Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Теххъдъл https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Николай Хайтов 23а&markers=София,Николай Хайтов 23а
5 2 0
2 точки от 87 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 87


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няма такива мизерници . Не си губете времето и нервите и стойте далеч от тази смешна фирмичка


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,

Държа да споделя мнинието си за TechHuddle, след безумните интервюта които преминах с тях, техните HR-и и посредническите им компании.

Накратко за мен - senior front-end developer, работещ изцяло дистанционно.

Не съвсем кратка предистория:

Попаднах на обява за Senior React Developer, качена в дистанционната секция на jobs.bg от фирма с името Index One Enterprise Services Ltd (https://www.oneidigital.com). След като се уверих, че в обявята е упоменато, че работата е напълно дистанционна, реших да кандидатствам. След няколко дни, представителка на OneIDigital се свърза с мен. Поговорихме накратко за позицията, като отново изрично попитах дали работата е дистанционна, тъй като аз търся само такива кариерни възможности. Получих положителен отговор и уверението, че работата не изисква ходенето в офис...

Последва уговорка за първо техническо интервю. То беше организирано с технически ръководител на екипа, в който щях да бъда включен като дистанционно работещ програмист.

Чак по време на това интервю ми стана ясно че техническия ръководител работи в TechHuddle и че и аз потенциално ще работя там ако бъда удобрен - в OnDemand екипа. Държа да уточня, че до този момент никой не ми беше казал, че ще работя за TechHuddle. Това е заключение, до което сам трябваше да стигна. Тук ми светна червената лампа, че нещо не е както трябва...

Техническото интервю беше повърхностно и несериозно. Зададени ми бяха тривиални въпроси, които според мен, подхождаха по-скоро за junior/mid-level developer интервю. Не беше коментиран начина на съвместна работа, при положение, че ядрото на OnDemand екипа работи в офиса им - информация, до която сам стигнах по-късно.

Последва интервю с крайния клиент. Преди него обаче, изискаха от мен да подпиша NDA, за да ми дадат (забележете) линк към сайта на крайния клиент. Не информация за апликацията, по която ще искат от мен да работя, а просто линк към фирмения сайта на клиента. Казах си - ок, whatever - прочетох и подписах документа.

Настъпи време и за техническото интервю. В такова интервю не бях имал честта да участвам :) Разговорът започна с любезно представяне, последвало от изненадващо включване на технически ръководител, който реши да сподели, че отделил време да хакне една от апликациите, поместени в моето portfolio - апликация, по която все още работя - за да разгледал какво имало under the hood. Тук беше първия ми WTF момент с тези приятни хорица. Сметнах за изключително непрофесионално и арогантно да искаш от кандидат за работата ти да подпише NDA за да му дадеш линк към официалния ти сайт и същевременно да смяташ за напълно нормално да извършваш malicious действия към негови апликации, за които той отделно има подписан NDA с трети компании.

Реших да запазя самообладание, изслушах ги, отговорих любезно на въпросите им и за около един час приключи разговора ни. Изключително интересно беше да науча от тях също така, че те търсели Team Lead, който да train-ва хора в офиса на TechHuddle...wait what?!

В крайна сметка ми беше предложена позицията с добра начална заплата. Беше ми пратен и договора за съвместна работа, в който имаше изключително любопитни членове, като такъв гласящ, че ако не се явя първия ден на работа дължа неустойка, равна на първите ми 6 заплати... =)

Глупостите, които последваха съдържат, но не се ограничават до:

- след като попитах отново за дистанционния характер на позицията получих 3 пъти 3 различни отговора - може би от 3-те страни - клиент, outsourcing company, посредник

- звъняха ми да твърдят, че нуждата да бъда в офиса им отпада, само за да потвърдят това с последвал 30 минути по-късно емейл, гласящ че засега щели да си търсят хора за офиса предимно

В крайна сметка, отказах предложението за работа, заради многобройните нередности и противоречия, които забелязах по време на интервютата.

Крайни впечатления от recruitement процеса в TechHuddle:

Личните ми впечатления са, че честността, яснотата и предвидимостта не са любими качества на хората работещи за и около TechHuddle. В толкова непрофесионално набиране на кадри до сега не бях участвал. Трябваше да се пазя от тях още преди да са ме наели. Не искам да мисля как изглеждат нещата от другата страна на барикадата, когато работиш за тях. The bottom line - when dealing with TechHuddle, tread lightly!




представител на управлението

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Хола плъхове и мишици,
("хола" на френски е добриютро, да не стават грешки с кухнята)

За да не вземе некой да се зачуди дали да почне работа тука - веднага бързам да репостна видеата че са се позагубили:
https://www.vbox7.com/play:7107710670
https://www.vbox7.com/play:08500d2c6e
https://www.vbox7.com/play:9ede587876
Оригиналния английски език и произношение са запазени, затова и филмите са субстирирани. Че фюрера и със субове трудно мож гу вдена.
Тука вицовете са по действителен случай както каза колегата.

Не забравяйте, че едиственото на което тая фирма расте са отворените позиции.
Ако некой не ми вярва майла на ричърд алкохолното петно е: [email protected]
питайте си го лично

Поздрави на ричърд-тъпото иво-грозното и екипа.


-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
-4
Колеги
-5
Работна среда
-4

Това е най-готиният сериял, които съм чел в сайта. Иначе мазните HR-и или както аз обичам да ги наричам човешки боклуци, от TechHuddle, се опитваха да ми рекламират фирмата, като най-доброто работно място, изброявайки един тон екстри и социални придобивки. Suck it, bitches!


представител на управлението

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Greetings плашоци, мишоци, мишки и мишлета, или с квато там пълзяща твар се асоциирате днес,
На 22 т.м. започва поредното дело с/у Тех-а, то е за дисциплинарно уволнение за неявяване на работа. Така, че ако все още някой си мисли, че в тази фирма съществува понятието "хоум офис", значи сте в грешната компания. Някои обяви дори са си директно с обещания че да идваш на работа когато си искаш е ок - та да може по-добре да се подхлъзнеш :)

Отворените позиции смело вървят към 40, естествено, както сте се досетили нови клиенти няма - това са уволнени хора чийто места трябва да се запълнят за да се вземат едни пари :)

За компанията може да чуете странни неща от сорта на "плащат над средното за бранша". Нека ви разкрием измамата зад това:
Може и да ви дадат височка заплата (особено ако до сега сте били на 1500лв., не се колебайте) и причините разбира се основно 2 - когато ви уволнят, Ричард ще усвои доста по-крупна сума от обезщетението за вас, докато вие си тръгвате с подвита опашка и 2 - ако все пак решите, че да лижеш задници не е толкова лош бизнес, да ви крещят и да ви гонят като рецидивисти и останете - това ще ви е и заплатата докато сте служител. Хора работят тук без увеличение по 2, че и повече години.

Но понеже нещо спря да им връзва с новите служители се прибегна до по-крайни мерки, като проект за създаване на Теххъдъл академия, с цел усвояване на средства по разни програми и разбира се откриване на нови идиоти. И другата определено далеч по-успешна - организират се състезания с цел реклама. Казано по друг начин - сами си правят състезание, сами си участват и сами си печелят - хитро а? Най-крупното за момента е колко може да търчи пиян гъзолизец. Или така наречения TechHuddle Beerathlon 20171012 (повече информация на фб страницата на теха). Целта е да се нафиркаш и да търчиш ... или обратното ... ба ли го. Както знаем алкохола е слабост на мениджмънта. Очаквайте скоро TechHuddle Weedathlon - напушено гмуркане и TechHuddle Whiteathlon - дрифтове на бело.

Използваме страниците на този сайт за да дадем своя принос към увеличението на pocket мъните на Ричард и да апелираме към всички стругари, шлосери, готвачи и сервитьори (най-вече последните, сезона свърши хора! осъзнайте се) да кандидатстват тук. Имаме всичко - от Manual Tester до Senior Java. Ако не знаете кво е тва - дреме ви - и рекрутмънта не знае!

Искрено ваш - The Legoin Teamathlon.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Я кажете някой от сайтовете на клиентите му.
Щом се опитва да спре този сайт да ви създам малко работа и на вас. Сайта на тех хъдъл ще го намеря ама ще е по фън с клиентите.


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте мишки, мишоци, плъхчета, рататуйки и рататуйовци,

Мислите, че нещо във фирмата се е променило? Ми не! Дисциплинарните наказания продължават, уволняват се хора всеки ден, и всичко си е по старому.

Ново все пак има - откриваме го в годишния месечен нюзлетер с дневен характер дето се получава тук там от време на време малко след секцията с новите служители дето са толкова нови, че вече не са и на изпитателен, и то е:

Моля да извините английския, но както знаете английски от администрацията на тая фирма говори само чистачката, нейтив спийкър - с ниво C4 (да не стаат грешки нищо не е взривила до сега), много религиозна жена, за нея кенефа е храм и когато е вътре често чуваме псалми от рода на Holly, Holly Shit ... Хората остават с грешното впечатление че тя е ромка - това не е истина, само майка й и баща й са роми, нещо като висшия мениджмънт!

Но да се върнем на нюзлетера:

"Please, read the following message and in case you don’t understand any of the issues described below or have questions, contact :
All of you have been given a security access pass so that you can enter and leave our offices. The passes are used for verification and control:
Keeping track of working hours - Security reasons
Therefore, everyone should use one’s own access pass and must not give it to a third party.
Please, do not miss to log in / out when you arrive at the office especially when in a group of colleagues.
The first time you log in with your personal access pass will be considered as your time of arrival to work.
That is why it is important to remember that you should log in no matter the circumstances, e.g the door is already open.
Please take into consideration that any missing logs might be treated as non-observance of the established working hours and could be used as grounds for disciplinary liability for lateness or job abandonment."

Ние знаем че понятието Log in е въведено в английския от кралица Елизабет 2 през '63, в битката и с израелски елитни командоси край Клокотница, там тя се разкрещяла като Ричард на БайкРайд:
- Кой не се Log In в тая крепост, до края на деня ще му Cut Offна working hourите!!!
И всички се издавили в Дунава... По късно, по тъмна доба, на свещи направени от лойта на Жана Д'Арк тя все пак записва следното в кембриджкия речник:
"Log in:
-a name that you enter in order to be able to use a computer system:
Type your login at the prompt.
-a place on a screen that you click (= press) in order to start using a computer system"

Кой е въвел Log Out ние не знаем - подозираме PornHub, но от тях на наше запитване ни отговориха:
Ahh you nаughty assholes ...
Комуникацията ни прекъсна след това.

Както за пореден път се убеждаваме по-бедни от английския на Ричард са само мениджърските му умения. Но да крадеш от беззащитни български майки и да обираш българския работник е лесно, да седнеш да научиш майчиния си език, вместо на да излагаш като прани гащи с тия нигро писания изисква усилие.

Събрахме се тълпа колеги (с единия крак бивши разбира се, ма то така си е още при постъпването) и решихме все пак да се Log In в офиса. Опитахме всичко: от това да влезем с Фейсбук профила си, драскане по вратата, четене на ретина, та чак до BruteForce (и ти ли Бруте ... Шегичка Цезаре) и DDoS атаки, но безуспешно...
При което Малката Мишка (ние му викаме ММ - еМинеМ) се изкрещя:
- Maybe they made a spelling mistake! We should CUM to the office and Jerk In/Jerk Off.
- На български бе тъпак! - го срязя някой от нарастващата тълпа - човека направо реши да покаже кво има предвид и последва грозна сцена която перото ни (в тоя конкретен случай Arial 12px condensed) не може да опише.
Натъжени отидохме да играем джага. За късмет се оказа че имаме разлепена Заповед от колегата и добър приятел на децата Ивайло Радев, със същия текст, но на български по всички табла - радост за окото на Незрящите!
В нея четем следното:
"Препоръчително е да използвате само собствените си чипове. Моля не пропускайте да отбележите присъствието си в офиса и явяването си на работа чрез използване на личния си чип най-малко 2 пъти в рамките на работния ден - сутрин при идване на работа и вечер при напускане на сградата на работодателя. За час на идване на работа сутрин ще се приема времето на маркиране с личния чип при отваряне на входната врата на основната сграда.

Моля да имате предвид, че системни пропуски при отбелязванията може да бъдат разглеждани като основание да се търси дисциплинарна отговорност за неспазване на установеното работно време.

Горните препоръки са със задължителен характер и са надлежно отразени в приетия Правилник за вътрешния трудов ред. Издаването на настоящата заповед се налага, предвид зачестилите недоразумения относно процедурите и правилата за контрол на достъпа и начина на извършване на проверки за спазване на работното време от страна на работодателя"

Как препоръките са със задължителен характер се зачудихме...
И защо аджеба работодателя не си спазва работното време...
Никой не смееше да шукне...

- Ееее последния абзац е като циците на Сашка Васeва! - изкряска се Голямата Мишка (ГМ - ГеМето), изгледахме го въпросително и той все пак реши да уточни:
- БРУТАЛЕН е копелета!!!

Горкия, веднага са го докладвали на когото трябва ... уволноиха го 2 часа по-късно - дисциплинарно - оказа се че за последно е идвал на работа на 1970-01-01. Той се опита да им каже че тва е бъг, ма го увериха, че са пръскали 2 пъти с Гери-Никол и няма как това да е случая. Вече втори ден не сме го виждали... (уйкенд сеш'се) Даже не можа да си къмитне последните промени от декември.

Както е видно от двата текста, всичко изписано за дисциплинарните наказания и колко лесно те се раздават, се потвърди и от самото ръководство на фирмата.


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0


Е после заповедта изчезна както се беше и появила (малко тип 'да си знаеш копеуе'), че чак имаше и мейл да замазват положението, че тва не било тва, а било едно друго нещо с една друга цел, дето ако офиса се запали, да били сигурни, че нямало да излезем, че Ричард ни бил застраховал, ма горчивия вкус си остана ...

Все пак хубавата новина, е че според заповедта само трябва да се идва на време, че се бяхме изпопритеснили да не почнат да ни карат и да работим.

А как ще се Log In препоръчително със задължителен характер от страна на работодателя когато е необходимо - друга тема.

Замалко да пропуснем, че идваха от инспецията по труда, ма Ричард беше завел цирка на Старосел. Празнуваха нещо ... май двама дисциплинарно уволнени за един ден или нещо такова. И докато инспекторите обикаляха като просрани из офисите да търсят администрация, ония от рекрутмънт и ейчар си постваха селфита от басейна и местната кръчма - сцепихме се от хилка с колегите.

Някои хора остават с впечатлението, че тук написаното е с цел да се гонят кандидати - това не е истина, напротив, приканваме всички да кандидатстват - няма значение какви сте, водолази, комбайнери секва паплач да кандидатства. Все пак от 10тина отворени позиции, вече има почти 30 и то без нови клиенти - calculate. Не само вас ще ви вземат - доведете и приятели!
За улеснение на процеса само първо трябва да решите уравнението:
(ху)=((к)1(ур))й

The Legion


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искаме да изкажем благодарността си на бгработодател за това, че не се поддадоха на провокациите, заплахите и опитите на Ричард Стивън Йео за спирането на сайта.

Точно така - правилно прочетохте! Ричърд Йео е причината бгработодател да не работи през последните дни! Вече знаете, че единствената му цел е експлоатацията и печелбарството на гърба на българския работник. Но той вече не иска да се ограничава само до работещите за него, той иска да отнеме правото на свободен изказ и волеизявление на целия български народ!

Защо? За да скрие истината за него, за да не разберете, за отношението му към хората, които слагат хляба на масата му. За да не научите, че не само вече е губил дела за неправомерни уволнения и своеволия и е бил осъждан, но и че такива се водят и в момента, и че предстоят да бъдат заведени още!

За щастие Ричърд Йео е точно толкова провал в живота си колкото е и като мениджър и жалкия му опит не успя.

The Legion


клиент

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
0

I will write this in English so that it is easier for Richard to understand …. First I would like to discuss the comment below. It is clearly visible that the comments about every shit that Richard and his gang have shitted cannot be written by 1 individual .. you have to be an idiot to believe that 1 person can have so much information about the cruelty of this company and also the time to sit behind a computer (as Richard does 24/7) so that he/she can make up stories/lies. This is not a soap opera and honestly no one asked for your opinion!!!

These comments are written here in order to prevent individuals who are looking for a job to end up stuck with Richard’s shit load of nasty ways of doing business and screwing his employees over. Are you one of those idiots who Richard told to stop the website and tried to hack it? Probably as he definitely discussed stopping this website with his OnDemand team to cover up his shit load of trying to fuck over anyone and everyone who is not at his convenience. Richard, people will always find ways to share their thoughts and comments. There is word of mouth, so even if you stop this website (which you obviously can’t after so many tries now) people who you have fucked over will find a way to share their stories. And no, this is not a threat but the absolute TRUTH, a word which you should check in the dictionary as it is one which is not very common in your life! And I would like to end this post with a favorite saying "Where there's smoke there's fire"! In TechHuddle there is definitely a lot of FIRE!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?