Умният с ума .... работливият с РАБОТА ,злобарят със злобата си !
Смятам ,че спора преминава в махленска свада,присъща за хора ,които искат да направят някоя лошотия и шмекерия,ЖАЛКО и успех със злобата !
Какво означава цапаме си?Като работят толкова хора да минава чистачка и през деня да чисти тоалетните, както е на много други места.Разбирам да си чистим сами бюрата , но остава и да почнем да метем пода ,да мием плочките в тоалетната ,мивките ,контактите , шкафовете , автомата за вода, дръжките на вратата ,всичко се е наслоило с мръсотия .Столовете не са подходящи за седене, всички са счупени и изтърбушени, мръсни .Никой не се грижи служиителите да се чувстват добре.Отношението на ръководителите и юрването..Човек дори до тоалетната не може да отиде когато му се ходи
За хигиената съм сърасна ние си цапаме обаче. Чисти се но със стари пърцали. А що се отнася до тава защо стоим МИ ДА ЧАКАМЕ ПАДЕНИЕТО НА ФИРМАТА КАКТО ТОВА НА МИЛЕНКА И МАРГАРИТКА
Бих искала да задам един въпрос,ако всичко това е вярно,в което съм сигурна ,че не е ,кой уважаващ себе си човек ще се примирява към тези неща и ще работи там!
Към последния анонимен :
Предполагам ,че никой насила не те задържа във фирмата,ако всичко това е истина,а пак казвам не е защо не НАПУСНЕШ ;)
А просто си стоиш плюеш си работното място ,където реално си изкарваш хляба ..."човече "срамота е !Срамота е защото знам ,че в нещата ,които просто лъжеш !Срамувам се ,че има такива българи !
Подробна оценка от Анонимен 1
Хигиената е под всякаква критика.Дамските тоалетни не са виждали парцал от години.Постоянно става течение , не е правена профилактика на климатиците от две години , ремонт не е правен от години. Няма никакви соц придобивки освен картата за градски транспорт и безплатната минерална вода.Половината столове са пред разпад, компютрите са за смяня, някой от колегите се принудиха да си носят мишка и клавиятура от вкъщи. По време на кратката обедна почивка сме принудени да се храним на крак или да се събираме в помещение два на два, сядайки върху кашони с тоалетна хартия в така наречената кухня.Сапуна и верото са пет пъти разредени и наляти в шишета за многократна употреба.За парите и отношението по-добре да не споменавам.
Здравейте, Работя в Мелон България от много години и за пръв път от толкова години мога да кажа ,че ЛИПСВАТ унижението,обидата и насмешката !!!!Атмосферата сега е много по благоприятна за работа и по-добри колегиални взаимоотношения!Относно заплащането СЕГА се получават бонуси за постигнати резултати,което преди бяха само обещания !
Към предпоследния АНОНИМЕН
Пак казвам чи си в грешка явно сеползваш с превилегии и получаваш двойно по голама заплата от всички останали който започват на 450 лв а бонуси получават от дъж на вятър да не казвам никога. Мисля че за времето от както работя в тази ф-ма сме виждали и добро и лошо. Но сега се вижда само лошо и то за пчеличките които им събират парите за да може да си получи управата бонуса на фактурката накрая. ПАК КАЗВАМ ЯВНО СМЕ НА РАЗЛИЧНИ ПОЛЮСИ
Здравейте,чета коментарите и вече започавам да си мисля, че тук се превърна в някакъв двубой да се доказва кой е прав и кой крив. Все пак всеки си има мнение и си го изказва. Аз съм настоящ служител, който е на ясно какво е положението във фирмата и нека поставените лица, които са решили да пишат тук да не си мислят, че положението във фирмата ще се подобри ако кажат някая добра дума.Като всяка фирма и тук си има положителни и отрицателни неща. Няма как всичко да е идеално, но не може едни хора да се толерират, а други не! ПОМИСЛИТЕ ВЪРХУ ТОВА!!!
P.S. Разбирам, че всеки има право да избира, но защо след като сте толкова доволни не изпозлвате имената си?
Към "Анонимен" за последния коментар:
Явно не си наясно с последните промени, защото цитираната сума не е актуална, а момичетата са изключително любезни, отговорни и способни!
Извиняваи,но явно става въпрос за друга ф-ма хи хи . Ако за теб 450 лв е нормална заплата за това напрежение вземи се върни. Интересно ми е кой от ръководството си пие кафето със служителите ? А изобщо кой е ръководител знае ли се,че те малко се самозабравиха двете лигли които седнаха на столчетата.Така че мислете малко преди да пишете кой с кого си пие кафето ВЕЧЕ.