И аз да споделя. Бях на 4 интервюта. Разпитваха ме само за личностни качества, как искам да развивам и тн. Отхвърлиха ме, не ми дадоха причина. Преди една седмица пак ми се обадиха за друга длъжност и пак същото. Само се разкарвам и честно казано според мен и те не знаят какво искат.
Бягайте далеч! Ниски заплати и заробващи договори. Първите няколко години няма мърдане иначе дължите страшни неустойки!
И аз съм бил в офисът на Луфтханза на Шипченски проход. Ужасна дупка и невменяема интервюираща. Карат те да четеш някакъв текст на английски, а самите те незнаят английски... Разбира се, въобще и не отидох на втората среща и вас ви съветвам да не си губиге времето.
Определено, с тези изисквания и неустойки, на фона на високото заплащане от 800-1000лв и близката им локация... на края на света. Не започвайте там!!!
Колега, по-добре си стой вкъщи и гледай ТВ вместо да ходиш на работа там.
Здравейте, днес преминах и второто интервю и получих оферта за стартиране на работа. Много съм озадачен, дали да започна, на последното интервю казаха доата информация за процеса на работа и пътя във фирмата,както хубави така и лоши, нямам познати във фирмата и поради тази причина се обръщам към вас . Има ли такива неустойки, след първата година заплащането ти е 1550 бруто, а после как расте във времето, и какви други облаги и минуси има .
За съжаление нещата в отдел Производство са по-зле, отколкото се добива представа от написаното от хората по-долу. Във фирмата стават доста често инциденти, защото бей мениджърите дават много зор да се бърза, за да си "гушнат" бонуса, а за общите работници нищо, освен понякога счупени пръсти, ръце, крака, спукани глави, нарязани носове, ампутирани крайници. Началниците те принуждават да оставаш овъртайм, като понякога използват заплахи. Работиш събота и неделя и пак взимаш колкото бай Дончо, който работи в Каспичан (но той събота и неделя ходи за риба), тъй като се играе много умело с "часовата банка". Хора напускат всяка седмица, наустойки няма, тъй като фирмата не може да осъди никой, заради доказателствата срещу нея.
Тука няма нито едно конкретно мнение изразяващо опит или преживяване във фирмата. Или поне не се разбира за такова. Едни въпроси без отговори и крайни и отрицателни оценки. Всеки обяснява за офиса ,интервюто и отдел човешки ресурси и грам думичка няма за техническото естество и работата. Чак си мисля, че всичко тук е написано от една шепа хора общо
Здрвейте, преди седмица бях на интервю за механик, което беше на 3 етапа
1ви -разказаха ни за компанията, 2ри практическа задача, която беше интересна и 3ти- тест. Искам да ви попитам има ли някакъв смисъл да се започва като механик, като имаш 1 година обучени ? Прочетох доста коментари и почти всички са негативни, толкова ли са зле нещата?
Не препоръчвам на никой! Бях на интервю за механик в офисът на Луфтханза в Гео Милев преди няколко седмици. По ужасно място няма. Сякаш бях в филм на ужасите. Мръсен офис, петна по килима и стъклата, от едната кофа за боклук се подаваха мръсни салфетки. Предложиха ми чаша вода - беше мръсна. Някакво изключително странно грозновато момиче проведе интервюто - беше като от приказка за вещици - течеше и кръв от някаква пъпка на лицето, мислех че ще повърна. Въобще не си направих и труда да продължавам да се занимавам с тия...