Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Би Ем Ес Продъкшън ООД /img/frontend/nomap.png"

Би Ем Ес Продъкшън ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 31 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 31-31 от общо 31


-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
4
Работна среда
-5

Бях решил да не се занимавам с тази жалка, уж немска, фирмичка, след като я напуснах, но тъпънарите, управляващи я крайно некадърно ме амбицираха да изкажа мнението си тука.Първо-изобщо не е немска, а чисто BG, спекулираща с немския стандарт-на организация на труда, ценене на кадрите си, заплащане и т.н.Аз лично не бих си закупил продукцията и, след като бях един от работещите там и сблъскал се с технологичните недомислици, почти аматьорската изработка на, уж HI-FI, техника.Не знам как реализират 98% от тази продукция на западния пазар, но подозирам, че се продава на кило, за да върви!
Условията на труд-мизерни, организация-никаква, соц. придобивки-прецакват те отвсякъде!Заплата-доста под средната за бранша.Некоректно отношение към хората, решили да си намерят по-свястна работа в др. фирми-с няколко думи харизих им последната заплата, която бях си изработил с пот на челото(при това имам съмнения, че някой жалък чиновник ще си я прибере в джоба)и си "плюх на петите" -та по-далеч от там!
Предупреждение:мнението ми може да е субективно, като на човек патил си от фирмата, но помислете, бих ли избягал от нея, ако нямаше причини?!На всички, решили да се пробват в 'Би Ем Ес про.'-дано Ви оценят подобаващо и Ви спечелят като доволни нейни служители и работници!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?