Цептер /img/frontend/nomap.png"

Нереална фирма с нереални обяви в jobs.bg!!! Измислят си някакви длъжности и примамват ШАРАНИ КАТО НАС да им събираме бедните хорица от улицата, а не получаваме НИЩО. Кандидатствах за търговски представител, а се оказа, че ще ОБИКАЛЯМ УЛИЦИТЕ като търговец на скъпи боклуци. ХОРА, НЕ ХОДЕТЕ НА ИНТЕРВЮ В ZEPTER !!!

Тея хора пускат хиляди обяви в jobs.bg и всичките са за различни позиции, за да ви накарат да дойдете в офиса им  и да им изслушате презентация за лампа, която струва 1000 лева и лекувала всичко, и която трябва да продавате на бедни пенсионери (на вас няма да се плати и цент, ако изобщо продадете нещо, което ме съмнява). Ще обигравате улицата и ще правите анкети. НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ на обявите в jobs.bg !!!

Мария, днес ходих на такова интервю, като кандидадстването ми за работа беше за позиция, която беше различна от тази която ми предложиха. Какато и да е, изслушах лекцията търпеливо и си тръгнах. Като цяло нямам нищо против този начин на работа, но не е коректно, когато си кандидатсвал за дадена позиция, само и само да те вкарат в офиса им да пускат всевъзможни обяви с различни позиции, а в крайна сметка да се отнася само за една. В интерес на истината от прочетеното до момента, разбирам, че много хора са работили общо взето по месец-два и са се отказали. Сега вече за първия месец дават 200 евро комисионна, явно все пак четат какво се пише тук.
Пожелавам успех на всички!

Здравейте!Бих искала да ви задам един въпрос и да потърся мнение относно позицията,за която кандидатствам.Видях,че в сайта надълго и широко е засегната темата за фирма Цептер,но като цяло мненията бяха за офисите им в София.Днес ми се обадиха за интервю за позицията Търговски консултант,но в офиса им в Търново.Та въпросът ми е заслужава ли си да се ходи на това интервю?Прочетох,че нямало смисъл,че било презентация и т.н.,но все пак не съм сигурна.А и като се има в предвид,че поканите за интервюта стават все по-редки,човек се хваща и за най-малкото.Та,моля ви за мнение,заслужава ли си?

Иво, здравей в лигата на ентусиастите. Хубаво е, че има, а и трябва да има такива хора като тебе, защото иначе Цептер- България са пътници. Ама ти накъдето тръгваш, аз от там се връщам, тъй че не говори врели некипели тука, ами си трай и си прави анкетките, па да видим до кога ще да е.
psl. Цептер-България от еднолично както се пише дружество би трябвало да стане, то си е де двулично дружество Малчеви и сие.

Здравейте, Zeter e една страхотна възможност да започнете и развиете частния си бизнес колективът е страхотен отношението работата е като всяка друга работа, да няма твърдо, но това не трябва да ви плаши само ще спомена, че ж Америка 70% от хората работят на граждански договор а само 30% са на трудови договори. Затова не се колебайте заповядайте в Офис Младост да за да работим заедно! Aко имате запитвания оставям моят имейл адрес: [email protected]

Вчера една госпожа ми се обади (Стела Иванова) и много любезно ми каза че съм кандидатствала за офис мениджър в дадена компания,покани ме на инфорнационно събеседване на даден адрес и в даден час.Интересното беше,че във въпросната компания която спомена аз наистина бях кандидатствала,но за позиция Оператор на пречиствателна станция.Съгласих се и отидох,но когато видях на посочения адрес името цептер директно си тръгнах.Много е жалко и същевременно недупостимо да се обаждат на хора и да се представат от името на други компании,за да си събират хора за тяхните информационни срещи :(

Потвърждавам напълно предното!
След като те викат по обява за „Търговски асистент за работа непосредствено с националния директор”, единствената им, в която пише „стартова заплата: 800лв”, все така такова нещо няма. Час и половина презентация за медицинските им продукти от мазен служител (изп. директор Александър Малчев), за това колко страхотни са те и как помагат на всеки. Цитира измислени статистики, дори Аристотел. Няма как да го прекъснеш, момент с „Вашите въпроси” няма. Приканват дори да не им станеш представител, да бъдеш клиент. Като капак има наглостта уверено (но с евтина театралност като цяло) да заяви как пенсионерите и майките с малки деца, са най-уязвима група, поради което трябва да се търсят такива.. Та, след всички тези глупости, като попитах за твърда заплата – първо не ме изслуша. Второ, заговори колко много повече пари се правели реално и т.н. При 18% от xxxx-лв, ако продадеш дори един продукт, обикаляйки из магазини и улиците…, не мисля. Разбира се, има си „Цептер Кредит”, за който банките се били избивали да им предлагат. По 30лв/месец. Не знам какво да кажа, към настоящия сайт съм скептично настроен, т.к. се изказват и неподготвени хора и има безобразни глупости за места, на които съм работил. От друга страна, ако бях прочел предварително написаното за „Цептер”, никога нямаше да изгубя два чáса и да пропусна друг телефонен разговор за работа междувременно. Не се лъжете, трябва да им се потърси наказателна отговорност, че публикуват обяви с невярно съдържание! Ако някой от Вас все пак отиде лично, съветвам Ви да не попълвате картите в края на презентацията с имена, адрес и актуален телефон. Ето откъде биха Ви търсили после. Опитат ли с мен, ще се постарая да предприема адекватни мерки. Крайно некоректно отношение, фалшива обява с три звездички в джобс_беге и вълна от общи приказки. Може би някой на 18-19 би се излъгал и би повярвал в предимствата на гражданския договор и безплатното обучение (нещо уникално, гениално и практика за всички сериозни компании), чувствам се подведен. Бих писал даже до ръководството на сайта, но надали ще помогне. Те са за по-друг тип разследване. Толкова от мен, нямам проблем да се подпиша. Любопитно колко ли платени опровергавания от съвестни служители ще последват настоящото мнение, ако изобщо бъде публикувано..

Здравейте! Аз съм бивш служител на фирма Zapter, но обстоятелствата ме принудиха да напусна... Пиша ви, за да изкажа мнението си... Както всяко едно работно място, така и да разботиш си има своите плюсове и минуси. Но искам да ви дам един приятелски съвет, ако сте решили да се пробвате в Zepter, съветвам ви да подадате вашето CV към офис Младост и ви пожелавам ваш мениджър да бъде Елена Василева, Зорница Русева, Цонка Андреева или Мария Гетова, те са едни истински хора, които ще ви помогнат да се слеете с обсановката, да се слеете с екипа, но моля Ви не всявайте интриги и не се опитвайте да крадете клиенти, защото това в ниакакъв случай, няма да ви даде добри резултати, най-много да си навлечете гнева на екипа... Желая Ви успех и слушайте мениджърите си, защото те са хора с опит и ще Ви дадат добри съвети, а ако нещо не Ви е ясно помолете ги да Ви разяснят, никой няма да Ви откаже помощ, въпреки че на обучението всичко е добре разяснено..

Аз съм бивш служител. Не, че съм напускал работа във фирмата, а на въпросната госпожа ( Малчева ) просто и "скимна" че трябва да се
"раздели" с няколко хора от "екипа й" , по нейните думи да си подновила групата. А да видиш ти " да си подновила групата ", все едно ние там сме
чувал с домати ( дай да махнем "гнилите" - че взеха да не й играят по свирката, и да попълним с "пресни", па после ще му мислим пак. ).
Интересното ми е моят договор, па било то и граждански с г-жа Малчева ли е подписан или с фирма Цептер, защото "ръководството" до последно не знаеше, че ние ( няколко души и то бих казал хора допринесли много за фирмата) сме буквално изгонени, уволнени, изхвърлени или както искате го наречете -  от Малчева, въпреки, че тя е тръбяла новината из цялата фирма. Защото си беше новина.
И не си мислете, че ставаме смешни за да пишеме по форуми, писахме до "ръководството" на фирмата и въпреки,че познават работата ни , не обърнаха никакво внимание. Е те това е да си на граждански договор.
Също искам да бъда ясен и към настоящи и към бъдещи колеги, фирма Цептер си е име, продуктите са на ниво, аз бях горд, докато работех там, и това го казвам напълно искрено, работех защото обичах работата си, но това, което куца е управлението й в България. Някои хора побългариха тази фирма и опорочиха името й в България.
Искам чрез този форум да изкажа благодарности към един от малкото от ръководтсвото, който се опитва да направи нещо за фирмата г-н Балаш Олах, но и с един апел към него - Не допускайте някои хора да ви побългарят и вас, също и за г-н и г-жа Вейнович, и накрая , Но не и на последно място имах супер колеги а сега страхотни приятели.