Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

София Франс Ауто АД /img/frontend/nomap.png"

София Франс Ауто АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 82 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 81-82 от общо 82


настоящ служител

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
0
Привилегии
2
Фирмена сигурност
2
Натоварване
1
Потенциал
0
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
2

Не мога да не се съглася с част от нещата, за които говори първия младеж. Преди няколко години ме взеха на мизерна стартова заплата, която си остана същата и в договора ми след изпитателния срок.(Сега вече не е така. Вписва се по-висока заплата.) После всичко допълнително се изплащаше като премия за месеца, която уви не зависеше пряко от резултатите в месеца, а се базираше на някакви неясни критерии по усмотрение на директора. След това всяка година обема на работата се увеличаваше и достигна четворен и повече обем на първоначалното, но възнаграждението ми не се увеличи с повече от 40%. Говоря за движението на заплатата ми за период от повече от 3 години. Заплатата достигната след толкова много време сега я предлагат на първоначално започващи в други фирми. Преместване на нова позиция се предлага при откриване на нов търговски и сервизен център но това е изключение. Привилегии няма освен 13-та коледна заплата и това, че стриктно се спазва КТ. Разбира се, ако ти се налага да си свършиш някаква работа в работно време трябва да си вземеш отпуска. Не се допуска да отсъстваш, макар и за 2 часа. Не е толкова лошo, но не е и върха.


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
1
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-1
Потенциал
-3
Местоположение
-4
Колеги
4
Работна среда
-1

заплащането е под очакваното за такава голяма и успешна фирма. Увеличава сер но не с9 желаните темпове от служителите. Уважение има до известна степен, но много зависи кой е прекия ти ръководител. Някои защитават служителите си, други се мазнят пред големия шеф. Има коледна премия, обучение за сервизните инженери. Не съм забелязал да уволнят някой без причина, но ако омажеш много нещо или си го плащаш, или си тръгваш. Много работа, малко свободно време, често се налага и да поостанеш след работното време да си доработиш. Може с години да си стоиш на първоначалната длъжностр качва ти се малко заплатата, но не се отварят често нови позиции и шанса за промотиране не е голям. Местоположението е доста зле - офисите са на Цариградско шосе(малко преди Пловдив), Ботевградск шоси(пак далече)и в Люлин. Колегите са свестни, даже е учудващо, че все още работят там. Работната среда и относително добра, но не очаквайте топло през зимата или климати през лятото.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?