Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БиУин.Парти /img/frontend/nomap.png"

БиУин.Парти

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 42 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 42


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

ТЕЗИ СА ИЗМАМНИЦИ БЯГАЙТЕ НА ДАЛЕЧ ОТ ТЯХ ИЛИ САМО ЩЕ ГУБИТЕ ПАРИ ТЕ НЕ ИЗПЛАЩАТ ДОРИ И ДА СПЕЧЕЛИТЕ НАМИРАТ СИ ХИЛЯДИ ИЗМИСЛЕНИ ОТ ТЯХ ПРИЧИНИ САМО ЗА ДА НЕ ВИ ПЛАТЯТ МОШЕНИЦИ СА ГОЛЕМИ БЯГАЙТЕ


14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
1
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-2

Повечето коментари са доста правилни.

Дев.

Заплатата зависи от представянето ти на интервюто.
-Не се толерират големи разлики над средното за всяка позиция.

-Изискванията за Junior са поне година активно да си работил по проект. Клийн код и всичко останало и ти дават към 2К-2.3К.
ПРИМЕР: С партньор на ТЕЛЕРИК почваш на 1.6-1.7 след 6 месеца автоматично ставаш на 2.1-2.3. След година солидна работа може да се цаниш за мид. В тази ситуация да ти предлагат заплата от твоя след-стажантски период е смешно.


Актуализация на заплатата
-От другите колеги чувам, че рядко се случва и само с някакви мижави проценти.


Фирмена култура, колеги натоварване.
- Натоварването е доста голямо - на моменти се работи и събота и неделя
-Колегите са изнервени и не помагат много
-Културата е жалка имитация на чуждестранен лачен клип за "готина фирма" > ЗАЩОТО
- Manager-те са WaterFlow и трудно делегират (или ти дават много задължения, които не са за твоята позиция или пък не ти дават читава работа и ти се сърдят защо не помагаш на екипа)

Аз лично почнах да хода по интервюта - Бързо успях да разбера логиката и да си открадна кnow-how. Може би това е една от причините да седиш 4-6 месеца.

Не се връзвай на приказките на HR-ките. Със сигурност ще те излъжат. Те просто не знаят къде се намират, нито следят пазара, нито пък разбират процесите в екипите.


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

EXIT INTERVIEW - HR-ките и ТL-a се опитват да заплашват служителите си с цел да не се пише нищо по форумите! Имат страшно арогантно, животинско и варварско отношение към хората в екипа! В тази фирма HR - не идва от хюмън а от ХОРР реппрезентатив! Тея са просто животни! От такива черни, злобни, алчни и гнусни същества се бяга надалеч! И TL-a i HR-ките са си лика прилика! Тяхната просташка гавра няма да бъде забравена никога т.е. когато те наемат са усмихнати, ведри и се опитват да помогнат, но в противен случай стават ехидни, груби и иронични. ВЗЕМЕТЕ си КУПЕТЕ учебник по БИЗНЕС ЕТИКА - елементарни и долни нищожества такива.

После ще ми правят БРАНД мениджмънт и ще молят хората да постват добри коментари. Измет...


кандидат за работа

9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
1
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

!!! НЕ ИСКАМ ХЕЙТ СЛЕД МОЯ ПОСТ !!!

Звъняха ми за интервю като програмист.

Важно е да разбера следните неща:

1.Каква е средната заплата за мид програмист ?
2.Има ли добър ъпдейт след 5-6 месеца ?
3. Какви са годишните бонуси ,ако съществуват ?

4.Екипите дали са доволни и ..

5. Защо има такава сериозна липса на QAs ?

Моля, хора които се стремят да тролят и да говорят глупости да не го правят. Бих бил благодарен за обективно предоставено мнение, което се допълва от факти и аргументация.


Също така малко повече информация за този ПЛАМЕН ?
Дали все още е актуална.

Не искам да си губя времето и това е основната причина да разгледам и социалния отзвук от работната среда във фирмата.


45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Трудя се във фирмата вече 3 месеца и съм страшно доволна. Това не е първата ми работа като съпорт и не е зле.
Интервю от 3 кръга: телефонно обаждане с кратък разговор на езика, с който кандидатствате и стандартните въпроси. Съветвам ви да сте ведри и позитивни. След това Ви канят на кратък тест - писане на два клиентски имейла на съответния език, като имате задание, които следва да спазите. Имате 45 мин, които, при добро владеене на езика, са предостатъчни. На мен ми звъннаха няма и час след това и ме поканиха на финалното интервю с двама мениджъри. На него се обсъжда трудов опит, очаквания от фирмата, условия и т.н. отново няма и час по-късно ми позвъниха с оферта.
Социалният пакет е в сила моментално след подписване на договора, не след изпитателен срок, както съм виждала по други места и е към Доверие, най-добрите на пазара! Заплатата за дневна смяна английски е 1250 нето + 60 лв ваучери. При следобедна и нощна тази сума се увеличава значително. Може да вземете награда за добро представяне от 50 лв нето, има годишен бонус: 10% от годишното възнаграждение, не е зле, като 13та заплата влиза към март месец. Има безплатни плодове всяка седмица, както и безплатен обяд/вечеря края на месеца. Заплатите се изплащат последен работен ден на месеца, но в последно време имаше обърквания, които, обаче, се корегират своевременно.
Офисът е на удобна локация, нова сграда, чиста и приятна. Компютрите са нови, с два монитора и се работи добре на тях.
Колегите са готини, всеки е готов да помогне и се подкрепят. Месецът след обучение е коучинг, в който един опитен агент е прикрепен към Вас и Ви помага.
Мениджърите са свестни, проявяват разбиране и гледат служителите да се чувстват комфортно с работния процес. Правят оценка на качеството всеки месец, която се обсъжда със служителя, който не е в позиция на безгласна буква. При първата ми оценка се оказа, че е допусната грешка, която беше кирегирана на място.
Работи се основно на чат, телефонни обаждания - не повече от 3 на смяна, теглят се и имейли, добре е да се взимат около 10 на ден. Натоварването е стабилно, възможно е да си на 3 чата и телефон едновременно, но се свиква, а и така времето лети неусетно!
Когато аз започнах, колега от моя отдел и смяна беше освободен няколко дни преди да изтече изпитателният му срок. Някой би казал, че е ужасно, но се поинтересувах и се оказа, че въпросният не се е справял никак със задачите си. При таргет на качество 80% той е бил 30% , не се е вслушвал в съвети и препоръки и е нарушавал сериозни процедури, които биха могли да костват лиценза на компанията в дадена държава. Мъчно ми е за момчето, но в крайна сметка той не беше за тази работа, 3 месеца на етажа и все още не му беше ясно кое и как.
Разполагате с 1 час почивка, който дробите както пожелаете, само един час след старт и половин преди края не можете да взимате почивка. През останалото време следите дали линията е покрита, питате и излизате.
Имайте предвид, че основното предимство на фирмата е, че не е кол център! Това в компания, която просто има такъв отдел, съществуват много други, които подбират служителите си измежду съпорта, което гарантира шансове за развитие и увеличение на възнаграждението.
Закъснения не се толерират! Ако ще сте по-късно, дори и 2 минути, е нужно да предупредите. Имате право на 3 закъснения с предупреждение.
Взимам 1000 лв по-малко от старата ми позиция, но там можех единствено да стана QA или тийм лидер и то с мазнене на шефовете и пушене на цигарки заедно, а не с качества! Така че шансът за разстеж тук компенсира по-нискоъо възнаграждение.
Нощна смяна се дава след като натрупате опит, но изключения се правят. Аз още съм в пробен период, но взех награда за представяне още в периода на коучинг и ми дадоха нощна от другия месец. Тя е 1 час по-кратка и се заплаща с 30 лв на ден отгоре.
Смените са следните:
Казино - от 8 до 17, от 16 до 1 и от 00:30 до 8:30. Когато няма транспорт, се поема такси до 10 лв, събирате бележките и пращате на ХР, изплащат се в средата на месеца.
Дават 25 дни годишен отпуск, 2 дни за доброволни инициативи на компанията, както и допълнителни дни за студентски изпити както е по закон.
Завършвам с това, че горещо препоръчвам компанията на всеки, който би могъл да изтърпи година на по-ниска заплата, инвестирайки в себе си и възможността да се развие.
Възможностите за повишение са:
Отдели: Риск, Пеймънтс, Лигъл енд Риспонсибъл Гембилнг, Покер Фрод, Антимъни лондринг, Секънд лайн съпорт, Процес
Възможно е да станете Шифт лидер, Обучител или Тийм лидер, няма QA позиции, качеството се следи и оценява от тийм лидерите. Възможно е да се прехвърлите и на административна позиция на горния етаж, има и шансове за IT длъжности.
Фирмата е голяма, стабилна и международна, колега, който не заварих се е преместил успешно в чуждестранен офис, така че възможностите не са лимитирани до българската локация. Секънд лайн пътуват на събития, където съпортват играчи наживо в казина, което е доста яко. Фирмата покрива разноските.
Работата не е ядрено инженерство, свиква се бързо, има богата ноулидж база, която се обновява редовно, а и както споменах - колегите помагат.
Обикновено правя по 50-60-70 контакта на ден, напоследък са само 35. Нека това не ви плаши, нормално е, когато имаш 3-4 чат слота едновременно и изтеглиш 10ина имейла. Таргетът е 60, но зависи от общия трафик, ако е нямало такъв, никой не ще Ви направи драма.
Е, препоръчвам горещо фирмата, не му мислете, ами идвайте! Няма да съжалявате изобщо!


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Много добро място за работа, мъчно ми е, че ми се наложи да напусна с жената към чужбина. Бях много доволен!


бивш служител

11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
-5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
1
Натоварване
1
Потенциал
5
Местоположение
1
Колеги
5
Работна среда
-5

Избрах да се пречупя от ежедневните хомофобски подмятания. Изгубих самочувствието и вярата в себе си и се предадох.

Никога няма да забравя щастливите усмивки, които грейнаха по лицата като чуха, че си тръгвам.

Мъчно ми е.

Работата и приносът ми към тази фирма бяха грешка, която се боря да си простя всеки ден. На другите съм простил отдавна.

Обичам ви, колеги. Ще се срещнем пак някой ден.


шубе го/я е и не казва!

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
0
Местоположение
-3
Колеги
-3
Работна среда
-3

За програмисти:

Ако уменията ви по гъзоблизане и интригантство са по-добри от уменията ви по програмиране - то тази фирма е за вас.

Ако искате да се развивате както като професионали умения така и личностно - то тази фирма НЕ е за вас.

За тестери:

Ако искате да взимате добри пари без да ви се налага някога да научите нещо ново - то тази фирма е за вас.

Ако искате да станете истински QA - тази фирма не е за вас.

:)


бивш служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Idealni, nqmam zabelejki, za 6 meseca v koito bachkah tuka sichko beshe tochno otkum vajnite za bulgarina aspekti.

P.S Niki ot hr si e pich.

Kamarashef, P.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Скорошна обява за работа:
"Risk Associate German speaking
Bwin.party has a fantastic opportunity for an outgoing and personable Risk Operations Associate fluent in French to assume responsibility..."
обявата е на английски, по заглавие е с немски, но Вие искате да работя на френски ?
я пак?!@№

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?