Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЛН Сълюшънс ООД - Domino's Pizza /img/frontend/nomap.png"

ЛН Сълюшънс ООД - Domino's Pizza

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 103 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-40 от общо 103


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
1
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
2
Работна среда
1

Изключително много работа за малко пари.Тук влиза,чистене след CL и ревизии.Очаква се да износиш целия персонал на гърба си ако той не може да работи.Мениджъра ще държи теб отговорен ,защото можеш да поемаш отговорност.Често всеки си тръгва когато си иска ,дори и част от мениджърите.Спрямо колеги ако попаднеш на работливи и добри всичко върви по мед и масло.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата се управлява на самотек ! Некадърни мениджъри на всички нива, включително и в склада ! Ако правиш наколенки и се подмазваш ще си добре ! Останалите, дето не са симпатични и не вървят по гайдата - си имат ежедневни проблеми ! На висшето ръководство му дреме за положението ! Оправданието е : Ами ние сме назначили хора Само вижте ОГРОМНОТО текучество и ще ви стане ясна цялата картинка !!! Трябва да си много отчаян, за да почнеш работа при тях !


настоящ служител

-2 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-2
Привилегии
3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-4
Потенциал
-1
Местоположение
5
Колеги
-4
Работна среда
-1

1. Заплащане: ставката се калкулира на час, което в някои случаи е добре. Като работник, който се смята за напреднал и сравнително необходим за адекватно вършене на работата, смятам, че не е добре: очаква се от мен, както и няколко други на моето ниво да вършат една голяма част от работата, докато хора на същата ставка като мен, не вършат бъкел.

2. Уважение: От някои мениджъри можеш да получиш уважение за работата, която вършиш, за това, че се стараеш, за това, че даваш смени, които са му необходими. От други мениджъри можеш да получиш още смени и напрягане, неспазване на даден график (както е обещано), неблагодарност за работата и да искат от теб да НОСИШ останалата част от колегите, при положение, че заплащането е еднакво, а мениджърът не иска от другите да си дават зор.

3. Привилегии: Мога да кажа, че съм впечатлен от това, защото в повечето случаи само се иска да попиташ в правилния момент и ще ти бъде разрешено. Правилният момент и правилният човек. В някои случаи ако направиш съответното своеволие, вероятността е мениджърът да си затоври очите.

4. Натоварване: Това зависи много от персонала. Това зависи ти колко добър си в работата и колко вършиш. Ако персоналът на смяна е кофти и не става за нищо, независимо колко работа има, тя ще падне основно на теб. Ако си добър, мениджърът ще иска още работа от теб и ще държи теб отговорен, за това, че другите колеги не бутат работата, въпреки това, че ти няма какво да направиш.
Ако обаче има добър персонал на смяна, адекватни хора и такива, които не скатават и са колегиални, работата минава изненадващо добре. Казвам изненадващо, защото е рядкост...

5. Потенциал: Оближи нечии топки или изчакай момента в който супервайзърите решът, че закъсват, че нямат мениджъри, щото всеки си отива, та почват всеки доброволец да го вдигат. Което е ок, стига да не вдигаха се такива, които не могат да вършат работа.

6. Местоположение: Едно от малкото позитивни неща е, че ако искам да се преместя, има още 3 места, които да са ми сравнително удобни да отида.

7. Колеги: От къде да започна...
*Добри колеги: рядкост са, но ако попаднеш на тях и почнеш и ти да си даваш зор, ще съжаляваш. Но поне ще можеш да си намериш приятели, защото ще споделяте едни и същи проблеми: лошите колеги.
*Лоши колеги: В изобилие са... работата, която вършат е абсолютния минимум или викат "плаща ми се на час, защо да си давам зор", или излизат през 30 минути за по 10минутна почивка, или излизат по 3 пъти на ден за по час и повече време почивка.

8. Работна среда: Каквото и предложение да направиш за подобрение на работната среда, най-вероятно ще бъде прието от супервайзърите/мениджърите с "добре, добре" и ще остане забравено във времето. Ако имаш някаква адекватна идея и я предложиш на колегите инсайдъри, най-вероятно няма да я приемат, защото 'ние така сме си свикнали' - така са си свикнали, да си правят работата тръдна, после се оплакват...
Но в случай, че мениджърите/супервайърите направят нещо за подобрение на работата, ще бъде сигурно единственото/едно от минималните неща, които правят. Така че, радвайте се, ако се случи, може и да е единственото.
==========================================

Ако сте решили да кандидатствате за тази работа, моето мнение е - ако успеете да си наложите своето по отношение на смени, но все пак работите адекватно и не сте глупави, ви препоръчвам тази работа.

Ако не можете да кажете НЕ, когато ви поискат да дадете смяна, не ви препоръчвам, защото ще съсипят. И физически, и психически.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте мили хора тук ще изкажа мнение по въпроса ОТНОСТНО Доминос и колегите ми ... който обичам много и благодаря на бога и на шефа Никола Николов че имам честта и възможността да ги познавам и работя с тях!! Ще кажа че фирмата може да има свойте недостатъци - да може да има много работа може да е натоварено .. Но когато ние работим здраво и задружно и като екип не я усещаме работата и нормално да има повече работа!! Това е една просперираща уникална според мен фирма която има бъдеще и ще се развива доста за напред дай боже .. Колегите ми са чудесни събрахме екип който е уникален по себе си ОБИЧАМ ГИ ВСИЧКИ!! Чувствам ги като моето 2 семейство винаги си помагаме и разчитаме един на друг!! Имали сме и лоши моменти .. Не може без тях но винаги сме се справяли заедно като екип имаме също много хубави и забавни моменти заедно!! Мениджърите ни са уникални!! Винаги готови да помогнат.. винаги са ни обичали НИКОГА нищо лошо не можем да кажем за тях Коцко Мирелка Емо и Марто и Марио и Паци всички са супер Това хора са нашите най - добри мениджъри!! Винаги са ни подавали ръка в труден момент де със добри съвети или когато сме имали нужда от помощ винаги са се притичвали ВИНАГИИИ!! ... Това че не помагат е ПЪЛНА лъжа!! Незнам какви са мениджърите в другите обекти но специално в нашият Южен парк!! Специално мога да кажа че имаме чудесни хора и екип който работи и се труди много и всеки ден от СУТРИН до ВЕЧЕР!! Радвам се че работя тук .. И за нищо не съжалявам.. Също така мисля че е долно смешно и просташко да обиждаш колегите си и работното си място на което си работил до преди време.. И си се хранил от там!! СЛАВ ПАНАЙОТОВ не се подвизавай под Анонимни коментари за теб говоря засрами се


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ох, преди няколко месеца боготворях всичко в тази фирма и дори тук писах колко са велики. В момента съжалявам за това...
Това е място, без хигиена, без култура, без уважение. Докато работех в невероятните Доминос, бях ученик в 12. клас. Като започнах казах на главения мениджър, че ако не успея да се справям в училището и кандидатстването ми е уни, ще напусна. Декември месец беше първия ми опит - от тогава графикът ми не беше променян. Пиша 19/23, остава си така. Преди това имаше седмица в която 7 дни ми бяха променени :))
Пробвах да напусна януари - главният се нави да бачкам 3 дни, окей няма проблеми.
Вторият срок бях 1ва смяна - т.е.в 5:45 трябваше да стана.. за да ме задържат направиха компромиса да си тръгвам в 21:00 (това никога не се случи). Дори веднъж ме изгониха от смяна, защото в 22:30 побеснях и се развиках, че по график съм до 21, а още бях там. Това беше и следващия ми опит за напускане, уви, не стана.
Март месец ми беше предварителната сесия :)) познайте сега - в седмицата с първия ми изпит си бях взел отпуска, ама какво? В петък бях на работа 18/CL (CL е смяната със затварянето, дето чистиш като луд до 1 през нощта, в най-добрия случай), а в събота в 8:00 бях на изпит :) ОК, не е проблем
Следващата седмица ми беше изпита в друг град и пак се бях уговорил от четв. до неделя изобщо да не ме търсят. И какво? Главният мениджър отиде на почивка с приятелката му и трябваше друг да направи графика. Моя график беше следния - понеделник и вторник 15/23, сряда и четв. OFF, петък 18/CL, а събота 9/R. + че в събота решиха, че ще се направи събрание :) и ако не си на това събрание получаваш предупреждение.. (аз в събота в 9:00 трябваше да съм в изпитната ми зала във ВАРНА - 500 км от София. На всичко от горе и бях хремав (помните какво беше времето тогава) и си взех болничен - нормално действие на всеки един работник.. цялата седмица ми звъняха да ми опяват как съм постъпил гадно и че този болничен не е реален.. при което просто звъннах на централата и им казах да ми приготвят документите. 5 минути по късно получих обаждане от супервайзърът ни - реши да ме разубеди. Ок, успя.
Следващата седмица ми беше вече последния изпит - 1 седмица отпуск, без промени. Бях доволен.
В понеделника след отпуска бях на работа (а за тази седмица забравих, петък и събота с класа ми ходихме на някъде и трябваше да съм почивка, е познайте, не бях) и ми излезе оценката от единия изпит. За жалост не беше много задоволителна :) на следващия ден си написах молбата за напускане (има един член в КТ, който гласи, че ако си ученик или студент, не ти е нужно предизвестие) мениджърът ми я скъса и изхвърли. При което на следващия ден отидох в централата и там си напуснах след хиляди скъсани нерви и недоспиване, което няма да мога да наваксам дори през смъртта си.
Относно колегите - след като вече напуснах написах един пост във фб страницата им, тъй като бях недоволен от това, което ми бяха доставили. Всички почнаха да ме псуват и обиждат с какви ли не нецензурни думички, които няма да споделя. А до преди месец - много ме обичаха щото им вършех работата.
Бях на 4 часов договор - но часовете, които прсвех бяха около 35-40 на седмица (естествено, не по мое желание).
И въпреки че преди няколко месеца казвах на хората да ходят да работят там - в момента ще кажа - НЕ ХОДЕТЕ ДОРИ И ДА СТЕ ОТЧАЯНИ ЗА РАБОТА. Също съвет - избягвайте да ядете от тях - хигиената не беше на ниво, а пък сроковете на годност на голяма част от продуктите там - просто се заменяха с ново етикетче.
И понеже знам, че скъпите ми любими бивши колеги ще прочетат това - ще ви кажа едно - не ме интересува вашето мнение, нито обидите, които ще ми напишете след като го прочетете, главно защото знам ЛИЧНО ОТ ВАС, че мнението ви за фирмата е абсолютно същото като изложеното от мен по-горе ^_^


бивш служител

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Заслужава си да започнеш работа в ЛН Сълюшънс, да натоварено е, но не знам дали има работа на която да не е.. Отношението на супервайзъри, мениджъри и на самите собственици е на ниво! За съжаление си направих труда да прочета всички отзиви и останах потресена от изказванията. Колко трябва да си ограничен за да обиждаш хора които не познаваш? А относно работата, ходете работете в някоя фирма за 500лв и за минимални осигуровки да ви видим тогава колко сте велики!


настоящ служител

-29 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-4

За мишо ризов скок с парашут без парашут


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Г-н Николов,

Бъдете така добър да вземете по един самолетен билет на “най-добрите” Ви супервайзъри и главни мениджъри и ги изпратете на околосветско пътешествие и се молете този самолет да падне, за да Ви потръгне фирмата нагоре!

П.С спрете да бъдете трамплин на идиоти


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Поне пишете в обявите си, че след приключване на работа с клиенти няма хигиенисти и трябва пицарите и шофьорите сами да си изчистят напишете че трябва да се прави ревизия от персонала,а не от управителя всичко това да ми се плаща едно евро и няколко цента буквалн...е няма как да стане доста мои познати се махнаха оттам още на първия месец....


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Постоянно гледам в джобс бг актуализирате обявите си,всяка година отваряте нови обекти,имате голямо текучество,поради отварянето на нови и нови обекти,мислите ли че някой ще се навие да ви работи за 4лв на час.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?