Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЦКБ АД - Централна Кооперативна Банка АД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Бул. Цариградско шосе 87&markers=София,Бул. Цариградско шосе 87

ЦКБ АД - Централна Кооперативна Банка АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 69 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 41-50 от общо 69


клиент

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Аз искам да попитам ръководството на ЦКБ АД, първо дали се интерисуват изобщо от взаимоотношенията между служителите им  в малките офиси в малките градове, като Петрич? Второ - имат ли приет  етичен кодекс?  Нормално ли е подобно поведение на служител-счетоводител, май е и шеф на офиса, да се плези зад гърба на клиентка, защото последната е близка или позната на касиерката?Трето-как е решен въпроса с подържането на хигиената и чистотата в малките офиси и съответно прилежащите им сервизни помещения? Трябва ли да има назначен човек, или всички служители трябва по график да чистят, или ако това се извършва само от едно и също лице, например касиерката, трябва ли да й се заплаща?
Господа ръководители, на всички нива в ЦКБ АД, нима не разбирате, че микроклимата на работното място се отразява на качестовото на работа на Вашите служители, което пък рефлектира и в качеството на обслужване на клиентите Ви?
Ще споделя, че по ТВ 7 се излъчват предавания под заглавие "Бос или шеф под прикритие" което се извършва в САЩ. Дават как шефове,ръководители на големи фирми, фамилни или не, дори имаше един кмет на общински център,  президент на един голям университет, преоблечени в работни дрехи работят по няколко дни на определени работни места, и така съвсем естествено се запознават от първа ръка с проблемите и с условията на работата, както и с качествата на служителите им, които се държат съвсем непринудено с настоящия си "нов колега"
Надявам се да бъде прочетено от ръководството на ЦКБ АД.
Участвала съм като "таен клиент" в маркетингови проучвания, поръчани от други банки, но те се извъшват в насока изпълнение на служебните задължения от служителя,  как се презентират предлаганите от съответнта банка услуги, нивото на чистотата на офиса, неговата осветеност. т.н. А за тези въпроси, които поставям по-горе, "таен клиент" не може да извърши маркетингово проучване и даде съответен отговор и препоръка.Това остава Ваше задължение.  


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Днес, на 22.04.2013 г. отидох в офиса на ЦКБ АД, който се намира на бул. Вл Варненчик във Варна срещу централна поща и помолих касиерката да извърши плащане на данък сграда и такса смет чрез Easy Pay. Доста троснато тя ми заяви, че е правила много преводи, но никога досега не е плащала данък сграда и такса смет чрез системата Easy Pay. Не можа да ми отговори и на въпроса каква ще бъде таксата за услугата. Мисля, че вината за това не е моя и не би трябвало да ми се държи такъв тон.
Освен това, след като тази банка предлага извършването на определена услуга, тя би трябвало да има и обучени служители.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Споделям до някъде мнението на "Разочарована" от предходния пост, но аз не съм разочарован, а много много разочарован и сега ще споделя защо.
На 02.09 бях поканен на интервю за работа, след като бях кандидатствал от обява в jobs.bg. Отивам в уречения час, посреща ме една госпожа и почва събеседването, след като се присъединява и човек от отдела, за който кандидатствам. Минава интервюто и след около час и половина въпросната госпожа ми позвъни за да ми съобщи, че са се спрели на моята кандидатура и дали приемам техните условия. Аз приех и на другия ден трябваше да отида отново в банката за да си подам молбата за постъпване на работа. И така  стана, попълних няколко документа и бях представен на няколко настоящи служителя като новия колега. Трябваше да започна на 12.09 работа.
Отидох си до родния град Плевен, за да си набавя някой от документите, нужни за започване на работа.
Намирам си нова квартира и всичко необходимо за един столичанин в повече.
На 09.09 същата госпожа ми позвъни да не идвам на 12.09 на работа, да изчакам да ми се обади същия ден, т.к. директора настоявал за подробно проучване.
На 12.09 чакам уговореното обаждане, което така и не се случва. Накрая звъня аз: "Съжалявам, но имаме лоша новина за Вас, директорът решил да не назначаваме човек за момента..."
Стоя като гръмната след това обяснение. Отварям jobs.bg, обявата пусната отново около 14 и не знам си колко часа същия ден, а аз се обадих около 17:00. Е как хем няма да назначават, хем търсят човек.
Сами си правете изводите. Стоя с името си зад това, което съм написал. Мога да цитирам имена, но за разлика от тях, аз съм коректен.


кандидат за работа

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
0
Работна среда
0

Първо и може би последно впечатление от тази банка - ОТРИЦАТЕЛНО!!!!
След пусната обява за работа в jobs.bg и последвал разговор-покана за интервю в уречен час, интервюто се състоя с повече от 1 час закъснение. Няма да коментирам факта че всички "подбрани" кандидати бяха събрани на едно място и се викаха по странен (не пореден) ред от служителка, който дори не можеше правилно за запише имената ни!
След повече от 1 час чакане и оправдание, че директорът е влязъл на спешно заседание най-накрая се стигна и до въпросното "интервю".
И ето тук вече е интересния момент - интервю в истинския смисъл на думата просто НЯМА. Влизаш в кабинета на директора, казваш си името, и ако те попита къде си завършил (което го пише в Автобиографията ?!?!?!) и къде си работил (което пак го пише там) стоиш не повече от 2 мин. Не ти задават никакъв друг въпрос или да ти кажат нещо по-конкретно за позиция, заплащане, работни часове - НИЩО.
Следва само едно "Благодаря ви, за отделеното време" и "Довиждане".
И за всичко (нищо) това - остава само загубата на едни 3 часа, в пътуване с градски транспорт, чакане и губене на време!
И какво впечатление да си изгради един кандидат за работа в тази банка, след като те викат на интервю и се предполага, че поне са ти разгледали отгоре отгоре CV-то и са преценили дали ставаш (според образованието и опита).
Аз досега не съм имала никакво касателство с въпросната банка, дори индиректно, но след днешния ми опит разочарованието ми е огромно.
Съжалявам за загубеното си време, защото явно тук става въпрос за друг вид селекция на кандидати, която не е свързана с опит или компетенции... 
 
 


настоящ служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
2
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
2

do nedovolen klient- ot Popovo.:
по- голяма глупост не бях чувала относно банковото обслужване в банковия сектор за последното десетилетие.... ха-ха!!!ти си много елементарен в лъжите си и явно бедно въображение имашти сигурен ли си, че си бил в ЦКБ, а не някъде другаде????
знаеш ли от колко време няма такива вносни бележки? всички операции, преди да се стигне до касиера, се извършват от ФРОНТ ОФИС!!! няма такъв вариант ти да напишеш някаква сума на кариран лист или какъвто и да е там, и касиерката да ти обмени  валута..... е, има- ако играете на монополи, но в случая се съмнявам. дано хората, които четат мнението ти, са интелигентни и не са расли в гората, за да разберат елементарната ти лъжа. банката си има своите недостатъци, както всяка една организация ПО СВЕТА. всеки човек търси различни приоритети- един иска да се развива в йерархията, на друг пък му е достатъчно високата заплата, без значение какво пише на визитната му картичка..... хора всякакви- приоритети всякакви. така че, недоволни, без такива коментари!!!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Картаджия, като ти гледам правописа, не знам въобще какви претенции може да има човек като теб. Чудя се даже, кой те е пуснал дори да заемаш каквато и да е експертна длъжност там, да не говорим за "главна длъжност", както и ти я наричаш. Очевидно и с наименованията си зле. Виж се само как пишеш, няма точки, няма запетаи, никаква свързаност на изказа, без начало и край на изреченията.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди известно време, влязох в банката , за да обменя валута. Отидох до гишето, и касиерката започна да ми КРЕЩИ: "ТИ ЗАЩО СИ ТУКА, СЯДАЙ НА СТОЛА И СИ НАПИШИ БЕЛЕЖКАТА" при което аз изумена, но с добър тон, я попитах дали може да обменя валута. тя от своя страна: "ДНЕС НЕ СМЕНЯМ ВАЛУТА! И ДРУГИЯ ПЪТ СЯДАЙ НА СТОЛА ПЪРВО, КОЙ ТЕ Е ПУСНАЛ ТУК? "
Никога, ама никога повече няма да вляза в тая банка клон Попово, обл.Търговище!
Никога никъде не са ме посрещали по този начин!
 


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До WC_USER"...а някакъв загубен IT специалист ми иска 10 лева, защото не може да ми подкара сертификата на лаптопа и се опитва да ме метне, че е с изтекъл срок .... докато има такива служители няма да прокопса тази банка.
Това се случва в провинциален клон, пълен със съмнителни "специалистчета" с огромно самочувствие..."
 
Та това в кой клон се случва?
 
 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

здравейте! виждам че има доста мнениа за тази банка, има хора които не са доволни и такива които са. Но като цяло може ли някои да ми каже как седят нещата там. Викнаха ме на инетрвю и ми се искаше да знам повече, нямам опит в тези неща-застраховане, като цяло работа в банка.Може би имат недостиг на персонал и за това така подбират хората?!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Драги ми Излъган Картаджия, подведе ме изречението "главна длъжност", което ми звучи все още като "ръководна длъжност" ама нейсе:
"Доскоро заемах главна длъжност в централата и не знам какво мисли Рачкинята..."
Ни най малко не съм слуга на никого, прост клиент съм на ЦКБ и доста често ме изнервят служителите в клона, който посещавам.
Ни най-малко нямам представа от шефовете ви и службичките в тази банка. Обаче докато държат на работа по клоновете какива образи, които за едно активиране на SMS авторизации ти губят по 45 минути (това ми се случи съвсем сериозно и побеснях).... а някакъв загубен IT специалист ми иска 10 лева, защото не може да ми подкара сертификата на лаптопа и се опитва да ме метне, че е с изтекъл срок .... докато има такива служители няма да прокопса тази банка.
Това се случва в провинциален клон, пълен със съмнителни "специалистчета" с огромно самочувствие.... не знам как е в София ама... доста усилия на нервите ми струва да съм клиент и ако го нямаше  онлайн банкирането да съм се изместил....

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?