Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Авенир Телеком ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Авенир Телеком ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 130 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 130


настоящ служител

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-3
Работна среда
-3

Здравейте! От скоро работя към въпросната фирма, но установих поради една или друга причина, че мястото не е за мен и не ми допада. Въпроса ми е как да процедирам с напускането.. Ако напусна без предупреждение дължа нли на работодателя обезщетение ( все пак съм на пробем 6 месечен договор и не би трябвало), та ако може някой да сподели :)


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте!
Моля, все пак ако има някой работещ сега във фирмата, да напише накратко какво се случва наистина, понеже коментрите са доста объркани :)
Днес имам интервю за продавач-консултант и се чудя дали да ходя първо, защото ме интересува първо - дали има реално развитие и второ - постижими ли са таргетите и каква е заплатата?
Предварително благодаря! :)


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Сенси,ми кандидаствайте отново.Отрицателните коментари ли Ви спират?Не сериозно оправдание от Ваша страна е,че само се пишат отрицателни коментари и затова да не се върнете.
Тук предимно пишат злобни не работещи вече във фирмата хора,който или са изритани защото са некадърни или сами са си били шута и после съжаляват, ама по лесно е да се плюе.И аз искам да се върне Бай Тошо,ама няма как да стане...и какво живота продължава и всеки е стиснал кокъла и си действа.Който е искал да работи в Интернити е направил висчко по силите си да остане,на който не му е изнесло е напуснал,пък после съжаляват и искат да се върнат....


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не съм казал че се е сринал света а само това че ако има повече хора като Весето тогава този бранш няма да е толкова изнервящ и да служи само като старт за хората защото това е най-сериозната работа която някога съм работил и винаги съм се гордял с това а не съм се самосъжалявал като други тук.
Влезнах във форума защото в момента си търся работа и ми се щеше отново да работя в тази фирма но тук освен отрицателни мнения май друго не виждам...


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Сенси,а защо вече не работите?
Хайде стига вече с това минало,хората пак си работят,пак взимат пари...света не се е сринал като ги няма,Веселка,Петров,Бадалска.
Хората в бранша отдавна не мислят за тях,та вие които не работите мислите.
Работата е като река,тече ли тече без да спира-няма връщане назад!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Защо всички вие пишете за Веселка? Вие изобщо не я познавате. Аз съм работил с нея и знам че няма друг такъв шеф. Съжалявам но никъде няма човек които повече да държи на авторитета на работодателя си колкото нея. За нея е важен човека за когото работи и изобщо не я интересува дали някой я харесва или не.Не се интересува дори от това дали отгоре някой я насилва за резултати или не. Тя винаги е работила само за човека който я подкрепя и винаги е давала не 100 а 1000% от себе си за да бъде този човек номер 1
Защо според вас напусна Веселка? Напусна защото не беше съгласна с методите на Галина Бадалска и на Петър Петров. Мисля че единственото което искаше е да работи за Петър Пейчов (един от най-качествените кадри в тази фирма) и за Георги Сугарев който според нея беше неоспорима личност. Те са единствените хора за които се претрепваше от работа а и смачкваше и нас от работа. Да наказваше яко, не ни оставаше на мира за секунда, но както наказваше така и знаеше на края на месеца как да възнаграждава. Някои от нейните служители взимал ли е ниска заплата докато тя беше на работа - НЕ!!!! Какво взимате сега? Същите заплати ли?
Не знам като лекарство ли трябва да се взима работата в този бранш но лично аз бих работил цял живот в този бранш ако имам мотивацията да работя за Веселка.


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
2
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-3

Искам да внеса малко разяснения:
Никой никого не кара да се лъже умишлено. Тук много хора се изказаха, че са ги задължавали да лъжат клиентите - това просто не е вярно! Найстина има "търговци", които не знаят как и не могат да продават и понеже фирмата ги задължава да имат резултати, те си мислят, че са задължени да излъжат клиента. Тук проблема си е изцяло в консултатите.
Искам да ви разкажа за ръководството: 
Петър Пейчов е най - неприятния човек в Авенир Телеком ЕООД! Той ВИНАГИ се прави на голямата работа, прави се на интересен и иска да му се подмазваш за да ти даде "ОК" за сторно или нещо друго. Той(Пейчов) е голям смешник! Когато Петров беше във фирмата, Пейчов беше мишка, когато Петров каже нещо и Пейчов веднага изпълнява без да упорства. Когато беше в компанията на Петров, Пепи(както го нарича Антоанета Юрукова) винаги е МИШОК и се прави на загрижен за нас, пита дали имаме нужда от нещо, дава съвети и се прави на много отзивчив, а когато му се обадиш по телефона да попиташ за нещо - овиква те, казва ти, че не работиш и ти насажда усещането, че нищо не става от теб. След като Петър Петров го няма.
Петър Пейчов е добре, защото е в добри отношения с Антоанета Юрукова, която найстина е голяма работа. Тя е истински шеф, разбира си от работата и когато имаш нужда от разговор с някой от ръководството, тя е отворена за разговор. Дава съвети, прави компромиси и не се прави на това, което не е(както Петър Пейчов). Когато обаче я расърдиш става страшно... Когато си открит с нея и найстина даваш всичко от себе си, тя го вижда и нямаш проблем с нея.
Петър Петров: Той е бившият търговски дитектор в Авенир Телеком ЕООД, той се държеше срого с нас, беше винаги взискателен и искаше високи резултати. Той караше управителите да му се обаждат всяка сутрин и да му дават обяснения за НЕ свършената работа. Петров обаче беше ЧОВЕК! Когато имаш нужда от нещо или проблем с някой, то Петров винаги беше готов да ти помогне само и само да няма неща, които да ти пречат да работиш. За мен голяма загуба, че Петров го няма.
Иначе като цяло работата в Авенир Телеком е доста трудна, найстина не е за всеки. Има много отрицателни неща, има и малко положителни разбира се. В Авенир за да успееш, трябва да се отдадеш на 100%. Трябва да си готов да дадеш повче от колкото ще получиш. Тогава ще те уважават и тогава ще си добре. 
Ще изредя част от минусите и част от плюсовете да работиш в Авенир Телеком:
Минуси:
 - Напрежение - всеки ден се искат резултати. Не може днес да имаш 5 карти, а утре да нямаш
 - Отношение от страна на ръководството към теб - Регионалните постоянно ти задават някакви риторични въпроси и те поставят в ситуация, че си некадърен. Ася Петрова(Маргекингов отдел) постоянно иска някакви снимки на магазина и после те кара да пренареждаш всичко и ти заминава целия ден. IT отдел, на оперативките те винаги са готови да помагат и заявяват, че когато и да им звъннем, те ще ти съдейстеват. Това обаче просто не е вярно. Когато имаш проблем и им звъннеш, те не вдигат или ако ти вдигнат ги хващаш още в леглото и започва едно пъшкане и едно офкане и на теб ти става едва ли не неудобно, че те се е прецакал компютъра или принтера.
 - Работното място - зимата е студено, а лятото горещо. Пускат се едни духалки или някакви вентилатори, в зависимост от сезона. Тясно е. Илона Ватева ти орязва от парите за канцеларски материали, защото едни можели да се оправят цял месец с определен брой копирна хартия, а ние не можем.
 - Стока - Когато излезе нов модел телефон, в офисите на Interniti го няма. Някъде 6 месеца по - късно този телефон се появява. Получаваш толкова телефони, колкото си продал. Заявки просто не се гледат. Анелия Иванова прецениява кога и колко да ти изпрати.
 - Заплатата - Заплатата зависи от таргета, а таргета е направен така, че да се скъсаш от работа и да вземеш 100лв бонус от едно перо. Да, има 6-7 пера от които можеш да си докараш по 100-150лв от всяко ама като си хванеш таргета и вземеш заплата от 1000лв и другия месец таргета отива нагоре, за да не можеш да вземеш пак тези пари. Ако отново го хванеш - другия месец таргета продължава да расте. Тези които не работят вземат по 500-550лв чисто. Те не си дават зор, не правят високи резултати и са пей сърце, а тези които работят и се скъсват от работа - 600 - 650лв, ако са в голям магазин - 700-750лв. 
Всяка монета обаче си има и друга страна. В Авенир има много отрицателни неща но има и положителни:
 - Научаваш се да работиш. - в момента работя в същата сфера и знам как да продавам. Мога да кажа, че няма нещо, което да не мога да продам. Просто съм научен да продавам. В момента вземам по - висока заплата от тази в Авенир но това е благодарение на нещата, които съм научил там. За жалост тези неща съм ги научил по трудния начин.
 - Свикнал съм да работя под напрежение
 - Стажът, който съм натрупал ми помогна да си намеря по - хубава работа.
 - Много от клиентите ми в Авенир са ми пак клиенти. Понеже хората са били доволни от мята работа и сега пак ми се доверяват и продължават да работят с мен.
 


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ватева , кога ще се научите да пишете, не на диалект? Пише се " не мен" , а не "на мене". Това , че говорите очевидно на диалект , моля Ви не пишете така.


бивш служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
2
Привилегии
3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
2
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
3

Бях се зарекъл да не пиша повече в такива сайтове защото това са мнения само  на недотам способни хора и поставени лица от друга страна. Но това със старите кадри чак ме умили. Спомени, разбираш ли... 
Според мен повечето стари кадри са вече в други браншове и живот си живеят. Или пък, ако не са толкова кадърни са разбрали, че никъде лесно няма, както и в Авенир. Браншът е жесток, не Авенир. Браншът уврежда, но е и полезен. Затова ще си позволя само един кратък лекарски съвет: Вземайте "Авенир", "Хенди", или "Германос" и други от тази група лекарства умерено и не за дълъг период. В никакъв случай не смесвайте или не пийте последователно от тях. Така наистина ще постигнете положителен ефект - ще можете да продавате почти всичко, включително и себе си, ще имате здрави нерви и вяра в собствените си способности. Пристрастите ли се, няма оправяне. Примери много - Александър Димитров, Желязко Желязков, Владимир Ямалиев, Димитър Геновски ...
Стегнете се и работете докато сте там. Стига сте киснали по форумите. Като решите, напуснете и това е.


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Е... време е да помислим дали можем да променим и ние нещо в Авенир...
Не можем ли да драснем няколко реда на Сугарев или на Пейчов и да ги помолим да върнат старите кадри ако те имат възможност и желание за това?
В началото и аз съм писал простотии тук, но с времето разбрах че има и хора заради които си заслужава човек да се потруди. От магазините в Пловдив и Стара Загора напуснаха много качествени кадри които държаха на изпълнението. Специално Весела не ми се иска да се връща защото наистина ни притискаха много заради нейните резултати и се потихме като луди за да можем да я стигнем което реално не беше възможно да стане но да не забравяме че и Велина беше на горните етажи на класациите. Какво ли правят старите кадри, някои знае ли изобщо?
Даите да се организираме и да направим нещо за нас.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?