Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Юнисофт Инженеринг https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Андрей Ляпчев 54&markers=София,бул. Андрей Ляпчев 54

Юнисофт Инженеринг

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 19 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 19


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

В отговор :

On Tuesday, December 27, 2016, wrote :

Здравейте,

Молим, да пререшите втора задача по Ваш метод.

Благодарим Ви

On 12/27/2016 5:28 PM, Boyko Arsov wrote:
Здравейте,

Бихте ли обяснили малко по-подробно какво значи да пререша задачата по мой метод?

Поздрави,
Бойко Арсов

On Tuesday, December 27, 2016, wrote:

Здравейте,

Стилът на кодиране при двете задачи е различен и според нас кода при втората задача е копиран отчасти, затова Ви молим да решите задачата по Ваш метод.


Subject: Re: Юнисофт Инженеринг - Задачи
Date: Tue, 27 Dec 2016 23:15:00 +0200

Здравейте,

Права сте, преизползвал съм отделни модули от кода при писането на втората задача.

Там част от условието е дефиницията на дърво, за която съм използвал имплементацията в https://github.com/vivin/GenericTree, защото все пак едно от основните умения на един девелопър е да се стреми да търси и преизползва работещ и изтестван код. Така се спестява време и се оптимизира процеса на разработка. Дори бих казал, че ако е наличен модул, който напълно отговаря на част от изискванията на даден проект, то неизползването му наготово си е чиста загуба на време (и ресурси, тъй като разработката си има своята цена) в най-добрия случай. Естествено, важно е човек да преизползва кода грамотно, т.е. да разбира какво взима наготово и как да го нагоди към нуждите на проекта.

Останалата (и основна) част от решението е моя.

Ще се радвам да се срещнем и да дискутираме възможностите за работа при вас и в същото време да отговоря на всички ваши въпроси относно моята кандидатура.
С пожелания за успешна седмица,
Бойко Арсов


Здравейте,

Първо, когато изказвате мнение и нападате е добре да стоите с името си зад тези нападки. Никой не е имал неуважението към Вас и не Ви е обвинил, че сте преписали задачите. Беше Ви обяснено, че само във втората задача смятаме, че отчасти сте копирали кода и Вие си признахте. Въпреки копирания код и не изпращане на пререшената задача, Ви поканихме на интервю.
Няма политика задължаваща който и да е работодател да се обади за интервю, бяхте поканен с официален мейл с избор за дата и час на интервюто.

Голяма чат от кандидатите не показват знанията заявени в CV-тата им и теста, който се дава е общ и обхваща изискванията в обявата за работа.
Нормално е да се изкаже мнение дали образованието в България е добро или не. Никой не е нападал Вас или Ви е обиждал.

Успех в бъдещите Ви начинания.кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Кандидатствах за работа като програмист в тази фирма и като цяло имам негативни впечатления.

Първо цялата комуникация се водеше по мейл, така и не благоволиха да ми се обадят когато ме извикаха на интервю. Всичко по мейл.

Преди да ме извикат на интервю ми дадоха да реша две задачи. Реших ги и след това дойде мейл, че според тях съм ги преписал отнякъде. За мен това беше доста обидно, бях си направил си труда да отделя време и след това такова отношение. Както и да е, след още няколко мейла решиха все пак да ме извикат на интервю.

Мястото е в Младост 2, на 10 минути пеша от метростанция "Ал. Малинов". Малка нова сграда - на няколко етажа.

Качвам се на техния етаж, влизам, идва някакъв чичка, няма здравейте няма добър ден, сочи ми към някаква стая.

Влизам представям се, той така и не благоволи да се представи, доколкото разбирам това е бил управителя, но факта, че не се представи беше показателен за мен.

Отношението по време на интервюто - надменно, леко неуважително, от типа аз съм тук мега експерта, мега бизнес човека, ти тук поредния пръдльо с претенции.

Каза ми, че образованието в България било жалко, така че въобще не го интересува какво/къде съм учил. За това какво съм работил реакцията му беше също толкова надменна и негативна. Впечатлението ми беше, че нарочно се опитва да ме принизи.

Накрая ме пита за заплата и като му казах, директно ми отговори, че не заслужавам и започна да ми обяснява как в България всички имали прекалено голямо самочувствие, но за нищо не ставали, само претендирали и много искали.

Както и да е изслушах го и това, не че ли дреме за мението на някакъв надут чичка.

Общо взето, зле. Не бих работил в тази фирма след такова интервю.


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

От скоро работя в тази фирма. Напълно коректни са с мен и засега нищо спрямо мен негативно няма. Има си нормалните дразги между някои от служителите, но като условия е много добре


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

всяка фирма има положителни неща и отрицателни. Много хора, най-вече бивши служители, са готови да лкажат само лошото, характерна черта за много хора. Готови са да оплят всички и да търсят вината навсякъде другаде освен в самите тях. Много от очернините служители не работят вече тук. Фирмата се развива, непрекъснато се назначават новви хора. Винаги има дразги между служители, винаги всеки иска още по-голяма заплата и има какво да се каже и иска. Винаги някой се чувства неоценен и казва че в друга фирма ще взима повече, че тук работата е адски много и всичко е върху един човек.Но монетата има две страни и има и много положителни страни. Има уважение от управителя към служителите, отпуските на всички са уважени, тогава когато искат, проблемите на всички се изслушват. Има бонуси, тимбилдинзи, Здравословни дни - управителя купува плодове и тн. в дадени дни като бонус. Търсят се решения обсъждайки с всички как да се подобри работата. Всеки е получил разбиране и внимание. Нищо не е само черно и бяло и нека всеки почне да мисли какво може да промени към по-добро, не само да очерня


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди 20 год. начинът на управление на Иван може и да е работел, но днес клиентите са много информирани. Вече не може да се обещават неща, които няма да бъдат изпълнени. Клиентите искат честни отношения - понятие, което е чуждо за тази компания. Как да не се крие информация за проекти и клиенти...нали всеки ще започне да иска увеличение на заплатата...което винаги е непосилно за Иван...въпреки че клиентите си плащат времето за изпълнение на поръчаното по две...дори и по три. Колкото повече работите, толкова повече работа ще получавате. Без перспектива за развитие - най-много да ви дадат още и още работа, без обаче да разполагате с ресурс от хора, които да я свършат. Обучения- няма. Методика на управление на проектите- няма. Трябва да се справяте сами. Продуктът става, но с това управление на фирмата и тоя метод на продажби ... Успех на кандидатите за слава! Добре поне, че Иван смени така наречения офис.


настоящ служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-5

Хубаво е да се наричат нещата с истинските им имена, както е направил предния коментиращ. Иван съвсем неадекватен стана, откакто даже и брат му, с когото са основали фирмата, си тръгна. След него си тръгна и търговката, която носеше проекти, тръгнаха си и много качествени хора, които не издържаха на мачкането просто за спорта, а и на фръцкането на дупнишката мадона. Която реши, че ще блесне, ама милата е толкоз изначално проста, че дори и попиването на някои неща от търговката не ги е скопосала правилно. Позволи си да „заплашва“ колеги и с постоянните си фасони и надменно държание втръсна на всички. Може би ако си оправи веждите и спре да мисли само за BMWта и парцалки, може да свърши някаква секретарска работа поне свястно, че за друго не става. Та така…ако сте крайно закъсал – заповядайте. Иначе търсете друго – както и всички тук правят.


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-5
Работна среда
-5

Тази фирма е пълна трагедия.
Няма никакво уважение към служителите и хора се наемат постоянно като средният престой е около 5-6 месеца колкото да изтече изпитателният срок.
Фирмата се ръководи от управителя но само привидно всъщност всички решения се взимат от вярната му Ирена която се е сдобила с неограничена власт и си прави каквото си поиска във Фирмата. Назначена е за търговец но не може и дъвка да продаде като редовно дори си позволява да се кара с клиентите в следствие на което нови клиенти няма почти а тези които се заинтересуват получават такива завишени оферти, че свят им се завива.което естествено ги насочва към други продукти които дори са и по-добри. Иренчето е в постоянен конфликт с колегите и е вечно недоволна от живота което вгорчава деня на всички екипна работа почти няма а би трябвало.Двамата с иван се опитват да скрият всякаква информация за клиентите и проектите и обикновена на срещи лъжат колко са велики как могат всичко а след това става ясно че искането на клиента няма как да се осъществи и естествено той се отказва.
Радвам се, че се измъкнах от тази отровна среда и не бих препоръчал фирмата на които и да е за работа освен ако не е нещо временно между по стойностни предложения защото освен да си загубите времето там друго няма да получите.


клиент

10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
0

Мога да коментирам фирмата само като клиент.
 
Използваме продукта им от години и мога да кажа, че възможностите са доста добри.
Не мога да кажа нищо за самата фирма и условията, но продукта се обогатява.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Явно някои пишат още неизтрезнели след нова година.
Айде поспри се малко с тая реклама или натягане да го наречем!!!


клиент

10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
0

Бих искал да напиша своето приятно впечатление от фирмата и професионалистите, работещи там и най вече от една много интелигентна и доказала се професионалистка - ERP консултантката Ивона Везирска. По време на нашите професионални взаимноотношения, тя показа своите безспорни умения за водене на преговори, организиране на процеси и осъществяване на поставените цели. Пожелавам много успехи на Ива и на всички останали през новата година! Успех !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?