, че нещата ще се оправят,но така и не се оправят. И когато служителите започнат да напускат той всеки път се чуди защо и почва да ти предлага повече пари, по малко работно време и ако направиш грешката да се съгласиш това ще е евентуално само за да си изгубиш другата работа която си си намерил и ще ти ги даде един месец и след това ще е всичко по старому. Какво нещо е да те напускат двама служители едновременно и той да ги вика един по един да говори с тях в офиса си и на единия казва за другия че нищо не става от него, че не може да работи и т.н. и започва да му предлага пари с думите не казвай на другите си колеги. После влиза другия и му казва същите неща.
Затова има постоянно търсене за хора там защото не се задържат заради тези проблеми. Но ако си мислите, че в другите офиси е по различно, много ще се излъжете и при тях е същото положение. На тези хора не им пука въобще за теб, ти си роб за тях, който им изкарва парите. Също така чистиш тоалетни, подове и т.н
Карат се служителите да боядисват офисите през почивния им ден.
Не започвайте работа в Еконт и най вече в тая фирма ТИХГАЛ защото всичко там е отврат. По добре отделете още месец и си намерете друга работа, но не си причинявайте тази мъка да започнете работа в Еконт. Първо с тестовете и изпитите който трябва да минете,после ако ги минете и започнете с унижението,тормоза,мачкането..... и след някой друг месец пак ще си търсите нова работа.
НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ В ЕКОНТ.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Подкрепям човека по долу за хотела... Ниско заплащане в Хотела на еконта - b&b trust и неблагоприятна среда... Беги мани!!


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Брей, не се спряха тези от Еконт да публикуват обяви за работа всеки ден. Не се ли уморихте, бе? Пускате обяви под различни имена за една и съща позиция за един и същи офис??? Пфу.


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

отвратително обслужване.Не доставят пратки.Рекламации не се уважават.Не използвайте централните офиси, когато имате наложени платежи, защото те се държат от хора, близки до ръководството и са недосегаеми.При мен изчезнаха доста пари в един такъв офис и еконт потулиха нещата.Не е ли време комисията по съобщенията да им преразгледа лиценза на тези за да се отвори място за нормални куриери.Ако това беше нормална държава тази фирма отдавна да са я закрили.Само като погледне човек тук, където не можете да триете отрицателните коментари се оказва, че май никой освен двама трима(най-вероятно служители принудени да пишат) няма някой, който да препоръча Еконт "експрес"
Днес като капак на всичко разбирам, че пратки изпратени от фирмата преди 10 дни са били откраднати в Еконт и съответно никой не ни е уведомил, че това се е случило.Клиентите ни си чакат пратките Еконт те си изчезват.Трагедия.Завели били вътрешна рекламация 201807798 и щели някога да ни уведомят.Използвайте Еконт така си плащате скъпо да са некоректни с Вас.Във всяка нормална държава нямаше да имат лиценз отдавна и щяха да са освободили мястото на пазара за някой коректен.


настоящ служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Като настоящ служител и скоро бивш,ще изкажа личното си мнение за тази фирма. Като цяло Еконт дава сравнително добри заплати. И до тук се изчерпва всичко. По цял ден се занимавате с пълни олигофрени които вместо да отидат да си купят нещата от които имат нужда от магазина си ги поръчват по интернет и после "Ама това не е същото като на снимката" Ами то и аз на снимка съм хубав ама не и на живо.... Поръчват си сирене,кейсове за телефона,дрехи и всякакви такива "лайна" който ги има във всеки магазин. Ама не,те трябва да си ги поръчат по Еконт. Ставате общаци все едно работите на морга,защото е пълно с авточасти. Капаци,калници,двигатели,скорости,раздатки... Направо е страшно но трябва да съживяваме 30 годишните кошници. Идват някакви индивиди преглеждат си пратките и ако нещо не им харесва и вие не сте си събрали 2-те посоки за пратката си заминават и вие си вадите парите от джоба. Ако се стигне до проблем,рекламация,нещо счупено което е минало през вашия офис,дори да не сте виновни задължително ще го отнесете и вие. Просто защото тази фирма се храни от глоби на служителите които реално изкарват парите. Общо взето могат да ви глобят когато и за каквото си поискат. И вие нямате думата каквото и да кажете глобата ви е сигурна и сте винаги без вина виновни. Винаги се остава извън работно време,защото се правят групажи товарят се пратките. Казано по друг начин не разчитайте на 8-часов работен ден. Събота също се работи. Всеки си има глава на раменете но аз напусна ли скоро системата на Еконт не бих се върнал никога ! Дерзайте


кандидат за работа

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
2
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-4

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РАЗОЧАРОВАН СЪМ ОТ ПРЕДЛАГАНАТА РАБОТА И ОТНОШЕНИЯТА ВЪВ ФИРМАТА.

ЕДИН МЕСЕЦ УЖ СЕ ОБУЧАВАШ РЕШАВАШ ТЕСТОВЕ УЧИШ ПРАВИЛАТА ИМ ЗА РАБОТА, ЗАНИМАВАШ СЕ ЦЯЛ ДЕН ДА ОПРОВЕРГАВАШ ИНТРИГИТЕ НА ПЕРСОНАЛА ПО ТВОИ АДРЕС, СТАРИТЕ КАДРИЛИ СЕ ДЪРЖАТ С ТЕБ ВСЕ ЕДНО СИ ИМ ИЗЯЛ ЗАКУСКАТА ИЛИ ОТИВАШ ДА ИМ ВЗЕМЕШ РАБОТАТА И НАКРАЯ ДАЖЕ НЕ ТИ ЗАПЛАЩАТ И МЕСЕЦА КОЙТО СИ СИ ЗАГУБИЛ, ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С ДЕБИЛИ.

*** НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ ТОВА Е ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ И ПАРИ!!!!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте бъдещи кандидати!
НЕ КАНДИДАТСТВАЙТЕ за работа в тази фирма!!! МНОГО ще съжалявате!Рискувате да останете без работа като мен.
Явих се на интервю,преминах успешно теста - 90%,дадоха ми молба за постъпване на работа, указания за необходимите документи.Платих 20лв. за медицинско,5лв.за свидетелство за съдимост и най-важното - останах БЕЗ РАБОТА.И то с предизвестие от две седмици.И чак когато предизвестието ми изтече и си взех заповедта за освобождаване, от ЕКОНТ благоволиха да ми се обадят, че така както уж им трябваше човек за обявената позиция изведнъж решили да я съкратят.
И ТОВА АКО НЕ Е ПОДИГРАВКА.........?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?