Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БиУин.Парти /img/frontend/nomap.png"

БиУин.Парти

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 41 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-41 от общо 41


бивш служител

19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
0
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

За заплатите много зависи от отдела. CS към 1500, работи се на смени, дори нощни. За IT - повече. Работят на някакви проекти, отчитат се на офиса във Виена ако помня правилно и като цяло не бяха доволни от задачите им. За букмейкърския екип - набират асистенти, заплати около 1000 лева, работи се на смени, почива се по график, горе долу един път в месеца има почивен уикенд. Много се държи на спазването на работното време и никой не остава след края на работния ден, овъртайм само при мениджърите понякога, но само на тях им е разрешено и се заплаща. Работи се 5 дни в седмицата + официални празници - заплащат се по нашето законодателство. 20 дни платен отпуск, но като се работи по график, реално се почива 1 месец в годината с почивните дни включени.
Всичко е по конец от към договори и т.н. Нямам забележка, искат да са изрядни във всяко едно отношение. Договор на реалната заплата, съответно и осигуровките.
Придобивки: ваучери за храна на стойност 60 лева на месец; допълнително здравно осигуряване към Доверие (има списък с клиники, към които се отива безплатна, останалото се фактурира и плаща от човек от агенцията), такси след 22 часа се заплаща от фирмата, понеже има смени до 24 и 01 часа. Има различни инициативи - тийм билдинг, про боно, коледни партита, от HR се стараят да измислят по нещо.
Офисът е в Дружба 1.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?