Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕЛПАК /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 39 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 39


кандидат за работа

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-1
Местоположение
-5
Колеги
-2
Работна среда
-5

Бях поканен на интервю в гр.София на позиция сервизен инженер. Мястото странно защо беше в лоби бара на хотел Шипка. Отне ми доста време да обиколя масите и да питам всеки стоящ сам човек дали той ли е собственика, с който имам среща. Доста непрофесионално! Интервюто протече в стил вижте колко съм велик, ти си никой. Работата е само от 2-ма , 3-ма служители в гр.София, заплащането е под 1000 лева, по-добре не си губете времето!


-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
4
Работна среда
-5

Аз пък прегледах оценките "Съгласен съм" и "Не съм съгласен" за различните мнения. Изглежда, че г-н Калайджиев е накарал служителите си да влизат в този сайт и да поставят оценки "Съгласен съм" за мнения в подкрепа на фирмата и "Не съм съгласен" за мнения критикуващи фирмата и управителя!


-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-4
Работна среда
-5

Подробно изчетох дадените мнения. Убедих се в едно, че написаното е сътворено от управителя на фирмата - Калайджиев с цел да замаже неспособността си и некадърността си като мениджър и управител на фирма. Отново има поредица от 6-7 обяви в jobs. Обръщам се към всички, които биха се излъгали да кандидатстват - моля, не ходете. Обявата е за една и съща длъжност, казано е по различен начин, целта - да се зарибят максимално хората, да се залъжат.


кандидат за работа

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-2
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Георгиев,като не можеш да си плащаш разходите,вземи да фалираш,виждали сме ги такива с фалити,и ще станеш пожизнено фалирал.Много сте смешни бг работодатели,първо покажи ,че можеш да плащаш ,и тогава си търси "специалисти''


-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, искам да изразя личното си мнение за предложената ми оферта за работа от ф-ма Елпак.
Днес бях на второ интервю. Интервютата се проведоха на странни места. Имаше различни въпроси, както и лични, но като цяло и двете интервюта минаха доста добре. Обаче, искам да споделя, че заплащането е супер смешно дори леко мизерно за София. Все пак сме в столицата и годината е 2016г., а минималната работна заплата за страната е 420лв. и то за хора без образование, без знания, без стаж и без каквито и да е квалификации. Смятам за страхотно това, че търсят хора със знание, търговски опит, образование, а ако може да имат стаж или образование в тяхната сфера ще е най-добре. Наистина няма нищо лошо в това, но за мен лично да ти предлагат малко над минималната работна заплата си е чиста подигравка. Хора, в София заплатите почват от 1000лв. и нагоре, а не надолу. Бонусна система е адски странна. Аз имам доста опит и знам, че когато има бонусна система, то тя трябва да е за поощрение, а не за санкция, но колкото и да ми е чудно в тази фирма бонусната система е свързана и със санкции. Пропуснах да кажа, че за първите 6 месеца имаш добавка към заплатата, която обаче пада с по 50лв. всеки месец. Извинявам се, но това никъде го няма и за мен е едно доста странно явление. Във всички Фирми добавките към заплатата ти растат, а не ти падат, то за това се нарича добавка. Във ф-ма Елпак явно добавката е с отрицателен характер :). Ще си позволя да дам един съвет, който се надявам да го обмислите и то сериозно. Повишете си заплатите ако искате качествени търговци.
Пожелавам ви успех в намирането на търговец г-н Иванов.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, доста мнения изчетох и се чудих дали да ходя на интервю, но крайна сметка се замислих и реших, че дори и от любопитство си заслужава да отида и да видя за какво става въпрос, а и всеки един шанс си заслужава да се опита. Все пак си търся работа. 
Срещата беше в, познато за града, заведение, което не ме учуди, защото това се превръща в практика на много фирми. Човека, който водеше интервюто ме фиксира и с жест ме покани да седна на някоя маса и да изчакам като държа да кажа, че не ми позволи да си платя консумацията. След като приключи с кандидатката преди мен ме покани на масата си и ми се представи като Търговски Мениджър. Очаквах Ейч Ар да води интервюто, но явно и в тази фирма важи понятието „ човек оркестър“. След като се запознахме започна да ме разпитва за предишните ми работни места, за търговския ми опит, за най-големия ми успех до момента, за това с какво ще съм полезна на фирмата и с какво ще допринеса за развитието и. Пита ме за силните ми страни, а най-много ме впечатли като ме пита и за минусите ми. Това беше много хитър, коварен и уникален въпрос, защото човек е свикнал да се хвали и да говори за силните си страни, но като му изстрелят такъв въпрос разбира, че е трудно да направи минусите да изглеждат като плюсове. Зададе ми различни ситуации, в които той ме провокираше и ми следеше реакциите. Наистина имаше лични въпроси, но те бяха по-скоро с цел да разбере що за човек съм, от какво семейство съм и какъв ми е статуса в обществото, поне аз така ги разбрах тези въпроси. Като цяло интервюто беше интересно и разчупено, не се чувствах като на изпит. Интервютата тип изпит са отвратителни, натоварващи и обикновено след такива интервюта ме боли глава.

П.П.
За пореден път се убеждавам, че по тези сайтове можеш да прочетеш само негативни глупости и измишльотини написани от хора, които са познати в обществото като така наречените Хейтъри.


бивш служител

22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
4
Привилегии
1
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-2
Потенциал
5
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
4

Здравейте на всички,

Аз съм бивш служител в Елпак. Работих в централния офис на фирмата във Варна. Искам мнението ми да е от полза за всички, които работят във фирмата или кадидастват за работа.
Тъй като знам, че преди да отидат на интервю за работа хората, които са наясно с интернет, проверяват първо тук (което в много случаи води до погрешна нагласа и недоверие) и аз ше започна с няколко думи на тази тема. Повечето от негативните отзиви са от хора, които току-що са били на интервю. По мое лично мнение интервютата не се провеждат по най-правилния начин. Отдруга страна има и кандидати, които не знаяят с какво се захващат. Ако сте от хората, които за нищо на света не биха започнали работа за под "1000 лева" защото са вишисти, по-добре не се захващайте, тъй като ще останете разочаровани. Ако обичате предизвикателствата, искате да се докажете на себе си и на другите, да натрупате безценен опит и знания това е точното място. Впоследствие труда, упоритостта и усърдието ви ще бъдаат оценени. Заплащане. Не коментирам. Каквото и да е, за това има обективни така и субективни причини. Фирмата е изправена пред тежка, в много случай нечестна конкуренция, което оказва влияние и върху заплащането на служителите. Със сигурност причината за това не е алчността на шефа. той по-скоро обича да дава на служителите си, отколколто да богатее на техен гръб, и това се усеща. Колегите са чудесни , работят много, атмосферата е бодра, уважението е гарантирано освен ако не сте някоя страшно честолюбива личност и не може да издържате майтапите на шефа.
В заключение, мога да кажа че имах късмет да работя в Елпак и в бъдеще не бих работил в никоя конкурентна фирма, без значение от заплащането.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Привет на всички. Аз за разлика от колегите преди мен дори не изчаках да седна с интервюиращия.
Кандидатствах за позиция Сервизен инженер/Търговски представител. Наистина имат няколко обяви, но реално търсят човек оркестър....Сега разбирам защо България била музикална страна....тук много хора оркестри....Та по темата:
Интервюто трябваше да бъде в х-л Аква, Бургас в 18:40
Попитах кой да очаквам там и ми казаха две имена. Стори ми се малко странно чисто логистично как ще се срещнем, но реших, че топката е в интервюиращия да си го организира. Да ама грешиииим.
Отивам 5 минути по рано...хора много. Никой дори и не те гледа изпитателно търсейки те с очи. Питам на рецепцията "ами там май вътре в бара провеждат интервюта, отидете и питайте" Естествено, че не отидох, реших да изчакам и да не се правя на идиот в кафето. По едно време гледам една друга калинка и тя пита за интервю и той седи чака отвън. Чисто от наблюдения разбрах кой е интервюиращия. Хората чакат по маси вътре. Реших, че ще излезе да покани следващия, да ама не. Изчаках още малко и си тръганах. За мен загубени 30 мин. Опита ми до момента показва, че от такова несериозно отношение отначало не може да се очаква нищо добро в последствие. Това важи и в двете посоко, като една пиянка идваше да кандидатства във старата ми фирма фиркан и пушеше докато го интервюираха. После удари на заден с колата оградата. Моля работодателите, коригирайте се поне базово. Не останаха хора читави за работа. Такова отношение не е в полза нито на вас, нито на нас. Процеса е двустранен. После защо само идиоти без трудови навици на пазара имало и защо крадели и само за пиене и трева мислели. Такива хора останаха. Такъв пример им се даде на децата.
Дано конкретния собственик, който разбрах, че е бивш преподавател в Техническия Варна да прочете това и да се замисли. Никой не печели от такива отношения.
Поздрави и успех на всички


кандидат за работа

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-2
Местоположение
3
Колеги
-1
Работна среда
-5

И аз бях на интервю, СЪБОТА 18.05 , В БАР ПАРМИ !


Тъй като бях подготвен не оставих жалкия интервюиращ да ми задава въпроси от личен характер, като му казах че това е непрофесионално и т.н.т.

След като отидох 20 мин. по рано и нямаше никойн интервюто започна.

Резюмирам : Няма позиция Мениджър търговски екип ! Всичко е измислица. Просто като във фирма ЕЛИТИС ЕООД кандидатите са ги научили на изуст и не им ходят по интервютата, и за това са започнали да си изменят имената на обявите ! НЕ КОРЕКТНО ВИ ВИКАТ ЗА ПОЗИЦИЯ МЕНИДЖЪР а пък ви предлагат да СТАНЕТЕ ТЪРГОВЕЦ ! ! !

Моя съвет е : НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО АКО КАНДИДАТСТВАТЕ ЗА ДРУГА ПОЗИЦИЯ ОСВЕН ТЪРГОВЕЦ !


П.С. ВСИЧКИ КОМЕ


кандидат за работа

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

... забравих да спомена един много "смешен" факт.

По време на т.н. "интервю", което както казах се проведе в бар !!!! по едно време се появи ШЕФА, като същия седна максимално близо до масичката, където "интервюирах" интервюиращия, като ШЕФЧЕТО си мислеше, че не зная как изглежда, но аз знаех.

т.е. ШЕФА гледа отстрани, подслушва разговора, като плъхок и явно си прави разни изводи.


ГУСИН СОБСТВЕНИК, ТОВА Е ТОЛКОВА ЖАЛКО ПОВЕДЕНИЕ, колкото е ЖАЛЪК ФАКТА, че ГРОЗНАТА ВИ И ДЕБЕЛА СЪПРУГА ВИ ВОДИ КАТО ЦИРКОВА МАЙМУНА ЗА НОСА ОТ КАКТО СТЕ ЗАЕДНО и която решава съдбите на нещастните кандидати!

Дойдох да видя що за цирк ще е интервюто при Вас, но се оказа, че надминахте очакванията ми. Моля да късате билети следващия път, че да си платите престоя в бара-офис-приема.

ЗАД ВСЕКИ "УСПЯЛ" МЪЖ, КАТО ВАС, стои една добре смазана ЖЕНСКА МЕСОМЕЛЧАКА. Съжалявам те ШЕФЧЕ, теб съдбата те е дарила с наказанието ти, но моля те, не си го изкарвай на разните кандидатчета дето идват да ти се кланят.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?