Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Юнисофт Инженеринг https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Андрей Ляпчев 54&markers=София,бул. Андрей Ляпчев 54

Юнисофт Инженеринг

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 21 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 21


кандидат за работа

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
1
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
1

Кандидатствах за работа в тази фирма, след което получих мейл със задачи, които трябваше да реша, за да преценят дали да ме поканят на интервю. Реших задачите и ги изпратих. Получих покана за интервю и съответно отидох в офиса им, който се намира в Младост 2, не е на особено комуникативно място, но все пак е на 5 мин. от метростанция Младост 1. Казах си дотук не е зле. Влизам в офиса им и един мъж ме въвежда в някаква зала, без да се представи, без да каже каквото и да е. Остави ме сама там няколко минути, след което дойде със cv-то ми започна да ме напада. Не бих го определила по друг начин, освен психически тормоз. Работя още откакто бях студентка. Имам стажантски опит за по 6 месеца на две места, след което постоянна работа от няколко години. Ходила съм и на други интервюта, но на такова не бях ходила и се надявам никога повече да не ми се налага. По време на това интервю, мобилизирах цялото си търпение и воля, за да замълча и да изслушам този човек(идея нямам кой е), да ми обяснява как за нищо не ставам и опита ми, който си е напълно релевантен за позицията, не струва, образованието ми също не струва и какво ли още не.

Е, това което искам да кажа е следното:
1. Елементарната култура изисква да се представиш, когато започваш разговор с непознат човек.
2. Не е уместно да изказваш глобално мнение за образованието в България, най-малкото без да знаеш какви са уменията на кандидата. Освен това силно се съмнявам, че въпросният господин е посещявал всички учебни заведения в България за да може да ги оцени.
3. Когато влизате в интервю е добре да сте запознати с това за каква позиция е кандидаствал човека отсреща - не мисля, че е много трудно, поне досега на други места хората се справят с тази част.
4. Много повече информация за кандидата може да получите при спокоен разговор, а не при разпит все едно е изправен пред съд и трябва да се защитава по какви ли не обвинения.
5. Вие не сте и не е редно да се вживявате като нечии съдници. Никой не е длъжен да се оправдава и да ви обяснява изборите, които е направил в живота си досега. За работа е важен опита и уменията на кандидата и това би трябвало да е темата на разговора.

Надявам се, никога повече да не попадам на подобно интервю.Благодарение на вас, разбрах че работодателите, които не проявяват елементарно уважение към служителите си, наистина съществуват. Правя си тези изводи на база на интервюто ми и на база написаното в този сайт.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Такааа...
Много е странно някой да напише, че Иван уважава служителите си - сякаш за друг човек става въпрос. Защото този Иван с брат си се подигра - буквално, та камо ли за служителите-консуматив!!!
Естествено, че ще се назначават нови хора - по спомен на 3 месеца макс се подменяха :)
Убихте ме с информация, че има "здравословни дни" - какво постижение!!! Дали сте си го сложили като новина в сайта?!
Да се подобри работата...изслушват се всички...това са "добрите" му дни :) Механизмът е следния - нещата се закучват от поредица решения еднолично взети от Иван, нажежава се обстановката и щрак - той обръща плочата - за 2 месеца максимум. И после всички е по старому - до следващия бум на напрежение. Този филм, тази безкрайна сага се върти като развалена плоча 20 години.
Уважавам новите хора, които постъпват там. Уважавам решението им, хъса им да се научат на нещо и да се развиват и от сърце им желая да бъдат оценени способностите им както трябва. Но прекалено дълго време нещата не се случваха така.
Имаше хубави дни - когато хората биваха оставяни да си свършат работата и да се опитат наистина да са в полза на клиентите си, когато Марин се опитваше да промени начина на управление и работа, но дори и той не издържа! Питайте как е сега в другата фирма! Питайте тези "лоши" хора, които сигурно нямат и секунда време да стоят и да пишат щуротии тук, да "очернят", защото са си подредили "къщичката", както трябва, създали са екип, който се е поучил от всички минали грешки и работи на 1000 оборота и офис като на западна компания!
И пак ще го кажа - ако Иван уважаваше хората си наистина - нямаше да има негативни писания тук и фирмата щеше да е супер сила - толкова е просто!


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

В отговор :

On Tuesday, December 27, 2016, wrote :

Здравейте,

Молим, да пререшите втора задача по Ваш метод.

Благодарим Ви

On 12/27/2016 5:28 PM, Boyko Arsov wrote:
Здравейте,

Бихте ли обяснили малко по-подробно какво значи да пререша задачата по мой метод?

Поздрави,
Бойко Арсов

On Tuesday, December 27, 2016, wrote:

Здравейте,

Стилът на кодиране при двете задачи е различен и според нас кода при втората задача е копиран отчасти, затова Ви молим да решите задачата по Ваш метод.


Subject: Re: Юнисофт Инженеринг - Задачи
Date: Tue, 27 Dec 2016 23:15:00 +0200

Здравейте,

Права сте, преизползвал съм отделни модули от кода при писането на втората задача.

Там част от условието е дефиницията на дърво, за която съм използвал имплементацията в https://github.com/vivin/GenericTree, защото все пак едно от основните умения на един девелопър е да се стреми да търси и преизползва работещ и изтестван код. Така се спестява време и се оптимизира процеса на разработка. Дори бих казал, че ако е наличен модул, който напълно отговаря на част от изискванията на даден проект, то неизползването му наготово си е чиста загуба на време (и ресурси, тъй като разработката си има своята цена) в най-добрия случай. Естествено, важно е човек да преизползва кода грамотно, т.е. да разбира какво взима наготово и как да го нагоди към нуждите на проекта.

Останалата (и основна) част от решението е моя.

Ще се радвам да се срещнем и да дискутираме възможностите за работа при вас и в същото време да отговоря на всички ваши въпроси относно моята кандидатура.
С пожелания за успешна седмица,
Бойко Арсов


Здравейте,

Първо, когато изказвате мнение и нападате е добре да стоите с името си зад тези нападки. Никой не е имал неуважението към Вас и не Ви е обвинил, че сте преписали задачите. Беше Ви обяснено, че само във втората задача смятаме, че отчасти сте копирали кода и Вие си признахте. Въпреки копирания код и не изпращане на пререшената задача, Ви поканихме на интервю.
Няма политика задължаваща който и да е работодател да се обади за интервю, бяхте поканен с официален мейл с избор за дата и час на интервюто.

Голяма чат от кандидатите не показват знанията заявени в CV-тата им и теста, който се дава е общ и обхваща изискванията в обявата за работа.
Нормално е да се изкаже мнение дали образованието в България е добро или не. Никой не е нападал Вас или Ви е обиждал.

Успех в бъдещите Ви начинания.кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах за работа като програмист в тази фирма и като цяло имам негативни впечатления.

Първо цялата комуникация се водеше по мейл, така и не благоволиха да ми се обадят когато ме извикаха на интервю. Всичко по мейл.

Преди да ме извикат на интервю ми дадоха да реша две задачи. Реших ги и след това дойде мейл, че според тях съм ги преписал отнякъде. За мен това беше доста обидно, бях си направил си труда да отделя време и след това такова отношение. Както и да е, след още няколко мейла решиха все пак да ме извикат на интервю.

Мястото е в Младост 2, на 10 минути пеша от метростанция "Ал. Малинов". Малка нова сграда - на няколко етажа.

Качвам се на техния етаж, влизам, идва някакъв чичка, няма здравейте няма добър ден, сочи ми към някаква стая.

Влизам представям се, той така и не благоволи да се представи, доколкото разбирам това е бил управителя, но факта, че не се представи беше показателен за мен.

Отношението по време на интервюто - надменно, леко неуважително, от типа аз съм тук мега експерта, мега бизнес човека, ти тук поредния пръдльо с претенции.

Каза ми, че образованието в България било жалко, така че въобще не го интересува какво/къде съм учил. За това какво съм работил реакцията му беше също толкова надменна и негативна. Впечатлението ми беше, че нарочно се опитва да ме принизи.

Накрая ме пита за заплата и като му казах, директно ми отговори, че не заслужавам и започна да ми обяснява как в България всички имали прекалено голямо самочувствие, но за нищо не ставали, само претендирали и много искали.

Както и да е изслушах го и това, не че ли дреме за мението на някакъв надут чичка.

Общо взето, зле. Не бих работил в тази фирма след такова интервю.


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

От скоро работя в тази фирма. Напълно коректни са с мен и засега нищо спрямо мен негативно няма. Има си нормалните дразги между някои от служителите, но като условия е много добре


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

всяка фирма има положителни неща и отрицателни. Много хора, най-вече бивши служители, са готови да лкажат само лошото, характерна черта за много хора. Готови са да оплят всички и да търсят вината навсякъде другаде освен в самите тях. Много от очернините служители не работят вече тук. Фирмата се развива, непрекъснато се назначават новви хора. Винаги има дразги между служители, винаги всеки иска още по-голяма заплата и има какво да се каже и иска. Винаги някой се чувства неоценен и казва че в друга фирма ще взима повече, че тук работата е адски много и всичко е върху един човек.Но монетата има две страни и има и много положителни страни. Има уважение от управителя към служителите, отпуските на всички са уважени, тогава когато искат, проблемите на всички се изслушват. Има бонуси, тимбилдинзи, Здравословни дни - управителя купува плодове и тн. в дадени дни като бонус. Търсят се решения обсъждайки с всички как да се подобри работата. Всеки е получил разбиране и внимание. Нищо не е само черно и бяло и нека всеки почне да мисли какво може да промени към по-добро, не само да очерня


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди 20 год. начинът на управление на Иван може и да е работел, но днес клиентите са много информирани. Вече не може да се обещават неща, които няма да бъдат изпълнени. Клиентите искат честни отношения - понятие, което е чуждо за тази компания. Как да не се крие информация за проекти и клиенти...нали всеки ще започне да иска увеличение на заплатата...което винаги е непосилно за Иван...въпреки че клиентите си плащат времето за изпълнение на поръчаното по две...дори и по три. Колкото повече работите, толкова повече работа ще получавате. Без перспектива за развитие - най-много да ви дадат още и още работа, без обаче да разполагате с ресурс от хора, които да я свършат. Обучения- няма. Методика на управление на проектите- няма. Трябва да се справяте сами. Продуктът става, но с това управление на фирмата и тоя метод на продажби ... Успех на кандидатите за слава! Добре поне, че Иван смени така наречения офис.


настоящ служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-5

Хубаво е да се наричат нещата с истинските им имена, както е направил предния коментиращ. Иван съвсем неадекватен стана, откакто даже и брат му, с когото са основали фирмата, си тръгна. След него си тръгна и търговката, която носеше проекти, тръгнаха си и много качествени хора, които не издържаха на мачкането просто за спорта, а и на фръцкането на дупнишката мадона. Която реши, че ще блесне, ама милата е толкоз изначално проста, че дори и попиването на някои неща от търговката не ги е скопосала правилно. Позволи си да „заплашва“ колеги и с постоянните си фасони и надменно държание втръсна на всички. Може би ако си оправи веждите и спре да мисли само за BMWта и парцалки, може да свърши някаква секретарска работа поне свястно, че за друго не става. Та така…ако сте крайно закъсал – заповядайте. Иначе търсете друго – както и всички тук правят.


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Тази фирма е пълна трагедия.
Няма никакво уважение към служителите и хора се наемат постоянно като средният престой е около 5-6 месеца колкото да изтече изпитателният срок.
Фирмата се ръководи от управителя но само привидно всъщност всички решения се взимат от вярната му Ирена която се е сдобила с неограничена власт и си прави каквото си поиска във Фирмата. Назначена е за търговец но не може и дъвка да продаде като редовно дори си позволява да се кара с клиентите в следствие на което нови клиенти няма почти а тези които се заинтересуват получават такива завишени оферти, че свят им се завива.което естествено ги насочва към други продукти които дори са и по-добри. Иренчето е в постоянен конфликт с колегите и е вечно недоволна от живота което вгорчава деня на всички екипна работа почти няма а би трябвало.Двамата с иван се опитват да скрият всякаква информация за клиентите и проектите и обикновена на срещи лъжат колко са велики как могат всичко а след това става ясно че искането на клиента няма как да се осъществи и естествено той се отказва.
Радвам се, че се измъкнах от тази отровна среда и не бих препоръчал фирмата на които и да е за работа освен ако не е нещо временно между по стойностни предложения защото освен да си загубите времето там друго няма да получите.


клиент

10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
0

Мога да коментирам фирмата само като клиент.
 
Използваме продукта им от години и мога да кажа, че възможностите са доста добри.
Не мога да кажа нищо за самата фирма и условията, но продукта се обогатява.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?