Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сенсата Технолоджис България https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Искърско шосе 7, сграда 1&markers=София,бул. Искърско шосе 7, сграда 1

Сенсата Технолоджис България

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 236 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 236


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, бих искал да попитам като цяло recruitment процесът бърз ли е в Сенсата? Кандидатствам за работа там, поканен съм на интервю, както и на друго място, и просто се чудя колко ли време отнема... Благодаря.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз пък съм доволна от фирмата.Заплащането не е никак лошо,предвид работата.И да има си хора-подмазвачи,натегачи,интриганти,завистници и прочие.Тези хора са навсякъде и няма оттърване от тях.Затова аз съм на мнение че както искам да се отнасят с мен така и аз се отнасям към другите.А ако не получа съответно същото отношение това си е за сметка на другия.Ръководството на Сенсата няма грешка.Шефовете са съвестни,отговорни,справедливи.Винаги са готови да помогнат с каквото могат.Лайнлидерите също.Изключение прави само една личност която няма да споменавам.Благодаря за това че съм част от екипа на Сенсата.Аз работя там и ще работя до когато мога.


шубе го/я е и не казва!

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
2
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Истината е, че повечето мнения са написани до голяма степен от хора, които през собствената си история лепят етикети на мениджъри, отдели или цялата фирма. Сенсата е американска компания в България, което си носи плюсовете и минусите. Не можем да очакваме от сравнително нова фирма с толкова голям брой служители (над 4000) за няколко години да бъде топ работодател, но възможностите са огромни и системата е така устроена, че всеки служител отговаря сам за развитието си. Както абсолютно всяка друга производствена фирма в България (Абсолютно всяка!!!) основните проблеми на работниците в производството са заплащането и понякога отношението на шефовете им към тях, по обясними причини за всички. Разгледайте друга производствена фирма и ще видите същите мнения. По отношение на инженерния и административния персонал възможностите са развитие са огромни поради наличието на всякакъв тип отдели, през които можете сами да си осигурите кариерното развитие. Има много хора, които просто си "чакат развитието" от шефа, вместо сами да си инициират, че искат след 1 година да са в друга роля или на по-висока позиция. Като си подписал, че за X брой пари ще вършиш X брой работа и я вършиш, защо да те повишават??? Колко от тия отворковци които пишат коментари и обиждат свои колеги анонимно, си вършат работата съвестно, работят на макс и знаят къде искат да са след определено време? В такъв американски модел фирма трябва да направиш повече усилия, да поемеш повече работа, но повечето хора в България ги мързи, шушнат си заплатите по коридорите и сочат с пръст онези, които успяват и техните мнения няма да ги видите в БГ РАБОТОДАТЕЛ. Защото колкото неуспешни, толкова и успешни хора има, както в производството, така и в администрацията и инженерните отдели. Аз съм щастлива че съм в такава фирма, защото в не производствената част този тип структура предразполага мързеливците и мрънкачите да си тръгват и да не издържат на динамиката. Има си минуси- много стрес и обем на работата, много разпиляност между отделите, недобре описани процеси, но от мениджмънта и човешки ресурси се опитват да се борят с това- работното време е 8 часа, но никой не те следи кога влизаш и излизаш от офиса, кога и колко ти е обедната почивка, почти няма шефове, които ти стоят на главата, по-скоро ти си си отговорен как си вършиш работата и резултатите трябва да са добри. В производството е друго, и там някои са прави- други не са, но като цяло фирмата си заслужава няколко отделени години да се прекарат там и да се опита- има малко толкова големи фирми в България и е лесно да сравняваме Сенсата по заплати с още няколко други, които дават повече пари, но е факт, че фирмата е от лидерите във всяко отношение. Ако сте се запътили натам- дайте си шанс но бъдете вие активната страна докато работите, не чакайте някой да ви оцени, някой да ви навигира и някой да ви развива ей така и после да ходите по форумите.


бивш служител

29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
1
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

Единствено не разбрах защо при наличие на дрегери от охраната никой не проверява ръководния персонал за забранени вещества.Има един инженер Азим или подобно име но направо ще литне от употребата на метамфетамини.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Всичко написано за тази фирма е истина.Само подмазвачи и лицемери нищо друго.Колко много съвестни работници напуснаха заради "шефката"на тестовия отдел


представител на управлението

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Нека си кажем истината, че в тази фирма, когато си харесан от началството или си двуличен гъзолизец,ще си винаги на първо място, ще бъдеш уважаван,ще бъдеш защитаван, дори и да не си спазваш почивките и не правиш нищо,а само се ровиш в телефона пак си най-добрия.
Да не говорим за отдел качество, жалко за шефа им,че не знае, какво се случва.как им дават на някои изпитите за една седмица, а материята трудно за един месец се научи.как тяхните познати " приятелки" са валидирани за една седмица и взимат всички бонуси за месеца и като останат сами на линия,не могат да се оправят.не знаят коя машина за какво е.
Хубаво е,да си валидиран от приятелка и после.
Как Качество си прави почивката от 10 мин на 1 час и 20 мин.на нощна смяна я няма 2 часа хвалейки се в смяната, че била до Мола да яде.когато иска си тръгва,с 1 час по-рано.идва на нощна смяна не в 22:00 с винаги в 00:00 01;00 нямат ли камери в тая фирма.на първа смяна Качество решава,че нейното работно време е от 8 или 9 часа.
После,ще нагласят гаджета и любимци в една смяна.а не било позволено...
Жалко за старите качества,които си разбираха и бяха хора,но такива с достойнство,нямат място в Сенсата и си тръгват.
Шифт лидерката на производството нахъсва един срещу друг лайн лидерите си,после им гледа сеира.
Обиждат хората и ги карат,да се чувстват прости и луди.
Ако случайно не те харесват,правят всичко възможно,ти да се чувстваш виновен и ненужен,а онези които нищо не вършат са най-добрите.
Защо,когато едно от качествата напусна работа от нощна смяна в 4 сутринта,никой не й каза нищо.не писа обяснения и няма ФРЗ-та към заплатата.но,защото е приятелка с лидер качеството,как мислиш.
Че и същата я чака отвън,за да ходели на море или чужбина, затова си позволява да излиза по-рано.
Мислите,че хората в пройзводството са тъпи и слепи.
Постоянно се прави забележка на операторите,защо си говорели,защо се имат толкова.
Това не било нормално една смяна да се имала толкова.
Столовата е ужасна.за редовна смяна е изпъната и прясна,а за смените е нещо страшно,стари и развалени.
Съжаляваме за стария началник Белев,той си беше на място и хората го уважаваха и работата вървеше.
Жалко за оставащите,освен ако не си двуличен и да се караш с хората,това вече стана практика,колко повече се карат хората,толкова по-добре.
Белев и Гинев- страхотни хора,жалко за тях.
Белев се махна навреме, съжаляваме Гинев,отдела му пропада и жалко,че не знае, за какво става въпрос.
На него друго му се предава, а тези,които още седят и те са напът да си тръгнат.не знае,как някой от качествата му са плакали зад калибраторите,обидени и унижени,подигравани.и лидер качеството им поздравява само едни,а другите ги игнорира.предава само на едни,другите да се оправят.знаят само техните хора.когато ти се налага,да им звъннеш спешно,никой не ти отговаря и после не те и питат за какво си им звънял.
Оператор качество зарежда работна станция за характеризация и е хвърляла и изпускала зареждащото се устройство със сензори и после чакай резултати.
Настана време разделно.
Всеки уважаващ себе си човек,който все пак има възпитание и съвест, не ни останал, да му се подиграват така.
Не са те възпитали вашите,за да те ругаят и обиждат.
Правят така,че ти сам да напуснеш, хората които се ценят, знаят си стойността,така,че сами ще предприемат, каквото е нужно.
Успех на фирмата!
Успех на всички напускащи потъващия кораб!
...............................
бивш служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-3

Най-сигурната фирма, която знам! Охраната подслушва телефони, чете ел.поща и проверява къде влизаш в Интернет, не само гледа видеозаписи, но и слуша какво се говори под камерите, Следят ДжиПиЕсите на колите.
Сигурността за работното място е нулева, гориш в петък към 16.00, но пък ти плащат всичко полагаемо.
Тази година нямаше нито бонуси, нито повишение на заплатите, но помолиха да се пази в тайна. А аз какво трябваше да кажа на жената?
А Системата за бонусите си е страхотна - шефовете разпределят на подчинените безконтролно от кошницата, без да е ясно на кого колко дават. колкото спестят сигур остава за тях.
Но, и за 2020 г. очакването е също да няма повишение на заплатите, Фирмата инвестира в нови фирмички, в нови производства и в бонуси за големите шефове.
Периодично водят нови шефове - от Малайзия, от Румъния, ... Новите шефове започват оптимизация, за няколко месеца уволнят когото успеят, други сами бягат, и после големите шефове от САЩ им благодарят и ги освобождават преди да им е изтекъл изпитателния период.
Извън ваучерите за храна има само мултиспорт карта и Медицинска застраховка на най-ниско ниво.
Тим билдинг има само за добрите отдели, шефовете, които са спестили този разход сигур получават бонус.
Коледните партита са през Януари.
Текучеството е страшно, за това имат много обяви. Назначаването на нови се протака, докато се окаже, че той отдела и така се справя.
Бракът в производството е на високи нива, ама нищо.
Не се назначават жени във фертилна възраст, от страх да не забременеят и да "излъжат" фирмата.
Секретарките правят лесно кариера. Например Поли лесно стана Директор Доставки от секретарка на Шефа. Като стана жега излезе в майчинство.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Незнам как са сега при Маджев ,но докато той беше при нас ,заплатите бяха една идея по-добри. Откакто дойде новото ръководство е пълен батак. Освен оперативки да си правят ,за друго не стават. Началниците повече от работниците . Средната заплата в одела ОST 750-800лв ,за ставане в 4 сутринта и съботи. Даже няма и съботи платени,понеже някой ги е забравил да ги пише. Пълен идиотизъм ,съжалявам ,че съм там.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Този Маджев, не знам бил ли е в Осрам, но сега, от няколко месеца, ТОРМОЗЕЛ хората в ЗИН БЪЛГАРИЯ.Това е една сравнително нова немска фирма. Имам колега там и само се оплаква. Още в началото започнал да гони и понижава стари и кадърни кадри, постоянно заплашвал с гонене и глоби. Много хора от старото ръководство си тръгнали, заради него, даже и ОТК нямали , всички напуснали. Маджев си привикал няколко смешници от Сенсата и заедно се правили на началници. Въобще много зле било положението там


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Пичове от 3 години не работя никъде тъй като си докарвам по 1BTC на всеки шест месеца от този сайт https://freebitco.in/?r=15568018

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?