Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕЛПАК /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 56 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 51-56 от общо 56


кандидат за работа

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Прави са по-долу пишещите. От хора в бранша, а и от лични впечатления това е битпазара на медицинска техника. Гръмко име, обещания, излъгани клиенти. И как може да се сервизира апаратура, която е внесена от всякъде - къде известни и къде повече неизвестни китайско-тайвански гаражни производители, която е в единични бройки без повтаряемост, за която няма сервизна документация и обучения, сертификатите за която са направени с подходящите програми, както и оторизацията им от съответните "производители". Колкото до този Калайджиев - дали е селянин или не, не е от значение. Прави нещо, но иска неквалифициран персонал за да плаща малко, да не се вижда неграмотността му и т.н. И ако се замисли човек той е само едно подставено лице. Иначе как ще просперира тази неграмотност


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, днес бях на второ интервю в обсъжданата тук фирма. Все още не съм одобрена за съответната позиция, но се чувствам длъжна да споделя моето мнение и виждане по темата. На първото интервю имаше наистина много хора - което е нормално за ситуацията в България - но мога да кажа че всички бяхме с часове и нямаше губене на време. Екипа който работи в офиса им във Варна са доста усмихнати и положителни млади хора. Дамата която ме интервюира беше спокойна, мила и предразполагаща към нормално провеждане на разговор. Получих нужните разяснения и първото интервю мина приятно и спокойно. Днес бях на второ, където се запознах с управителя г-н Калайджиев. Това се оказа един усмихнат и приветлив господин. Проведохме лек и приятен разговор. Не мога да кажа дали ще бъда одобрена и дали ще бъда удовлетворена от тяхното предложение, но така минаха моите две интервюта и аз сметнах че е нужно да разкажа. На мнение съм че човек трябва да отиде и да се убеди. 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

   Днес бях на интервю във въпросната фирмичка и бях потресен от отношението на тези смешници. По всичко личи, че тези хора не разбират какво правят, а разчитат някой друг да работи- тяхното задължение е да богатеят... Що се отнася до въпросният "Управител", по всичко личи, че се нуждае от сериозно лечение в специализирана клиника. След 30 минутен разговор, на който не беше засегната нито една тема, касаеща търговския процес, реших да прекратя този цирк. Лично аз имам дългогодишен опит в търговията и силно се съмнявах, че някога някой ще ме изненада с нещо. Този път бях наистина изненадан от арогантно отношение, некомпетентност и изявен селски манталитет. А какво да кажем за мястото, на което се проведе интервюто- кафене! Сериозната фирма провежда интервюта в заведение. И това е по-добрият вариант ( не споменах, че това е второ интервю !) първото се проведе на тротоара пред кафенето! СМЯХ!!!! В заключение- ако ви поканят на интервю, денят е слънчев, вие сте в добро разположение на духа и нямате нищо против да изгубите 30-40 мин. за да си докажете максимата "ПРОСТ ЧОВЕК И СИЛЕН ВЯТЪР, НЯМА КАКВО ДА ГИ СПРЕ!", то тогава можете да ги удостоите с присъствието си.


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

 Здравейте, днес в Пловдив бяха привикали сумати народ на интервю в "кафенето". Мога да ви споделя, че тези са пълни шоумени, обаче халлл хаберр си нямат от мениджмънт на човешките ресурси. Бяха поканили хора от "коллл и въже", само калабалък да има.... Общи приказки..., колкото искате.... и загуба на време. Ейвала, че някой добре е описал диагнозата и препоръката за тази фирма - абсолютни циркаджии и кретени. Хора, поканят ли ви на интервю тези "бизнесмени" в кварталното кафенце да жулите лаф за "родителите си", къде живеете, как живеете, какво мислите да правите и т.н., не се колебайте, пускайте автобиографии на елпак, те ще ви поканят на кафенце, а ако сте и късметлии, може и да ви почерпят содичка, кафенце или количка. Благодарско ще е, да не носите официални дрехи, защото в кварталните кафета ще бъдете смях. :Д:Д:Д. Управителят е супер ЧИЧИ, с гордост споделил първия и втория си брак, на непознати кандидати за работа, кога се е развел и, че няма нищо по хубаво от правенето на деца. Уникален чичи е... :))) Тези хора искрено ме съмняват как заплащат служителите си. Уникален е въпросът към кандидат - служител: -"Ако шефката на болницата иска да е опънеш, или ти е хвърлила мерака, дали ще е ......, за да си продадеш стоката?" ТОВА Е 2010г. Господа, работели с висшисти. Тези са пълни простаци.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бях на интервю при тези господа. Първоначално се срещнах с една дама, която беше много мила и културна, направи ми добро впечатление. Повикаха ме на второ интервю още същия ден, но то вече беше с споменатия господин. Изумих се как се преобрази момичето, с което говорих по-рано. И двамата бяха изумително арогантни и най-безскруполно се подиграваха на всеки един мой отговор. Споменах, че са имали две обяви за гр. Варна, но те ми поясниха, че било за едно и също място, но те решили да пуснат обява с друго наименование на позицията за да видят какво ще стане. Ако това ви се струва нормално. Не мисля, че има логика ако не харесваш някой кандидат да се подиграваш с него. Просто му казваш да си върви, не го викаш на второ интервю. Задаваха ми и много лични въпроси, което изобщо не ги касаеше. И като цяло имах чувството, че се опитат да ме изкарат извън релси. Аз си стоях спокойно и не се поддавах и момичето ми казва: "хайде, виждам, че нещо искаш да ни кажеш, не стой само да се усмихваш, изплюй камъчето". Представяте ли си! Аз не бих препоръчала на никой да се подлага на това унижение.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Брочетох всичко и ...
Днес бях на първо интервю за работа с г-н Калайджиев. Не знам дали ще ме одобрят, не знам дали аз ще приема предложените ми условия (ако евнтуално бъда одобрен), НО твърдо не мога да се съглася с написаното до тук. Първо човекът се държа много възпитано и интелигентно и с това не намекна дори и най-малко за написаните (до тук) лоши думи. И си мисля прежде пишещи, че явно нещо вие сте объркали в своето държане и поведение или накратко казано не сте били на нужното ниво. А и самият начин на писанията ви тук показва, че проблемът явно е бил във вас самите.
Хубаво е човек, когато пише нещо, да пише интелигентно и преди това да прецени внимателно какво ще пише (разбира се, ако може де)
Пиша го това, защото ми писна от нескопосани драскачи тук и т.н. Не ги пиша тези редове за да се подмазвам - хората, които ме познават, знаят, че не цепя басма на никого и като не ми изнася ставам и напускам. Така, че ....
Поздрави
П.П. Оценките, които ще дам няма да са обективни (защото не съм ги изпитал на собствения си гръб), но просто съм задължен да ги дам за да се побликува мнението ми

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?