Частно основно училище Джани РоДари https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,ул. Гео Милев 158&markers=София,ул. Гео Милев 158

Частно основно училище Джани РоДари

Мачкаш хората. За всяко едно твое прегрешение Бог ще те съди, Йорданке. Той гледа и вижда твоите издавателства. Ще решава Той!!!

Работех на двоен хорариум - 40 учебни часа на седмица.
Непрекъснато ми се изтъкваха недостатъци - не съм се била включвала в общите дейности с децата ( а аз изнемогвах).
Не съм се била обличла добре. И накрая пиещата директорка една изкара алкохоличка, друга - лека жена, трета - ненормална.
Обиждаше и ругаеше при ВСЯКА ЕДНА СРЕЩА. Ако не мен лично - колеги. Не спря с интригите, игрите и гоненията.
Дълго време не забравих нечовешките издавателства!Това не е за хора, не е за животни. На този ужас нормален не може да издържи. Изключено!
Далече и пак далече! )))))))
Бягайте от АДА!!!

вие изобщо не се "разраствате". Имате около 80 деца в цялото училище. Започнахте с един първи клас тази година с 4 деца. Във втори клас са 12, в трети - 8-10, в четвърти - 12, в пети - 12, шести - около 12 и седми - 7. Това е цялото училище. И непрекъснато за тези деца се търсят учители по всичко.
Ай спрете да лъготите себе си.
Хората не ви завиждат - отвратени са!

Здравейте,
Склонна съм да се съглася с повечето негативни мнения. Коментарите тук на уж родителите не смятам, че са реални. Това е сайт за бивши, настоящи и кандидати за работа в съответната институция. Не е логично да има мнение на родител, особенно доволен. За съжаление в повечето частни училища условията са сходни. Огромният прлоблем е , че служителите работят при двоен норматив, който по закон е 21учебни часа седмично. Разбира се , ако си работил над тези часове, то не ти се заплащат допълнително като лекторски, а ти се натрапва идеята, че си на 8часов работен ден. А къде са задължителните часове за подготовката, проверката, работата с документация и много др. на учителя?Те са неизменна част от 8 часовия работен ден. Това не се зачита и не се смята за работа в частните институции, поне не във всички. Трябва да си по 10часа с децата като падар, извинете за определението. От там и е толкова голямо текучеството на кадрите. За съжаление родителите това не го разбират, тъй като плащат (и то не малки пари) за услуга, която очакват "да се налее с фуния", което отново няма как да стане. Следва двойна и тройна работа на учителите, учениците не всички стават отличници, родителите недоволни (Как така? Аз платих...) Директорите и зам. директори буквално извиват ръцете на учителите и ги обвиняват в неуспехите на учениците, без да отчитат факта, че всяко дете е с различен капацитет, ниво и способност за учене. И ежедневието на учителя се превръща в кошмар! Помислете логично! Въпросът ми е към работодателите. Как смятате да задържите образовани и мотивирани кадри, като ни налагате двоен и троен норматив на работа, ниски осигуровки, пари под масата, които може и да не палатите(разбира се, че не, те не са документирани) и отношение, което е изпълнено с това, че учителите са даденост? Не! Ние също имаме нужда да бъдем ценени, уважавани, трудът да е заплатен законно, да сме сигурни в работодателя си и да ходим с желание и свежест на работа. Смятам, че повечето частни училища трябва да подлежат на сериозни проверки и закриване, докато не са уничтожили кадри, които и без друго не достигат на държавата. Пак казвам не всички!
Учители, ценете труда си и не се съгласявайте с условия, които нарушават правата и хармонията Ви!

Поздрави,
учител

Пак някакви глупости се пишат от завистливи хора! Това, че непрекъснато се разрастваме и имаме нужда от допълнителен персонал не означава, че нямаме достатъчно кадри!

Йорданка Йосифова им забранява да ходят в почивките в кафенето. Забранява им да напускат района. Гони, мачка и преследва.Луди калинки ги прави. От началото на тази учебна година почти всички нови учители напуснаха. Пак задръства с обяви сайта на руо, джобс и заплата. Няма кой да и работи. Да не са луди хората.

Тези, още ли съществуват. "Р.Д. Едюкейшън ООД", "Джани Родари", колкото и имена да сменят, бягайте далеч от тях.След като прочетох последните коментари, разбирам защо постоянно спамят http://ruo-sofia-grad.com, jobs.bg, zaplata.bg,...А родителите които пращат децата си в това "училище", са садисти.

Дотам ли са стигнали да обещават обучения? Там можеш да бъдеш обучен единствено в това как никога да не работиш на подобно място. Отвратително и опасно за здравето.

Пиша тук, за да няма други измамени, като мен. От ЧОУ "Джани Родари" обещават двумесечно обучение и впоследствие евентуално назначаване със заплата. Търсят безработни и отчаяни хора (без опит), за да ги използват за без пари. Това е малка част от схемите им. Отказват обучението и отричат всичко, което са ви казали и/или написали, но преди това ви лъжат, че всичко е наред и ви убеждават да си извадите наличните документи. Не проверяват хората според образованието им, а според някакви техни разбирания. Моля не вярвайте на обещанията им. Колкото и добре да звучи, когато отидете на място ще видите, че всичко е лъжа и няма нищо общо с това, което ви обещават. (по телефон, email).
Освен това постоянно хората напускат. С очите си видях, човек да напуска, защото не издържа на стреса в "Джани Родари". Моля ви, пазете се!

Над 100 напуснали учители в последните 7 години. Двоен хорариум на всички учители при месечна заплата от 1100 - 1200 лв за 10-часов работен ден. За осигуряването не питайте. Няколко учители с тежки пристъпи на високо кръвно при двудневни свети, двама учители на лечение с пристъпи на панически атаки, причинени от системен психотормоз. Всеки може да направи изводи за себе си.