ЛН Сълюшънс ООД - Domino's Pizza /img/frontend/nomap.png"

ЛН Сълюшънс ООД - Domino's Pizza

Не е лоша фирмата.,Някога работех там после се преместих другъде но условията са си пак същите, няма голяма разлика тук - там или където и да е в БГ . Като цяло в България е така трябва да бачкаш 40 години, да плащаш осигуровки, и накрая ако доживееш до 67г. ти дават пенсия колкото да имаш за храна и лекарства.

Ето защо преди 5 години реших да напрявя нещо с оглед на моето бъдеще, като започнах всеки месец да отделям малък процент от скромната си заплата и депозирам в Bitcoin. Идеята ми беше че някой ден като стана на 50г. ще съм спестил достатъчно средства в Bitcoin за да не е нужно да чакам мизерната си пенсия.
Приятели не искам да изглежда самохвално . В момента съм на 31г и май няма да трябва да чакам 50 за да се пенсионирам тъй – като дори не съм и санувал че цената на Bitcoin ще нрасне толкова бързо.
Биткойн е най-доброто решение за съхранение на стойност Вие също може да направите така в зависимост от това какъв процент от месечните си доходи може да отделяте.
Ето линк как може да си купите от най-голямата борса за криптовалути в света:

клиент

Никога не съм работил в Доминос но съм работил на други места и съм бил в абсолютно същото положение и по тоя въпрос мога да кажа някои неща ....Повечето "длъжности" с така нареченото средно образование са абсолютна подигравка с образованието на хората и не мога да разбера тая диващина какво ви изумява все пак цифрите и отчетите са по-важни от всичко ,а до висшето образование за което хората се оплакват повечето професии са свързани с адекватни и приемливи условия на труд ,а не да работиш (на 3 смени по график без да си знаеш работното време ,днес може 8 часа утре 12 за 600-700 лева на месец нето ,а за усилията които се полагат за тая жалка заплата няма да ги коментирам просто .........) .Мога да ви кажа че ще става от зле по-зле и по мое мнение най-адекватната мярка е хората да си влезнат в университета и да си изкарат една адекватна професия ,с която поне ще си изкарват по адекватен начин парите ,а не да се занимават с глупости в които няма абсолютно никаква перспектива и абсолютно никакво развитие .........

Приятели ето начин как да си изкарасте малко пари от този сайт https://freebitco.in/?r=48864663

Един трол под мен написал 10 поста с похвали . Един и същ стил на писане.

Работниците и шофьорите връзват едва 900 лв. колкото да си платят сметките. Така наречения "мениджмънт" от кол и въже, необразовани и леко мърляви субекти, макар и млади какво от това? Какъв респект вдъхва "мениджър" нахлузил синята блуска,сложел шапчицата и по цял ден върти пици? За супервайзърите , не е ясно каква им е функцията , като се краде оборотни пари и храна? Заплатите им удрят нецето, а насреща лъха на некадърност е мързел. Администарцията същата работа. Без изключение. Работи се колкото да мине времето. Цигарите в устата по цял ден, кафе на всеки час. Вие рабите на фурната си живейте в заблуди и бачкайте за 5 лева на час. ;)

Фирмата е много добра! Аз работя от 2 година като пицар и искам да споделя впечатленията си.

1.Плаща се винаги на време, аванс и заплата.
2.Осигуряват те върху това което си изкараш на час, а не като повечето места на минимална заплата или нещо близко до минималната.
3.Графика е много гъвкав. Подходящ е за студенти, хора с малки деца (да си вземат или заведът детето на детска или училище), втора работа и основна работа. Общо взето всичко си зависи от теб самия (работиш повече – взимаш повече пари, претоварен си - намаляваш часовете и си почиваш).
4.Има и допълнителни бонуси за всички хора работещи в пицариите, а шофьорите взимат доста добър бакшиш. А от този месец дават по 300лв за всеки препоръчан от теб служител, който работи поне 3 месеца.
5.Дават възможност за развитие, ако се представяш добре, амбициран си, искаш да се развиваш. Всички началници са работили по един или друг начин в пицариите, дали да правят пици или да ги доставят, както всеки които постъпва на работа и сега.
6.Екипа е млад и това прави работната среда доста весела. Аз съм ходил и по други пицарии и повечето мениджъри са позитивни хора и ти помагат в работата.
7.Работата е сигурна въпреки кризите през които преминаваме. Пандемията, нито за момент не сме спирали да работим, не съм чул някой да е бил съкратен или уволнен заради липса на работа по време на пандемията. Инфлация, заплатата ми е увеличавана 4 пъти за тези 2 години без значение дали е криза или не.
8.При постъпване на работа минаваш обучение, което продължава след това и в пицарията в която си. Самото убочение се плаща. Никой не очаква от теб да знаеш всичко още първия ден както на други места, колегите и мениджърите ти помагат и показват.

И накрая искам да добавя, разбирасе не всичко е наред както във всяка друга фирма. Има си и плюсове има и минуси, няма идаелна работа. Но исках да споделя и добрите страни, че ние българите сме свикнали само да критикуваме и да хейтим.

Приятели ето начин как да си докарате малко странични доходи от този сайт:
Плащат с крипто валута аз лично съм супер доволен и си докарвам средно около 400$ на месец в зависимост от цената на BTC.

Работя във фирмата вече доста години и смея да кажа, че е доста сносно място за работа. Гъвкаво работно време, което ми позволява да съчетавам с всякакви други дейности. Заплащането си е супер,стига да не те мързи. Намерих много приятели, а има и накъде да се развиваш. Мениджмънтът е разбран и никога не съм имал проблеми. Може да бъде натоварено понякога, но къде ли не е. Дават възможност да се преместиш на по-удобна локация, което си е плюс. Като цяло си е екстра.

Привет!
Като настоящ служител във фирмата(от около 2 години) на позиция работник в кухня, мога да кажа следното:

За мен един от най- големите плюсове на тази работа е гъвкавото работно време, тъй като сам мога да си определям кога да работя и лесно го съчетавам с университета. Имало е случаи, в които графикът ми не е бил спазван на 100%, но в такива случаи мениджърът е идвал да ме пита дали мога да отида на работа в исканото от него време.
Заплащането е почасово, така че колкото работиш, толкова ще изкараш.
Заплатите се изплащат два пъти в месеца, винаги са били навреме.
Заплащането последните месеци се вдигна няколко пъти, а и има бонус система, с която мисля, че се докарват добри пари.
Работата е динамична, което лично на мен много ми допада.
Вътре, като във всяка кухня има за миене и чистене, но работата се разпределя и не се усеща.

Работата не е зле изобщо, допада ми. Аз съм студент и работя на 4 часов договор. Супер се съчетава с ученето. Работих в конкурентна фирма и заплащането е далеч по-зле, тук дори мога да кажа, че е добре. Има колектив, има разбиране и дори понякога вечер колкото и да е натоварено доста се забавляваме. Всяка вечер когато съм до затваряне, след почистване на обекта, колега доставчик ме оставя пред входа ми. Мениджърите са на моята възраст (повечето) и доста пъти знаят какво мисля без да им споделям и веднага ме питат дали всичко е наред.
Работя 25-30 часа на седмица и заплащането ми достига средна заплата, а аз не съм на пълен работен ден. Когато започнах и след 3 дни имаше авансово плащане, на което аз получих аванс, беше доста странно, защото на доста места започваш със заплата назад.
Коментарите по-долу ме карат да се замисля как да се промени едно мрънкащо и хленчещо общество 

Работя във фирмата от три години като работник в кухня. Удобното за мен са смените и локацията, защото мога да ги комбинирам с лекциите в университета. Доколкото знам в София има към 20 пицарии в различните квартали, съответно всеки може да си прецени за себе си къде ще му е най-удобно. Заплащането е супер за бранша. Има доста хора, за които е допълнителна работа има и такива, за които е постоянна. Готиното е, че дори да си подписал договор за 4 часа, няма никакъв проблем ако имаш възможност, да си отработиш повече. Колегите са супер, разбира се има и дразнители като навсякъде. Работата вътре в пицарията си е типична като за всяка една кухня. Приготвят се пиците, чистят се съдове и хладилната витрина, защото се работи с храна и това е. Понякога се налага да заставаш за приемане и даване на поръчки за взимане от място на клиентите. Мениджърите са млади момчета и момичета, подбора им е от самите обекти, не се наемат допълнително. Ако имаш някакъв проблем те ти влизат в положение. Аванса и заплатата са редовни и има бонус схема.