Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Си Три Ай Салюшънс https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бизнес Парк&markers=София,Бизнес Парк

Си Три Ай Салюшънс

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 140 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 140


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата е препоръчителна за начало в ИТ сектора. Препоръчвам напускане след 12-24 месеца заради позорната йерархия и универсалният отговор на всички въпроси - “ Няма с какво да помогнем, с вързани ръце сме”.Откакто са придобити от HCL за жалост заплатите не се пипат с повече от 3-5% на годишна база, хора с професионален опит 5-10 години във фирмата си тръгнаха тъй като единствената награда, която получават е още и още работа, но за сметка на това работите за жълти стотинки. Повишенията са веднъж годишно около месец Октомври , когато е и смешното преизчисление на заплатите. За чудо и приказ ако бъдете повишени не попадате в преизчислението на заплатите тъй като с новата позиция получавате цели 150лв отгоре. Отделно новата ви длъжност влиза в сила след 2-3 месеца. Заплатите на първите 4 нива от йерархията да по-ниски отколкото дават в големите хранителни магазини за начални заплати на хора без опит. Като цяло ако трябва да избирате между Си Три Ай (HCL) и която и да е друга компания в ИТ бранша изберете другата. Тази потъва бавно, но сигурно.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изключително некоректни! Първо ти казват 4,5 нощтни смени в месеца, а после по две седмици подред работиш от 23:00 до 07:00, без значение дали си съгласен или не. Естествено, връзкарщината тук е на ниво. Ако си имаш хора да си те бутат, ще имаш само хубави смени, отпуска когато пожелаеш и без значение от колко време си във фирмата ще те повишат бързо, макар и да не се справяш толкова добре с работата. Другите, които с години работят във фирмата, "кучета ги яли..." Също, ако поискаш повишаване на заплатата след като 3 години си инвестирал в тази фирма, ти се казва: "ами напусни и кандидатствай отново и може да ти повишим заплатата". Позор!!! Друго, което не разбирах е как е възможно в месец, в който работя по празници и имам нощен труд да получавам с 200лв. по-малко от другите месеци... И Пейрол за пърни схеми. Надменността на мениджмънта даже няма и да я коментирам.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте,

твърде често виждам, че търсят хора за позицията Team Lead - Logistics Department.
Някой, който е кандидатствал, работил и е напуснал може ли да сподели защо така често се търсят хора за тази позиция?
Тъй като искам да кандидатствам, но нещо започва да ме съмнява - ако наистина хората стоят само по 3-4 месеца на позицията и бягат... защо така става?
Благодаря.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Откъде да го подхване човек… Фирмата е хубава, може даже да стане доста добро място, ако зарежат политиката да държат кадри, които не знаят, не могат и нямат минимално желание да си свършат работата.
Толерират се хора, които спят по време на работа, затварят и отказват съдействие на клиенти и си изтървават нервите.
Има какво да се научи от работата, особено първите няколко месеца. Ако сте тепърва “прохождащи” в ИТ сферата или искате просто да видите какво е, то тогава това е мястото.
Сега ето и няколко категории:

Колегите са изключително земни и приятелски настроени. Винаги са готови да отговарят на въпроси, свързани с работата или да помогнат.

Откъм мениджмънт- не строги, съобразяващи се доколкото могат с персонала. Липсват им няколко сериозни качества и подход, но ако работиш и не се чудиш как да се скатаеш, не те закачат. Естествено похвала или дори едно “мерси, че керите скатавките” няма да чуете.
За тези хора в по-важно да няма конфликти и нещата да изглеждат нормално, но всъщност всичко да се разпада и ако нещо се случва, то това е заради саможертвите на хора, които не са твърде велики, за да си свършат работата.
Има няколко легенди от “висшестоящите” супервайзъри и всякакви там, които са некадърни, арогантни и агресивни, загубили тотално връзка с истинската работа.

Самата работа е сравнително лека, както казах има какво да се научи първите 6 месеца, после бягайте надалеч и не се обръщайте, освен ако не искате да затъпеете и да се надявате на повишение, ако някой напусне.
Така наречените Л2 агенти отнасят тройно количество работа, за минимално увеличение (100-300лв бруто), освен ако не се циганят и изнудват.

Заплащането е зле, 1500-600 нето (говорим за агент само с английски), обещаните бонуси са бая ниски. Мултиспорта е 45лв.
Имайте предвид, че няма повишение на заплатата, освен 0,06% на година, което е смешно

HR отдела е тотално ненужен и некомпетентен. Пускат се редовно мейли с грешки, работата се затлачва и се бъркат елементарни неща

В тази фирма няма политика да се пазят хората, а се разчита, че някой от съжаление ще спаси положението. Кадрите напускат непрекъснато


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не е лоша фирмата, някога работех там после смених работата но условията си бяха пак същите, няма голяма разлика тук - там или където и да е в БГ. Като цяло в България е така трябва да бачкаш 40 години, да плащаш осигуровки, и накрая ако доживееш до 65г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.
Ето защо още преди 7 години реших да направя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент от скромната се заплата и депозирам в Bitcoin тъй като откакто е създаден е нараснал за последните 10г със 1000х . Идеята ми беше да гледам на него като инвестиция в дългосрочен хоризонт и някой ден като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в Bitcoin за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия.
Приятели не искам да изглежда самохвално . В момента съм на 31г и май няма да трябва да чакам 50г. за да се пенсионирам, тъй – като дори и в най-розовите си мечти не съм подозирал че Bitcoin ще струва толкова 7 години по-късно.
Bitcoin е най-доброто решение за съхранение на стойност Вие също може да направите така в зависимост от това какъв процент от месечния си доход можете да заделяте. Ето линк как може да си купите от най-голямата борса за крипто валути в света:
https://accounts.binance.com/en/register?ref=L7ZP0VQK


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Откъде да подхване човек за VW проекта...

Стискам палци и съм почти сигурен, че този проект скоро няма да го има. Напускат повече, отколкото се наемат.

Мениджмънта не знае немски, колегите и те. Звънят ти клиенти и реват от щастие, че въобще се разбират с някого по телефона.
Технически проблеми не се решават, а се забатачват. После ти звънят и пишат по още 100000 пъти, че няма решение на проблемите.
Наемат се малоумници, които, както вече казах, не знаят език и не знаят как да си включат компютрите. Иначе сме тех съпорт, ЛОЛ!
Като Л2 не очаквайте да вършите работа за Л2. Наемат Л2 и ви правят Л1. Вдигате телефон по 40+ пъти на ден без да можете да си логнете тикет. А време за тикети няма, ама трябва да се логват, ама защо и смеем да се махнем от телефона за 10 секунди, за да логнем тикет... В тези случаи ти се крещи нон стоп GRÜN BITTE хахахаха!
През смяната тежко ви и горко, ако посмеете да се махнете от телефон, за да се изпикатете. И по време на уговорените по договор почивки ви звънят да се връщате на работа/телефон, защото хора няма. (Чудя се защо ли)
Ще се изсирате и изпикавате на столовете си, защото шибания телефон трябва да се вдигне на всяка цена. Иначе някой ще каже нещо лошо на скъпите ни мениджъри :(
ТЛ там е синоним на пъдарин. 15 човека само следят кой е посмял да подиша въздух между разговорите и ти изливат Вселената, ако си от тези виновници.
Принципно работата не е само телефон с недоволни, прости германци и индиици. Принципно има и тикети, но тях никой не ги работи. В резултат на което има още повече обаждания и порочния цикъл се повтаря.
Там развитие няма, има само 2500 лева заплата, която се дава по лекарства и лекари от всичките нерви.

Тази работа я започнах като временна и даже шестте месеца, които издържах ми бяха твърде много.

Ако си търсите причина да намразите себе си и всичко около вас, този проект е вашето място!


бивш служител

14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

Здравейте, има нов проект Фолксваген от половин година. За проекта накратко, заплатата е както я договориш, излъгаха един колега и взимаше доста по-малко от останалите, което е ясно, че и другите ще разберат - 50 души взимат нормална заплата, а ти си балъка. Тоест работиш с хора които се чудят как да те преметнат. Честа практика е, обаче не пожелаха да му я вдигнат, а той бачкаше като за двама. 15 човека напуснаха след първите 3 месеца. Мениджмънта са едни мекоговорящи лелички, топ мениджърката е забравила немския и говори на английски, сельовци от цяла България събрани в един проект. Накараха ни да излъжем шефовете в самия Volkswagen в началото на среща в Тиймс, че все още не обработваме колове и т.н. Представяте ли си, тъкмо си минал обучението, работиш от 1 седмица и вече си лъжец пред големите шефове в Германия, а повечето агенти са работили там или са учили, как бихте се почувствали? ... Обучението беше 10 дни по 4 часа на ден и стартираш без никакви познания, съответно като ти се обади служител на Фолксваген с технически проблем, вместо да му помогнеш го забатачваш още повече. Карат те като левел 1 агент на 3 седмици да обучаваш групи по 7-8 души, като ти слушат коловете в реално време, а ти самия нищо не знаеш. Пишат ти сутрин като има по-голям волюм да взимаш постоянно колове без да логваш тикети и после имаш по 10 натрупани тикета, постоянно на лично в тиймс четеш вземи кол, мини на зелено...хаха Хората прегоряха за норматив. Често се взимат по 20 кола от 9 до 12 (3 часа) , а казаха, че толкова ще са за ден. Хора събрани от кол и въже, има и наркозависими...също и такива работили в измамни схеми и сега работят в този проект. Ако ви трябва да закрепите бюджета за няколко месеца, пробвайте, но ще си изгубите времето.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Започвам да работя там и съм единственият служител в екипа (backdesk)

Аз затварям до над 130 тикета на ден защото няма кой да ми помага. НЯМАМ ЕДНА ГРЕШКА, ВСИЧКО Е ГЛАДКО.

получавам заплата от 1950 лева нето, назначават колежка да ми помага. Жената не е работила като ИТ НИКОГА и последно е работила през 1997 година.

Тя е била женена за австриец и по цял ден ми приказва как и подавяли поршета...
Идея си няма как да промени Windows Registry Keys, идея си няма как да инсталира и деинсталира софтуер... неща които малки дечица правят...

Отваря тикет... трябва да се инсталира драйвери на принтер, взима тикета и го мята на екип който е специализиран в поддръжката на мобилни устройства.

тя и връщат тикета "Това не е за нас, за теб е" тя го взима, мята го на екипа за поддръжка на SAP, те и го връщат и казват "ИНСТАЛИРАЙ ДРАЙВЕРИТЕ" тя го взима и го мята на escalation team...

Пълен кретен... аз работя за 1950 лева тя работи за 3000.
Отива в офиса, здружава се с един дебел грозен мениджър, той ме отстранява...

На мен ми беше задачата да я науча, споменавам и грешка (супер учтиво "хей, тук си сбъркала, не се притеснявай, случва се на всеки..." и тя ме убижда и ми прави скандали... аз мълча, не знам как да реагирам... нищо лошо срещу нея)

Хайде да сега да си играем една игра, при положение, че тя хар хабер си няма и тя е успяла да ме уволни след като се е сприятелила с мениджър...

КАКВО СПОРЕД ВАС СЕ Е СЛУЧИЛО МЕЖДУ ТЯХ? :) :) :) :) :)

хахаахахаха

Ако не искате да бъдете третирани като парцали, не работете за HCL и C3i.

Всеки ден съм работил по 3 часа допълнително в продължение на 2 месеца и не съм си взимал обедната почивка защото имаше много за вършене, не само, че новата служителка не вършеше работа, аз трябваше да и оправям мазаляците и допълнителните часове не ми бяха платени

КАЛИН САБОТИНОВ ми каза да не нанасям допълнителните часове защото системата няма да ги приеме... АЗ ПРОДЪЛЖИХ ДА БАЧКАМ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАЩОТО ОБИЧАХ РАБОТАТА СИ.

Боклуци.
Ама една свирка ще промени цялата работа, ще лъжат, ще мажат, ще уволняват...

Свирчока е сила :D


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Всеки ден ви Звънят по Телефона и Ви

Тормозят щото сте подали Документи


И сте Тъпи, Идиоти за това


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

незнам кой им даде 1 звезда на заплащането,но е страшно мизерно.Преди време кандидатствах там за съпорт на нещо си...

След изкармане на езиковата валидация със перфектен резултат ми отправиха работна оферта от сорта на 1000 -1100 НЕТО, което е по-ниско от всички останали кол-центрове в които съм работил.Само 60к плащат по-мизерно от тези, но те са дъното на дъната и няма какво да ги говорим.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?