Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

СПОРТ ВИЖЪН ЕАД /img/frontend/nomap.png"

СПОРТ ВИЖЪН ЕАД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 60 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 60


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0


Здравейте!

Бих искала да споделя позитивното си впечатление относно обслужване във Ваш магазин в Мега Мол. Бях със сина ми, който когато става въпрос за купуване на маратонки е много труден за избор, както и въобще някой да понесе лиготиите му. Независимо от това дамата, която ни обслужваше ( последствие разбрах, че се казва Силвия) изтърпя цялото отношение, върна се около 15 пъти за размери и дори помогна в избора, като носеше и избрани от нея обувки. Нито за момент не видях лошо отношение или физиономия, или коментар относно нашите претенции. всичко това отне почти 20-30 мин. На касата също получих отлично обслужване. След всичко това сметката ми беше 30лв и надали съм им докарала някакъв бонус:)
Благодаря на екипа за професионализма..


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте пиша това мнение като клиент , или по скоро и аз незнам като какво точно ,защото днес е 19 декември сряда миналия петък 15 декември си поръчах един анцуг , бавиха ме до понеделник ,за да ми кажат че количеството е свършило и защо тогава пише ,че го ИМА БЕ идиоти !!! Понеделник 17-ти поръчвам си суичер звъня им по телефона,за да разбера кога ще дойде вдигат ми чак във вторник , казват ми че най-вероятно ще бъде доставен петък ( дори дните ,които са написани в сайта са повече ) , както и да е днес се опитам да се свържа с тях ,но ОТНОВО НЯМА НИКАКЪВ ОТГОВОР ! ТЕЛЕФОНА ИМ СЕ ВДИГА МОЖЕ БИ 3 ПЪТИ МЕСЕЧНО , както и да е сега ми изпращат имейл ,че доставката е доставена до офис на куриера, при положение ,че им изпратих точен адрес за нея , опитвам се да звънна за да разбера кой офис е ,но един голям х.. (досещате се) НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ ОНЛАЙН ОТ ТЯХ , НЕ ВИ СЪВЕТВАМ !


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няма да се лутам в писаници на фермани ,ще съм кратък по всяка една точка.

Заплащане - средно за обема работа(не се закъснява с плащане, всичко обещано се получава)

Уважение - биха ви изслушали, но няма да приемат грам критика или градивност ,каквато и да е тя...според тях щом от Офиса са решили ,така трябва да е(малко хора от там имат реална представа как функционира това ,което управляват)

Привилегии - никакви! Без значение на какъв пост си в търговските части, бачкаш каквото има, само електричар не съм бил!
Фирмена сигурност - по-скоро да, не съкращават персонал и не се подиграват с него.

Натоварване - Работата е ужасно много и от различно естество, пести се от персонал...а странно забравят да поощрят хората ,които въпреки всичко са избутали месеца. В сравнение с другите спортни магазини работата доста често е дори тройна. Благодарности ,както винаги - няма.
Потенциал - от консултант до управител - да
От управител До офиса- или трябва да си мишок и да мълчиш ,докато си управител, или да имаш човек, или да лижеш подметки!
Вкарват се нови хора, много рядко се взима човек от магазина, а ако се вЗеме ще е в отново объркания ОНЛАЙН отдел..

Местоположение - има много магазини, локацията е добра!

Бях управител на страхотен колектив с неверояни хора, всеки един от тях уникален по негов си начин! Желая Ви успех на всички!
Колегите от офиса са много неориентирани(с един малък процент наистина ценни хора, които странно, ама не се задържат във фирмата), и просто е излишно да коментирам повече.

Работна среда - тъй като това е търговски обект с няколко работника, е както си я направим и е индивидуална за всеки обект.

Ще помоля всички, които коментирате ,недейте да се криете под анонимни псевдоними, след като сте отворени да коментирате ,покажете имената си, може да се каже нещо и за вас....


настоящ служител

35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
3

Здравейте,

В момента работя в Спорт Вижън и мога да ви кажа,че нещата не са розови,но не и толкова зле колкото го описват последните коментари!Заплатата я вдигнаха и в момента ако се хване бонус,който е на няколко степени си правиш една средно добра заплата за живот в София!Имам приятели в мултилевъл маркетинг компании и кол центрове,които взимат по-малко от мен!Бонуса,зависи от нас в крайна сметка и не е така безумен,като в повечето мулрибранд магазини!Това,че в офиаса работят хора без опит и си нямат представа какво точно правят е най-лошото!Когато там се обърка,става лудница и ето го продавача да оправи бакията с управителите си!Работата е много,но като си хванеш добрата заплата месеци наред всичко е точно,нали?Само ви моля да се замислите,че все пак става дума за неквалифициран труд,като цяло!И определено заплатата не е 600лв. ами в пъти повече!Търсим хора постоянно,това е така.Получава се,защото идват такива,които хич и не им се работи и искат заплатка над 1000-ка и да си чешат дупето!Е не става!Много зависи и на кой управител ще попаднеш,защото в магазинете в София специално има непоносими хора и определено след два месеца ще решиш да се спасяваш!Но,като цяло винаги са били точни с парите,бонусите,ваучерите и оувъртайма!Средата е много динамична и постоянно се променя нещо!Това е интересното!Екипа си зависи от хората!Без значение от естеството на работата всеки е попадал на мизерници!Но ако искате да ви минават спортни стоки и много нелепи моменти през главата,ще ви хареса!Работя тук от почти година.Реализацията не е невъзможна,но много трудна.Не е невероятно,но уникално забавно.Много гадни неща има ама те са на всяко работно място!Но има много професионалисти,от които може да научиш много и да натрупаш ценен опит!Ето ви една алтенатива на ооментар!Ядосвам им се и аз ама си я бива тая работа!Не така досадно,като в офис за 950лв!Ами интригуващо за повече!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

ОТВРАТИТЕЛНО ПОДИГРАВАТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ!!!.Кандидатсвах за работа и ми се обадиха на същия ден.Питаха ме дали все още се интересувам от работа и аз отговорих ДА.СЛЕД ТОВА МИ ЗАТВОРИХА НАЙ- НАГЛО.ЗВЪНЯ ИМ няколко пъти НО НЕ ВДИГАТ.КАК МОЖЕ ТАКОВА НЕЩО ДА СЕ ПОДИГРАВАТ ПО ТАКЪВ ХЛАПАШКИ НАЧИН С КАНДИДАТИТЕ ЗА РАБОТА.НЯМАТ ЛИ С КАКВО ДРУГО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО.ЩО ЗА "ПРОФЕСИОНАЛИСТИ" РАБОТЯТ В ТАЗИ ФИРМА!!!!ВЪЗМУТЕН СЪМ Е МАЛКО ДА СЕ КАЖЕ!!!!


шубе го/я е и не казва!

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
1
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
4

Здравейте,
Вече съм от доста дълго време във фирмата, идвам с настроение на работа, пиян, залян, имам идеи как да се случат нещата в магазина, но никой не ме слуша .. :(
Доволен съм от заплащането и от работното време.
Често гърбя колегите си с тежката и много ги ядосвам, но аз не им се сърдя, когато ми правят забележки, че съм такъв, такъв и такъв. Работя, когато искам, често стоя в склада и се скатавам.
Хлътнал/а съм до уши в шеф/ката си ..
Доста често си подавам Молба за предизвестие, но докато е подам и вече съм се отказал .. душа не ми дава да напусна тази прекрасна фирма и да се разделя с прекрасните ми колеги !
Имам потенциал за развитие, сигурен съм в това, защото очаквам скоро да ме повишат. :)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До Маноела,
А ти с какво се различаваш от тези, които “ги мързи до безбожност”? Много е лесно от гледната точка на човек на Buzz магазина, където за 3 пъти по-малко работа се получават същите пари.

Сега за фирмата: условия за работа - меко казано мизерни. Мръсотия, кочина и разхвърляно - както в складовете, така и в магазина. Тази “точна и коректна” фирма не си прави труда дори чистачки да си наеме, като този труд се полага на продавач-консултантите. Няколко пъти в месеца се правят промени, размествания и абсолютни глупости, които не могат да бъдат обяснени по адекватен начин. Продавач-консултантът винаги е виновен, глоби си валят, само да искат да си измислят повод.
Отношения между колегите: според зависи. Моят опит е от магазина в Парадайс - има точни момчета и момичета, които обаче напускат възможно най-скоро. Остатъка от “екипа” е три-четири лелки, задържали се малко по-дълго там, които командорят от касата. Бъдещите колеги - от тях уважение не очаквайте!
Заплащане - ниско. Заплатата е малко над минималната. За тези пари физическото натоварване не си струва, нервите също. Работиш като хамалин и се държат с теб като такъв, както някой колега по-долу е написал! Увеличенията и бонусите са един мит в тази фирма.

Съвета ми към новите колеги - не си губете времето. Има къде къде по-добри места да започнете, просто пропуснете мястото. Ако все пак сте решили да опитате - недейте в Парадайс. С управителката не се излиза на глава. Комплексирано малко човече, което се държи като нещо между разглезена тийнейджърка и лелка в предучилищна. Ще ви глоби, само да си потърси повод. Изключително неприятна и заядлива личност, като е изключително смешно ако забележите какви добри очички прави пред Иван(регионалния мениджър, който не е нещо повече от нея като интелект).


бивш служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
2
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте!

Като бивш служител на Спорт Вижън ЕАД мога да споделя, че фирмата ми е дала много. Не само, че помогна за професионалното ми развитие, а и за едно незабравимо приключение изживяно с млади и позитивни колеги, които мога спокойно да нарека приятели с които се борихме да постигаме все по-добри резултати. Смятам ,че всичките негативни коментари се отнасят за Софийските магазини, понеже при нас никога не е имало забавяне, удържане , а и бонусите винаги са били реалистични и постижими. Ако не бях продължил живота си в чужбина сигурно все още щях да съм част от големия екип на Спорт Вижън. За бъдещите нови попълнения мога само да ви поздравя за направения избор, няма да сгрешите.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работих в тази фирма близо две години и бяха повече от достатъчни за да видия за какво става дума. Условията на труд са под всякаква критика , зимата е супер студено , а лятото супер топло. Навсякъде е огромна кочина и мръсотия , всеки хвърля , където му падне , цяло чудо е ако намериш нещо .Натоварването е много и не за всеки или всяка. Не става въпрос да пиеш кафета и пушиш цигари и да чакаш да взимаш 1000лв.заплата работа е ясно че се работи но задачите,задалжения, изискванията като цяло всичко е повече от прекалено и смешно за работа в спортен магазин,работиш като хамалин През цялото време носиш и подреждаш и угаждаш на безумните идеи на ръкодоството и на кои ли още там... че то само шефове.Текучество е постоянно и лъжат още на интервюто, магазини бъзз също са към тях. Ако беше толкова хубаво, защо всеки напуска още на първи, максимум втори месец? За периода в който бях там се изредиха има няма общо над петдесет момчета и момичета!!! обяви постоянно има че търсят персонал.Заплата 600лв.след шести месец става 650лв.ваучери за храна 50лв.30%остъпка разбирасе с лимит,почивка две по 15мн.и една 30мин.графика месец за месец винеги е леш,! смени: първи, втори, междини ,целоднефки,п
нещо подобно. Боноси... мисята невазможна,защото са безумни таргитите.Като цяло нещата няма как да се оправят докато за едни има правила за други не... и има хора който са (връскари/връскарки) на тоя ония шеф или незнам си кои.. има и подмазване което е жестоко видимо и смешно... и такива дето все знаят но нищо не правят!ще си е все така докато не се махнат дадени хора...ако може да се нарече че са хора...аз се нагледах и наслушах има принципно още хиляди.... неща за расказване,но няма да ми стигнат редовете да ги сабера както се казва.Дано съм бил полезен за бъдещи жертви... които си мислят да почват там...не се занимавайте. Успех!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Истината е, че фирмата не става само за тези, които ги мързи до безбожност. Не може да не правиш нищо по цял ден, да се чудиш къде да се завъртиш и да очакваш някакво служебно или финансово признание. Хората са коректни, плащат си навреме, извънредните часове също се заплащат, празничните дни са двойно платени и общо взето от служителите се иска да посвършат това-онова, за да ги заслужат тези пари. Точно за това е понятието "работа" - ти да дадеш в случая, за да ти дадат и на теб. Моят съвет е да пробвате, ако сте се насочили към тази фирма! Не слушайте никого, защото всеки си има някакви изисквания и свои виждания по този въпрос! Сами си преценете нещата и запомнете: никой няма да ви държи против волята ви, ако не ви харесва! Все пак всеки решава сам за себе си от какво има нужда! На настоящите колеги успех, а на бъдещите ще кажа: няма страшно! ;)
С уважение!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?