Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

411 Маркетинг ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,кв. Възраждане, бл. 37, вх. 4, ет. 2, ап. 73&markers=Варна,кв. Възраждане, бл. 37, вх. 4, ет. 2, ап. 73

411 Маркетинг ЕООД

Напишете мнение
5 4 0
4 точки от 62 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-60 от общо 62


настоящ служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, пиша този коментар в качеството си на настоящ служител, който работи в 411 Marketing от 3 години. Преди работих в подобна фирма също във Варна около 4 години, преди това в туризма. Т.е. имам трудов опит и база за сравнение с различни работодатели. Тъй като се работи за външните пазари в 411 се изисква поне среден английски, а за някои позиции - отличен. Аз лично започнах с доста начални познания както технически, така и по западен език. За нивото на техническите ми знания в началото се пртеснявах, но оказа се , че не е нужно, защото тук си имат система за обучение и начално, и последващо. Имам тийм лидер, който винаги ми съдейства. Смея да твърдя, доста си повиших нивата както на писмения, така и на говоримия английски - технически и бизнес. Прави ми впечатление, че някои твърдения от рода на че вечерната сняма е без почивка, са меко казани клеветнически. Както и да, е всеки има право на свобствено мнение. За това ще споделя и моето, като ще се опитм да бъда макисмално обективен:
Офисът е тип отворен, нов е, има зала за почивка и релакс, както и кухня. Традиционно възникват разногласия между колегите кога да работи климатика….. Който иска може да си поръча обяд заведение тип Българска кухня, който благодарение на фирмената отсъпка излиза излиза около 2 - 3 лв. Тиймбилдинг се прави всяка година. Всеки месец се прави церемония по награждаване на колегите, които са се отличили с постижения. Системата за оценка е открита и видима.
Отношения между колеги и с колеги -те са точно такива, каквито искаме да бъдат и каквито си ги създадем. Оценявам ги като добри и толерантни. Атмосферата на работа намирам за спокойна, в офиса е тихо. Фирмата е отворена и към новозавършилите студенти без стаж, така че има работещи механизми за вътрефирмено обучение.


бивш служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Преди три години реших да се занимавам с SEO и започнах да търся работодател, който би ме приел като кадър с малък опит в областта. След редица интервюта в различни компании, нямах голям успех. Приятел ми спомена, че "411 Маркетинг" разширяват офиса във Варна и реших да кандидатсвам по пресните обяви в "Джобс".
 
След няколко дни бях повикан на интервю, като ми се каза още по телефона, че ще е двуезично. На първото интервю присъстваха главния мениджър, г-жа Кирилова, както и двама мениджъри на отдели, чиито имена няма да споменавам. Задаваха ми разнообразни въпроси, тона на разговора беше делови и основно на работна тематика. След около 30 минутен разговор, с усмивка и добри пожелания се разделихме. Не очаквах, че ще ме извикат на второ интервю, но това се случи. На второто интервю бях посрешнат от споменатия по-долу мениджър Марин. Той ме разведи в целият офис, показа ми детайлно работната среда и ме запозна с динамиката на работа. Два дни по-късно започнах обучения, които преминаха чудесно и за почнах работа в отдел "local seo". В последсвтие се отвори позиция в отдел "web" и се преместих там, като дизайнер.
 
Заплатите са над средните за страната и варират според заеманата длъжност, за всеки има възможност да бонус, който се изчислява по системата за съответната позиция. Предлагат се допълнителни застраховки с различни бонуси, базирани на работният ви стаж в компанията. Екипа е изцяло от млади и усмихнати хора. Работи се от понеделник до петък на 2 смени. Компанията е много толерантна и лесно може да се направят индивидуални промени в графика ако ви се налага да отидете на изпит или да приберете детето си от драдина примерно.
 
Повечето от написаните неща по-долу са стари и нерелевантни. Споменатия Жоро напусна преди повече от година, а що се отнася до "очните ставки" и заплашвания за уволнение - нищо общо. Всеки човек, който върши работата си съвестно, получава коректно отношение отсреща.
 
Работя от 11 години за различни "пишман шефове", за тези 2 години прекарани в "411 маркетинг" съм останал с чудесни впечатления. Напуснах поради лични причини и препоръчвам на всеки който иска да се впусне в света на SEO, да не пропусне дапотърси своето място в 411 Маркетинг.


кандидат за работа

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Кандидатствах за работа там преди година. Пиша мнение сега понеже гледам, че редовно си търсят хора и постоянно имат обяви. Не съм работила във фирмата, но мисля, че впечетленията ми от интервюто са достатъчни. Дори се учудих, че ми се обадиха, че съм одобрена за работа. 
На кратко, интервюто мисля, че беше или със собственика или е бил главен мениджър (не ми каза), не му помня името, и с момичето, което е TL. 
Още докато влязох ми се каза: "Ти нали знаеш, че ще си говорим на английски?" (при положение, че съм си изпратила CV-то на английски, едва ли съм предполагала, че ще си говорим на китайски)
Отношението като цяло беше арогантно и ми се задаваха въпроси от типа на "Ти лъжеш ли?", "Ако разбереш, че една фирма е spam, какви действия би предприела?", "Ако видиш, че колега не спазва вътрешните правила на фирмата, би ли докладвала за него на прекия си ръководител?" и т.н. И капакът бе накрая:
Въпрос "Нямаш опит с content editing, мислиш ли, че ще се справиш?"
Моят отговор "Нямам опит, но имам желание за работа в тази сфера и се уча бързо"
И последващия въпрос "Кой ти каза, че се учиш бързо?" 
????/ Hellooooo? :)
Та, така.... въпросното момиче, TL, не обели и дума през цялото време. 
Работи се на смени, както е писано в мненията по долу. А за обещанията за нарастваща работна заплата - 1-вия месец 600 нето, 2рия месец 700 нето, 3тия месец 800 нето, и дотам.... няма бонуси, нямa evaluations. 
Така че, не препоръчвам. Това, че плащат на време и се издължавали до стотинка, за вас плюс ли е? Това е нещо, което трябва да го осигурява всяка фирма, а не да се счита за бонус. Това, че си спазват договора по изплащането на заплати не е достатъчна причина хората да седят на място където никой не разбира от нормални междучовешки взаимоотношения. Вярно е, че отиваме на работа, за да работим, а не да ставаме best friends, но това не значи, че трябва да се търпи такова негативно отношение.


бивш служител

31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
-3

Имах удоволствието да бъда служител в тази фирма. За много, много кратко. Напуснах по лични причини. Издължиха се до стотинка, въпреки, че изкарах там по-малко от месец. Много свежи, компетентни и развиващи се! Пожелавам успех! Както и на всички кандидати!


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-3

Мнението на Явор по-долу е 100 % вярно. Там ще бъдете тормозени, унижавани и заплашвани с уволнение ежедневно. Втората им смяна е до късно през нощта, без почивка. Двамата мениджъри са млади и често се държат неадекватно. Тази фирма е пълна пародия. Бягайте далече!


кандидат за работа

-7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, аз кандидатствах за работа в тази фирма и мога да ви кажа, че не си заслужава. Хора, които искат да се развиват и да се занимават професионално със СЕО и Уеб разработка нямат място там. Това е фирма за хора, любители на екстремното, хора, които както беше споменато по-долу, трябва да правят сайтове на килограм, без грам качество.
Може би не са ви поканили на интервю, защото английският ви език не е на ниво. В тази фирма той е просто задължителен и още като ви се обадят по телефона да ви поканят на реално интервю, искат да говорят с вас на английски и ако на специалистката човешки ресурси и се стори, че нивото ви е достатъчно добро за тяхната фирма, ще бъдете поканени на второ интервю.
Но това далеч не е всичко. На първото интервю се запознах с прословутите им "мениджъри" - не си спомням точно имената им, това беше преди около година, но мисля, че момчето се казваше Георги. Само името им беше мениджърско, дори и дрехите не си бяха подбрали, изглеждаха доста неугледно. Да не говорим, че за 20-30 годишни младежи, звучи несериозно да са мениджъри. Но явно в тази фирма титлите са на почит. Иначе се държаха прилично.
След няколко дни ми се обадиха за второ интервю, на което вече се запознах задочно със собственика, чрез скайп връзка. Той също ми зададе доста въпроси, свързани със СЕО, но също и въпроси от сорта на "Готови ли сте да работите за без пари?" и "При какви условия не бихте дошли на работа?".
Но кулминацията на това интервю беше със споменатия по-долу Марин, който така и не разбрах каква функция изпълнява там. Той спомена, че би било хубаво да не се виждаме често с него, защото той бил този, който назначавал и уволнявал служители във фирмата. През цялото време на разговор със собственика Марин присъства в стаята и слуша всичко. След това е ред на неговите въпроси, повечето от които дискриминационни. Въпроси от сорта на "Смятате ли дасе жените скоро?", "Родителите ви живи ли са, работят ли?", "Имате ли задграничен паспорт?", "Колко за вас са много пари?" и други. Не разбрах, за работа във федералния резерв на щатите ли кандидатствах, че трябваше да ми зададат толкова въпроси, но това е друга тема.
Относно условията на труд, не можах да видя залите за работа, видях само релакс стаята, в който има кухня, мека мебел, маси за тенис и джага. Те с това се и хвалят. Стартовото заплащане е 450 лв, но ще ви осигуряват на 321лв (на длъжността компютърен оператор:) Аз бях одобрен за позицията на Уеб дивелопър, но трябваше да ги разочаровам, казвайки им, че не желая да работя в тяхната фирма :) Специалистката човешки ресурси специално ми се беше обадила да разбере защо съм отказал предложението.
Най-абсурдното, което ми се стори е договорът за допълнително обучение, който трябваше да подпиша, ако ме наемат. В него беше написано, че дължа 5000 (пет хиляди) лева неустойка, ако напусна по собствено желание, плюс по 100лв за всеки ден, в който са ме обучавали (те регулярно провеждали обучения, за които плащали на външни фирми). И още нещо - ако напусна по собствено желание се задължавам да не работя в следващите 2 години на подобна позиция, т.е. нищо свързано с Уеб, СЕО, Гугъл и Яху.
Може би трябваше да пиша по-рано тук, но се надявам, че дори и сега, ще отворя очите на хората, които са се прехласнали по прехвалените текстове на обявите им за работа. Ако пък ви е харесало това, което съм написал, то спокойно може да се пробвате, те постоянно търсят служители :)


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

аз също забелязах, че за фирма за която беше писано сега няма мнения никакви - що така бе ,Админите на бгработодател?
И понеже съм сигурен че ТЕЗИ горните четат и тук искам да кажа - Цензурата е опасно нещо с което си играете, не е като онази работа в гащите
Нема такава държава.......
 
Много често се пускат обяви за работа от тая агенция.
 
Моля ако някои е кандидатствал или работи за агенцията да сподели дали са коректни,и мнения за работата която предлагат.
Нищо лично към агенцията просто работя в тая сфера и се интересувам
 


кандидат за работа

4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

А какво е положението понастоящем във фирмата, очевидно от предния коментар излиза, че нещата са различни към момента.
Може ли това момиче или който е писал да даде повече разяснения относно самата компания, как процедира и защо непрекъснато има обяви за там, аз също съм кандидаствал, но досега не са ме поканили на интервю.


настоящ служител

22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
2
Фирмена сигурност
3
Натоварване
0
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

Казвам се Анелия. Завърших Стопанско Управление в Манхайм, Германия в края на 2009. Преди известно време отидох малко като на шега, без никакви сериозни намерения да си търся работа в България. Бях много впечатлена от организацията на фирмата и разнообразието.
Имаше отворена позиция, която отговаряше на моите квалификации и желания, затова реших съвсем спонтанно да кандидатствам. В рамките на три дни след успешно интервю и предложен договор премислих и реших да се върна окончателно в България. В момента все още работя в същата фирма и мога спокойно да кажа, че и двете страни сме доволни от избора си.


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
2
Колеги
0
Работна среда
-4

Ще ви кажа какво бе положението там преди има-няма 3 години.
За мениджъри бяха назначени Георги и Елена - издигнати от редовите работници преди време, поради добрият % успеваемост, който са успявали да покажат в течението на работата си. Това е ОК, но факта, че нямат абсолютно никакви мениджърски умения и нужното държание, не е до толкова добър.
За респект ще бъдете редовно заплашвани с уволнение, но не лично на 4 очи, а на ежедневните оперативките след дневна смяна (или непосредствено преди нощната смяна). 
Жоро използва всеки възможен момент да изтъкне какъв тарикат е и колко е гъст със собственика на фирмата (Константин), и как успява да си присвоява част от пари, предназначени за teambuilding, служебни столове и др.
Ако не им вървите по свирката, не обичате да пиете или слушате метъл/рок (т.е. да ходите с тях в заведения, където се пуска такава музика) - на бърза ръка ще ви се подлее вода така, че или да напуснете сами или да ви уволнят заради спадане на %-та под минимума (за повече от месец).
Рекрутват кадри директно от ВИНС-а и предимно от джобс.бг.
Ако сте в отдела за оптимизация, ще бъдете учени как да злоупотребявате с правилата на различни уеб директории, да спамите, да регистрирате незаконни бизнеси и да заливате с полулегални данни услуги като Google Places и горепосочените уеб директории (фирмата неведнъж е била съдена за тази си дейност).
Ако сте в отдела за уеб....малко преди да се превърне в отдел - се започна от 1 човек, който правеше по 10 сайта дневно - wordpress базирани, с аматьорски вид. Като идеята бе - "така и така клиента бива таксуван по 20$ и това е допълнителна услуга - това ще е качеството".
Всичко там се прави на килограм.
Над Ели и Жоро стои лицето Марин. Чието облекло е анцуг. Идвайки в офиса пали китайски ароматни свещи. Които поне през лятото гонят огромните комари, намъкващи се в офиса.
За базата - през 2010та бе: втора употреба компютри от по 140лв парчето (предлагат се от две фирми във Варна, едната от които е Констант), с по 512МВ RAM или 1GB, едноядрен селерон процесор.
Тръгнете ли да напускате ще се запознаете със счетоводителката - сестрата на собственика. Изключително нагла жена, която в очите може да ви заяви, че сте неблагодарник, и не заслужавате да ви се изплаща неизползвания платен отпуск.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?