Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Олимп - Предпазни Екипировки https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. полковник Христо Арнаудов 11&markers=София,ул. полковник Христо Арнаудов 11

Олимп - Предпазни Екипировки

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 25 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 25


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мога само да кажа едно - бягайте далаче от тази фирма. Обещанието е вярър, искат много не дават нищо, всеки колега гледа да се възползва от теб ако може да му свършиш ти работата, ама да вземе и твоята заплата. Има една Петя Нинова-по голяма интригантка не бях срещал, доносница и лицемерка. Както ти се подхилва, така ти забива ножа в гъба.За фамилията не ми се говори...там е леле мале... Да се чудиш кой да слушаш и да не знаеш кой ти е шеф всеки иска нещо различно за 1000лв...те гледат под лупа държат те и след работно време без да ти плащат.. И нарочномте привиква към17и25 случайно да не си тръгнеш на време. Тааа там само нерви за без пари


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Търсите нови възможности за финансова независимост, стабилност и просперитет? Попаднахте на точното място! Само тук и сега ще узнаете как да спечелите страхотни допълнителни доходи с работа от вкъщи или което и да е място по света и у нас! Работете колкото си пожелаете и когато си искате! Необходимо Ви е малко свободно време, лаптоп, компютър, таблет или смартфон, връзка с интернет и започвате. Печелете лесно и си харчете парите със здраве! Как ще се случи това, вижте тук :

WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Надомна работа, допълнителни доходи, работа от вкъщи, работа по интернет, онлайн бизнес


настоящ служител

29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
3

Офиса и условията на работа са добри. Компютрите са за подмяна и работата понякога е динамична. Фирмата е много години на пазара дава сигурност и социална програма. В заплащането са точни има бонуси и талони за храна, възможност за медицински карти


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте! Искам първо да кажа че съм бивш служител, поработих няколко години, но ми се наложи да замина. Отново се връщам, но вече работя в друга сфера. Ако ми се отдаде възможност без колебание ще приема да бъда отново част от екипа. От това което видях и научих мога да кажа следното, че работната обстановка е не по-различна от сегашната ми работа. Както се очаква щом работиш с хора ще трябва да има и напасване на характери, но за мен нямаше проблем. Голяма част от служителите са на много години и това ми помогна да взема решение за започването си. Естествено, че поразпитах и даже прочетох мненията тук, но реших да се пробвам и не останах разочарован. От заплащането не мога да се оплача. Мога да споделя, че принципа на работа и обучението което получих докато работих ми помогнаха да си създам добри работни навици. Голяма част естеството на работа е свързано с изучаването на специфични и интересни неща които в последствие се оказаха доста полезни.

Надявам се описаното да бъде полезно за бъдещите служители и на търсещите работа.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Обръщам се към всички кандидати за работа в Олимп - Предпазни Екипировки, Ташев Сейфти или всяка друга компания, свързана с Борил Ташев. В тези фирми цари пълен безпорядък, няма длъжностни характеристики, не се знае кой какво и защо го прави! Викове, стрес и други особености на българския работодател са налице. Лъжи, неспазени обещания и увъртане - в изобилие. Развитие - никакво, фирмата е семейна - създадена през 90те год. от Георги и Стоянка Ташеви, понастоящем Стоянка управлява Бургаския офис, а около 50годишният им син Борил, заедно със съпругата и синовете си, успешно води от София към фалит цялата фирма. Във фирмата работят и съпругата на Борил, синовете му, племенник и т.н. - разбира се ръководните функции са за роднините. Най-важното, за съжаление, обаче е, че В ТАЗИ ФИРМА ВЕЧЕ НЕ СЕ ИЗДЪЛЖАВАТ ЗАПЛАТИТЕ НА РАБОТНИЦИТЕ!


бивш служител

34 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
3

Здравейте,

Пиша ви от името на бивш служител, който въпреки че е прекъснал взаимоотношенията си с фирмата може да изкаже професионално и възможно най-неутрално мнение.

Фирмата е една от първите и най-големи компании, занимаващи се с предпазни средства у нас. Създадена е още през 90 година. Опитът и позиционирането и в пазара позволяват на потенциалните кадри да се учат на израстване, начин на работа и поемане на отговорности в търговско дружество. Предприятието е подходящо за всеки, който счита себе си за амбициозен и желаещ развитие не само в кариерата, но и в личен план.

Работната атмосфера е интензивна и покрай нея е възможно да се научат много тънкости и похвати в търговията, но е нужно човекът на дадената позиция да е в синхрон с нея и да умее бързо да извлича максимална полза от обстоятелствата и обхваща належащите му задачи чрез ползотворна подреба и актуална заангажираност.

Според опита ми предприятиятието оценява и толерира добржелателността и усърдието на персонала и управлението е винаги готово да сътрудничи при наличие на такива качества и съответно желание.


настоящ служител

37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
3
Работна среда
4

Здравейте, настоящ служител съм в ОЛИМП-ПЕ и ще изкажа моето несъгласие с коментарите по адрес на фирмата. Няма значение кой какъв роднина е на г-н Ташев, в Олимп-ПЕ, колкото задачи и изисквания има към служителите, толкова има и към синовете му, всеки работещ във фирмата има определена характеристика с отговорности, както е във всяка една фирма в страната. Имам търговски опит в други големи фирми с представители в цяла България, работила съм съвместно със световно известни марки в промоционални кампании, уверявам Ви изискванията към търговците в такива фирми са много по-големи в сравнение с изискванията на г-н Ташев. А това да се изисква от нас да увеличаваме продажбите, да рекламираме даден продукт, да отчитаме дейностите си и други, смятам са нормални неща свързани с характеристиката на търговеца. Дали ще имате GPS в служебната кола, пропускателна система чрез карта или пръстов отпечатък или ще се вписвате в тетрадка какво значение има, системи за достъп и контрол има в много организации. Ако не сте търговец в Олимп-ПЕ изискванията към Вас ще бъдат според длъжностната Ви характеристика и аз лично не виждам нищо лошо или по-различно в това, сравнение с други фирми. А възможност за реализация и по-голямо заплащане има, всичко зависи от Вашата амбиция, желание и постоянство. Г-н Ташев инвестира много време и средства в обучението на всички служители, както трябва да бъде в една съвременна и развиваща се организация и 90 % и повече от работещите в момента са имали възможност и са присъствали на обучения, семинари и други събития на тема безопасност и здраве при работа, което ни развива все повече и повече. И благодарение на г-н Ташев и неговите амбиции и идеи, това, че ни осигурява обучения по безопасност и здраве при работа, в мен и всички служители на ОЛИМП-ПЕ се развива усещането и съвестта да бъдем не просто търговци на ЛПС, а да намалим вредностите към организмът на работещите, заболяемостта и трудовите злополуки в работните процеси. Мога да изкажа още безкрайно много положителни неща за фирмата, работните процеси в нея и г-н Ташев, моля всички, които четат отрицателните мнения за фирмата преди да си изградят мнение да се запознаят по отблизо и да опитат. А тези, които вече са се изказали да помислят какво са научили и на какво се е опитал да ги научи г-н Ташев, моите наблюдения и проучвания сред клиенти по темата безопастност и здраве при работа са, че правилният избор и експоатация на ЛПС намалява рискът от заболявания и трудови злополуки, което е от най-голямо значение за дейността на ОЛИМП-ПЕ, а именно обучението, което са получили служителите на фирмата и работещите в предприятията им е дало тази култура да мислят за своята безопасност и безопасността на хората около тях.


бивш служител

1 точка

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-4
Потенциал
2
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
-3

Здравейте,
Пиша с уговорката, че вече от доста години не работя за "Олимп-ПЕ" ЕООД и рецензията ми спокойно може да я причислите към графата "овехтяла" макар и дълбоко да се съмнявам нещата да са се променили кой знае колко. Пиша като бивш техен служител който от помощник търговец в Бургаския офис отиде в София, като различните ситуации налагаха да заемам и различни позиции - технически сътрудник, външнотърговски отдел, регионален мениджър за югозападна България, отговорник за специфични предпазни екипировки, участващ активно (в основата) в изграждането на каталог и уебсайт, участващ в постулирането (задаване на правилните преводи) на стандартите за предпазни екипировки, оказващ помощ при подбор на персонал, косвено участащ в сертифицирането на самата търговска фирма по ИСО за търговия, отговарящ за участия в изложения и семинари.
Ще се опитам да опиша според оценките които съм дал:
1) Заплащане - оценката ми е неутрална към положителна и ще обясня защо:
- положителни: възнагражденията се изплащаха навреме (с малки забавяния и изключения); зачитаха се командировъчните (макар и на минимума) и се провеждаше политика да се облага над МОП; в началото дори имаше и бонуси за добре свършена работа и празници
- отрицателни: имаше двойно отчитане и криене на осигуровки (нещо което доколкото знам се опитваха а избегнат в последствие); обещаните бонуси за продажби на специфични стоки някак си не стигаха до търговците; извънредния труд реално не се заплащаше
2)Уважение - отново неутрално към положителна - бидейки фирма от семеен тип фирмата бе капсулирана около семейния модел и се получаваше така че поради максимата "кръвта вода не става" нямаше как да се изкажат мениджърските решения без да се приоритезират семейните. В моя случай имах конфликт с един от тях докато с другите бяхме в по-скоро положителни отношения що се отнася до тема уважение.
3)Натоварване - голямо - както е видно от кратката ми автобиография която написах по-горе преминах през почти всички отдели и успях да видя ситуацията през множество ъгли на различни нива. Работата бе доста ангажираща и не малко хора бяха недоволни именно от повишеното натоварване и честите нужди за оставане след работно време.
4) Потенциал - оценката клони към положителна - не мога да отрека че тази фирма ми даде възможност да развия търговски и мениджърски умения, да се запозная с работата на различни институции, както и да се запозная с външнотърговските ни партньори запознавайки се включително и на живо с производствения им процес и обучавайки (сертифицирайки) се за различни свързани дейности.
5)Колеги - когато напусках във фирмата оставих доста приятели (предимно в бургаския офис) като с някои от тях поддържам контакт и днес. Отношенията ни и днес са добри и уважителни, а това което сме имали като дразги се е дължало на повишеното натоварване и недостатъчно добрия мениджмънт.
6) Работна среда - лоша, отрицателна оценка. Както написах в предното изречение - натоварването, лошата преценка на мениджмънта, неправилното разпределение на задачите, недостига на персонал и смесването на мениджърските функции върху даден определен човек от различните авторитети (началници) водеше до влошената работна среда. Това разбира се е настрана от личностните характеристики, възможности и отношение на управленските фигури към персонала, които често водеха до "силово" налагане на решенията.
....................
В заключение - смея да кажа че фирмата не бе чак толкова лоша и би могла да предложи развитие, ако се изчисти от лошото управление, което разбира се е прекалено трудно за семейна фирма.


бивш служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
0
Работна среда
0

 
 
Положението е ужасно, никой нищо не знае, никой не знае и какво точно работи там.Колегите са читави, но ужасно стресирани от управителят Г-н Ташев.Договор не се подписва, поне не и в първите 2-3 месеца, сутрин се подписваш в една тетрадка при охраната затова, че си дошъл на работа.Карат те като малоумен да четеш стандарта им по ISO и да си водиш бележки.В главата на Ташев се върти някаква утопична идея за собствен микроклимат.На които му изнася и които може да му изтърпи на истеричните пристъпи е добре дошъл.Текучеството е голямо, осигуровките на заплата по-малка от договорената.Търговците са търговци само на думи, пишат безкрайни планове за командировки и отчети - резултат - нула.
Това е написано 2013, март от бивш колега.
Сега 26.02.2015 някой ако не вярва може да опита, аз опитах, но вие не го правете, чудя се къде Инспекцията по труда в този чифлик, и не само Г-н Ташев и Г-жа Ташева Старша и Г-н Доганджийски и Г-н Беличев и т.н. са виновни за всичко това!
 
 
 


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Много ми е интересно кой настоящ служител на накоя фирма ще си няма друга работа, че да се сети да пише по сайтовете позитивни мнения! Мен ако питате, ако няма коментари за една фирма, значи все пак има надежда да предлага прилични условия на труд...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?