Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Теххъдъл https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Николай Хайтов 23а&markers=София,Николай Хайтов 23а
5 2 0
2 точки от 87 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 87


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Продавам много запазен сешоар Ровента . В комплекта има дифузер и книжка с инструкции ! Цена по договаряне . Само за сериозни , пишете на лично !


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз обаче не разбирам как твърдиш, че е гадна фирма, в която седиш 4 години и не искаш да напуснеш? И то толкова не искаш, че те те уволняват (понеже както сам си казваш долу - си клатиш краката по цял ден), а ти ги съдиш да те върнат обратно на работа? Е сигурно наистина е много гадно в тая фирма.
Мене и най-малкото нещо да ме издразни, веднага сменям фирмата - знаем как е в ИТ бранша - търсене огромно, фирми много... Нещо не се връзва тука.

Аз нещата ги виждам така.
Едно време тая фирма беше пълна със супер качествени кадри. И нормално - с високи заплати можеш да привлечеш кадърни служители.
А тоя бизнес, както знаем, го правят хората. Като събереш много качествени хора на едно място и бизнеса избухва. Клиенти идват масово, доволни са, фирмата се развива със страшна скорост и тн.

Това явление, обаче, породи едно друго явление. Започнаха да се търсят страшно много нови хора.
Всички знаем обаче, че качествени кадри се намират трудно.
И стана ебати нещото - на мене ХР-ките ми продъниха главата да им препоръчвам познати, а те кадърните ми свършиха.
Питат ме за тоя - викам а не, тоя не мога да ти го препоръчам, че не става за нищо.
Тя се смее и вика - човек, много ни трябват хора, дай да почваме и некадърните :) И майтап, майтап, обаче фирмата действително започна да се пълни с некадърни и мързеливи хора. А такива хора, освен че не стават за пиене, съсипват и бизнеса.

Те долу съвсем открито си казват как било супер, щото може да си клатиш краката по цял ден и ти плащат. Е какъв е кефа да не правиш нищо на работа, това не е ли скучно? Не го разбирам, на мене това ми е най-гадното нещо да се чудя какво да правя...

Като имаш една скатавка в екип от работещи хора, то обиктовено не се усеща - другите замазват нещата. Тоя може да си паразитира там 20 години и екипа да върви супер.
Обаче като се натрупат повече такива и започва да се усеща. Проекта почва да куца, това поражда скандали... и накрая става страшно.
Проекта пропада, а клиента напуска. Както се случва сега тука.

Е как ще ти напусне клиент бе брат ми? На мене такова нещо никога не ми се е случвало. Те си умират от кеф и съотношението цена-качество им е супер изгодно - и за нас и за тях...
Това трябва страшно да се издъниш за да си зареже екипа тука, дето е градил с години и да отиде в друга държава да го гради наново с куп неизвестни и тн...

---

Това тука в момента май го чете целия ИТ бранш - всички цъкаме рефреша и гледаме сеир :)
И мисля, че всички научихме един важен урок по трудния начин - не наемай некадърни хора, само защото трябва да запълниш бройка. Ще си клатят краката по цял ден и по закон не можеш да ги уволниш - ще ти излезне през носа.
Един кадърен върши работа колкото 5-10 такива. По-добре остави си отворена позицията повече време, от колкото да правиш компромиси.

Айде със здраве. Дано се оправят нещата.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

А ето ви и типичния пример на колега гъзолизец в офиса.

Като толкова ги разбираш нещата що не помогна на Жорето когато беше време? Що не му каза кви са му правата, като ги знаеш? За да може да злорадстваш на нещастието му сега - ма споко вчера е бил той но утре ще си ти.

На Ричард не му дреме за тебе нито за който и да било.


9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

Жоре, ако клиента се откаже по някакав причина и те освободят веднага получаваш обещетение (ако не си знаеш правата и не можеш да си ги отстояваш това си е твой проблем). Понеже не са те освободили а са те преместили в друг екип веднага не са ти изплатили нищо. Няма как да ти изплатят обезщетение за дъбитие което не е настъпвало.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравей,

дано сега вече си доволен/а от цялата помия, която изписа по мой адрес.

Постигна целта си и се надявам сега вече да си по- щастлив/а, по- усмихнат/а!


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Въобще не е вярно че Ричард е циция.

И сега ще го докажа.

Екипа ми го махнаха - клиента се отказа - до тук схемата я знаем всички. Прехвърлиха ме в он диманд.

Оказа се че клиента е платил обезщетение за мен - три заплати. Аз кво получих от тва ? Един гол хой! Са ме натискат да съм си тръгнал.

Така че Ричард не е циция!

Ричард е толкова стистнат че ако му завреш игла в гъза после не можеш да я изкараш от там с трактор.
Не, Ричард е толкова стистнат че би станал гей само и само да не купува подарък на жена си за 8ми март.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

ВАЖНО ДО ВСИЧКИ НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ ПРЕМАХВАНЕ ОТ ТЕХХЪДЪЛ:

КТ
Чл. 331. (Нов - ДВ, бр. 25 от 2001 г., в сила от 31.03.2001 г.) (1) Работодателят може да предложи по своя инициатива на работника или служителя прекратяване на трудовия договор срещу обезщетение. Ако работникът или служителят не се произнесе писмено по предложението в 7-дневен срок, се смята, че то не е прието.
(2) Ако работникът или служителят приеме предложението по ал. 1, работодателят му дължи обезщетение в размер на не по-малко от четирикратния размер на последното получено месечно брутно трудово възнаграждение, освен ако страните са уговорили по-голям размер на обезщетението.
(3) Ако обезщетението по ал. 2 не бъде платено в едномесечен срок от датата на прекратяване на трудовия договор, основанието за неговото прекратяване се смята за отпаднало.

това е което ви се полага, защото не бъркайте - инициативата е на РАБОТОДАТЕЛЯ. 4 БРУТНИ заплати!

Това което ще ви предложат са 2 НЕТНИ заплати и прекратяване по взаимно съгласие - което е подигравка!!!

ВСЕКИ един клиент по договор с ТЕХХЪДЪЛ му заплаща 3 брутни заплати обезщетение дължимо на работника при прекратяване на договора. (сумата може да си изчислите като вземете заплащането си в момента умножите го по 1.5 и получената сума е тази която клиента плаща на Ричард но в ПАУНДИ за вас.
Така че не ощетявате никого другиго а себе си и пълните гушата на Ричард.

Отстоявайте си правата, спрете кражбата на човека който си пълни джобовете от млади майки.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Много хубаво написано това от Марияна, пише всичко това което другите клоуни по долу се опитаха да наложат като мнение за фирмата, но по украсено. Само естествено се е изкарала като жертва и голям професионалист за което изобщо не е така. Ето и защо:

Първо това което е написала изобщо не са и нейни думи защото тя не е сдържан човек който може да изрече по долу написаното. Мога да ви кажа кой и е помогнал да го напише и това е Кристина. Цял ден вчера са седели да мислят какви глупотевини да напишат. (А ако не знаете коя е Кристина, тя е дясната ръка на Марияна в фирмата A.K.A. нейната пионка, която няма собствено мнение и прави всичко което Марияна и каже. Като например пише и всичките е-майли до Ричард и не само защото Марияна английски не знае. Също така ако някой Марияна не одобрява като човек в фирмата, той се гледа на кръв и вече не е част от тях и те се превръщат в глутница.) В общи линии Марияна е същата като Ричард а Кристина е нейния Ивайло.

За хората които работят в фирмата искам да обърнете внимание как всички от нейния екип козируват. Като влезне с тях в някоя стая в която има човек който Марияна не харесва, никоя от момичетата не смее да го погледне в очите камо ли да си позволят да разговарят с него. Разговорите започват когато Марияна я няма. Също така ако има някой с който тя е длъжна да комуникира защото е пряко свързано с работата и, тя не му пише или не му се обажда лично. Кара другите момичета да и вършат работата, нещо което не им влиза в задълженията, но иначе Марияна е супер професионалист.

Редовна практика на Марияна е къпането в офиса, гримирането, прическите, да не кажем и моментите в които използва да тренира в офиса или ходи на спортни занимания до обяд, и после се появява. Много пъти съм я търсил по работа или съм искал някой да препоръчам а нея я няма. Също така няма и кой друг да ми помогне защото често офиса на Recruitment-а е празен. Еми как да ви кажа, че един програмист може да си позволи да работи по всяко време от денонощието, тъй като може да пише код не зависимо от часа. А разликата между работата свързана пряко с хора е до 18 часа. Не мисля, че върви да се звънне на кандидат в 21 часа когато той вечеря а да се пипаме през останала част на деня.

Марияна е човек който ще помогне да ви вкара в тази фирма, но и човек който много лесно може да ви извади от там. Ще чуете какви ли не слухове за вас или ще бъдете подслушвани от нейни гъзе лизци като Наталия от он деманда, която е много миличка и усмихната, но се крие много повече зад нейната личност. Тя е голямо ухо на Марияна и ви съветвам да внимавате какво говорите пред или около нея, защото то веднага ще бъде изопачено и написано на Марияна или просто ще излезе и ще отиде до офиса или пък ще и звънне да и докладва.

Също така да факт е, че някой хора са напуснали фирмата и после са се върнали. Даже се сещам за няколко човека които се опитахте да изхвърлите преди Коледа защото на Ричард не му бяха удобни и пак трябваше да се бръкне.

"В цял свят хората имат какви ли не проблеми, като се започне от здравословни и се стигне до там, че някои от тях дори умират от глад, явно повечето от вас, които изплюхте тази бумащина, не осъзнавате какви здравословни или каквито и да било други проблеми може да си има дадения човек и изобщо да не му е до вашите изказвания." Искам да обърна ОГРОМНО внимание върху това изказване. Мога да твърдя за един човек за който е помогнала да бъде изхвърлен за който не е знаела, че има здравословен проблем. Това, че един такъв проблем не е видим не означава, че го няма. Здравето се лекува за съжаление с доста средства, средства които не могат да се позволят без доходи. А доходите спират когато един човек бъде премахнат. Загрижеността в написаните думи е абсолютно фалшива!

Враждата между HR и Rectruiment не е от вчера и всички го знаят. Не веднъж дори самата Марияна е заплашвала, че ще напусне фирмата заради Иво и Ричард. Повечето слухове които се разнасят в офисите свързани с Иво и Ричард тръгват точно от нея.

Всичко тук написано не са "злобни коментари" а са реалност и самата истина. Понякога истината боли, но който каквото сам си направи няма кой друг да му стори!




бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-5

Вече съм щастливо напусла кадър от около две години. И виждам, че не съм единсвен преживял всичко това.

Какво запомних от стажа си в тази дупка:
1. Местят ти работното място около 3-4 пъти за година
2. Бонуси не се раздават, защото чичо Ричо уж не бил получил от клиента бюджет
3. Вариантът да ти вдигнат заплата е след като заплашиш, че напускаш, но само ако си ключов кадър...
4. От трипластова тоалетна хартия, минахме на лигнин
5. HR-ките редовно се къпеха в офиса сутрин и съответно единия канеф е блокиран поне до 11ч сутринта.
6. Подборът на кадри е на конвейр, защото масово бягат.
7. Като видиш HR екипът и с хващаш за главата, защото слушаш само клюки... навсякъде са... влизат ти в стаята и крещят като ненормални, недай боже ако събират пари за рождения ден на някого си.
8. Ако случайно имаш твое мнение и не съвпада с това на някой от стаичката на Иво Радев, те погват като плъх, заплшават те, цитират ти кореспонденция в лицето, но само от части, щото това им е угодно.
9 Точките в договорите за конфиденциалност и забрана да работиш с клинети на клиента и така до 18-то коляно са абсурдни и половината незаконни!

Така че... Ако искате да ви гонят за това, че сте мислещ човек или за това, че не харесвате работно си място, или заради това, че сте по-способен, отколкото на Ричо и компания им се иска... Заповядайте!
Аз в тази смрад повече не влизам!


-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-5

Он деманд екипа е най-големият във фирмата.

Причините - екипа на всеки фалирал/отказал се клиент (както всички рабраха това е неизбежно) финишира там.

Не че и клиенти на самия он диманд не се отказват/фалират но понеже това е последния кръг на ада (тима) следва изхвърлянето на ненужните, начините вече ги знаете - подписване на нов договор със същатата фирма (теххуйдъл) ?!? закъснения (много важно е тук да се отбележи че всъщност фирмата заобиколно ще ви намекне че никой не ви кара да идвате на работа навреме или че не може да работите от вкъщи а вие сте овца и ще си кажете ебахти якото и ще почнете да поспивате малко сутрин и да наваксвате по малко вечер, но защо ? е все някога ще се наложи да изхвърлят и вас - как ? ами вие сте им го осигурили - закъснявали сте, не забравяйте - може да седите там и допосред нощите - все тая, закъснението е онова което има тежест), почват да ви дават да правите тестове :))) да - почват да ви тестват със задачи - любимата на Ричо battleships, дали ще се справите ? не! - щом сте я получили а работите там от години няма да минете спукана ви е работата! Дават я на Попа (Николай Петров) за преглед и получавате най веселите фиидбеци дето сте виждали като:
- Липсват запетайки в документацията на методите (фатална грешка)
- Използвали design patterns ? (нито Ричард нито Попа са наясно кво е тва) (фатална грешка)
- Не сте следвали документацията (документацията дори и да я следвате е все тая защото ще ви кажат че в нея има неща който ги намс там защото са по подразбиране (да правилно прочетохте и първия път - изречението е точно написано) например не сте включили текст под какъв лиценз е софтуера (фатална грешка)

Ще получите лаптоп, чисто нов (в торбичка от лидъл модел от преди 4 години с нейм таг който не е вашия, дреме ти гъза фирмата е от най-великите заплатата ви достатачна да си купите трабант най-последен вариант), голям офис 50 квадрата 30 човека, 1 кенеф ама е унисекс (познай коя колежка е в месечни затруднения е нещо на което често залагаме в обедната почивка), зимата ще се молите да не ви пребие някоя висулка, за лятото спокойно - има баня (ако мариана не е там), може да се напръскате с освежителя за въздух.

Мислите си че може да говорите на спокойствие например да споделите личен проблем е ... изненанада всеки втори е слушалка на някой В-С-Е-К-И втори щото е с амбиции да пробива нагоре ... нагоре нагоре колко нагоре и той не знае ма карай работното време им тече.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?