Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Юнисофт Инженеринг https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Андрей Ляпчев 54&markers=София,бул. Андрей Ляпчев 54

Юнисофт Инженеринг

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 25 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-25 от общо 25


кандидат за работа

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Няма такава олигофр...я в тая фирма!
Все още не е пререгистрирана и я няма в Търговския регистър, което е абсолютно несериозно за фирма с претенции!
Въпреки, че прочетох писаното тук, бях решил да кандидатствам та да видя с очите си дали това е вярно. Но драгите ми те започнаха да си коренспондират с мен само с някаякви нескопосъни меили и въобще никой не се сети да звънне един телефон и да каже с две думи къде се намират, кого и как да намеря! Аз съм от хората, които перманентно проверяват как върви трудовия пазар и кандидатствам по всевъзможни места (ей така за спорта), но такова нещо не ми се беше случвало!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Потвърждавам! Не си правете труда на интервю да ходите дори!
Удобно е само за java програмисти които НИКОГА ама НИКОГА не са програмирали да придобият знания срещу заплащане и да си намерят РАБОТА!


бивш служител

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-3
Работна среда
-5

Заплащането
Заплатите които се давата горе долу са добре. Ако кажете че няма да взимате заплата още по-добре. И без това ви гледат така всякаш сте дошли на работа без да са ви викали и само им крадете от парите които те трябва да си скътат. Осигуряването естествено е на минимума, ако въобще имате трудов договор. Практиката е първите няколко месеца да се работи без трудов договор и ако не са доволни вдин ден ви дават парите и ви се казва "От утре може да не идвате". За новобранците заплатата се качва с 10-20 лв през месец ако са доволни защото "Тук всеки взима повече отколкото очаква". Общо взето мизерия и цигания.
Уважението
От страна на ръководството уважение няма. За тях всички са роби, идват и си отиват. Не се толерира никаква инициатива, никакви съвети и идеи, ако ви попитат за мнение след вашия отговор ви се казва че те имат много по-добро решение а вие мислите тъпо. Постоянно ви се напомня че сте тъп и не ставате за нищо и заради това всичко което правите трябва да минава през шефа или по-стар служител. Обучение никакво естествено.
Привилегии
Никакви. Абсолютно никакви. Дава ви се шанс да работите под пълно унижение и в приятна мизерия. Уникален шанс е всеки месец да припомняте че трябва заплата да взимате иначе не взимате и също така да слушате колко сте некадърен и че не си вършите добре работата. Имате честа ХЛЕБАРКИ да обикалят по масичката ви за работа, да ги разхождате по копчетата на клавиатурата и да ги преследвате и мачкате по паркета. Много е интересно. Друга привилегия е сами да си купувате тоалетна хартия, да ползвате абсурдна тоалетна без чешма естествено, да си купувате минерлана вода и да дишате никотино-катранен облак от цигари. Ако пиете кафе ще е много интересно да видите става производството му. Кафето естествено си го купувате. Единственото нещо което получавате е вода от чешмата в банята която е от преди 25 години. Никакви социални придобивки и отговорности. Никакви. Мизерия.
Потенциал за развитие
Никакъв. Ако сте програмист се забивате в SWING и оставате там. Редите бутончета и печати по цял ден. Нищо ново не стига до вас. Ползват се техники и технологии от преди поне 10 години. Ако сте консултант, внедрител или тестер е все тая, всички правят едно и също и то е да цъкат бутончета по софтуера, да търсят грешки и да вдигат телефона. Консултиране никакво. Шефовете всичко знаят. Работите им като секретарка. Никакви контакти никакъв достъп до добри практики.
Местоположение
В Младост 1 ако успеете да откриете апартамента. Може да се ориентирате по цигарения дим и миризмата.
Колеги
Колеги има колектив няма. Всеки идва и си бачка нещо по неговите си неща и после си тръгва. Няма излизания с колеги, няма приятели. Няма регламентирани почивки, ако излизате за обяд го правите на собствена инициатива и ви гледат много странно. За обедна почива почти никой не излиза но може и да намерите некой на който му е писнало и ходи да обядва навън. Помощ от колеги може и да получите евентуално и то само защото на някой му е наредено да ви следи и проверява.
Работна среда
Мизария. Абсолютна, всепроникваща, всеобсебваща и изяждаща мизерия в офиса (така казват на апартамента в който се намират). Хлебарки лазят навсякъде, жълтясали и мухлясали стени, мизерия зловонна на пот, цигари и зла гад. Компютрите се купуват на старо. Ползва се бракувана техника исхвърлена за рециклиране и внесена тук. Ходат да ги взимат от едни складове с купища ламарини. Програмира се на щайги и всяко хлапе вкъщи има по-добър компютър. Всяка дискусия прераства в спор, викане и скандали което си е ежедневие там. Работната среда е толкова абсурдна че не знам как да я опиша. Просто в един момент започвате да се срамувате от това къде работите, срам ви е да кажете на приятели къде и какъв е офиса ви. За teamBuilding забравете. Работната атмосфера доста тегава и допълнително се утежнява от миризмата на цигари, застоял въздух и мизерия. Банята е преустроена на кът в който се държат чаши и друга посуда, а между тях хлебарки волно препускат и се любят.
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Наскоро имаха обява за програмисти, но на сайта има обяви и за други позиции. Дали са активни?


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой нещо да каже за тази фирма? (добро или лошо, няма зн)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?