Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

60К https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бул. Ботевградско Шосе 264&markers=София,Бул. Ботевградско Шосе 264
5 2 0
2 точки от 528 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 151-160 от общо 528


настоящ служител

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
0
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
2
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-1

Невен е много смел, защото знае, че списвачът от ЧР - Атанас - напусна/ха го. Иначе Невен не е представителна извадка, работи от скоро, има склонност към конфликти и няма диалог с никого в работата. Фанатично набожен е - налага го на всички колеги.

За другото -
- мястото е ужасно далече от всичко на света.
+ Можете да си практикувате езиците.
+ Може да започнете работа без да имате опит.
+ Всеки има ясна представа за фирмата, т.е. няма напрягащо самочувствие на никого, както по другите кол центрове. Често навсякаде се чуват свободни недоволни коментари и няма драма.
- Има характеристиките на всеки друг кол център
- Научете се да вземате най-доброто от всяко работно място и всичко ще е наред :)



-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Невен , Това твоят собствен опит , или просто си дрънкаш
'всички сме наясно, че трудовото законодателство работи изключително в полза на служителя/ работника.'
Ако е твоят опит обясни, ако не, спри да дрънкаш като управата. Някой може да ти повярва


настоящ служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-5

Много е яко като 400 човека пишат колко е зле, колко несправедливи, неадекватни и на моменти лишени от логика са условията във фирмата и изведнъж, като се появи някой , на който му е супер.Изобщо не е съмнително,не!

Гледам,че колега е писал за Криемиена. Малко да разкажа за нейния случай на меринджей с редки езици. На практика , понеже Човешки ресурси нямат способ да ги проверят, защото реално те не знаят езика, такива си стават самостоятелни васали на проекта по който са ангажирани. И за човешки ресурси става важно дали проектът крета,а кадрите отиват на последен план, което си е традиция във фирмата. Натам се сещате. Всеки си мие ръцете със всеки. Но не са виновни такива като нея- дали са им баница,ядат си я. А човешки ресурси пише в сайтове, наместо да гледа служителите. Междувременно всички кадърни хора напускат,чужденците напускат, заради нея. Е там се чудя на тия полупроводници от ЧР не им ли светва нещо. А бе , като те напускат всички чужденци вкупом , които знаят перфектно майчиния си език, не ви ли светва , че нещо не е ок и си има причина да се случва?!?!


Колегата по - долу, дето му е толкова чудно как никой не застава с имената си. Ми виж 3 страници по-назад заплахите на ЧР за съдебни процеси, за издирване по ИП, за заплахите към сайта на БГ Работодаел да предостави ИПта и сам ще си отговориш. ТОЛКОВА ТИ Е ФЕЙК написаното, че не е истина, но както казах, ако има кой да ви се върже, си заслужава съдбата да ви е подцинен. Всяка глупост се заплаща в тоя живот.


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няма как да обсъждам Човешки ресурси при положение, че изобщо нямам поглед върху работата им, нито разбирам от нея. Изобщо за нещо, което не познавам, не изказвам мнение, защото няма да е меродавно.
Изрично съм посочил, че говоря само и единствено за един единствен проект, защото не работя в няколко едновременно.
Не, не съм от управата, както и не може да се каже, че имам някакви амбиции в тази насока.
Излагам само факти от личния си опит във фирмата без да правя квалификации, а кандидатите за работа нека сами преценяват.
Накратко - давам примерчета, а тълкуванията оставям на аудиторията.
Ако имате конкретни въпроси относно проекта Bookatable by Michelin, с удоволствие ще задоволя любопитството Ви от първа ръка, доколкото не изнасям фирмена тайна, но за работата на други отдели и проекти, както и за други фирми, в които не съм работил като General Motors или Novartis, например, не мога да си измислям "мнение".


-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Хората са анонимни по подразбиране на сайта.
Мнението е доста близко до и съвпада с това на мениджмънта, сигурно ще се издигнеш(ако не си част от тях вече. Говориш за анонимност кодекс на труда, и тн , които са доста необичайни теми за един служител. Не казвам , че няма такива, просто повечето работници гледат други неща. Но пък това са наболели теми за управата. Би трябвало да си доволен че че 'трудовото законодателство работи изключително в полза на служителя/ работника', ако си служителя/ работника. Но не изглежда така. Би ли взел отношение по конкретните проблеми , за които се говори в сайта/нещо което управата не прави?
Интересно е и че никой под името Ли4ен състав не е отговарял отдавна...Да не сте на лов за непослушни работници нещо?


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Чета тук положителните и отрицателните мнения и се чудя защо хората се страхуват да застанат с имената си?
Не сме по времето на Вълко Червенков, всички сме наясно, че трудовото законодателство работи изключително в полза на служителя/ работника.
Казвам се Невен Димитров и за първи път публикувам мнение в сайта. Работя в 60К от 9 месеца с френски език.
Нито искам да оневинявам някого, нито да нападам, а ще изложа моето лично и обективно мнение, което съм съставил от проекта, за който работя и който е нов проект във фирмата.
Сигурно много от бившите или настоящи колеги имат основание за негативните коментари, не оспорвам нищо, защото нямам никаква представа за останалите проекти, така че мога да съдя само по този, в който работя.
Работната среда криво-ляво ми допада с малки изключения, с които правя компромис. Напрежението понякога е значително, а понякога не - на приливи и отливи. Обажданията са от бизнес клиенти, така че не се случва нецензурна реч. Недоволните клиенти са предимно такива, поради несвършена работа от фирмата клиент на 60К. Заплащането е около средното за Колцентър, но относно неспазване на почивки, отпуски и прочее, каквото прочетох, при нас няма такова нещо, дори някои колеги биват подканяни да си ползват почивките, които са регламентирани по договор.
Уважението е такова, каквото човек си заслужава или извоюва. Никой не бива да прави компромис с личното си достойнство и да позволява някой да му оронва авторитета, което е гарантирано не само от Кодекса на Труда, но и от основния закон - Конституцията.
Ползват се фирмен фитнес в самата сграда, фризьорски салон (мъжки и дамски) безплатно. Има допълнително здравно осигуряване, ваучери за храна и др. стандартни неща от социалния пакет.
Превоз има от и до фирмата с автобуси от паметника "Левски", за който не ползва автомобил, а ако се наложи, се ползват безплатни ваучери за такси. След 22 ч. мисля, че е задължително (ако не се лъжа).
Има две места с възможност за хранене - едното е в сградата на 60К "In office", където, в сравнение с други фирми, в които съм работил (имам 12 г. трудов стаж) не мога да кажа, че храната е скъпа в никакъв случай, а след 15:30 цената пада с 30%. Второто място за хранене е в съседна сграда, но за там не мога да изкажа мнение, защото съм обядвал най-много три пъти.
Допълнителните часове (т. нар. overtime) са по желание и се заплащат съгласно закона.
Съжалявам ако на някого е прозвучало много "розово" или "черно", но това е моето обективно мнение, зад което заставам с името и честта си.


-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Като примахме оферта ни лъгахте, че ще има транспорт от вас. И старите мениджери са некомпетентни, вземи Рая , Джон,Лидия Хаджиева, Кремена няква си там теб и тн...Навсякъде колцентровете са зле, аме не чак толкова като вас. Не съм чувал никъде за заплашване на болни хора с уволнение за пествене на пари. Лъгахте ни като приемахме офертат че спазвате законите, няма дежурства, ще работиме с нормално, а не сумарно работно време. Лъжете и хората сега че ставате за нещо. Понеже никой не ще да работи при вас. И се налагат словоизлияния. Пък като ви знам колко сте горделиви сигурно не ви е лесно. Аз пък ви гледам сеира и се кефя. Комедиите по телевизията ряпа да ядат.


представител на управлението

32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Здравейте,

Като настоящ служител на 60К (който има опит и в други - конкурентни компании в индустрията), мога да споделя, че условията, заплащането и допълнителните придобивки са долу горе едни и същи навсякъде.

Условия-приятна атмосфера,безплатен фитнес и фриз. салон, готина игрална зала, забавни колеги. В повечето случаи мениджмънт екипите по проектите са доста млади, но това не означава, че не са компетентни. Разбира се има и такива, които не трябва да бъдат на позициите, които заемат, но в повечето случаи на ръководни позиции са доста информирани хора, които се опитват в 90% от случаите да ти помогнат/разрешат проблема.
Заплащане-да, не е високо, но във всеки проект има бонусна схема, с която дефакто ако работиш (за което ти се плаща по принцип) можеш допълните да си изкараш към 200лв, а аз и 400лв съм вземала така, което е супер и реално заплатата, която получавам в края на месеца е над тази, която ще получа в дург кол център.

Като цяло има какво да се желае от компанията, обаче условията не са лоши и всъщност за хора с малко опит е много добър трамплин, защото учи на основни трудови навици.

По-надолу прочетох, че локацията била ужасна ... абе хора, вие когато сте приемали офертата на 60К, нали сте идвали на интервюта, видели сте къде е сградата, би трябвало и да сте си направили сметка по колко време ви отнема да стигнете до тук и съответно да се приебрете вкъщи. Това е смешно, че се оплаквате от локацията .... Да не говорим, че много конкурентни фирми нямат удобния транспорт, който има тук :D







бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Да попитам (понеже съм от времето, когато още се формираше тоя 60К) има ли я още една Силвия (супервайзър пък не знам може и менидЖДЕДАЙ да е станала)? Нищо лошо освен спомени. Работил съм за малко благодарение на въпросния човек. Не знам как е сега и не ме интересува да се бутам, ще споделя малкия ми опит, което много не ми хареса, а помня думите от много години назад.

Когато почваш в даден проект първо, тези. които те избират могат да решат дали искат някой с готов опит или не. Когато има нов човек върху даден проект, не можеш да му кажеш "ами ти постоянно питаш колегата за това и онова" разбирайте 2ра седмица и то не едно и също да кажеш, че 2 седмици не си научил нещо. Дори за задачата която питах, ми беше ПЪРВИ ден за тази задача, и не - не съм дърпал колегата всяка 1 минута да ми каже. Досега няма място, където таково отношение да съм видял и освобождаване поради това, във всяко следващо място, където съм работил. Или пък Б-я дотолкова са останали такива кадри, че то кой ли вече не се държи така? Също така вероятна мискомуникация се е третирала като (аз съм ти мениДЖЕЙ ти какво ми се противпоставяш оо чао)

И причината да пиша сега е, че този плакат на 60К ми се мярка много пъти на терминал 1. А съм бил и дори в следващите работи сред най-добрите. Но в 60К заради някоя от Тек съпорта на БТК

Е, НЕ ми липсвате.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

В този сайт доказахме отвратителната политика спрямо болните хора от страна на 60к. Това е опасно за живота и няма нишо общо с хуманизма. Нямаше извинения, само един жалък опит за обяснение. И заплахи. С ип адреси , съдене и тн. Ясно е че печелите пари на гърба на бони хора. Нужно ли е да казвам повече?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?