Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Цептер /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 523 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 523


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

По принцип не обичам да пиша по форуми т.н., но тази вечер тия от въпросната "фирмичка" прекалиха ... Бях пуснал CV за "офис сътрудник" преди 2 месеца (все още не ми беше ясно що за фирма е). Обадиха ми се за интервю,което се проведе на ул. Крум Попов 75. Няма да обяснявам как протече вече мисля Ви е ясно, но останах крайно разочарован. Преди 2 седмици отново ми се обадиха за среща и им отказах с мотива,че вече съм бил и не ме удовлетворява позоцията.  В момента е 21:55 преди 5 мин. една госпожа ми се обади ОТНОВО да ме покани на интервю ... инваше ми такива хубави работи да и наговоря, но се сдържах. Вече го приемам като тормоз, не може 2 пъти да откажеш и да продължават да звънят. Явно доста са го закъсали вече.


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
0
Работна среда
-2

Нереална ''ф-ма'', с нереални изисквания, нерелани обяви и нищо смислено ! Радвам се, че го има този сайт, а и като цяло интернет за да види, прочете и разбере човек с какво МОЖЕ да си има евентуално работа днешно време в тази наша мила родна Държавица !


настоящ служител

39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
5

Здравейте,мили хора!
Аз работя в ZEPTER MEDICAL от две години.Не съм първа младост и съм работила на много места преди да започна в ZEPTER,включително и собствен бизнес,но тябва да ви кажа,че решението ми да опитам работата тук,е едно от най-добрите решение в професионалното ми развитие!
Никой във фирмата не работи на "твърда"заплата и точно това е прекрасното в ZEPTER,радваме се,че няма "таван"на доходите!
Тези,които не са успели във нещо винаги говорят негативи за да са сигурни,че и други ще се провалят,така ще са спокойни,че не само те са неудачници!
Скъпи бивши колеги,това че не сте успели,означава само едно:НЕ СТЕ разбрали ФИЛОСОФИЯТА на ZEPTER!
Ние не сме анкетьори,ние набираме контакти на хора,за да ги запознаем с ДОКАЗАН метод,който облекчава здравословни проблеми и намалява приема на лекарства!
Ние НЕ ПРОДАВАМЕ ПРОДУКТИ,А РЕШЕНИЕ НА ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ!За тези две години имам повече от 80 доволни клиента,които ме препоръчват на свои близки,за да помогна и на тях!
Е,истина е,че ако исках само да помагам,щях да съм в "социални грижи"-тук съм за пари!
 ZEPTER International е швейцарска международна компания, която произвежда и разпространява висококачествени продукти в повече от 40 страни, разположени на 5 континента.На всякъде по света,работи по един и същ начин!Точно в България ли са най-умните,най-успелите,най-притенциозните хора,за които е под достойнството им да работят,по метода на директните продажби?!Е имам изненада за вас:Вие не сте готови да промените живота си и с това мислене,никога няма да успеете!А и няма нужда,с вас и без вас ZEPTER ще успее!
А за тези,които се колебаят дали да започнат работа ще дам следния съвет:ако Ви поканят на информационна среща,приемете поканата,разговаряйте с колегите които са Ви поканили,задайте ясно въпросите си и споделете притесненията си,за да може да получите ясни отговори!Никой не обещава,че е лесно,но не е невъзможно!Един от законите в ZEPTER е НИКОГА да не лъжем хората и всеки уважаващ се консултант и мениджър го спазва!Е във всяко стадо си има и мърши,но те са изключение.Винаги може да потърсите и второ мнение,но го направете от човек,който наистина е успял,а не от този,който се крие под "твърдата заплата".
Желая на всички УСПЕХ!
 
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Уважаема Мария, идеята на форума е тази - всеки да си даде мнението , а не да оценяваме мненията на един или на друг.
Явно не сте схванали предпоследното мнение - точно това ми беше идеята, че не може някой да се нагърби с тенджери и тигани, и ти да го оставиш на процент. Каква е мярката за производителност на труда на всички онези, които стоят в офисите си? Защо изнасят презентации, а не тръгнат с консултантите по улиците и не им покажат реално как се продава, само че хората да ги изберат консултантите, Тогава да те видя какви продажби ще правиш. Много е лесно, когато си караш служебната кола, стоиш си в офиса на климатик и изнасяш презентации, да обясняваш как всичко е розово, и как хората ще се спукат да купуват... Май не става точно така.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте всички, които сте писали мнение и най-вече отрицателно! Аз съм много отдавнашен клиент на Цептер, ужасно разочарован. До такава степен, че онова, което си купих, изобщо не пожелах да ползвам, а го подарих на съвсем чужд човек...Разочарованието ми дойде преди всичко от дългия период на изплащане и накрая чакането за получаване на продукта - аз просто се уморих и се отказах. Отщя ми се, както се казва по нашия край.Това е моята "сага". Тя би могла да послужи на фирмата като "Вашето обаждане е важно за нас" - евентуално за подобряване на обслужването.Но аз искам да предложа тук едно мнение към кандидатите за работа...Които така настървено пишат против схемата на работа в тази фирма, както и в много други фирми MLM - Avon, Herbalife, Aquasource, Oriflame...Мнението си ще изрека чрез един селски риторичен въпрос:Когато вашите баби са сяли на нивата и садяли в градината, дали им е била гарантирана ТВЪРДА заплата??? Къде им е бил ОФИСЪТ??? Знаели ли са предварително колко ще изкарат??? И...хулели ли са по вашия начин тази така несигурна работа???Ако искате четете, но аз ще си напиша тук моя съвет към вас:Като не ви харесва, не работете тази работа, но НЕ Я ХУЛЕТЕ!!!В тази работа, както и във всяка друга - НИЩО ЛИЧНО, или я работиш, или не, твой си е изборът...Уважението, обаче е еднакво важно за всички. Аз уважавам такива работници, които са посмели да започнат да сеят и садят, да поливат и плевят и накрая само да се надяват на добра реколта. А продавачите по същия начин - посмяли са да излязат, да уведомяват, да рекламират да останат усмихнати и позитивни в надеждата си да продадат.Такива хора са достойни и аз ги аплодирам най-искрено!Успех желая на всеки консултант в Цептер и във всички фирми MLM!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Благодарности на всички за обективните мнения. Такива фирми като тази съвсем взеха хората за боядисани врабчета.
Много ми е интересно дали и въпросните мениджъри, и всички онези , които работят в тази сграда дали и те са на процент,както ти обясняват че ще обикаляш улиците и ще заговаряш хората...
Значи стои си някаква кощрамба в един кабинет, вика няколко човека в залата , пуска ти презентация, започва да ти обяснява как ще обикаляш улиците с техните чудесии... Ама е хубаво някой да я пита - дали и тя е на процент, както и онези, които си карат служебните коли...Хайде много станахте такива.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И аз като Люба Петрова бях поканена на интервю за работа от Керанка Николова без дори да съм кандидатсвтала за обява на Цептер, но не отидох след като прочетох коментарите тук.


кандидат за работа

5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Наскоро кандидатсвах по обява на фирма Цептер в сайт за работа,където бяха публикували доста примамлива оферта. След 2 дни ми се обадиха и казаха,че са разгледали автобиографията ми и т.н и ме канят на интервю,за да ми обяснят за какво става точно въпрос и ако съм съгласна да преминем направо към подаване на документи. Отивам аз на интервюто,където доста любезно ме посрещнаха на входа и ме пращат на втория етаж в една зала.Влизам аз и какво да видя още 10 човека седят и чакат все едно да почне филма в киното. Седнах,първо си помислих,че съм сбъркала стаята ама хайде да видим какво ще стане.Хората вътре бяха на различна възраст,с различно образование и т.н.С една дума всякакви,но все кандидати за тази работа.Излиза една от мениджърките и започва да говори за фирмата и да пуска на стената презентация какво представлява тя. Няма никакво интервю..проста презентация...ок.Говори все хубави неща,слага ни розовите очила как сам можеш да просперираш и да взимаш ако искаш до 5000 евро.Обяснява,че заплащането става на процент.Колкото продажби имаш % от тях...И се сещам аз,че с тези техни скъпи продукти няма как да изкарам и една надница пък камо ли да взема 800-900 лв както мениджърката каза,че може на месец да вземеш от тези продажби.Също не споменава буквално,че работата се извърша като обикаляш улиците и молиш хората да се спрат и да си дадат данните като попълват анкети.Всичко това разбрах от приятел,който е работил там около 2 месеца и не е изкарал почти нищо. (И да не ми говорят там отдолу в постовете,че който няма желание за работа нормално,че няма да продаде нищо)..Казват,че си на граждански договор,което е добре според тях понеже сам може да определяш отпуските си и т.н. С няколко думи без твърда заплата,процента от продажбите си е за теб ама колко ще бъде той си е твоя работа.Лутане като луд по улиците,след това звънене по телефоните и някакви такива. Искат да използват хората,да им рекламират продуктите,които сигурно са хубави ама за българина са си скъпички и да не ти дадат от тях нищо.Предлагат безплатно обучение след тая презентация,за да се запознаеш с тея тенджери и т.н,за да можеш да обясняваш на хората кво представляват.Казаха също,че ще преразгледат автобиографиите на ново и  който е избран ще бъде потърсен.След 2 дена звъня,че аз съм избрана и мога да почна обучение ама не мерси.Аз не отидох на това обучението изобщо,понеже се информирах за тая работа добре точно преди това и реших да не си губя времето.След 1 седмица пак ми звънят и ми викат,че са ми били гледали св-то и ме канят на интервю ...да се смея ли или какво ?! Обеснявам,че аз бях на тяхното измислено интервю и съм се отказала.А те отговорят,че  такива презентации,които им обяснявам не правели и ми пожелаха троснато приятно търсене на работа...Вие си преценете.Съвета ми към тази голяма компания е да не се хвали толкова ами щом иска да им продават продуктите да направят поне условията нормално и с някакво твърдо заплащане,защото малко хора ще се съгласят като видят,че нищо не става.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Има ли някакви положителни промени в Цептер.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата си е пирамида. Печелят хора, които набутват приятелите си и печелят от техните пари, това е системата. ВСИЧКО е за сметка на работещия и работещите наемат други. Отивате в тази фирма и почвате да звъните на хората, да им казвате че са приети за работа, за да бъдат те под вас и да взимате част от техните пари! И друго нещо, тази система се ползва, защото е по-евтина от нормалната, защото "баламите" сами рекламират, продават, пренасят и получават по-малко от продавача в кварталния магазин.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?