Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Флоримонт /img/frontend/nomap.png"

Флоримонт

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 77 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 71-77 от общо 77


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Скъпа Милена,всички знаем защо сте написала това послание и тези небивали,за хора,работили там,доста смешни хвалебствия.Най-малкото защото всички знаем,че Паскал чете мненията (казвал ни е) и адски се дразни от тях.Може би заради истините.Най-малкото и защото,четейки поста Ви,все едно слушам неговите приказки - това за шанса,който се дава на хора без подобен стаж,или за форума за работодатели,където да пишел той,колко всички сме били некадърни.Така,че това е част от работата Ви там - да спасявате положението.Нямате и друг избор - всички знаем под какво напрежение сте и Вие.Знаем и за унизителните глоби,които Ви праска всеки месец - дали той,дали Андон.
Права сте,че има хора,работещи там от години (5 човека има няма)- но само в офиса Ви.Всички други звена - фитнес,спа център,бар,инструктори,ресторанти и хотели са с постоянно менящ се персонал.Защото ние сме хората,вършещи всичко,ние сме всички,които уж трябва да носим отговорност върху обекта,но де факто нямаме тази възможност,защото трябва да се допитваме за всеки детайл до Андон или Паскал.След като го направим - "Абе тъпо копеле,аз за какво съм те взел бе,като едно решение не можеш да вземеш сам?!".Като не го направим: "Абе нещастник,ти голям шеф се извъди бе,как може да не ни питаш,бе,ние за какво сме тук?!". Шизофрения...
Самия факт,че наемате хора без професионален опит за някоя позиция,говори много за "кадърността" на тази фирма.При положение,че на пазара има толкова хора със стаж, с образование,с опит,вие наемате друг тип - под презумпцията,че им се дава шанс.Хахахаха!А не им казвате,че просто ви трябват хора,които да гърбите,да се възползвате от тях и да се биете в гърдите колко велики сте.Но сте смешни.Всички ние знаем как се избираха мениджъри продажби - не защото имат образование,а силикон.Не защото имат опит в продажбите,а защото: "Таа тъпа п*тка ще набара много клиенти".
Всички ние сме търпяли да ни осигуряват на по 300 лв,Вие също.Никой от нас нямаше свободно време да умре там - камо ли да виси във фейсбук и да играе на игри.Вие в офиса може да сте били от 9 до 6 и събота и неделя сте си почивали,но ние сме стояли до 12 през нощта,за да ви правим всеки ден измислените ревизии.За нас няма събота и неделя,няма Великден и Коледа.Ние ставаме в 5,за да дойдем на работа навреме и никога не закъсняваме.На нас ни викат "тъпанари,боклуци".Нас ни заплашват ежедневно с побой.И Вие много добре го знаете,така че не се излагайте.
И не твърдете,че Паскал е голям бизнесмен - всички управители на обекти,всички,занимаващи се с развлекателен бизнес му се присмиват.Подиграват му се за бутафорното строителство,за простащината,за всичките му похвати.Преуспял е само от кредити и измами - кажете ми защо фирмите се сменят през 3 месеца?!Защо са запорирани всички сметки?! Няма смисъл - всички знаем защо.Кажете защо не се плаща на доставчиците?Или и това ще отречете?
Кажете в коя фирма глоба от 800 лв е нормална?И никой няма право да ти задържа парите,но Вие откъде да знаете,като в офиса си получавате всички пари наведнъж на 1-во число...
Не ме карайте да се смея,Милена,дори Вие не сте толкова заблудена.Не ни смятайте и нас за такива.Как пък така не намерихте един кадърен да задържите,като пак имате по 100 обяви?!Толкова хубави хора ви минаха през ръцете,но умните не се задържат там,защото прекалено бързо им става ясно,колко всички сте смешни.
Поне се почерпете с тия 20 лв,които Ви даде Паскал за тая статия,ама да не Ви загорчи.Защото сигурно и толкова не Ви е дал.И даже може и да Ви глоби за правописните грешки.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мили хора, губещи си времето да се занимавате с някакви безсмислени сайтове, искам да ви обясня нещо- така като чета мненията, които имате, стигам до извода, че всички вие сте хора, които никога не сте работили в голяма компания. Ако имахте такъв опит, със сигурност сега щяхте да се намирате на работното си място и да си вършите работата, вместо да губите часове наред, в които да си бълвате глупости. По принцип, ние българите така сме устроени- ако се впечатлим от нещо, няма да го споделим, но, ако нещо не е по вкуса ни, веднага тичаме да плювнем.
Мили бивши кандидати или колеги, искам да ви попитам- вие какво направихте за тази фирма, че така компетентно се изразявате? Защо има служители, които работят за въпросната компания вече години наред, включително и аз? Ние да не сме извънземни? Смятате ли, че, ако някой ни крещи, обижда, унижава, глобява и т.н. ние ще стоим тук? Или пък сме толкова некомпетентни, че не можем да си намерим друга работа??? Смешно е, мило хора, смешно.
Защо никой от Вас няма доблестта да каже, защо му е направена забележка или защо е бил глобен? Защо не си признаете сами грешките, които сте допуснали? Ами че ние се превърнахме в училище през всичките тези години. Кандидатстват хора, които нямат никаква трудова култура, почти никакъв опит, ние ви даваме шанс за развитие, но вие се плашите. Ами разбира се, че ще изискваме от вас, разбира се, че както ние носим последствията от вашата некомпетентност, така и вие е редно да носите отговорност за пропуските си. Разбира се, че ще има глоби, разбира се, че ще има забележки. Но вие може би нужда от градивна критика нямате?!
Най-лесно е да прехвърлиш собствената си некадърност към някой друг и да обвиниш, че не те е оценил. Най-лесно е да наречеш някой "мутра от 90-те" , но повечето от вас през 90-те са били невръстни деца и само са чували за мутрите. Защото, ако ги бяхте виждали, щяхте да можете да направите разлика между мутра и успял бизнесмен. Кoгато някой от Вас, скъпи пишещи, стигне нивото на г-н Дойчев, когато натрупа неговия опит и мине през трудностите, през които той е минал, тогава може дори на мясо да заповяда, за да обсъдим непрофесионализма му.
Да ви кажа, не си спомням за 6 години някой да е помолил Паскал Дойчев за помощ и той да му е отказал. Да, той е твърд човек, който изисква от служителите си, на които плаща заплати, осигуровки, телефони и т.н. , но е ЧОВЕК, който знае как да върви напред и вие само можете да се учите от него БЕЗПЛАТНО!
Знаете ли, писна ни от некадърни хора, които знаят само да мрънкат и обиждат и то напълно безпочвено.
Всички вие, които не сте работили при нас и четете тези глупости, преценете добре дали желаете да работите във фирма, с дългогодишен опит, стабилна на пазара, фирма, която се издържа сама и не се притеснява от фалити, фирма, в която можете да научите повече и да придобиете ценен опит. Помислете си дали имате амбицията да се развивате и да надграждате себе си. Преценете добре дали сте човек, който може да търпи критики и да става по-добър.
Жалко, че няма форум, в който работодателите могат да пишат мнения за служителите си, защото тогава всички вие щяхте да фигурирате там и повярвайте ми, това, което четете, нямаше да ви харесва. Защото повечето от вас, единственото, което могат е да закъсняват, да философстват, да имат претенции и да крадат. Ако половината от потенциала си, който използвате да пишете по сайтчета, го ползвахте в кариерното си развитие, щяхте да постигнете много повече, а не да седите в момента в къщи и да четете безсмислици с часове. Или може би това го правите в работнот време??? Е, при нас се работи, не се присъства. Ако сте търсили работа, в която да седите по цял ден във facebook или форуми, да, при нас няма как да я намерите.
При нас могат да се развиват единствено хора, които вярват в себе си и са амбициозни и упорити.


кандидат за работа

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
-5

Здравейте,
бях удобрен за позиция Продуктов мениджър на фитнес Пулс. Още от първият ден на обучението ми (което подчертавам, че може да трае повече от 10 дни и това не се заплаща), започнах да се потрисам от хауса, който цари във фирмата. Никаква кординация между служителите. Всеки търчи и се раздава максимално, но ред няма поради простата причина че напрежението във въздоха може да бъде разсрезано с ножичка за нокти. Глобите там са нещо нормално и никой не се надява, че в края на месеца ще си получи възнаграждението за което уж се е договорил. А условия на работа нямаш. На интервюто никой не ти говори за заплащане. Ако стигнеш евентуално до Андон ( дясната ръка на Дойчев), той ще ти обещае, твърда заплата и развитие, за което може само да си мечтаеш в тази фирма. Ако си на мениджърска позиция си длъжен да търпиш непрестанни убиди и отношение към теб все едно си някой пълен идиот.
Това е 1 процент от лудницата в тази фирма. Не ми се занимава да пиша повече.
 Успех и дано съм бил полезен.


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

 Здравейте! Искам да внеса още малко яснота за тази фирма. Но първо искам да благодаря на хората, които са писали тук, защото явно много ми помогнаха да направя  единствения логичен избор, а именно да не почвам работа.
Всичко започна много добре, м-да. Получих отлично впечатление за работната позиция, а именно, докладчик - видеонаблюдение. Много добро заплащане, що годе интересна работа, приятна среда...Започна се с няколко мой разкарвания до хотела, след разговор по телефона, че съм хванал око, но след няколко часово чакане, всеки път, бях отпращан да си ходя, с идеята да доида на другия ден. Най-после ме прие изпълнителния директор, знаете името му, зариби ме допълнително как искал да има силен контрол над целия му бизнес, колко важна е мойта позиция, как отделя повече време на мен сега, отколкото на главния му счетоводитил на година. Трябваше да уточним личните ми условия, но до там разбира се, не се стигна. Няма значение, все пак трябваше да започна на следващия ден, да пиша доклади, да дам препоръки т.н. Отивам аз на другия ден на работа, седа си в стаята за видео-наблюдение, чакам да ме повика някой....Междувременно убивам времето с пиколото, симпатичен, но изпаднал в затруднение ганайски гражданин, който приемаше един след друг момчетата - кандидати за пиколо...Идваха през един час, за да ги вкарат в час с работата, а после бързо си тръгваха. Та чакам си аз така, чакам - около 6 часа вече. Минавам покрай изпълнителния, поздравявам го, а той все едно за първи път ме вижда...Минава покрай мен собственика, а той ме гледа все едно съм му изял закуската...Минава мениджъра, три пъти, подминава ме като крайпътен знак....На последния му го прощавам, нямате си идея колко задължения има този човек, дали са му половината работа по хотела, добре, че все още не чисти басейна, например...
Седа си аз така, с едно особено чувство, още от начало, че нещо не е наред, но стоически седа. Пускам си интернета, и решавам да погледна мнения за фирмата. И тук също отново да ви благодаря. Но започвам да вярвам, че наистина човек трябва да вярва на вътрешните си чувства.
Не искам да ви казвам дали да почвате работа в хотела. Вижте сами, преценете. И Джорджи, ако четеш това, стискам палци за Шенген...


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бих искала да изкажа благодарност на създателите на сайта и на всички онези, които са споделили мнение за тази фирма. Получих оферта за работа в хотела им в Банско, но за мое щастие попаднах на тази полезна за мен информация. Аз съм от Пловдив и нямам излишни време и средства да се занимавам с търсене на информация, защото в този сайт всичко е синтезирано. Призовавам хората да проучват  бъдещите си работодатели преди да попаднат в мрежите им.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте на всички! Първо искам да кажа, че благодаря на Господ, че съвсем случайно се запознах с един с един дългогодишен служител във фирмата. Въпросният човек е работил дълго време за Паскал и ми разказа само накратко за отношението и за това какво става във въпросната фирма. Той лоша дума за тях не можа да ми каже. Отлични условия и работа! Препоръчвам фирмата на всичките си познати


бивш служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

За компанията и хората обект на коментарите мога кажа да само:1- отлично отношение и заплащане!Да, работи се много-както навсякъде.
Това не е държавна работа, а частен бизнес със силна конкуренция и борба за пазар, и клиенти.Стресът и напрежението са факт, както навсякъде, но който не му понасят да си търси друг тип занимания.
А относно споменатите персони-това са хора, които правят бизнес, а не го наблоюдават отстрани.Искат, НО ДАВАТ. Така че, за всички искам да кажа- Зависи само и единствено от ВАС! Ако искате да Ви плащат за време прекарано във фейсбук и скайп- това не вашето място, но ако ви се работи в млад и професионален екип ТОВА е ОТЛИЧНА възможност.
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?