Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

АДИДАС БЪЛГАРИЯ ЕАД /img/frontend/nomap.png"

АДИДАС БЪЛГАРИЯ ЕАД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 127 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 127


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте, понеже дълго време бях служител в тази фирма и искам наистина да помогна, на хората които се чудят дали да работят там. Гледам че много защитници и хубави коментари са се появили.:D:D Чак ми е смешно как някой от управителите и мениджерите-се е заел да пише тук. Мишлета големи.
1.Замислете се всички които искате да работите там,защо е толкова ниска оценката тук!!!!!Това изобщо не е случайно.
2. Заплащане от 500 лева ако ви е добре опитайте, но забравете за думата достойнство! Ще ви се наложи рано сутрин да сте чистачи и да метете и миете пода, фирмата просто е толкова бедна, че вие ще вършите тази работа.После ще дойде този велик управител и ще мине с пръст да види дали е чисто и повярвайте никога няма да е чисто!!!
3.Освен че сте продавач косултант, ще бъдете и складов работник и чистач, как сега ви звучи тази преспектива в живота? Освен това някой ще каже, ама то има бонуси-хахахахха за 2 години 2 пъти ако хванете честито да ви е. Непосилни таргети. Постояно мъмрене от управителя за обороти! Които просто са непосилни за българия.
4 Работа в удобни смени забраветее и затова, никой ама никой не му пука дали ти е удобно или не! Веднага давам пример, ако си работил 2 ра смяна-коята е до 22 и ти 5 ден, на следващия спокойно може да си 1 смяна от 8 да посрещаш стока.Само да подчертая че това е най малкото нарушения на ващите права-между работни смени по закон трябва да имате минимум 12 часа разлика.
5 Мога да пиша с часове за минусите на тази фирма. Просто много хора не са на местата които трябва да бъдат !!! С самучуствие за велики шефове, които тъпчат персонала си! Големи сте да пожелавам ви цял живот да зимате кирливи 980 лева и да казвате на персонала как се продават чорапи и маратонки, това е пикът на ваща кариера!:D Никога не правете тази грешка да почвате там!!!


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Работих във въпросната фирма за кратко, единственото което мога да споделя е че при положение, че си върших работата, не съм влизал в конфликти и не съм нарушавал вътрешния ред на магазина бях безкруполно повикан и изгонен без предизвестие и каквото и да е адекватно обяснение защо това се случва. Предполагам ще дойде ден в който няма да успяват да си намират качествени кадри заради некадърното си отношение към тяхната движеща сила - хората които си дават времето и труда за да работи добре фирмата.


кандидат за работа

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
2
Колеги
-5
Работна среда
-5

Ха-ха-ха! Ако нещата бяха толкова добри колкото се описват, нямаше да има нужда да пишете подобни ласкателства тук. Скоро имах интерес от позиция в адидас, но ми беше интересно защо постоянно се търсят хора и се пускат обяви за работа там, свързах се с приятелка, която работи в един от магазините. Исках да се допитам до доверен човек, но след като го направих тотално загубих интерес за работа там...


настоящ служител

42 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, скъпи хора!
Ето и моето мнение ... всеки нормално уважаващ себе си работещ човек иска да не полага особено физически труд, да почива по всички официални празници, да си тръгва от работа, защото има "важно задължение ",да пуши цигари, когато му е кеф и да взима висока заплата, защото си я е ЗАСЛУЖИЛ ...
Грозната истина е, че всеки уважаващ себе си работещ човек знае, че няма пълно щастие и в живота нещата не се развиват винаги по начина по който искаш.
Когато си малък, ти казват:
"Изяж си закуската,иначе ...!"
И е точно така.
В живота няма нищо даром, всеки получава това, което заслужава и в случая това което е заработил.

Адидас е фирма, която инвестира много в персонала и в бъдещите си кадри. Фирма която ти дава служебно облекло и отстъпка, осигурява атрактивни мероприятия, приятна атмосфера между колегите, страхотни бонуси, изгражда състезателния ти дух и ти гарантира "точно кога ще можеш да си позволиш онези страхотни обувки, които толкова искаш", а именно заплата до петия работен ден от месеца.
Само това? ... НЕ, разбира се!
Командировки в столицата свързани с обучения и различни дискусии,специални награди за най-добре представилите се в съответна игра, Teambuilding със страхотни игри и спомени, които ще траят доста дълго време. Възможност да се докоснеш до историята на марката в дълбочина, възможност да срещнеш много нови хора и да почерпиш опит от тях, възможност за развитие, както и свобода да дадеш най-доброто
от себе си, стига да искаш.

Всичко става с желание и търпение, нямаш ли ги ...
няма кой да ги дари вместо теб.
Да отиваш с хъс и мотивация на работа, не защото трябва, а защото искаш.
Това е едно от най-големите предимства!


До всички бъдещи и настоящи служители, които ще прочетат това, мога да кажа, че със сигурност си заслужава.
Ако искате динамична среда на работа,приветливи колеги,заслужено развитие и мениджъри, които да ви помогнат всичко това да стане реалност, това е точното място за вас.
NOTHING IS IMPOSSIBLE !!! Дерзайте!


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Понеже от много време насам липсват поредица от лоши коментари, а това най-вероятно се дължи, защото много неща в компанията се промениха ( в добра насока, защото много по-лесно е да се кажат негативите, отколкото позитивите) искам да споделя настоящата реална и обективна ситуация, като ще се стремя да бъда максимално безпристрастен към всеки, желаещ да започне работа в adidas.
На първо място искам да споделя, че съм Управител на магазина в Mall Plovdiv. Стажът ми във фирмата е вече 10 години, така че имам широкоспектърен поглед в/у работния процес.
На първо място фирмата Ви дава сигурност, че до 5-тият работен ден на месеца, заплатите ще Ви бъдат преведени по банков път. Всичко е ясно и прозрачно, като знаете брутната и нетната си заплата, защото всичко получавате и на електронен фиш. Високи осигуровки, добро заплащане, двойно заплащане на официални празници и т.н. Обвързани сме с бонус система, и от тук идва момента, че имате ли достатъчно стимул, компетенция и ефективност в работата си ще достигате едно много добро заплащане, на фона на другите Брандове. През определен интервал от време има и допълнителни месечни стимулиращи игри, през които ще имате възможност да вземете и още 1 допълнителен бонус в зависимост от постигнатия резултат. Всеки месец имате и допълнителни задължителни придобивки във вид на ваучери, които ще получавате около средата на месеца.
Уважение и гласност имате и ще получавате, защото сме разбрали, че именно Вие сте най-големия ни ресурс.
Относно привилегиите - фирмата безвъзмездно ще Ви осигури на всяко 6-месечие работно облекло на стойност около 500лв. Допълнително имате и отстъпка за продуктите ни. Малки жестове и подаръци при големите Български празници...
Главен фактор е, че държим да развиваме своите кадри и да имаме такива, които да застанат веднага на по-горна позиция, щом възможността за това е налице. Започвате от младши консултант-продажби, след година вече ще сте старши, като ще преминете и през съответните модули за развитие за да сте по-добри в това, което правите, заплатата ще ви се увеличи, като същевременно и всяка година месец април заплатите се преразглеждат за всички ( има увеличение). Ще преминете през вътрешно-фирмено обучение, след това Продуктово и Търговско с трейнър в София, за което фирмата плаща и инвестира в персонала си. Възможността за бързо промотиране в по-горна позиция е реална, защото вече са много хората, които постигат успех да стигнат на позиция Зам. Управител / Управител за по-малко от 2г. Вече не малко са и случаите, които хора заемат много добри позиции и на ниво офис, започнали от консултант-продажби. Всичко е ясно и прозрачно, работим "Ноу-хау", така че за всичко си има точни изисквания, ръководства, инструменти и пр. Няма това как се прави, правилно ли е, не е ли и да настъпва тотален хаос. В зависимост от обекта, в които започвате натоварването е различно, но със сигурност не и такова, което да изисква свръх човечен физически потенциал. Работите в приятна атмосфера с млади хора, където почти винаги ще намерите такива, с много сходни интереси. Отделно миналата година всички заедно се забавлявахме на Тиймбилдинг край морето, а от няколко години насам на края на годината ( Коледа) имаме страхотно мероприятия в PlanetClub, с томбола и много материални подаръци.
Отделно нашият магазин на определен период, ( когато се съберат достатъчно пари от доволни клиенти – бакшиш :) ) излизаме всички заедно на ресторант, бар, дискотека...
За местоположение е относително да се говори за всички градове. Специално Mall Plovdiv не е от топ локациите, но все пак май единствено затруднени са хората от Кичука.
Сумарно работно време (Извънреден труд не се полага - не се заплаща.) или иначе казано, колкото работни дни има в месеца един държавен служител, толкова ще имате и вие. Имаме различни работни смени, но по-дълга от 8ч. няма, като задължително имате 1 час почивка, която Трябва да ползвате; дали ще пиете кафе,хапвате или ще щтракате на телефона - избора е ваш ;-)
Ако имате спортен дух или влечение към модата, това определено е вашето място, защото ще ви зареди още повече с енергия, а ако покажете компетенции и умения значи сте правилния човек и сте добре дошли в семейството на адидас :)
Най-тежката част от работата е да решиш да пристъпиш към нея - направиш ли го и окаже ли се, че тя ти харесва, то тогава няма да ти се налага да работиш.
Успех на всички ;-)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, искам да споделя мнението си за „адидас„, като бих искала да бъда полезна на тези, които търсят повече информация за фирмата. Само да уточня, че от декември не работя вече за тях, така че мнението ми е безпристрастно, но смятам коректно и адекватно. Това е фирма, от която ми останаха положителни емоции, придобити умения и опит. Имам стаж в „адидас„ близо 6 години. За мен фирмата е изключително точна във всяко едно отношение, заплата, почивки, осигуровки, отпуск... Никога не съм имала проблем, който не сме могли да решим с някой от отделите, за каквото и да е ставало въпрос в процеса на работа. Винаги съм срещала разбиране от тяхна страна, никога не се е държал висок тон. Намирали сме решение двустранно и винаги с разбиране.Нека не звучу прехвалено и може би за някой преувеличено, но повярвайте с тях се работи много лесно, стига човек да има собствен стимул да постига своите лични цели, а и така целите на фирмата. Да имало е и натоварени моменти с клиенти, стока в същото време, но с добра лична организираност и прецизност винаги работата в нашият магазин, в Бургас е вървяла добре. Радвам се, че бях част от екипа на „адидас„ , а на тези които имат желание да работят там бих казала, че е необходима упоритост и целенасоченост от ваша страна, а шанса за развитие и спокойна работна среда, фирмата го осигурява. А някой би казал, щом толкова ми е харесвало, защо не съм вече там, бих отговорила така.....животът ми навлезе в нова фаза, в която трябва да обгрижвам един малък човек и на този етам съм се отдала на това :)) Успех на всички, които ще станат част от екипа на „адидас„!!!


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-2
Работна среда
-5

Марката е яка, но фирмата е ОТВРАТ.Не си консултант, а общ работиник.Сутрин отиваш в магазина и започва голямото чистене с метличките,като уличен чистач.Метеш, миеш пода, бърши се прах. И след това си 11 часова смяна... невероярно.Дават някаква мижава заплатка като за студенти да имат някой лев за дискотечки + 60лв. ваучери. Таргети по 200 000 - 250 000, счупваш се от работа и за тоя оборот взимаш бонус от 50 -60 лева. Управеителя и супервайзора все недоволни,а само където не се спи в магазина. Няма хванат таргет - мрънкане, тайни клиенти - мрънкане. Няма угодия. Но те си взимат 4 цифрена сума заплати, а ти стой на 500лв. + гърч.
А тия в офисите в София, нямат и на идея какво се случва в магазините. Ти им изкарваш парите- то пак недоволни всички.
Единственото хубаво е че се ползва 30% отстъпка.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бихте ли описали въпросната Ася Огнянова като външен вид, искам да знам дали е същата за която си мисля. Благодаря ви предварително. ;)


39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте!
Коментарите за Ася Огнянова са напълно верни. Тя си позволява да се държи ежедневно унизително и грубо с персонала си, като ги нарича "флегми". Въпросната управителка получава заплата, за това, че седи в BACK OFFICE,ровейки в телефона си, или пуши. Пред камерите, тя може да бъде видяна само на каса, или ако Надежда Радиева е дошла.Добре, че са Вилиана и Михаела, за да отговарят на e-mail-те. Тя не изпълнява длъжностната си характеристка, за която и плащат.Клиентите в този сайт го подтвърждават.Мисля, че е време от "адидас България"
ЕАД , да вземат на сериозно всичко написано, досега за този човек, и да се замислят, дали заслужава тази длъжност.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И аз искам да споделя възмущението си от въпросната Ася Огнянова. Изключително грубо и зло човече. Личи й по физиономията и държанието. Имайте едно на ум при пазаруване в Люлинския ''Адидас'' !

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?