Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БОДУ СОД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул.Бигла 2&markers=София,ул.Бигла 2
5 2 0
2 точки от 274 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 71-80 от общо 274


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Боду Сод е толкова измислена и пълна с аматьори фирма,че не знам дали има на къде.......Във Варненския офис,нито можеш да получиш адекватен отговор като клиент,нито могат дори да са близо до това да те разберат.....в офиса има един тип,не знам как бих могъл да го опиша,може би като бавно развиващ,представя се за директор на Автопатрула и Инкасото, името му беше Димитър Георгиев....ти му задаваш елементарни въпроси за таксата на Сот-а,за времето за реагиране,затова колко коли имат в града,а той ти вика "Няма да се притесняваш БРАЧЕД, всичко е наред"....след като дойде още един елемент за да му помогне с отговорите,ми казаха,че имат 3 коли в града,на излизане от офиса се срещнах случайно с човек от фирмата,мисля че беше сотаджия и той ми каза,че имат 2 коли в града, като едната е в Белослав (което е град близо до Варна), което означава че всъщност имат само една кола във Варна.... въпросния сотаджия нямаше причина да ме лъже,а и след това проверих за всеки случай и се оказа наистина така......тези хора от ръководството видимо и абсолютно арогантно си служат с лъжи още преди да си подписал договор с тях,а след като бъде обран охранявания от тях обект,какво възстановяване бих могъл да очаквам, като те не са коректни още в началото и по-лошото е че "директора" на Автопатрула Димитър Георгиев който се предполага,че трябва да има представа от материята е пълен олигофрен и не наясно с това което предлага и с работата като цяло, смятам че тази фирма е безмислено да се наема.....докато бях в офиса им видях Инкасото им,бяха само пенсионери, като повече от половината бяха даже над 60 години и това би трябвало да е сериозния им отдел, видях хора и от обектовата им охрана,а там положението беше още по зле, хората бяха над 70 години и видимо не в добро здраве......каква сигурност бихте могли да очаквате от фирма служеща си с такива кадри и с такъв "директор".....не видях нито един човек вътре който да не беше пенсионер.....може би само секретарката.....явно не случайно във Варна никой не ги е чувал......ако те ще ви охраняват, по-добре си вземете куче или дори котка ще е по-добре от тях.....и ако някой от ръководството в София на тази фирма чете това,ще ви дам един съвет, уволнете Димитър Георгиев от варненския офис,може би тогава ще имате някакъв шанс да вземете малко повече обекти..


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Абсолютна некадърност, неадекватност и невъзможност да изпълняват поети ангажименти и задачи за които клиентите плащат,било то клиенти на СОТ или Инкасо(ако може да се нарече изобщо такова)..... Варненския офис е управляван от безмозъчна амеба на име Димитър Георгиев (Паламуда), чийто интелект граничи с капацитета пиле.... глобяват те за какво ли не, много често по преценка на въпросния индивид.... обещават заплати,които след глобите сте далеч от това да видите и също така при започване на работа се обещава и евентуално увеличение след няколко месеца, което също няма да дойде....не се държи на хората и текучеството на разочаровани хора е огромно, който е работил там не иска и да чува за тази фирма......Ако срещнете обява за работа там, просто я подминете и дори не си и помисляйте да работите на това място.....Във Варна си нямат и на представа от охрана или предлагането на какъвто и да било вид Охрана,без значение дали е Физическа,СОТ или Инкасо......дори и да има някой от служителите, които да направят опит за някаква организация, въпросния Паламуд след няколко минути с неговата природна тъпота и некомпетентност ще е прецакал всичко и хаоса и безпорядъка ще бъдат отново налице....


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Така. Чудя се от къде да започна. Ами нека е от шефовете. Управителя -Човека е наредил 6 т-та в регистрационния си номер на автомобила, но не се замисля за външния вид на подчинените си. Лятото ходим с изсветляли ризи и тениски, а зимата със скъсани панталони и изсветляли якета.Обича да глобява за щяло и нещяло. Супер груб и арогантен човек. Г-н Шутев-Изцяло ненормален човек. При него проблемите са за да си ги решаваш ти. Той е ръководител на патрулите до там до колкото да вика и крещи и винаги вината да е у вас. Не го интересува нищо. За него винаги решението е да си даваш молбата за освобождаване, като не ти харесва . Дървениците в колите само ги вмятам . Всеки патрул има дървеници, които ви нахапват жестоко през нощта. . Петко . Петко освен да крепи макари по етажите и при Веси (касиерката)друго не прави . Баренски му върши цялата работа . Единствените читави хора са Николай и Иван Николаеви. С тях можеш да проведеш нормален диалог и евентуално да ти се реши проблема. Ако желаете да хвърляте боклук, да пазарувате, да карате кафе машини за ремонт на другия край на София и района да ви е пуст, да разкарвате семействата на шефовете да ходите на инкасо, като няма хора, да ходите на мероприятие принуждавани без ваше желание и да правите 123411344 неща, които нямат нищо общо с трудовата ви характеристика за 700 лв , заповядайте в БОДУ СОД!!! Фирмата на неограничените възможности .


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Жалко подобие на охранителна фирма. Ръководството са фирмата се състои от злобни, комплексирани и неграмотни лелки, които са се помислили за собственици на фирмата. Отдел Човешки ресурси са под всякаква критика. Бавно работят, задържат трудовите книжки, защото управителя не бил ги разписал,бавят удостоверенията за доходите, разкарват хората по няколко пъти. Отношението им е просташко, на висок пренебрежителен тон, винаги намръщени, все едно съм на Женския пазар. Не дай си Боже, ако трябва да чакаш нещо от тях. Може да изкараш часове във фоайето.Има една друга, не знам точно как да я нарека, явно ми е беден речника - Финасовия директор е една жена, която с държанието си подсказва произхода си от някое отдалечено и безлюдно българско село. Нямам нищо против селата, предполагам се досещате, какво имам предвид. Крещеше истерично, все едно е на полето с козите, езиковата и култура... Имам чувството, че разговарях с каруцар. Как е достигнала това ниво, нямам представа. Предполагам, че с връзки или лизане на задни части.
Заплащането, което ми обещаха, нито веднъж не го получих в пълен размер. Когато и да попитам прекия ми началник, отговора винаги е "няма проблем, ще говоря и ще си ги получиш". Да ама не. Датите за заплатите всеки месец са различни. Почват от 15 число и всеки ден трябва да питаш началника дали дават заплата. Някой път взимаш след 4-5 дена след датата. Хвърляш на боб всеки месец точно коя дата ще вземеш аванса. С другата част на заплатата е същата работа, почват от 25 да ги дават, но кога точно ще ги вземеш никой не знае.
Ще попитате, защо не напуснеш като не ти харесва. В предизвестие съм и повече в такива измислени фирми няма да работя. Мнението ми е само и единствено с цел да предупредя, подготвя и предпазя хората, които искат да кандидатстват или бъдат назначени, какво ги очаква. Който иска да бъде мачкан, излъган, да работи с простаци, претоварен със смени и часове,защото нямало хора, да те използват за какво ли не,заповядайте това е вашето място. Сами виждате, че имат огромно текучество,изводите оставям на Вас.


-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
-3
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
3

Доста се чудих дали да пиша за сблъсъка ми с въпросната фирма...но какво пък...започнах лятото като технически секретар в един от клоновете в страната. По отношение на заплащането..получавах това, което ми беше казано..няма да коментирам измислените ведомости или ставки на колегите, които даже нямат и право да ги знаят..но това е тема на друг разговор. Възмущението ми идва от това, че края на ноември..от централния офис на фирмата в София дойде e-mail, в който се упоменаваше, че ще бъде назначен още един човек на позицията "Технически секретар", който ще бъде в помощ. Дойде една Г-жа..като дори аз трябваше да преценя дали става или не. Е, речено сторено..казах на измисления управител на клона, че според мен жената ще се справи и започнах да я обучавам. През това време няколко пъти го попитах дали нямат намерение да я сложат на моето място, тъй като то за един човек няма работа, камо ли за двама. Отговорите бяха едни и същи..Не, естествено. Нали видя мейла..И тъй...до средата на месец Декември...тази въпросна личност нито я назначаваха нито нищо...Последваха още въпроси от мен..какво става..ако смятате, че не се справям, просто ми кажете. И отново едни и същи отговори. До един петък след обяд, преди края на работното време, когато ми беше заявено..От понеделник ще те освободя..без обяснение. Е, ако една фирма смята себе си за уважаваща се фирма, дали следва да лъже по този долен начин служителите си. Като тези лъжи идваха не само от Управителя на клона...ами и от така "високопоставената" Финансова Директорка. Винаги можеш да освободиш служител, ако не те удовлетворява и особено, ако е в изпитателен срок. Но по този долен начин да си "вържеш гащите", демек обучи ми новата, а на теб майната ти. И то с подобни тъпи лъжи, за мен не говори никак добре за така имащата се за много "коректна" фирма и с така "високопарни" служители.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някой може ли да каже инфо за инкасото? Гледам хубави коли карат, ама работата, условията как са ?


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
1
Колеги
-3
Работна среда
-5

Това е "фирмата" с най-голямо текучество - целогодишно, на което съответно се крепи това измислено дружество по отношение на конкуренцията. Всеки който започне работа при тях получава: лъжи, напразни обещания, орязване от заплатата; няма почивка, не може да се ползва отпуск, защото непрекъснато има проблеми по обектите и няма достатъчно хора. За капак на всичко получаваш бонуси - унижения, гавра и телефонен терор. Хубавите обекти са заети от връзкари, а комендантите са дребни полицейски кучета - един вид утайки от системата на МВР и бивши военни, които се интересуват единствено и само от парите и изобщо не им пука за охранителите ! Служители се уволняват с лека ръка, а когато ти потрябва нещо чакаш с часове някой да ти обърне внимание и окаже евентуално съдействие по даден въпрос или проблем.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не обрьщтаите внимание на обявата в jobs.bg няма нищо вярно всеки взима различни пари от 700 до 1200 според симпати на шефа едни от нас ходят. Без дрехи и скьсани има група от 5 човека врьзкари които не идват на работа и си правят каквото искат честа практика е тези хора да ходят цивилни пияни и друсани да реагират от домовете си пьлен хаус е обаче на никои не му пука аз искарах 2 месеца и са потресен никои нормален човек които не врьзкар наркоман алкохолик или циганин няма да добре тук работи се по 24 48 72 часа и за 340 часа се взимат умрели пари кьде е инспекция по трудьт има още какво да се каже но не ми се пише


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте имам един въпрос. До тук прочетох мнения на охранителите в патрулите и обектите, но не намерих достатъчно информация за видеонаблюдението и работата в оперативния център. Виждам, че постоянно им виси обявата в jobs.bg и се чудя дали да не кандидатствам. Дайте ми мнение и за тях. като цяло виждам че са писали високо заплащане на видеонаблюдението. Благодаря предварително


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Мнението ми е за СОТ161 хора не почвайте работа не си заслужава. Аз съм си подал молбата след лъжи и унижение. Ако имате капка достойнство не започвайте работа в никога в ив никоя охранителна фирма няма значение дали е СОТ161.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?