Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ител ЕООД / Etel Ltd. /img/frontend/nomap.png"

Ител ЕООД / Etel Ltd.

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 102 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 101-102 от общо 102


-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-1
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-2
Работна среда
-5

Това е място, където само използват човешкия труд срещу почти никакво заплащане. Условията за работа са почти нулеви. Кол операторите са най-низшата позиция във фирмата. Работят с ужасна база данни, в която клиентите за интернет участия често дори нямат компютър. Ако много работиш може и да си изкараш някаква средна заплата, но пак не си заслужава на фона на всичко останало.
Така провъзгласените `мениджъри` и ръководители нямат ни най-малка представа от управление на екип и съвременни методи на работа, въпреки огромните си претенции. Слаба организация на работния процес, от което страдат и служите и клиентите на фирмата. Мотивацията за работа там е нулева. Няма реални преспективи за развитие. Сблъскваш се с ежедневни административни проблеми, които ти възпрепятстват работата. За пример давам проблеми с работния компютър и вътрешно фирмения софтуер, без които работата там е невъможна. Слаба подръжка на техниката и софтуера, като тези проблеми слабо вълнуват ръководството.
Фирмата по нищо не се различава от голяма част от други малки и средно големи български фирми. Собственикът .... ..., намерил пазарна ниша за продаваните от фирмата услуги се интересува само и едиствено от своята лична финансова изгода без да се инвестира в поддръжка, материална база и човешкия ресурс. Твърдите заплати са около 400лв като има бонуси, които обаче се оказват достижими само за определени хора. Това води до големи вътрешно фирмени конфликти. Служителите се осигуряват на минималната работна заплата!
Дори да работиш добре и да реализараш продажби в продължение на месеци при един по-неуспешен месец получаваш предупреждение за уволнение под предлог, че не си покриваш производствените разходи.
Колегиалното отношение е ужасно. Всеки те работи по свой си начин с цел да изяде по-голямо парче от баницата. Всичко това става без никакъв контрол от ръководството.
Текучеството е огромно - един служител в "колцентъра" се задържа средно 1-2 месеца и после напуска възмутен. Офисът е изключително мръсен. За пример давам факта, че около няколко седмици докато работех там нямаше сапун в тоалетната и когато беше повдигнат въпроса от възмутени колеги излезе, че те нещо се глезят и за какво им е да си мият ръцете като ходят до тоалетната. Всеки да си направи извода за себе си.
Работата там не си заслужава. Никаква финансова облага, никакво развитие в професионален аспект, никакви бъдещи префесионални перспективи, нулеви условия за работа и отвратително отношвние от страна на ръководството.


-41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Заплащането е колкото се разбереш и няма мърдане оттам.Имаш и процент за успешни сделки. Уважението е колкото към един работен кон - докато работиш що-годе, нещо ако по независеща от теб причина имаш проблем - попадаш в черния списък за уволнение. Привилегии - ако е привилегия да работиш в мръсен офис, накрая на света...Сигурност? - ами фирмата непрекъснато пуска обяви за кол-център оператори. Държат ги по 1,2 месеца докато се "наработят" и ги изхвърлят прелъстени и изоставени. Свободно време няма - бачкане на тръстиката колкото може по график. Потенциал за развитие - никакво - имаш разни каки и лелки за нещо като мениджъри, които е най-добре да одат да копат на село, но не се сещат сами - ако се цани човек за "мениджър" - ще е добре, но трябва да си плюе в сурата яко преди това, защото баш шефовете обичат да врещят и крещят на мениджърите ей така за разтоварване. Местоположение - офиса се намира на майната си близо до неква гара под уяне - представете си. Колегите - предимно чалга-деграданти, нещата са много примитивни по т.нар. фирмени партита - ниско интелектуално ниво на персонала. Това е фирма в която, дори много да е закъсал човек не трябва да ходи - по-цивилизовано е да си общуваш с някое цигане от гетото - доста повече можеш да научиш за живота а и да срещнеш по-човешко отношение.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?