Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Еко Клийн БГ ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,ул. Цариброд 29&markers=Варна,ул. Цариброд 29

Еко Клийн БГ ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 107 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 107


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-1
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
2
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
0
Работна среда
-3

Фирмата е подходяща за работа на хора без опит, например студенти или други, които искат да се развиват в кол център. Много от мениджърите са изключително неподогтвени за длъжността си, може би поради липсата на опит или друго. Разбира се има и доста способни хора, въпрос на късмет в кой отдел ще попаднете. Управленския решения често се взимат на момента, без да са налице дългосрочни планове. Това създава напрежение в персонала, който както се вижда и от коментарите долу, може да попадне под ножа с лекота, когато се налага съкращаване на разходите.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не мога да разбера, мрънкащите хора оставили негативни ревюта по долу. Какво не е наред с фирмата ? Заплати ли бави? Тормози персонала ли ? Какво ? Всички искат да започнат на огромна заплата, без да са се доказали, без да имат нужния опит, НО за сметка на това имат самочувствие - и то огромно. Повечето плюят по фирмата, защото са неудачници, но същите хора, където и да идат ще си бъдат същите мишки, плюещи хората, които им плащат. В фирмата има достойни хора, с висока квалификация, с ясно изразено мнения по много въпроси. Всички негативни ревюта са от хора с големи претенции, но за съжаление с малко опит в работата си. Да, настоящ служител съм от 5 години, не харесвам някои неща, но за сметка на това положителните са в пъти повече.


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-2
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-2
Работна среда
-5

Тъй като вече се мина доста време от раздялата ни с тази фирма и мога да погледна по-трезво на нещата и тъй като не обичам да съм многословна ще кажа само една дума - непочтени!!!
Научих доста от тях, но то се научава отвсякъде стига да не те мързи да четеш и да искаш да знаеш. Все пак съм признателна за горчивия опит, който придобих с цената на времето и достойнстовото си!!!
Обещания да ме върнат на работа след изпит или препоръки да ми дадат. И двете неизпълнени!!!Повярвах им, че ще ме върнат и четах 3 дни за хлебарките и мишкште, а те казаха колко съм привилегирована, че са ми отделили половин час от ценното си време.
Да крадеш от времето на служителите не е почтено....да крадеш от достойнството им - също!!!Да ги лъжеш е още по-малко почтено. Да ги игнорираш не е почтено!


бивш служител

-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Баламосваха ме пет месеца и накрая ме изхвърлиха като мръсно коте без предупреждение посред зима за пет минути.
Научих 25 различни видове услуги, които фирмата предлага. Започнаха определени клиенти да търсят само мен. Имаше ситуации, в които разярени клиенти са искали някой адекватно да им каже защо чистачката им не е дошла или защо са резервирали услуга преди месец два, а в последния момент предната вечер примерно някой им се обажда и анулира например преместване.
Имало е два три такива случая, в които единствено аз успях да успокоя хората след като са говорили с 5-6 различни служителя и те са казали, че ще им звъннат, а никой с дни и седмици не ги търси.
Компанията работи изключително на високи цени и одира кожите на горките англичани и се държат грубо с тях и се карат чистачите с клиентите си и напускат адреси по средата на работата и хвърлят в коша дрехи за хиляди паунди или ги крадат не е ясно, нас ни карат да лъжем защо са им се отменили услугите.
Тази компания така уважавана в България със 600 служителя ми прилича на един огромен паразит, който живее на гърба на горките англичани и на нас добрите работници, които си даваме време, знания, нерви за тази фирма, а получаваме жълти стотинки за труда си.
Супервайзърите и мениджмънта няма какво да ги коментирам самозабравили са се и се мислят за Богове, държат се супер неуважително.
Както един ядосан клиент каза това не са фантастик сървисес, а шит сървисес.
Получавах 300 лева като работех дистанционно на 20 часа, но като самотна майка те бяха жизненоважни за мен за да оцелея през зимата и да си плащам сметките.
Итова ще преживея разбира се, но истината за тази фирма трябва да се знае!


бивш служител

21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
1
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

Здравейте!
Пиша това мнение в качеството си на бивш служител на FOS. Without prejudice.

Компанията е подходяща за хора, които за първи път се докосват до бранша с обслужване на клиенти. Предлага разширено обучение за работа с CRM софтуер, продажби, обслужване на клиенти по телефона, имейл и други комуникационни канали. Ако нямате подобен трудов опит до момента, не се притеснявайте - компанията ще ви подготви добре. Има няколко добри и сърцати трейнъра, които се стараят в работата си. Но не се помотквайте, защото обучението трае между 1 и 2 седмици и след това ви пускат на "бойното поле". Споко, няма нищо страшно в това. След първата ви среща с Patel ще се чувствате като преминали през гладиаторска битка :)

На кратко за работата - натоварена, има таргети. Оперативната работа изисква концентрация, мултитаскинг, отлични комуникативни умения, способност за вземане на адекватни решения при разрешаване на възникнал проблем. Разбира се, на разположение са услужливи координатори, които дават напътствия. Има и мениджъри (над тях), трудно откриваеми, които помагат с по-грандиозните батаци.
Работна атмосфера - шумно и натоварено в офисите. Аз работих от вкъщи и това не беше проблем за мен.
Колеги - основно млади и готини хора, умни, повечето широко скроени и приключенски настроени :) Както навсякъде - всяко стадо си има мърша, която лесно се надушва, та дори и от разстояние.
Заплащане - приемливо. Твърда заплата + различни бонуси (след 3-тия месец). Винаги в срок, без закъснения. Въпреки, че се представя за иновативна компания, във ФОС няма практика за ревизия на заплащането през определен период от време, както в повечето подобни IT компании.

Конструктивно бих споменал обществената тайна, че CS мениджърите имат нужда от освежаване. За жалост доста талантливи колеги напуснаха (къде доброволно, къде доброзорно) бидейки неоценени правилно и бидейки свидетели на продължителен отказ на мениджмънта поне да изслуша и обсъди нови идеи, които евентуално биха подобрили целият работен процес. Често се случва да се използва заповеднически тон на разговор с нотка на лицемерие и надменност, естествено по имейл. А осмелиш ли се да отговориш с въпрос това често се възприема като заяждане и минаваш в списъка на неудобните. На лице са т.нар. мениджъри, но отсъстват лидери, отсъства подход, отсъства харизма. Внедрени са системи и практики за контрол, които стимулират конфликти и насаждат негативизъм между колеги (визирам професионална основа). Колко по-приятно би било малко "мозъчен щурм" в позитивна обстановка.

В сферата на позитивното бих казал, че компанията дава добър и равен старт на всички желаещи, има какво да се научи тук и си заслужава да се опита. Макар и за малко.

6658


настоящ служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
1
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
1
Натоварване
1
Потенциал
-1
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-1

Моето мнение за ФОС не си губете времето там ,ако сте студент който иска да изкара някой лев за дискотеки може нищо повече .Гери ,ти все пак си от тези хора които се мазнят на шефовете не ме разбирай по грешно не си лош човек или шеф ,но си доста лицемерна .Защо не кажеш колко народ изгониха без явни причини ,хора които работиха с желание и плам ?


26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
2
Потенциал
3
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
0

За компанията като работодате ще оставя звездичките да говорят вместо мен.
Но на Анонимния от 29,09 ще ми бъд интересно да му чуя името, все пак сме колеги ( които си комуникират само по мейл).
Тъжно е да знаеш, че работиш рамо до рамо с ......Анонимни и некоректни кадри.


бивш служител

6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
3

Изтрити са доста от предните постове за така наречения ФОС ,като цяло не се занимавайте с тази фирма не е добра за работа и не става мениджмънта се сменя през 3-4 месеца ,уволняват хора от днес за утре парите са малко постоянно търсят нови хора ,постоянно напускат или уволняват хора без много явни причини има една Неделина ,която се мисли за БОГ а е една нагла жена ,въздух под налягане .В Търново като цяло няма много опции за работа и за това успяват да задържат някакви хора ,но като дойде лятото масово напускания има .Като влезеш в бонус схемата ,ако те харесват и ако си типаж ,който може да се нагаща и подмазва може и да вземеш някой лев но иначе заплатите са от сорта на 500-600 лева .Самата работа е пълна простотия по цял ден се разправяш с недоволни пакистанци и индийци и българи ,които им чистят къщите великия ФОС е просто посредническа фирма за чистене и нищо повече ,която работи на принципа на измамата като поддържа хиляди нелегални сайтове в Англия и се рекламира на много места .Разправиите там са огромни ,кой закъснял ,кой се успал ,кой не дошъл кой чистач е откраднал неще от някъде си и тем подобни неща ако сте студент може да поработите там нищо повече .


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Добре, че не съм на телефона, а изпълнявам ръководна длъжност. Тези HR-и са много кухи лейки. Спуснаха ни някаква рускиня за шеф, която си няма хал хабер от работата, ама е гадже на единия от собствениците. Какво да се прави? С мойте колеги мениджъри си пишем мейли. Вече дори не си говорим. Много е тегава обстановката в customer support department-a. Ако искате да кандидатсвате за работа пробвайте се в Sales. Бонусите са смешни последните 2 години. Компанията затъва от година на година и вече не е добро място за работа. Търся си нещо друго. V


бивш служител

19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

1во ще споделя моето мнение, 2-ро възможно най-обективно ще дам обща представа какво да очаквате.
Напуснах по собствено желание, причината е че фирмата коренно се промени и вече няма нищо общо с имиджа си отпреди няколко години. Тогава можеше да се хвалиш, че работиш на престижно място, работеше се с кадърни хора от които има какво да научиш, помните ли викахме им гуру-та, те наистина бяха отдадени, с душа и сърце в работата, на срещи или тренинги с тях ходехме нахъсани с усмивка,знаехме че ще научим нещо. Към настоящия момент това е невалидно, в момента на високи постове ще заварите най-вече хора без особен талант и собствена мисъл, посредствени хора, които наследиха гуру-тата и могат само да ги копират, а като изпаднат в ситуация в която не са били става страшно. Фирмата сменя ръководния си персонал прекалено често, без никой да си дава сметка за резонанса надолу по стълбата, това действа натоварващо на работните процеси и хората. В допълнение фирмата се реформира през месец, което създава впечатление за неясна крайна цел сред служителите и загуба на доверие в ръководния персонал, а това до както води си извадете изводи сами.

Това което можете да очаквате:
-Обучение: както във всички фирми тип кол-център в началото ще ви предложат добро обучение, около месец, ще ходят с розови декори около вас, ще ви подмятат карти за намаление , карти за нннам-си-кво, фитнес и джаги - повярвайте ми това е само трик, никой не ги ползва когато вече мине тренинг периода всеки застава на нисък старт след смяната и беж да го няма,никой не иска да остава и миг повече там,а още по-рядко ще видите там хората от ЧР които са ви зарибили с тях. Не случайно всички фирми се снабдяват с такива карти и кътчета за релакс, за да се замечтаете на интервюто как ще работите в стол тип-барбарон или ще брейн-стормвате от фитнеса.
-Заплата: в зависимост от опита ви и уменията да преговаряте можете да си издействате добра заплата, както направих аз, откъм заплащане всичко винаги е било точно. По време на тренинг периода ще получавате стартовата си заплата, ако сте на позиция с бонус ще започнете да го получавате след 3тия месец, ако покажете добри резултати и по-рано се е случвало. Спокойно можете да си изкарвате над 1000 лв. Дават и някакви ваучери за храна около 50-60 лв.
-Офиси: според мен нито един офис на тази фирма не е удобен, претъпкани са, тъмни и мръсни, но локацията за Варна е добра, дискомфорта се преживява. Наскоро напуснах и бяха спряли кафето като разход, имаше плодове два пъти седмично и...вода. В други подобни фирми в града знам че подсигуряват и закуска/обяд, покриват превоза и предлагат допълнително здравно осигуряване, Еко клийн дори кафе няма,тъжно.
-Смени: това е кол център който се рекламира че работи за клиентите си 24/7, така че ще работите понякога и уйкенда и ще давате смени в диапазон от 12 часа, единия ден може да сте от 9-5, другия ден от 13:00-21:00. Хората които правят графика са услужливи към студенти, няма да имате проблем за графика. Общо взето тази работа е подходяща за млади студенти и незаангажирани хора.
-Отношение: има шуробаджанащина, обикновено се издигат хора които имат качества, но се мазнят. Изигат се както навсякъде не толкова умни, колкото хитри хора, този тип хора не са човечни и техните интереси са преди всички и преди тези на фирмата, ама тя фирмата си ги е избрала не са виновни те. Има и отделчета с готини мениждъри и добра атмосфера, има и няколко по-напрегнати заради типа работа (продажби и обслужване на клиенти), ще ви трябва време да се нагодите към ритъма на работа и стреса.
- ЧР- допреди година-две да кажем имаше хора които заслужаваха такива титли, в момента ЧР за мен са декоративни, сливат се с декора, почиват на стари
лаври.

пп. Надявам се също така фирмата да е свалила плакатите и лепенките от автобусите, отдавна не сте най-добрия работодател в града, моля ви. Някъде по средата- да, но най-добри- не.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?