Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Е - Мотив Онлайн България ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,ул. Александър Дякович 45&markers=Варна,ул. Александър Дякович 45

Е - Мотив Онлайн България ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 38 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 38


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички четящи.

Жлъчните коментари изчетох и аз за тази "фирмичка" преди интервю. НО Е-Мотив на мен лично ми направи добро впечатление, тъй като покри нещата които исках - да си работя от вкъщи и да се развивам.
Смятам, че държанието на колегите с които общувам е приятно и вдъхновяващо. Компанията предлага огромно поле за развитие и задължително увеличение на заплатата според показаното развитие. Да, има оценка на работата, но реално погледнато човек просто трябва да си я върши и оценката винаги ще е положителна. Идеята е да се развиват и надграждат уменията, не на се седи на едно място (което не е проблем за умиране ако се случи).
Всичко е въпрос на лична преценка и очаквания.
Разбира се нещата винаги трябва да се обсъждат ( без значение работни отношения или лични) за да може да се намери опорната точка и да се работи по консенсус.
Това е от мен за сега. Просто препоръчвам всеки да си преценява сам :)

С любов,
Анонимен7


-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

пардон, ето го линка към файла : https://opik.bg/public/uploads/2021/02/bg16rfop002-2077-podkrepa-za-sredni-predpriyatiya-za-preodolyavane-na-ikonomicheskite-posledstviya-ot-pandemiyata-covid-19-2.xls


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
1
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-2
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-1

Напълно подкрепям предишното мнение!
Фирмата отново си прави далаверата на гърба на служителите, а те, служителите няма да получат нищо!
Ето и линкове към списъка с фирми, които са плучили помощи:
https://opic.bg/procedure/bg16rfop002-2077-podkrepa-za-sredni-predpriyatiya-za-preodolyavane-na-ikonomicheskite-posledstviya-ot-pandemiyata-covid-19

https://opik.bg/public/uploads/2021/01/bg16rfop002-2077-podkrepa-za-sredni-predpriyatiya-za-preodolyavane-na-ikonomicheskite-posledstviya-ot-pandemiyata-covid-19-1.xls


Заплатата? Разбира се че си я изработвате. Фирмата взема по 1500-2000GBP на месец (стандартно) от клиентите, а на служителите дава едни трохички!

Увеличения на заплати? Забравете! Имаше нещо подобно, но отскоро са го прекратили. Така че фирмичката наистина е една трагедия!


бивш служител

-34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-4

Т Р А Г Е Д И Я.

С тази една дума мога да опиша състоянието в тази фирмичка.

Мислите си, че служителите са важни? НЕ, не са важни. Това, че се държат с вас като с безгласни букви е напълно достатъчно да разберете, че мястото Ви не е там.

Мислите си, че са Ви обърнали внимание по време на пандемията? Не, не са. Фирмата Е-Мотив накара служителите да си пуснат НЕПОИСКАНА и НЕНУЖНА за тях отпуска по време на пандемия (т.е. даже и да сте в отпуска, не можете никъде да отидете, защото по него време всичко беше затворено), и си прибра едни ~65 000лв от държавата под формата на помощи по време на пандемия и знаете ли какво получиха работниците? НИЩО! За референция вижте тук: https://trafficnews.bg/data/images/2020_12_01/1.png или ако е изтрита снимката, тук: https://ibb.co/c8FSzqp.

Е-Мотив взема, но не дава. Заплата Ви не е даване, Вие си я изработвате, защото Вие сте работникът и продавате времето си на тази фирма, за което Ви се плаща.

Мислите си, че имате някакви benefits работейки за Е-Мотив? Не, няма и такива неща. Работата от вкъщи не е benefit, даже в някои случаи е обратното.

Работникът, който е най-долу в йерархията работи като вол за благото на мениджърите си, които вземат на тях гръб бонуси за свършена работа, а самите те (мениджърите) не знаят въобще какво Вие правите, как го правите (отново), защо го правите. НИЩО! Поради тази причина Ви се дават знайни и незнайни задачки от тях, без обсъждане между отделите или между Вас си и намирането на най-доброто решение за проблемът.

Е-Мотив по никакъв начин не стимулира служителите си! Ваучери за храна? Не. Мултиспорт карта (WTF?)? Не. Team buildings? Не. Машини на които да работите спокойно? Не. Замиращи лаптопи, които ще получите със софтуер следящ Ви за всичко, което правите на него. Докато работите за тях от вашият дом, ел. енергия, вода, храна си е само за ваша сметка, познайте къде отиват парите спестени от ел. енергия, вода, консумативи в офиса. Да, точно така, в джоба на човекът от горе. По последните думи на управляващите, фирмата (макар и работейки по време на пандемия) е във възход и няма финансови притеснения/затруднения, т.е. броят на служителите (които продължават да се сменят доста често) си остава същият, но работата се увеличава драстично и Вие ще кандидатствате за една позиция, но всъщност като Ви наемат и започнете да схващате нещата, ще започнете да съчетавате не по една, а по две-три позиции, но спокойно, заплатата Ви ще остане същата и даже и да си поискате по-висока, ще Ви питат с какво допринасяте повече за фирмата и ще се наложи да попълвате едни таблици да доказвате, че наистина правите повече, като за тази цел, ще искате feedback от всички с които сте работили, просто защото мениджърите, както написах по-горе, НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВИТЕ!

Т Р А Г Е Д И Я.


бивш служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-5

Откъде да започнаот написаните по-долу коментари са истина и аз, като много други хора, реших да ги пренебрегна при започването си на работа-уви, манталитета на типичния български шеф и тесногръдието, от което моите бивши чуждестранни шефове твърдяха, че бягат присъства на 100 %. Не се подлъгвайте от сладките приказки за търсенето им на свободомислещи хора, на които ще се доверяват да си вършат качествено работата- в Е-Мотив гоним количество, изработени часове, залепнали за компютрите, вместо качество - неслучайно има по-напреднали фирми, в които е важно да си свършиш работата качествено, вместо да киснеш на стол по 8 часа на ден.
Работният процес - прескачане от проект на проект, без реално да свършиш нещо като хората, липса на каквото и да било доверие или възможност да изразиш реално мнението си и шефа ти да се вслуша. Опитват се да те убедят, че не търсят хора, които да се съгласяват със всичко и да са като роботи, но реално се превръщаш точно в такъв. Освен това постоянно се измислят всякакви начини за манипулиране на клиенти, спестяване на някой друг лев - както можем да минем тънко, нали това са истинските предприемачи.
Колегите - има много свестни и готини хора, които рано или късно осъзнават в какви бакии тънат и си бият шута (или пък им го набиват - при съкращаване това се случва от раз за един ден без едномесечно предизвестие). Има разбира се и дребни душици, които злобеят поради липса на елементарно възпитание или пък някога някъде отдавна още мама, тати или някое детенце ги е комплексирало в детската градина и не са успели да израснат психически и емоционално.
Заплащането - нищо специално за многото задължения, които всеки върши, извън трудовата си характеристика, а колкото до повишението, което очаквате след 6-тия месец - то така и не се случва, тъй като обикновено не стигате до толкова месеци в тази фирма или винаги се отлага под предтекста че сега има други важни неща\срещи\проблеми\всякаква измишльотина, само и само да не се стигне до обсъждане на евентуално повишение.
Покрай извънредното положение, което се случва в този момент на 2020-та всевъзможните шмекерии и необмислени действия с цел да се спаси един потъващ бизнес са черешката на тортата.
Абсурдите, които ще срещнете, ще чуете и преживеете в тази фирма, която макар и да носи името Е-Мотив в момента, след някой друг месец може да е с друго - некорекното отношението към работника и откритото омаловажаване на труда ще продължават, докато хората, управляващи тази фирма имат сегашния си начин на мислене-не си заслужават нервите, часовете на работа и преговори и следработно време, което ще изгубите при тях. Крайно разочароващи работодатели, обстановка и нулева фирмена сигурност. Бягайте много, много далеч от тях.


настоящ служител

33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

За малка компания имаше доста напрежение. Напоследък даже става приятно. Хареса ми това, че обърнаха внимание на нас служителите си в тази епидемия.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ако обичате да се държат с вас като с роби- Е мотив е вашето място.
Ако не зачитате себе си за нормален човек, който заслужава чисти тоалетни, кухня и работно място- Е мотив е вашето място.
Ако искате да започнете "работа" без никакво обучение, напътствия и подкрепа-Е мотив е вашето място.
Като започнем от некъпещата се дама от човешки ресурси, преминем през собственика, на който грам не му пука за служителите, фокусиран само в печалбата си, стигаме до мизерията, в която се налага да работиш.
Ако цените поне малко себе си не се връзвайте на приказките, които ви разказват в интервюто- обучение НЯМА, мениджър, който да ви обясни как, какво и кога трябва да вършите- НЯМА, развитие-НЯМА. Всяка седмица "напускат" нови клиенти и се налага да отстранят 1 по 1 новите кадърни хора, които незнайно как са успели да привлекат.
Бягайте с 200 от тази псевдо фирма и по-добре отделете малко повече време да си намерите нещо стойностно.


настоящ служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
4

Работя във фирмата от известно време. Няма да скрия, че преди да започна много се чудех изобщо заслужава ли си.
Отрицателните мненията за комапнията не са само тук, но реших да дам шанс и да видя в този вид бизнес какво се случва.
От една страна е стандартна компания. В преход са. Правят структури и процеси на всичко и всеки, поне така обесняват мениджърите. Те поне правят впечатление, че са ентусиазирани, а не сдухани хора взимащи се на сериозно, защото виждате ли "Мениджър съм". Това си е положително. Осъзнават, че всички са различни и ги уважават, заради това.
От друга страна обаче ти прави впечатление колко студени са хората помежду си е различните екипи.
За пръв път ми се случва да работя, в компанията, която е години на пазара, която е преместила основния си център в България и най - вече, която иска да изчисти побългаряването.
Лично на мен ми допадна работата, защото е различно и може да се научи много. Имаш свобода да търсиш решения проблемите, които ти изникват на дневна база, да взимаш решения, да говориш с прекия си ръководител, когато поискаш или с HR-а без да ти каже не мога сега, или ако ти го каже после ти се извинява, че не е успял да ти обърне внимание по-рано. Странно е малко, но пък до колкото виждам коментарите и усещането в работния процес от голям плюс е да има малко учтивост.
Харесвам работата, която вършва в тази компания. Не са малко плюсовете, които получавам.
Но може би и това, че ми е интересен бизнеса спомага да се чувствам конфортно.
Определено е интересен и полезен опита в тази компания поне за мен.


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Ще ви споделя моето мнение за тази фирма.

Започнах във фирмата преди доста време и мога да ви кажа, че това което съм видял до момента отговаря на очакванията ми въпреки че не съм чел и търсил информация във сайтове като бг работодател.

Относно предния коментар всичко си зависи. Тоест отношението което предлагаш ти, ще се отрази с отношението което ти дават управителя на фирмата както и повечето служители там. До колкото до собственика на фирмата, мога да ви кажа че и вие да имате по 200 задължения на ден е нормално да имате чуството че е двулично. Също така няма как да запомните по 80 - 100 човека които влизат постоянно с проблеми. Относно заплащането във фирмата - когато покажете че можете да работите и вършите работа се вижда. Последно мога да кажа че мои 1 или 2 проекта са отпаднали от фирмата и въпреки това все още съм там.


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
1

Започнах в тази "фирмичка" с големи надежди за промяна и след много разговори и убеждения от тяхна страна, че правя правилния избор. Прочетох негативните коментари в БГРаботодател, но ги отдадох по-скоро на това, че са писани от хора заемали по-ниски позиции. Всъщност се оказа, че съм направил огромна грешка. Започнах с уверенията, че фирмата е голяма, стабилна и разрастваща се. Уви, това се оказа пълна лъжа. Хората работят под постоянен стрес, че ще загубят работата си, защото проектите по които работят ще бъдат спрени или партньорствата на "фирмичката" с EBay ще сецнат. Една от огромните лъжи които ще чуете и прочетете е, че имат офиси в няколко страни-нямат. Имат наето бюро със телефонен секретар в Лондон. Няма офиси нито във Франция, нито в Ню Йорк, нито където и да било другъде извън страната и не им вярвайте(поискайте снимки на офисите, сградити и екипите за да се уверите и ще видите).
Собственика е Англичанин, за който отношението към служителите е типичното двуличие с усмивка и забит нож в гърба след напускането на стаята. За него, служителите не са хора а "единици", които се наемат до приключването на проекта-после ви освобождават и когато има нужда се наемат нови "единици".
Хора се наемат и освобождават без особена причина. Неслучайно HR стаята(стъклена клетка в която ще ви интервюират) е винаги заета-там винаги се правят интервюта. Такова текучество не сте виждали!!! Просто се спира получаването на пари от Ebay и се освобождават 10, 15, 20 души. Реално имат 5-6 служителя, които са на повече от една, две години стаж при тях. Ще ви кажат, че има кухня-стаичка с мивка, хладилник и кафе-машина, в която влизайки 2-ма души става повече от тясно.
Влизането и излизането в офиса става с чип и контрол на достъпа, като постоянно ви следят. Имате софтуер в който ви тече работното време и в него се описва всяка една дейност която извършвате. Така ви следят с какво се занимавате и следят на кое и колко време отделяте. За всеки поставен въпрос от вас се изисква търпение и нерви, защото отговора идва след доста време, понеже се изчаква личното одобрение от въпросния англичанин(който винаги отсъства и когати си види имеила отговаря). За краткия си престой там изхабих доста нерви(меко казано) и съжалих многократно за решението да започна при тях. Накратко-двулично отношение, абсолютна несигурност дали ще сте на работа през утрешния ден, крайна некоректност, ежедневно усещане че просто се използват "за малко", хора които ви лъжат в очите без капчица угризения, работно място в рамките на синята зона, огромно текучестве след всеки завършен проект.
Пример:Представете си как в единия ден ви говорят че имате потенциала да развитие и може да смените отдела в който работите, Вие отидете в Аглия за 3-4 дни за да си съберете багажа от квартирата, която сте плащали няколко месеца докато решите дали да останете в България или да се върнете в Анлия. Връщате се от там със събрания си багаж и без да ви дадат причина и обяснение ви кажат че сте освободени и нямат нужда повече от вас.
Едиствения плюс е 1 час обедна и 4 почивки х10 мин.
Бягайте далече и не вярвайте и 10% на обявите им за работа. Лек пример е обявата им за продажби в момента- търсят Директор продажби на екип от над 10 души а всъщност екипа е от 2ма...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?