Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

СПОРТ ВИЖЪН ЕАД /img/frontend/nomap.png"

СПОРТ ВИЖЪН ЕАД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 32 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 32


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте. Бивш работник съм на тази фирма, за което се радвам изключително много. Не знам от къде да започна... Единственото хубаво е че заплатите,болничните и отпуските се изплащат навреме и коректно, За съжаление до тук се изчерпва хубавото,което мога да кажа за тази фирма.
Ще започна по критериите за оценяване:
Заплащане-твърде малко пари за много натоварваща и "робска" работа. Момичета мъкнат цели палета със стока, съответно тежки кашони и т.н. В последния момент се разбира, че стоката те чака долу и няма никаква организация за нищо...
Уважение - НУЛЕВО!!! Ползваш някакви смешни привилегии при условие, че си "удобен" на някой от офиса и по-конкретно на мениджъра, отговарящ за магазините Иван се казва. Върти ги едни такива.... Също и ако си партиика с някое смешно управителче, ще те покрива докато му е в интересите. Та уважението се изчерпва до там.
Привилегии - Ако си отговорник на нещо - дрехи,обувки,футбол,детско - получаваш 50лв. над заплатата.
Фирмена сигурност - ако под "сигурност", разбирате че понеже сте удобен на някого над вас и ви покрива - ок, има някаква фирмена сигурност...
Натоварване - ОГРОМНО!!! Мъкнене като вол, а ако оставате след работно време за да помогнете на колегите си, не си мислете че ще ви бъде заплатено. Бях командирована в друг град 4 дни по над 12 часа работа и не ми платиха и стотинка...
Потенциал - Ако мечтата ви е да станете Управител или зам. управител, в тази несериозна и смешна фирма - ВИЕ СТЕ! Естествено само трябва да изчакате горещото място да се освободи (често се случва) та до там се изчерпва развитието ви в тази фирма.
Местоположение - Моловете. Ако ви се кисне затворен в такава кутиика, без да виждате какво се случва навън - тъмно ли е, светло ли е, слънце ли има, вали ли - това е вашето място.
Колеги - Дори не ми се започва тази тема. Масово са наети олигофрени. Много малко хора си заслужават и работят наистина. Повечето гледат да се скатават и съответно често 2ма - 3ма души носят целия магазин на ръцете си,което е тъпо, защото накрая всички си взимат заплатите.
Работна среда - ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА!! Най-малкото персоналът няма пригодени места, където да се храни и почива. Хранили сме се като животни по кашони,стелажи и подобни. Няма място, което да е пригодено за да си оставиш дрехите дори. Както споменах - повечето ги мързи, та ги боли.
Също много важно - карат персанала си да плаща липси,които са констатирани много преди дадения персонал дори да е нает на работа. Искаш ли да работиш там - плащаш липси, това е! А там много се краде, както от самия персонал, така и от "клиенти". В офиса работят пълни олигофрени, които не общуват по между си и не знаят за какво точно са наети. Няма как щом отгоре в една фирма нещата са зле, надолу по веригата да бъдат добре. В общи линии, ако не искате да си губите времето и нервите - не се захващайте с тези!


настоящ служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
1
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Настоящ служител съм, работя в Сердика център и лично персоналът в магазина мога да кажа че са доста "синхронизирани" стоката НЕ СЕ получава в неудобвен час за приемане, преди беше така, но сега всичко зависи главно от персоналите на магазините. Заплащането може и да е повече, но е съобразнео с конкурентните фирми, работата е относително повече спрямо другите магазини но не мисля че е "ГЪРБЕНЕ" както прочетох в по-долни коментари. Доста неща са сменени в фирмата, надявам се да не пропадне надолу...Ще помоля бившите колеги(явно мишоци) да не плюват и да стоят зад "анонимни" псевдоними, а да споменат имената си...или е по-приятно да се плюва без да се знае кои сте....защото тогава вече повечето от кирливите ризи почват да се вадят. За бъдещи служители мога да кажа, пробвайте поработете известно време и сами преценете дали ви харесва или не...но със сигурност голяма част от коментарите не отговарят на това което е...поради простата причина че всеки иска пари без да е показал каквото и да е умение или опит...Успех на всички!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Определено не започвайте работа в тази фирма. Твърде голямо натоварване за малко пари, особено когато двама души носят на гърба си целия колектив.Темпът на подаване на стока от централен склад и другите обекти изобщо не е съобразен, получава се стока, когато има доста клиенти.Гърбиш обща взето , вършиш работата на другите, а останалите се подпират и претендират за високо заплащане. Неграмотни управители, няма как с такова ръководство да се изгражда екип.Доста некачествени са стоките явно, поради честото извършване на рекламации.Ако искате да бъдете управлявани от глупаци, това е вашето място. Много се радвам, че вече не съм част от това пародие на фирма и екип!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Леш! Работих там известно време. Заобиколена съм меко казано само от глупаци. Управителите горките са пази боже (все едно работя с деца). Зам. упр. Димова ако й олижеш г**а ще си добре, ако нещо те види, че поддържаш добри отношения с колеги които тя не харесва си зле с графика и с работата, издигат се хора които съумеят да внесат интрига подхвърлена от управителите и такива които доносничат кой за какво си е говорил и темподобни. Общо взето управителите всяват раздор в магазина и след това гледат сеир. Да не говорим колко глуповати хора се издигат в тази фирма, без никакви заслуги! Шуробаджанащина отвсякъде. Това, което ти говорят на интервютата, че графика може да се променя ако се налага е пълна заблуда. Да- може, но зам.упр я мързи да гледа, затова е по- лесно да каже " неможе". Да не говорим, че грам не ценят хората,които им вършат работа, а за сметка на това толерират скатавките и простаците. Ако някой от шефовете в Сърбия беше наясно със ситуациите по магазините в България, щеше да съжали... Относно заплащането- да евала коректни са, отпуската си е отпуска, болничния- болничен ( макар че глупавата зам.упр доста мрънка когато някои колеги излязат в болничен, сякаш тя не е човек и тя не се разболява или не й се налага, но както вече отбелязах е меко казано мързелива, а и да не пропусна да отбележа , че й липсват доста знания, а може би и образование). Същата г-жа Димова ( която се прехласва по г-н управителя) най- редовно си се пременя с нови маратончици, които носи месеци наред на краката си, докато им направи някой дефект, обявява ги за дефектни, съотвено който трябва преоценява маратонките и чак тогава тя си ги плаща!! Що за пример дават тези пишман управители на персонала си, питам аз?!? ....колеги забелязват как често след като същата прахосница си е харесала нещо то изчезва, после незнайно как се появява отново.... Абе управията в магазините е пълна трагедия!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Лошото е повечко от хубавото , като има и текучество.има потенциал фирмата , има и гнили ябълки като навсякъде.някои търпят други не и напускат.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За няколко месеца в тази фирма искам да кажа на настоящите и бивши работници и моето мнение: да, прави сте, че има яко подмазване, че е важно кой с кого си пие кафето, че трябва да се правиш на интересен пред който трябва, за да те забележат защото явно личните ти качества не са важни изобщо! Да прави сте, че гледат да гърбят ако поддаваш, тичаш, вършиш им работата, после ги виждаш въшките как са се скупчили и им е много смешно колко неща са те "прецакали" да свършиш. Едно благодаря няма..Българщина! Свикват че се гърбиш, после на теб никой неиска да ти помогне ако помолиш, защото мислят че се прецакват за нещо ... Отговора е "това не е мое задължение или моя работа". В същото време 70% от хората ги мързи да гледат. Но като попият 2-3 пъти кафенце с който може дръпват веднага, а са пресни-пресни и разположението на стоките в склада не им е ясно! С престоя по складовете и сега се прекалява, даже има и лежащи по кашоните. Клюки, интриги, опъване на нерви кооолкото искаш. Винаги се съобразяваш с кого говориш и какво казваш. Предимно те разпитват заради интригата, или защото управителите искат да подразберат нещо. Такова животно като "ние сме екип" НЯМА. Кражби си има, при цялото слагане на аларми, клиентите няма как да изнесат толкова стока. Вътрешни си правят тарикатски номера според мен. Няма друго обяснение. Заплатите не са се променили като цяло, покрай някои ремонти напоследък ни платиха извънредни. Работи се 8 часа, нямам представа как осигуряват, защото не ми е дадено копие от договора! Съобразяват графика със студентите. Към настоящите-понеже всеки се интересува от "формулата на успеха" и как се работи, та ето ви я - дрънкайте си простотии с колкото може повече хора, усмихвайте се мазно, подберете си компания за кафето, да не забравите да се покривате в склада поне 30-40 минути, винаги прехвърляйте на друг вашите отговорности, винаги охкайте колко сте се залежали..ам такова..преработили и така след 3-4 месеца с бодър дух и запазени нерви и сили се издигате в очите на някой и съответно той издига вас. Не защото работите, а защото се покривате и нямат ситуация с вас. С две думи-тарикатщината е важна, надсмивайте се на поне двама за респект, придавайте си важност, говорете само с управителите а ако са ви приятелчета кой като вас. Айде успех, а на бившите - нищо не сте загубили.


бивш служител

14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
1
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
-3
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-3

Здравейте!
Ще започна с това,че стартирах във фирмата като продавач-консултант и за по-малко от година се издигнах до управител на магазина.Компанията е голяма и сериозна,заплащането е редовно и коректно, и осигуровките са върху реално получени пари, което е голям плюс. Минусите са, че фирмата не осигурява работна ръка, която да съответства на размерите на магазините и компанията като цяло, и за темпото на подаване на стока от централен склад, към магазините, като от там идва и голямото гърбене. Парите не са много и като се има в предвид написаното по-горе, всеки служител знае, че изработва повече от колкото е получил. Поставените месечни таргети, често са надценени от ритейла, но когато се достигнат бонусите се изплащат коректно както е по договор. Повечето от магазините в страната трудно достигат таргетите си, дори и тези в София, като от големия ми опит във фирмата мога да кажа, че магазините в Пловдив и Бургас са топ-а на веригата в България. Компанията няма политика за обучение на персонала си, като от там идват проблемите с обслужването на клиентите. Всичко се оставя в ръцете на управителите на магазини и като се има в предвид, че над 50% от тях не са наясно със стоката която предлагат, съответно и те няма как да си обучат персонала. Работата във, Спорт Вижън, е много добра, но само за временна работа докато не се намери нещо по-добро!


шубе го/я е и не казва!

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-1
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
0

Ей  хора , събудете се !
вее вятъра на промяната .Етажите на власта  се движат  , офиса е в динамика-ето  някой нагоре,  други навън всеки  има  избор. Така докато си почивам си мисля  кво предстои то  нови  хора  и нови правила   ми  добре ще каже някой  ама  защо да не са  единни и да се прилагат за всички . Пък няма да е лошо да  си направим едно  обучение да се  видим , кой какво  знае  и тези които  не знаят да се  научат и те . Кой се е родил научен? Нали ?  Ееееееее  самочувствието поне да е с покритие  иначи  на гол  г........ -чифте  пищови !!! 
 
И някой беше  писал за  отношението  дааааааааа   рибата се вмирисва от към главата ,щом се позволява  и толерира  ще го имаааааааа !!!
 
Е хора така ли ще я караме аааааааа ? Времее  театърат да  смени  представлението и на сцената  новите  режисьори да  поставят някоя качествена постановка !!!
Поздрави от сърце !!!  Търпение!!!
 


клиент

5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички. Искам да споделя мнението си относно марка NIKE който се продава във веригата.Модела е Revolution 2 и явно не са взели кой знай колко качественно направе в смисъл, че не бяха еднакви маратонките и така.Бяха ми сменени за около 2 дена и си избрах маратонки които бяха точно направени.Изключително съм доволен, магазина се намира в Мол Парадайс. Управителя е завършил в Стара Загора и беше много любезен.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Към двамата настоящи служители, които са написали двата единствени положителни коментара:
Относно правописните грешки-специално вашите коментари изобилстват от множество граматични и пунктуационни грешки, но как да знаете това, при положение, че грамотността ви се свжда до там, да търсите кусурите на другите, смятайки се за безгрешни и много интелигентни?! И когато говорите в множествено число, "вие" не се пише с главна буква! :)))
И вие двете, специално, сте бъкани със снимки във фейсбук от магазина и в един от коментарите са упометати имаената ви, дано четящите да са обърнали внимание.
И като гледам сега какви хора са назначени на работа по магазините и дори не поздравяват, гледат лошо и неориантирано, със сигурност няма цедка в подбора на персонала. Всеки, който се навие на условията, е добре дошъл.
И относно некъдърността и необразоваността откъм предлагани продукти - не ме карайте да се смея! Самите вие си знаете един Найк и до там се простират познанията ви. Аз лично се интересувах за неясни за мен неща и никой не можа да прояви компетентност в обяснението си!
Смешни сте и по-добре не се опитвайте да браните фирмата с хвалебствени коментарчета, защото всички, които сме си тръгнали оттам, сме видели колко повече се получава при повече работа, как бранд мениджърката и другите две на ръководни позиции бъркат в бакшишите на персонала и си пазаруват с тях, видели сме как ден преди заплата ни се реже бонусът, видели сме как за коледните празници получихме честитка - 50-60лв. от заплатата. Видели сме и много други неща, така че оставям на настоящите служители да си преценяват.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?