Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

СПОРТ ВИЖЪН ЕАД /img/frontend/nomap.png"

СПОРТ ВИЖЪН ЕАД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 60 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-60 от общо 60


бивш служител

8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-2
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
0

АБСОЛЮТНО съгласна със всичко написано до сега!!! Във въпросната фирма започнах от началото на влизането и в Бг. В ПедерасТ МОЛ ( Парадайз :D ) започнахме около 20тина човека .. едното момиче напусна още преди да отяорим , стояхме по минимум 20 часа, за да наредим тва огромно хале и наглоста беше как в 3:30 през ноща поискахме да си тръгваме вече (понеже сутринта в 7 трябваше да сме пак там) и един "пич" на име Дидко (бандитко) ни каза  " Аааа... бързате ли ? " WTF човече , останахме  без ръце , сили (физически и психически) и ни тъпчеха и замазваха очите с енергийни напитки и пици . Пускаха решетката на магазина  понеже сме излизали "прекалено много" , а тея кутии дето са мръсни ,къде ад си измием ръцете бе тапаци! В денят , в който оправихме цирка дори работихме 12 часова смяна - работа с клиенти! и като "БОНУС" получихме подарък 100 лв от магазина във вдих на стока !!! Меко казано потресена! Няма такъв филм като "положителен" коментар за фирмата! Мислехме си ,че ако сме едни от първите във фирмата ще постигнем нещо - дръжки!
 Сърби,ако разберат за кво иде реч ще затворят фирмата в Бг.


шубе го/я е и не казва!

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-4
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
-5

ТОВА Е НАЙ-ДОЛНАТА ФИРМА В КОЯТО НЯКОГА СЪМ РАБОТИЛА !!! Всеки е брат/сестра/братовчед на някого! Реализация няма... има само нерви и менторите на фирмата ви сравняват със земята и ви изкарват абсолютни "мравки" както съм чувала да коментират. Стискам палци на хората започващи в тази фирма да не срещат по-долу споменатите имена... но Уви това няма как да стане!
Ще бъдете използвани като общи работници и оплювани като най-долните същества на земята... и то за какво? за 500 лева заплата!?Няма фирма в този бранш която да дава такава заплата! ТОВА Е ПЪЛНА ПОДИГРАВКА. Вместо проблемите да се обмислят и коментират... ще бъдете навикан и отсвирен ако се наложи.
Съветвам всеки който иска да работи за тази фирма много да внимава какъв е! Ако не е роднина с някой по-висшестоящ ДОРИ ДА НЕ СЕ ЗАХВАЩА. Цари пълна анархия и свободата на словото там е абсолютно забранена. Ако искате да бъдете съсипан/а от некоректно отношение заповядайте, това е вашето място!
Заключението е: Бъдете роднина или добър приятел с някой "brand, store manager" или супер големия мазник и ще проспрерирате! Ако имате добро мнение за себе си и искате да запазите моралните си принципи Бягайте надалеч!!!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Нека да говорим с имена, за да знаят следващите служители с кого си имат работа! Лили - бивш управител, настоящ бранд мениджър, но продължаваща да претендира, че е важна за магазина. Бърка се в работата, създава интриги, уреди всичките си приятелки на ръководни позиции в Парадайс. Дори се носеше мълва сред колегите, че си купува дрехи с парите от бакшишите на магазина! Доста глуповата и елементарна личност, която на пръв поглед създава впечетление на симпатично момиче, а в последствие седи пред теб и ти обяснава как за нищо не ставаш.
Саня - най-добрата приятелка на Лили, уредена на поста без никакви компетенции, дори по-простовата от първата. Прави елементарни грешки, но седейки под чадъра на Лили, това така и не става достояние на когото трябва. Няма никакви качества на мениджър, а управлява най-големият обект до момента.
Нина - едно малко, пискливо и дразнещо създание, което благодарение на кафетата с Лили и Саня се докопа до поста помощник-управител. Неграмотна, без никакви познания по английски, та дори и по български език. Непрекъснато прави грешки, но бива покривана от "приятелките си", та дори и в случаите, когато излиза по 5 пъти на ден да пие кафета и да пуши цигари по време на работа. Дава наставления, но самата тя не може да работи както трябва, камо ли да обслужва клиенти.
Това е в общи линии. Нека всички кандидати да обърнат внимание на горепосочените персони, и да забележат, че те и единствено те дърпат фирмата надолу и създават неприятна работна среда, но за момента няма кой да ги бутне от йерархията, макар че хората отгоре едва ли са слепи, за да допуснат този цирк да се проточи.
Никакво уважение към работниците, все с друг се оправдават и никога не са виновни те за собствените си грешки. Иначе се съгласявам за заплатата - винаги се получава навреме, дори когато се удържат пари за кражби, а това не се случва радко.


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-2
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
-4

Да го караме по същество, фирмата е много зле! Използват Ви на макс и накрая ви искарват некъдърници! Само определени бройки от служителите ги интересува нещо по работата, иначе всеки гледа да се заяжда и да има интриги! Повечето работещи на шефски позиции там са със връзки и е голямо избиването на комплекси над нормалните работници! Има 1-2 изключения от над 10-15 позиций. Един шеф ви говори едно, втори друго, трети-трето... И накрая излиза четвърто от което вие сте най потърпевш! Има вътрещни крадци, който може и да са по високо в ерархията, защото изчезват пътеки за бягане(2000лв./бр.) и колелета, а те преписват вината върху хора неработещи там от месеци! Обичат да си мият ръцете със старите служители за абсолютно всичко! Съответно нормалните работници плащат липсите! Бонусната с-ма се смалява през месец! А работното време в определени случай е до колкото те решат(стигали сме и до сутринта от предния ден на обяд)! За нищо на света не бих се върнал там! Иначе фирмата е Сръбска, добра верига с много обекти, но в България ще я закрият със сигурност! Освен ако собствениците не разберат какви работи се въртят тук и не развалят пирамидата от шефове, който незнаят колко уши имат по главата! Потвърждавам всичко, което е написано в предните коментари от бивши служители! 


бивш служител

2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
-4

Здравейте,
като бивш служител избягал от там няма да ми е много положително мнението, но все пак има и добри и лоши страни. Да започнем с добрите: заплащането е винаги редовно и е горе-долу приемливо за този бранш, стига толкова. Да сме реалисти и това не е малко познавайки българския манталитет. На първо място там е шуро-баджанащината (говорим за София). Работиш като вол, оставаш извънредно. Съответно, тези часове който оставаш не се заплащат или връщат. Те са за слава - типично българска работа! За капак доста често се правят и събрания (извън работно време) в някой случай и 2-3 пъти месечно, на който ви обясняват как нищо не става от вас. Няма да споменавам имена, но все пак от многото шефове който сигурно са повече от 10,  има и 1-2-ма който все пак биха ви помогнали, ако се нуждаете от нещо, но пък те рядко се появяват и не разчитайте на това! Интригите са големи там и никой не смее да ти каже нещо в очите! Пресен случай от Март месец: Аз и моят колега с когото отгаваряхме за даденият магазин бяхме доста ядосани, защото разбрахме два часа преди да ни преведат заплатите, че ще ни одържат трицифрени суми! При което имахме разговор ние двамата с мениджъра на фирмата и той ни обесняваше как е доволен от нас и иска да останем в фирмата, а през това време друг човек от офиса обесняваше на персонала, че всички сме били много зле и т.н. (само "хубави" неща)! После този същият човек който ни "хвалеше"  на персонала, ни се усмихваше и ни викаше да пием кафета! Това е един от безброй случайте, който изживях там за една година. Двуличието е на първо място сред някой хора (60-70% от служителите)! Става за временна работа, но просто не трябва да им се ловите на нещата, защото ще излезете тъпи, неграмотни и ще ви газят (отново типично за БЪЛГАРИНА)!


бивш служител

5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
0
Потенциал
3
Местоположение
1
Колеги
2
Работна среда
2

Много слаба фирма!!!
 
Заплащането е 550лв + бонус от 100-тина лева който се взима веднъж-два пъти в годината. Графика е 6 на 1 по 6-7 часа. Уикенда никога не се почива. Често има кражби и те режат от заплатата. Да не говорим че има и вътрешни крадци, от колектива, и началството нищо не може да направи. Имаш право на 30 мин почивка, при положение, че ти се полагат по около 50мин, при 7 часова смяна!!! през 2 седмици се правят събрания, рано сутрин, и се налага да ходиш и тогава! Смях! 2 пъти в годината се прави ревизия. Стоите цяла нощ, не ви се плаща за това.
 
Такова нещо като Обучение - няма. Пускат те от първия ден без никакво въведение и се налага на самоинициатива да се обучаваш, често се случва клиентите да знаят повече от теб. В магазина цари пълна дезорганизация - никога нищо не се знае, складовете са кочина, текучеството е огромно. Шефката на магазина в парадайс - Саня е изключително глупово и простовато момиче. Ако не искате да имате проблеми - просто се усмихвайте. по-нагоре в йерархията са разбрани хора.
 
Общо взето е това. Колегите са печени и е забавно. Става за временна работа докато намерите нещо постоянно или пък сте студент.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,
някой има ли актуална информация за фирмата за гр. София? Ниво на заплащане, условия на труд, отношение на работодателя?


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

хора не се лъжете това е най шанаджийската фирма на света работих там от отварянето не спазват работното време работиш по 12 часа даже и повече а трябва по 7 часа 6 на 1 и никои не ти ги връща и не ги заплащат а те са извънреден труд после ме напправиха зам.управител и не ми смениха договора и сащевременно не ми увеличиха заплатата и блъслах като роб за нищо подиграват се много и като правихме ревизия стоях 24 часа и ни дадоха документ да подпишем че работим за 20 стотинки на час и накрая ми писна и напуснах и те ме отдрязаха със заплата много лошо и още хиляди други мизерий има но няма да ми стигне мястото да пиша това е най-измамната фирма на света


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Тъй като отварят и магазин в София, надявам се някой да сподели нещо за фирмата...


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой вече ходи ли наи интервю да напише какви са условията и къде ще е магазина?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?