Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

СПОРТ ВИЖЪН ЕАД /img/frontend/nomap.png"

СПОРТ ВИЖЪН ЕАД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 58 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 58


настоящ служител

29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
2
Потенциал
3
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Работата е приятна и сравнително лека.Има някой неща, който могат да се подобрят.Но всичко с времето си.Заплащането е 630 лева + 50 лв ваучера, след шестия месец е 680.Хубавото е, че плащат по 6 лева на час извънреден труд.Който иска да пробва, няма да сбърка.От скоро съм във фирмата и мисля, че нещата ще се подобрят.
И помнете работа няма за, който го мързи.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До колегата с извънредните часове да го попитам защо не си е искал да му се платят. Аз работих почти 2 години в фирмата и винаги всичко ми е било плащано. или са ми давали почивни дни. Мизерна е заплатата- факт и се чудя с кой акъл изкарах толкова време. Зимата в склада умираш от студ, лятото климатиците не работят. Гледат винаги да удържат от заплатата за липсваща стока независимо дали си работил в този период или не си.От офиса отношението е отвратително както на мениджърите така и на големия сърбин,който така и не разбрахме какво прави в тази фирма. Няколко надути личности с които неможе да се разговаря ежедневно пращат малоумни имейли.Маркетинга подобре да ги няма,защото така и не знаят какво правят.Опити от човешки ресурси да се вкарат нещата в ред, но разбрах че дори и тя е напуснала. Никой себеуважаващ се човек няма да остане в тази смешна компания. Заплата от 600лв и волски труд.Не започвайте там.


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
-3

За времето в което бях зам. Управител в тази УНИКАЛНА фирма, съм дал над 300 извънредни часа без да ми се плати нито 1 ! Ако закъснееш с 10 минути или си тръгнеш 10 минути по рано те правят на луд, но това че, като цяло почти всеки ден правиш по 4-5 извънредни часа не е проблем лесно ти се ОПРОЩАВАТ .... но не и заплащат. Мъкнеш като вол редовно, стока се получава когато и да е няма фиксирани часове, рядко се съобразяват с това какъв персонал е на смяна, случвало се е на съм на смяна с 2 момичета и да дойде стока от 200 кашона. Отпуск евентуално ако е удобно. Отдържат ти пари заради липсваща стока, в последствие се оказва че стоката е на лице, някой полу жив служител след 15-16 часова смяна не я е пребройл правилно на ревизия, но след като изтъкнеш това на съответния шеф и го попиташ дали заради тази стока са ти одържали около 150лв. той потвърди и му кажеш " е добре де ето я тук е, не липсва, ще ни върнете ли парите", отговора е "е няма как като вече за отдържани", не е като да не може да се пуснат като бонус за заслуги, но не, по-лесно е да си останат отдържани. Като цяло са ми дали тук едни 6000 символа които ако подкарам... няма да ми стигнат..... Имаше само една положителна страна, стоката е качествена, това мога да кажа, имам маратонки купувани 2013г. които още са здрави :) Но управата най-вече в офиса и в някои от магазините е под всякаква критика...... избягах от там отдавна и съм много доволен от това, загубих малко над година от живота си в тази фирма но пък вече знам че съм бил на дъното :) като зам управител получавах по малко от колкото в следващата фирма в която бях като консултант.... даже 2 пъти повече получавах :) Не знаех за този сайт за това чак сега пиша, но прочетеното на долу си е вярно :) Яко връзкари, яко бадженащина и предимно кретени :) Не съм сигурен как станах зам. Управител, но си беше голяма грешка..... трябваше ми месец за почивка да се посъвзема преди да започна нова работа :)


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Първобитни разбирания за търговия и отношение към клиенти. Бях спрян да пазарувам от охрана и управител в магазина на бул. "Черни връх" в Парадайз мол, т.к. държах в ръка затворена бутилка с напитка. По думите и на двамата правилата в магазина били такива, защото клиентите постоянно разливали напитки, а нямало кой да чисти - скандална липса на професионализъм. Никога повече няма да пазарувам в тази верига и съветвам всички четящи да си спестят влизането. Живи и здрави - конкуренцията си знае работата.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Пълна пародия! Спорт Вижън е сръбска фирма и ние простите българи сме едни жалки слуги. Всичко се изисква за вчера, с отвратително отношение, без логика и разяснение. След два дена същото нещо се променя отново по стария начин.

Пести се от всичко! Добре дошли в първобитния строй. Всяка идея или искане за по-добра работна обстановка се губят някъде в пространството. Веригата до великия директор сърбин е много разпокъсана. Няма един отдел, който да работи качествено.

Всичко започва от великия директор сърбин. Той е завоевател в тая страна, нормално е да не може да се говори с него по теми, които не му изнасят. Всяка стотинка от него е изпросена и той чака удобен момент да си я прибере обратно. Увеличение на заплати няма да има близките години. Ако могат да те прецакат с парите, ще те прецакат без да им мигне окото.

Ритейл отделът е пълен хаос. Стоки се получават, пренареждат, цените са сменят, бсичко без грам логика и търпи непрекъснати промени. Отношението към персонала е като към недъгави говеда. Има една София тя сигурно си мисли, че тая фирма е нейна. По-истерична жена не съм срещал.

Маркетингът е трагедия отвсякъде. Има една бясна селянка с половин мозъчна гънка Пламена. Да не дава Господ да се налага да работи някой с нея. Други хора там май няма вече.

Логистиката са хамали с манталитет на хамали. От тях по-добре да не се иска нищо. Въпреки че и те са слуги на малоумните искания на ритейла.

Регионалните мениджъри са комплексирани гъзолизци. Те също са си повярвали излишно много.

В магазините готините колеги са много малко, повечето са тъпи и ги мързи да дишат. Графиците се правят в завиисмост от това кой на кой е симпатичен. Всички са ниско платени хамали и условията на работа са ужасни. Униформите са евтини и приличат на селски анцузи. Докарани са от Сърбия.

Ако искате да работите като добитък, да се отнасят с вас като с такива и да взимате най-ниските в бранша пари, Спорт Вижън е вашето място.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ВНИМАНИЕ!!! КОГАТО ЧЕТЕТЕ НАСТОЯЩИЯ ТЕКСТ, ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ Е ПИСАН НА 10.08.2016 г., НО ПОРАДИ ПРОБЛЕМИ С ПУБЛИКУВАНЕТО Е ПУБЛИКУВАН ЧАК ДНЕС!!!

Вчера, 09.08.2016 г., на интервюто, насрочено за 10:30, но провело се малко по-късно, едно същество от мъжки пол с две златисти обички на ушетата на моя директен въпрос 800лв. (нето) в обявата в http://WWW.JOBS.BG означава ли, че в трудовия договор ще бъде записана съответно бруто сумата от 1020лв, отговори с „ДА, ХИЛЯДА И НЕЩО ЩЕ БЪДЕ!!!“.

На следващия ден обаче, 10.08.2016 г., след негово обаждане по телефона в 10:31ч и пришпорване документите за подписване на трудовия договор да се изготвят от мен възможно най-бързо (едва ли не от днес за вчера), в 16:30ч. на същия ден при подписването на всички необходими документи и най-вече на самия договор с нечовешка изненада установих, че сумата в договора е 795лв, т.е. нето се получава 623лв. Разбира се, в следващата подточка от съответния член на договора беше записано, че ежемесечно на служителя ще се изплащат 100лв под формата на бонуси, само че, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, след предварително и ежемесечно одобрение от страна на не’къв си СРЪБСКИ ШЕФ???!!! Т.е. сигурната сума от предварително обещани и УСТНО ДОГОВОРЕНИ 800лв (нето) изведнъж пада с „нек’ви си“, О БОЖЕ, 127лв!!!!!!!!!! К’ВО МУ ПЛАЩАШ, ТАКА ДА СЕ КАЖЕ, ХА ХА ХА ХА ХА!!??!!??!!????

Освен т’ва договорът беше изготвен в два еднообразни екземпляра, по един за всяка от страните, но не беше нито подписан, нито подпечатан от СРЪБСКИЯ ИЗМЕКЯР, нито щеше да бъде подписан непосредствено след полагането на моя подпис с оправданието (от страна на секлецарката), че ГОВНОТО ОТ СЪРБИЯ било в „чужденеция“!!! Да не говорим, че длъжностната характеристика (която съставлява неразделна част от трудовия договор и съответно също трябва да бъде изготвена в два еднообразни екземпляра, по един за всяка от страните), беше изготвена само в един екземпляр и то ксерокопие, дори не оригинал. На моя въпрос „за чий …“ ще трябва да подписвам само един екземпляр и то ксерокопие отговора на въпросната секлецарка беше: „Ами такава е практиката при нас!!! Вие сега го подпишете и ни го дайте да седи при нас, а после, когато шефа подпише двата екземпляра на трудовия договор, ние ще ви дадем всички документи
накуп?!?!?!?!“.

Да не говорим, че в края на интервюто предния ден съществото от мъжки пол съвсем искрено се възмути от това, че в последната си работа съм работил толкова много време без никакъв договор и как от това страдала цялата ни държава и всички ние вкупом и как никога нямало да се оправим като народ, докато тази практика на „двойно счетоводство в трудово-правните отношения“ продължавала да се практикува от повечето работодатели в България. АМА КАКЪВ НАГЛЕЦ САМО, А??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А пък по-предния ден, 08.08.2016 г., когато секлецарката ми се обади по телефона, за насрочване на интервюто за следващия ден, на моя въпрос: „И при вас ли се практикува двойно счетоводство в трудово-правните отношения?“ отговорът бе: „О, НЕ, НЕ, ПРИ НАС ОСИГУРОВКИТЕ СА ВЪРХУ РЕАЛНАТА СУМА!!!“.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ………… НЯМА ТАКИВА ТОЛКОВА ДОЛНИ И БЕЗОЧЛИВИ МОШЕНИЦИ И ОТРЕПКИ КАТО ТИЯ ОТ „СПОРТ ВИЖЪН“ ЕАД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В заключение ще кажа, че заради тези откровени боклуци не отидох на едно друго интервю в една друга фирма, насрочено за същия ден, в който трябваше да „ПОДПИШЕМ ЗАЕДНО“ (УЖ) трудовия договор със „СПОРТ ВИЖЪН“ ЕАД. Фирмата освен всичко друго беше на доста добра локация спрямо моето местоживеене и, кой знае, може би тя щеше да се окаже една от много малкото, ЩЕ ГО КАЖА НАПРАВО – ОТ ЕДИНИЦИТЕ ФИРМИ, които не практикуват тази изключително гнусна и БЕЗРОДНА практика, наименована „ДВОЙНО СЧЕТОВОДСТВО В ТРУДОВО-ПРАВНИТЕ ОТНОШЕНИЯ“!!!

P.S. На тоя кандидат за работа в „СПОРТ ВИЖЪН“ ЕАД, дето попълваше документите си за започване на работа на следващия ден, 10.08.2016 г., докато аз чаках зад него за интервюто си от 10:30ч със съществото от мъжки пол и който не е отишъл на следващия ден и дори и телефона не си е вдигал, ще кажа следното: „ЕДНО ГОЛЯМО „ЕВАЛАТА“ ОТ МЕН, ПИЧ!!! НЕ СИ ГИ ПРЕ.Е.БАЛ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО, НО ПАК Е ПО-ДОБРЕ ОТ НИЩО. То зат’ва и съществото от мъжки пол, вместо да ми се обади още същата вечер в деня на интервюто както обеща, за да ми каже, че съм нает и съответно да ми даде достатъчно време на следващия ден спокойно да си извадя необходимите документи, явно чакайки първо да види дали ТИ ще отидеш за първи ден на работа на следващия ден, ме е държал в нещо като „застраховка при злополука“ и зат’ва явно ме е пришпорвал така неистово да търча в жегите като ненормален, за да може бързо-бързо да запълня дупката и за започна на следващия ден след теб, като по този начин минимизирам максимално дензагубите на ОТРЕПКИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте. Бивш работник съм на тази фирма, за което се радвам изключително много. Не знам от къде да започна... Единственото хубаво е че заплатите,болничните и отпуските се изплащат навреме и коректно, За съжаление до тук се изчерпва хубавото,което мога да кажа за тази фирма.
Ще започна по критериите за оценяване:
Заплащане-твърде малко пари за много натоварваща и "робска" работа. Момичета мъкнат цели палета със стока, съответно тежки кашони и т.н. В последния момент се разбира, че стоката те чака долу и няма никаква организация за нищо...
Уважение - НУЛЕВО!!! Ползваш някакви смешни привилегии при условие, че си "удобен" на някой от офиса и по-конкретно на мениджъра, отговарящ за магазините Иван се казва. Върти ги едни такива.... Също и ако си партиика с някое смешно управителче, ще те покрива докато му е в интересите. Та уважението се изчерпва до там.
Привилегии - Ако си отговорник на нещо - дрехи,обувки,футбол,детско - получаваш 50лв. над заплатата.
Фирмена сигурност - ако под "сигурност", разбирате че понеже сте удобен на някого над вас и ви покрива - ок, има някаква фирмена сигурност...
Натоварване - ОГРОМНО!!! Мъкнене като вол, а ако оставате след работно време за да помогнете на колегите си, не си мислете че ще ви бъде заплатено. Бях командирована в друг град 4 дни по над 12 часа работа и не ми платиха и стотинка...
Потенциал - Ако мечтата ви е да станете Управител или зам. управител, в тази несериозна и смешна фирма - ВИЕ СТЕ! Естествено само трябва да изчакате горещото място да се освободи (често се случва) та до там се изчерпва развитието ви в тази фирма.
Местоположение - Моловете. Ако ви се кисне затворен в такава кутиика, без да виждате какво се случва навън - тъмно ли е, светло ли е, слънце ли има, вали ли - това е вашето място.
Колеги - Дори не ми се започва тази тема. Масово са наети олигофрени. Много малко хора си заслужават и работят наистина. Повечето гледат да се скатават и съответно често 2ма - 3ма души носят целия магазин на ръцете си,което е тъпо, защото накрая всички си взимат заплатите.
Работна среда - ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА!! Най-малкото персоналът няма пригодени места, където да се храни и почива. Хранили сме се като животни по кашони,стелажи и подобни. Няма място, което да е пригодено за да си оставиш дрехите дори. Както споменах - повечето ги мързи, та ги боли.
Също много важно - карат персанала си да плаща липси,които са констатирани много преди дадения персонал дори да е нает на работа. Искаш ли да работиш там - плащаш липси, това е! А там много се краде, както от самия персонал, така и от "клиенти". В офиса работят пълни олигофрени, които не общуват по между си и не знаят за какво точно са наети. Няма как щом отгоре в една фирма нещата са зле, надолу по веригата да бъдат добре. В общи линии, ако не искате да си губите времето и нервите - не се захващайте с тези!


настоящ служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
1
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Настоящ служител съм, работя в Сердика център и лично персоналът в магазина мога да кажа че са доста "синхронизирани" стоката НЕ СЕ получава в неудобвен час за приемане, преди беше така, но сега всичко зависи главно от персоналите на магазините. Заплащането може и да е повече, но е съобразнео с конкурентните фирми, работата е относително повече спрямо другите магазини но не мисля че е "ГЪРБЕНЕ" както прочетох в по-долни коментари. Доста неща са сменени в фирмата, надявам се да не пропадне надолу...Ще помоля бившите колеги(явно мишоци) да не плюват и да стоят зад "анонимни" псевдоними, а да споменат имената си...или е по-приятно да се плюва без да се знае кои сте....защото тогава вече повечето от кирливите ризи почват да се вадят. За бъдещи служители мога да кажа, пробвайте поработете известно време и сами преценете дали ви харесва или не...но със сигурност голяма част от коментарите не отговарят на това което е...поради простата причина че всеки иска пари без да е показал каквото и да е умение или опит...Успех на всички!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Определено не започвайте работа в тази фирма. Твърде голямо натоварване за малко пари, особено когато двама души носят на гърба си целия колектив.Темпът на подаване на стока от централен склад и другите обекти изобщо не е съобразен, получава се стока, когато има доста клиенти.Гърбиш обща взето , вършиш работата на другите, а останалите се подпират и претендират за високо заплащане. Неграмотни управители, няма как с такова ръководство да се изгражда екип.Доста некачествени са стоките явно, поради честото извършване на рекламации.Ако искате да бъдете управлявани от глупаци, това е вашето място. Много се радвам, че вече не съм част от това пародие на фирма и екип!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Леш! Работих там известно време. Заобиколена съм меко казано само от глупаци. Управителите горките са пази боже (все едно работя с деца). Зам. упр. Димова ако й олижеш г**а ще си добре, ако нещо те види, че поддържаш добри отношения с колеги които тя не харесва си зле с графика и с работата, издигат се хора които съумеят да внесат интрига подхвърлена от управителите и такива които доносничат кой за какво си е говорил и темподобни. Общо взето управителите всяват раздор в магазина и след това гледат сеир. Да не говорим колко глуповати хора се издигат в тази фирма, без никакви заслуги! Шуробаджанащина отвсякъде. Това, което ти говорят на интервютата, че графика може да се променя ако се налага е пълна заблуда. Да- може, но зам.упр я мързи да гледа, затова е по- лесно да каже " неможе". Да не говорим, че грам не ценят хората,които им вършат работа, а за сметка на това толерират скатавките и простаците. Ако някой от шефовете в Сърбия беше наясно със ситуациите по магазините в България, щеше да съжали... Относно заплащането- да евала коректни са, отпуската си е отпуска, болничния- болничен ( макар че глупавата зам.упр доста мрънка когато някои колеги излязат в болничен, сякаш тя не е човек и тя не се разболява или не й се налага, но както вече отбелязах е меко казано мързелива, а и да не пропусна да отбележа , че й липсват доста знания, а може би и образование). Същата г-жа Димова ( която се прехласва по г-н управителя) най- редовно си се пременя с нови маратончици, които носи месеци наред на краката си, докато им направи някой дефект, обявява ги за дефектни, съотвено който трябва преоценява маратонките и чак тогава тя си ги плаща!! Що за пример дават тези пишман управители на персонала си, питам аз?!? ....колеги забелязват как често след като същата прахосница си е харесала нещо то изчезва, после незнайно как се появява отново.... Абе управията в магазините е пълна трагедия!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?