Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

АДИДАС БЪЛГАРИЯ ЕАД /img/frontend/nomap.png"

АДИДАС БЪЛГАРИЯ ЕАД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 153 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 153


настоящ служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте,
Понеже от много време насам липсват поредица от лоши коментари, а това най-вероятно се дължи, защото много неща в компанията се промениха ( в добра насока, защото много по-лесно е да се кажат негативите, отколкото позитивите) искам да споделя настоящата реална и обективна ситуация, като ще се стремя да бъда максимално безпристрастен към всеки, желаещ да започне работа в adidas.
На първо място искам да споделя, че съм Управител на магазина в Mall Plovdiv. Стажът ми във фирмата е вече 10 години, така че имам широкоспектърен поглед в/у работния процес.
На първо място фирмата Ви дава сигурност, че до 5-тият работен ден на месеца, заплатите ще Ви бъдат преведени по банков път. Всичко е ясно и прозрачно, като знаете брутната и нетната си заплата, защото всичко получавате и на електронен фиш. Високи осигуровки, добро заплащане, двойно заплащане на официални празници и т.н. Обвързани сме с бонус система, и от тук идва момента, че имате ли достатъчно стимул, компетенция и ефективност в работата си ще достигате едно много добро заплащане, на фона на другите Брандове. През определен интервал от време има и допълнителни месечни стимулиращи игри, през които ще имате възможност да вземете и още 1 допълнителен бонус в зависимост от постигнатия резултат. Всеки месец имате и допълнителни задължителни придобивки във вид на ваучери, които ще получавате около средата на месеца.
Уважение и гласност имате и ще получавате, защото сме разбрали, че именно Вие сте най-големия ни ресурс.
Относно привилегиите - фирмата безвъзмездно ще Ви осигури на всяко 6-месечие работно облекло на стойност около 500лв. Допълнително имате и отстъпка за продуктите ни. Малки жестове и подаръци при големите Български празници...
Главен фактор е, че държим да развиваме своите кадри и да имаме такива, които да застанат веднага на по-горна позиция, щом възможността за това е налице. Започвате от младши консултант-продажби, след година вече ще сте старши, като ще преминете и през съответните модули за развитие за да сте по-добри в това, което правите, заплатата ще ви се увеличи, като същевременно и всяка година месец април заплатите се преразглеждат за всички ( има увеличение). Ще преминете през вътрешно-фирмено обучение, след това Продуктово и Търговско с трейнър в София, за което фирмата плаща и инвестира в персонала си. Възможността за бързо промотиране в по-горна позиция е реална, защото вече са много хората, които постигат успех да стигнат на позиция Зам. Управител / Управител за по-малко от 2г. Вече не малко са и случаите, които хора заемат много добри позиции и на ниво офис, започнали от консултант-продажби. Всичко е ясно и прозрачно, работим "Ноу-хау", така че за всичко си има точни изисквания, ръководства, инструменти и пр. Няма това как се прави, правилно ли е, не е ли и да настъпва тотален хаос. В зависимост от обекта, в които започвате натоварването е различно, но със сигурност не и такова, което да изисква свръх човечен физически потенциал. Работите в приятна атмосфера с млади хора, където почти винаги ще намерите такива, с много сходни интереси. Отделно миналата година всички заедно се забавлявахме на Тиймбилдинг край морето, а от няколко години насам на края на годината ( Коледа) имаме страхотно мероприятия в PlanetClub, с томбола и много материални подаръци.
Отделно нашият магазин на определен период, ( когато се съберат достатъчно пари от доволни клиенти – бакшиш :) ) излизаме всички заедно на ресторант, бар, дискотека...
За местоположение е относително да се говори за всички градове. Специално Mall Plovdiv не е от топ локациите, но все пак май единствено затруднени са хората от Кичука.
Сумарно работно време (Извънреден труд не се полага - не се заплаща.) или иначе казано, колкото работни дни има в месеца един държавен служител, толкова ще имате и вие. Имаме различни работни смени, но по-дълга от 8ч. няма, като задължително имате 1 час почивка, която Трябва да ползвате; дали ще пиете кафе,хапвате или ще щтракате на телефона - избора е ваш ;-)
Ако имате спортен дух или влечение към модата, това определено е вашето място, защото ще ви зареди още повече с енергия, а ако покажете компетенции и умения значи сте правилния човек и сте добре дошли в семейството на адидас :)
Най-тежката част от работата е да решиш да пристъпиш към нея - направиш ли го и окаже ли се, че тя ти харесва, то тогава няма да ти се налага да работиш.
Успех на всички ;-)


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, искам да споделя мнението си за „адидас„, като бих искала да бъда полезна на тези, които търсят повече информация за фирмата. Само да уточня, че от декември не работя вече за тях, така че мнението ми е безпристрастно, но смятам коректно и адекватно. Това е фирма, от която ми останаха положителни емоции, придобити умения и опит. Имам стаж в „адидас„ близо 6 години. За мен фирмата е изключително точна във всяко едно отношение, заплата, почивки, осигуровки, отпуск... Никога не съм имала проблем, който не сме могли да решим с някой от отделите, за каквото и да е ставало въпрос в процеса на работа. Винаги съм срещала разбиране от тяхна страна, никога не се е държал висок тон. Намирали сме решение двустранно и винаги с разбиране.Нека не звучу прехвалено и може би за някой преувеличено, но повярвайте с тях се работи много лесно, стига човек да има собствен стимул да постига своите лични цели, а и така целите на фирмата. Да имало е и натоварени моменти с клиенти, стока в същото време, но с добра лична организираност и прецизност винаги работата в нашият магазин, в Бургас е вървяла добре. Радвам се, че бях част от екипа на „адидас„ , а на тези които имат желание да работят там бих казала, че е необходима упоритост и целенасоченост от ваша страна, а шанса за развитие и спокойна работна среда, фирмата го осигурява. А някой би казал, щом толкова ми е харесвало, защо не съм вече там, бих отговорила така.....животът ми навлезе в нова фаза, в която трябва да обгрижвам един малък човек и на този етам съм се отдала на това :)) Успех на всички, които ще станат част от екипа на „адидас„!!!


бивш служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
-2
Работна среда
-5

Марката е яка, но фирмата е ОТВРАТ.Не си консултант, а общ работиник.Сутрин отиваш в магазина и започва голямото чистене с метличките,като уличен чистач.Метеш, миеш пода, бърши се прах. И след това си 11 часова смяна... невероярно.Дават някаква мижава заплатка като за студенти да имат някой лев за дискотечки + 60лв. ваучери. Таргети по 200 000 - 250 000, счупваш се от работа и за тоя оборот взимаш бонус от 50 -60 лева. Управеителя и супервайзора все недоволни,а само където не се спи в магазина. Няма хванат таргет - мрънкане, тайни клиенти - мрънкане. Няма угодия. Но те си взимат 4 цифрена сума заплати, а ти стой на 500лв. + гърч.
А тия в офисите в София, нямат и на идея какво се случва в магазините. Ти им изкарваш парите- то пак недоволни всички.
Единственото хубаво е че се ползва 30% отстъпка.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Бихте ли описали въпросната Ася Огнянова като външен вид, искам да знам дали е същата за която си мисля. Благодаря ви предварително. ;)


39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Здравейте!
Коментарите за Ася Огнянова са напълно верни. Тя си позволява да се държи ежедневно унизително и грубо с персонала си, като ги нарича "флегми". Въпросната управителка получава заплата, за това, че седи в BACK OFFICE,ровейки в телефона си, или пуши. Пред камерите, тя може да бъде видяна само на каса, или ако Надежда Радиева е дошла.Добре, че са Вилиана и Михаела, за да отговарят на e-mail-те. Тя не изпълнява длъжностната си характеристка, за която и плащат.Клиентите в този сайт го подтвърждават.Мисля, че е време от "адидас България"
ЕАД , да вземат на сериозно всичко написано, досега за този човек, и да се замислят, дали заслужава тази длъжност.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

И аз искам да споделя възмущението си от въпросната Ася Огнянова. Изключително грубо и зло човече. Личи й по физиономията и държанието. Имайте едно на ум при пазаруване в Люлинския ''Адидас'' !


настоящ служител

2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-4
Потенциал
1
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
2

Въпросната "Управителка" е Ася Огнянова! Няма никакво уважение към персонала,към клиентите и към работодателите си! Плюе по всички колеги и началници, подиграва се на всички,прави си каквото поиска, все пак е приятелка с регионалната,която си затваря очите за всичко,дори и за това,че е некомпетентна и неграмотна! Клиенти са идвали в нашият магазин и се оплакват от нея! Нейната работа я вършеше Мони в Младост,Ники в Ботевградско и сега Вили в Люлин...,а въпросната Ася обираше комплиментите,да не говоря за мизериите които прави на колегите си от другите магазини,да не говорим за клиентите които идват и казват,че им е казала,че даден размер нямаме,а всъщност го имаме! Нито един наш колега не я харесва и уважава,нито от магазините,нито от офиса,но Радиева я държи,защо ли,нека от човешки ресурси да се разровят и ще разберат защо! ... Ако сте на интервю при нея бъдещи кандидати,по добре поискайте да сте в друг магазин!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Защо преместихте магазина от Ботевградско шосе чак в Люлин и защо сменихте персонала?Със съпругата ми пазарувахме всяка седмица и бяхме доволни от обслужването и от дестинацията и от персонала,сега в Люлин е управителка някаква злобна робокопка с железа по зъбите,грозна,отвратителна и с ужасно грубо държане!Позволява си да ни отговаря и да прави забележки на клиентите,това е недопустимо,защо сменихте предишните хора които работеха на касата,ще загубите и малкото клиенти които ви останаха заради е такива управители като това същество!


настоящ служител

-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
2
Работна среда
-5

Здравейте бях служител във въпросната фирма и искам да кажа на всеки който смята да работи тук,че не си заслужава...Не се лъжете по това,че е световно известна марка,аз по това се излагах,като си мислих,че всичко ще е изрядно,ще има бонуси и други придобивки,но увиии малко след като започнах разбрах,че очакванията няма да ги бъде. Първо да поговорим за заплащането,ако може да се нарече така,защото е повече от смешно,като си имаме впредвид за каква огромна и известна фирма работим. Заплатата е 463 лева чисто,като 60 лева са под формата на ВАУЧЕРИ ЗА ХРАНА.За БОНУСИ не се надявайте продажбите,който трябва да направи магазина за непосилни в тази криза и всеки месец таргета се увеличява...Пълно безумие..Относно естеството на работа-цял ден сте прави,не ви дават да сядате,вадите постоянно стока,подреждате склада,чистите,общо взето всичко.Работното ви време ви е различно,всеки месец се прави график с супер различни смени,повечето от който са 10 часови.Относно полагаемата ви се почивка,пре работния ден...много често не ви я дават защото в магазина има супер много работа,а персонала в твърде малко., Това е накратко,лично аз съм радостен че се отървах от тази фирма...На тези който смятат да започнат работа там им пожелавам късмет и да се заредят с нерви и търпение.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, забелязах, че при намаление на продуктите на Адидас не се променя цената, а се слага табелка с надпис "нова колекция". Нося Адидас от 1991 г., когато нямаше магазини в България, но от две години се насочих към друга марка, заради ценообразуването. 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?