Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Каргил България https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Тодор Каблешков 71&markers=София,бул. Тодор Каблешков 71

Каргил България

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 220 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 220


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

До Директора на СДВР във Връзка с ОПИСАНИЯ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ КАТО МАФИОТСКИ КАРГИЛ БГ,

Г-н Директор,
Аз лично като гражданин на р. България бих искал да ви заявя, че много меко казано съм потресен от вас и от вашето безхаберие и тотално безобразие!
- Защо не ми позволявате да си търся правата г-н Директор? Това ли е държавата в която живеем и защо умишлено прикривате сигналите ми за Корупция? Един вид ЧАДЪР над определени служители? Защо навсякъде по Районните Управления в София има плакати, да се подават сигнали за Корупция? Какъв в смисълът, вие ги прикривате! ЗАЩО???
Телфонната ви линия за сигнали също е корумпирана, и за това съм подал сигнал!
- Защо прикривате инспектори като Кашева? Същата си позволяваше да ме тормози през месеците Септември и Октомври 2023г! От името на Каргил/няколко човека/? Как и защо допускате това? Преслушахте ли записите? То не бяха прокурорски преписки, досъдебни производства, изфабрикувани призовки, ама по добре без адвокат да съм идвал, ама щяла да оформи документите за 30-40минути,ама имала била срокове/сигурно като си плащат там за изфабрикуваните прокурорски преписки става само за кратък срок/, какви ли не заплахи и манипулации! Всичко това е направено от стационарен телефон в СДВР: +359988140375; Да ви обяснявам ли че имаше още няколко такива КАТО НЕЯ и пак от името на Каргил??? Къде се покриха тия и защо ги криете??? Да назовавам ли имена публично??? Знам ги...Телефони да ви давам ли??? Няма проблем, ама защо ги криете? имам и други телефони в СДВР и мобилни такива...колкото искате!!! И сигнали съм си пуснал! Призовката на Кашева е с някакъв входящ номер: 98/20-375. Пращам ви я, че не мога да я прикача в гугъл – блокираха ми акаунта тия от Каргил БГ, защото са си платили на Гугъл БГ! Въобще, има ли БГ някъде = КОРУПЦИЯ! След като ви чаках 3 месеца да „разследвате“ и да се убедите за кво иде реч, съм пуснал нова молба до вас лично г-н Директор – да видя какво по точно е лъгала тази същата – не ми е оферта да ми се казва че това било виждаш ли в някакъв Архив на СДВР!
- Защо позволявате на фирми като: "Каргил България" - да използват МВР като бухалка за сплашване? ЗАЩО???
- Това ли е българската държава и за това ли плащаме данъци г-н Директор?
- Къде по точно са ми правата като български гражданин, че не ги виждам нещо?
- Множество сигнали съм подал - всичките идват при вас - А РЕЗУЛТАТИ НИКАКВИ, ОТГОВОРИ НИКАКВИ, някакви измислени разследвания зад гърба ми пак! За да ми върнете накрая отговор, след месеци... че еди кой си уж не си бил превишил правата! АМИИИ АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН!!!ПРЕВИШИЛИ СА СИ ГИ И ОЩЕ КАК!!!
- Къде е и Прокуратурата в тази държава и защо умишлено не разследва фирми като "Каргил България"? Всичко се прикрива и потулва в зародиш!
- Несериозно и безумно е всички да знаят за корупцията в тази фирма от дълги години, а държавата да е импотентна и да няма институции!!!
- Нали живеем в република БЪЛГАРИЯ!? Да не сме некъде У ШАРКО-ПАРКОВО!!?? ОБЪРКАН СЪМ, РАЗЯСНЕТЕ МИ г-н Директор...
- Не ми се играе на - "ЗАЩО г-н МИНИСТЪР"??? Искам вие да ми отговорите г-н Директор...Омръзна ми вече!!!! Писна ми!!!Изморих се...
- Тези от Каргил ми държат делото в ЗАПОР 4 месеца вече!!! Е ДО КОГА ДА ЧАКАМ??? ТО СМЪРДИ НЕ, АМИ ВОНИ НА КОРУЦИЯ!!!
- ОТ СОФИЙСКАТА АДВОКАТСКАТА КОЛЕГИЯ ИСКАТ ДА СИ ГО ПРИБЕРА, ЧЕ СЕ Е ОСМЪРДЕЛА ЦЕЛАТА СГРАДА НА КОРУПЦИЯ!!! НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ, НЕ МОГАТ ДА ДИШАТ ТАМ!!! НЯМА СЛУЧАЙ КОЙТО ДО СЕГА ДА СЕ Е РАЗГЛЕЖДАЛ 4 МЕСЕЦА В АДВОКАТСКАТА КОЛЕГИЯ, АМА ЗАЩО ЛИ???
- ИСКАТЕ ДА СИ МИСЛЯ, ЧЕ И ВАС НЕ СА ВИ ПОДКУПИЛИ ТЕЗИ ОТ КАРГИЛ ЛИ??? АМИ НЯМА КАК ДА СТАНЕ...
ТОЛКОВА Е ОТВРАТИТЕЛНА ЦЯЛАТА ТАЗИ ИСТОРИЯ, ЧЕ НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО!!!!!!!! НЕ МЕ ПУСКАТ И В ДЕЛОВОДСТВОТО НА СДВР?? АМА ЗАЩО?? ЗВЪНЯТ СЕ ПО 5-6 ТЕЛЕФОНА И ПОСЛЕ МИ СЕ КАЗВА ЧЕ НЕ МОЖЕЛО!!! И АЗ КАКВО ПО ТОЧНО ТРЯБВА ДА СИ МИСЛЯ?? ТРЯБВА НЕКВА ШАРКО-ПАРКО СХЕМА ЛИ ДА МИСЛЯ И АЗ?? АМИИИ, АЗ В МОМЕНТА СИ МИСЛЯ, ЧЕ АКО ИМА ПО ГОЛЯМ И ПО КОРУМПИРАН ЦИРК ОТ КАРГИЛ-БГ, ТОВА Е ИМЕННО СДВР!!!
МИ ПИСНА МИ ОТ ТАЯ ШИБАНА КОРУПЦИЯ!!!! ПРОСТО МИ ПИСНА!!! ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТАЯ ШИБАНА КОРУПЦИЯ В БЪЛГАРИЯ!!!!!


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

A ето и additional инфo за делото ми срещу Каргил България! Това е само част от писмената ми комуниация с адв. Тадрос! Няма да я коментирам, който иска да прочете и да си прецени!
За разяснение, първата част е от края на месец юни 2023г и мойте коментари от тогава/след като имахме вече съдебно решение/. Втората част е от декември 2023г. Който има желание, да го праща и към US, SCHIPHOL, пък и на Марс или Меркурий....все тая...А Грети може и към прокуратурата да го засили, тамън да ми върнат парата вече...писна ми да ги чакам! Грети, ама ви направих абонат на: bgrabotodatel!
- Ще прикача и призовката от СДВР/google maps/ с въпрос към Каргил и директора на СДВР - абе кво по точно са правили и чии са го дървили тези двамата инспектори които са дошли на вратата ми??? Кви са тия прокурорски преписки? 2 на брой миналата година от името на: Каргил/няколко човека/? Кои са тйез прокурори и на кво основание са ги издали тйез преписки???ШАРКО-ПАРКО, А!!! Защо от Каргил искат да ма съдят? ко съм им направил на тйез няколко човека? Абе да не би некой просто да се е понасрал, че целата истина излезна на бял свят и това да е проблема???....А???
адв. Лина Тадрос
Jun 30, 2023, 6:54 PM
to me
Здравейте Александър,
изпращам Ви съдебното решение, което за съжаление не е в наша полза. Писмената ни защита даваше възможност на съдията да постанови решение във Ваша полза поне по някое от многото основания, които й посочихме и доказахме, но ..... така е решил съдът.
С поздрав,
адв. Лина Тадрос
Jul 1, 2023, 9:46 AM
to Лина
Здравейте адв. Тадрос,
От една страна съм изключително разочарован, от друга страна не се и учудвам особено! Та тези хора не бяха подложени дори под елементарно напрежение в съдебна зала!? В толкова сериозно дело...Да не говорим, че много видимо лъжеха! Също така дадоха различни показания и се объркаха. Нищо ли от всичко това не се взима предвид?
И как така съда допуска човек, който никога не ме е виждал или познавал да дава оценка за емоционалното ми и здравословно състояние след подобна случка? Как се допуска това и защо не се възразява на момента?
За мен лично в това няма абсолютно никаква логика! И вие си променяхте мнението през цялото време.
Казахте ми няколко пъти, че имам право на 16000, след като реално всичко се решава накуп. Някак си много подвеждащи изявления...
Да видим тогава какви минимални разходи могат да се направят за ответната страна и как по точно се изчисляват тези разходи. Явно срещу подобен вид корумпирана организация е невъзможно да се бори никой в България!
Поздрави, Александър
Jul 7, 2023, 8:51 AM
to Лина
Здравейте адвокат Тадрос,
В допълнение на нашият разговор, излиза че заради размера на иска сте ме натоварили доста сериозно така да се каже! Имам предвид следното, вие доста си изменяхте позицията в хода на делото.
През цялото време си говорехме за 50% шанс, което за мен си е доста сериозен шанс. След като загубихме, ми казахте че шанса бил минимален. Същото важеше за показанията на свидетелите, за които не вярвахте всички да излъжат в началото, пък после практиката ви показвала че лъжат всички! Ами някак си, имайки предвид какъв направо космически хонорар плащам ...не се чувствам ама хич ок с това. Имайки предвид какви разходи имам и това че месеци бях и без никакъв доход.
Трябваше да ме предупредите в началото за тези неща! Пак щяхме да заведем дело, но при тези обстоятелства и самите разходи за мен самия можеше да са поне 2пъти по ниски! Просто иска можеше да е поне на 1/2. Имайте го предвид това, просто не е ок, да не кажа че е изключително непрофесионално. Нито ги печатам, още по малко са ми в излишък. А относно таксите, по трудови дела всички са освободени от съдебни такси. Така че, не виждам съда да е направил някакъв бонус към мен.
Поздрави Александър
Dec 13, 2023, 11:01 AM
to Лина
Здравейте Адв. Тадрос,
До мен достигна информация, че във връзка с делото с „Каргил“, на което ме представлявахте като адвокат тази година, са ви предлагали подкуп зад гърба ми, който явно вие сте приела!!!
Така ли е адв. Тадрос??? Ще ви помоля в писмен вид да ми отговорите ако обичате, защото нещата са изключително сериозни!!! Не само определени индивиди от Каргил си позволиха да се подиграват с мен, името ми, семейството ми, децата ми, доходите ми, здравето ми, кариерата ми и т.н. но явно и вие като мой адвокат сте си позволила да го направите това същото нещо при това зад гърба ми!!! Предложиха ли ви и приехте ли подкуп от лица свързани по някакъв начин с и във връзка с мойто дело срещу Каргил тази година? Някой от Адвокатска Кантора: Трндафилова да се е свързвал с вас зад гърба ми? Или пък някой друг във връзка със същото това дело? Да сте ме прескачала, без да ме информирате като ваш клиент? Във връзка с информация по делото, с предлагана финансова компенсация или пък нещо друго?
Благодаря предварително за информацията
адв. Лина Тадрос
Dec 14, 2023, 12:01 PM
to me
Здравейте, Александър,
Никой, никога, по никакъв начин не се е свързвал с мен, нито аз съм говорила с някой относно Вашето дело. Не съм заслужила подобно отношение и Ви моля повече да не ме обиждате, защото възприемам обвиненията Ви като лична обида.
адв. Лина Тадрос
Dec 14, 2023, 12:17 PM
to Лина
Адвокат Тадрос,
Въпросите които ви зададох са коренно различни. Моля прочетете ги пак и ми отговорете ако обичате.
Dec 22, 2023, 11:10 AM
to Лина
Здравейте адв. Тадрос,
Преди повече от седмица ви зададох един елементарен въпрос, на който така и не получих отговор! Въпросът за това дали ви е предлаган и дали сте получила подкуп зад гърба ми във връзка с въпросното дело е изключително сериозен а вие дори не искате да отговорите!!! Сега разбирам защо нямахте желание да присъствам и на делото в съда! Явно идеята е била абсолютно целият цирк да се разиграе зад гърба ми, но пък за сметка на това именно на мой гръб и за моя сметка!
Щом не отговаряте в писмен вид за мен лично отговорът е ясен! Сега да ви попитам нещо друго, колко ви платиха тези от Каргил? и т.н.....


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

ЕХООООО, ГРЕТАААААА....
АБЕ ГРЕТА СЕГА ДА СЕ ОБЪРНА И КЪМ ТЕБ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ИМЕННО ТИ СИ ШЕФЧЕТО НА ПИРАМИДАКИСА, НАРЕЧЕН – КАРГИЛ-БГ!!!
АБЕ ГРЕТА, КАКЪВ Е ТОЗИ МЕГА ЛАЙНЯН И КОРУМПИРАН ЦИРК КОЙТО СИ СЪТВОРИЛА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ??? ЩО СЕ КРИЕШ??? ЩО СИ СЕ ПИСАЛА КАТО НЕКВО ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ??? ЩО НЯМАШ ДАЖЕ СНИМКА В ЛИНКДИН...ОТ КОЙ СЕ КРИЕШ??? ОТ НАП ЛИ?? ОТ ДРУГИ ЛИ? ПЕРАЛНЯТА БАЧКА ЛИ, А?? ПУСНА ЛИ Я НА МАКСИМАЛНИ ОБОРОТИ ВЕЧЕ??
АБЕ ГРЕТА, КВО МИ РЕВЕШ ПО СОЦИАЛКИТЕ, ЧЕ ТИ БИЛО ОМРЪЗНАЛО??? АЗ ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ ЛИ ДО КАКВА СТЕПЕН МИ Е ОМРЪЗНАЛО ОТ ТЕБ, А??? ИМАШ ДА ОТГОВАРЯШ НА МНОГО СЕРИОЗНИ ВЪПРОСИ, ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ОФЛЯНКВАЙ АМИ ЗАПОЧВАЙ ДА ОТГОВАРЯШ!!! ЕТО И НЯКОИ ОТ ТЯХ:
- ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАШ НА ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ ДА ЛЪЖАТ В СЪДЕБНА ЗАЛА??? ЗАЩО???
- ЗАЩО ЗАРАДИ ТЕБ МИ ЗВЪНЯТ И МЕ ТОРМОЗЯТ КОРУМПИРАНИ ЧЕНГЕТА МЕСЕЦИ НАРЕД??? ПОСЛЕДНИЯ ЕКЗЕМПЛЯР МИ ЗВЪНЯ ТОЧНО ПРЕДКОЛЕДНО НЯКЪДЕ!!! ЗАЩО СИ МИ ГИ ПРАЩАЛА НА ВРАТАТА ТЕЗИ СЪЩИТЕ?? КВА ПАРА ПЛАТИХТЕ ТАМ?? А В СЪДА КАКВА ПАРА ПЛАТИХТЕ?? А НА ‚АДВОКАТКАТА‘?? А НА ПРОКУРОРА/ТАМ ЗА ПРЕПИСКАТА/???
- ЗАЩО СИ ПОЗВОЛИЛА НА АНТОННИЯ ГЕОРГИЕВА ДА ПРАВИ АБСОЛЮТНО ФАЛШИВИ ДОНОСИ ЗА МЕН ПРЕД Ч.Р.??? ЗАЩО??? КЪДЕ СЕ Е СКРИЛА И ТАЗИ ОВСА?? ЗАЩО Е ЛЪГАЛА?? КАКВО Е ЛЪГАЛА ТАЗИ???
- КАКВО СА ЛЪГАЛИ ДРУГИТЕ?? КОИ СА?? ИМЕНА, СЛУЧКИ, СЪБИТИЯ?? ИСКАМ ДА ГИ СЪДЯ ЗА КЛЕВЕТА, КОИ СА ТЕЗИ И КАКВО ПО ТОЧНО СА СИ ФАНТАЗИРАЛИ?? ДА НЕ СА СЪНУВАЛИ??? И НЕ МИ ИЗЛИЗАЙТЕ СЪС СЕЛСКАТА ПОСТАНОВКА, ЧЕ КАЗУСЪТ БИЛ ВИЖДАШ ЛИ ДЕЛИКАТЕН/КАКТО ГО НАПРАВИХТЕ ПРЕД СЪДИЯТА/!!! ДЕЛИКАТЕН Е, ЗАЩОТО НЯМА ТАКЪВ КАЗУС И ЗАЩОТО ЛЪЖЕТЕ ЗА ВСИЧКО!!! ПРИ ТОВА ПОД КЛЕТВА!!!!!
- АБЕ ГРЕТА, ЗАЩО И КАК ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА, ЧЕ ‚ЮРИСТА‘ НА ФИРМАТА СЕ КРИЕ ЗАД ИМУНИТЕТА СИ И НЕ ИДВА, А ПЪК ‚МЕНИДЖЪР‘ Ч.Р. НЕ ПОМНИ НИЩО ОТ ОПРЕДЕЛЕНА СРЕЩА В СЪДЕБНА ЗАЛА??? КАК СТАВА ТОЗИ НОМЕР??? ТАЗИ ВТОРАТА НЕ СПРЯ ДА ОБВИНЯВА И ДА ВМЕНЯВА ВИНА НАД 1 ЧАС!!! КАК ТАКА НЕ ПОМНИ????? АМИ РУСЕВА, КАК ТАКА И ТЯ НЕ ПОМНИ???
- АБЕ ГРЕТХЕН – КАК ТАКА, АКО Е ИМАЛО КАКЪВТО И ДА БИЛО ПРОБЛЕМ С МОЙТО ПОВЕДЕНИЕ, ЕВА ЕЛГЕС НИКОГА И ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е БИЛА УВЕДОМЕНА ЗА ТОВА??? ИМЕННО ТЯ Е БИЛА УПРАВИТЕЛ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ, КАК ТАКА ПРЕД НЕЯ И ЗА НЕЯ, А ПЪК И ЗА ВАС ТОГАВА - ТОВА НЕ Е БИЛО ПРОБЛЕМ И СЪОТВЕТНО ВИЕ НЕ СТЕ КАЗАЛИ НИЩО????? РУСЕВА Е ЗАСТЪПИЛА НАЧАЛОТО НА ФЕВРУАРИ 2023 И ИЗВЕДНЪЖ – ИМАМЕ ПРОБЛЕМ!!! КАК ПО ТОЧНО СТАВА ТОЗИ НОМЕР????? НАЛИ УЖ В КАРГИЛ БГ, НЕ МОЖЕЛО ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ??? ЗАЩО И КАК ТАКА СТЕ КРИЛИ ОТ УПРАВИТЕЛЯ НА КАРГИЛ ТОГАВА?
- ГРЕТХЕН, КАКВА ПАРА ТИ Е ПЛАТИЛА РУСЕВА ЗА ДА СТАНЕ ‚УПРАВИТЕЛ‘??? КАЧ ПАРА Е ТАМ?? А ВЕЛКОВА КАКВА ПАРА ТИ ПЛАЩА?? А ДРУГИТЕ???
- ЗАЩО ТАЗИ „ШЙЕФКАТА“ НА Ч.Р. В КАРГИЛ ЛЪЖЕ НАЙ-БЕЗОБРАЗНО В СЪДЕБНА ЗАЛА, ЧЕ МИ БИЛА ПУСНАЛА НЕКЪВ МЕЙЛ ЗА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ: „ЕТИЧЕН КАЗУС“??? НИКОГА НЕ СЪМ ПОЛУЧАВАЛ МЕЙЛ ЗА ЕТИЧЕН КАЗУС!!!!!! ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ, ПРИ ТОВА ПОД КЛЕТВА?????
- АБЕ ГРЕТХЕН, КАКВО ИЗЛЪГАХТЕ АНДЖЕЛА И МАЙК СЛЕД КАТО ПОДПИСАХ??? А СЪРБАН И СЮЗАН КАКВО ГИ ИЗЛЪГАХТЕ, А????? ВИЕ КАКВО ПО ТОЧНО СИ ПОМИСЛИХТЕ ТОГАВА??? ЧЕ И АЗ И ВСИЧКИ ТЕЗИ ХОРА, КОИТО АЗ ЛИЧНО УВАЖАВАМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО....СМЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БАЛЪЦИ НА ЗЕМЯТА, ТАКА ЛИ??? А ПЪК ВИЕ СТЕ НЕКВИ СИ ВЕЛИКИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ ЛИ??? АМА ВЕРНО ЛИ СИ ГО ПОМИСЛИХТЕ?????
- АБЕ ГРЕТХЕН, КВО МИ РЕВЕШ ПО СОЦИАЛКИТЕ, ЧЕ ИМАШ НЕКВИ ПРОБЛЕМИ С МЕНИДЖМЪНТА И С РУСЕВА??? БОЛИ МЕ ФАРА И ЗА ТВОЯ МЕГА ИЗМИСЛЕН „МЕНИДЖМЪНТ“, КОЙТО В ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ ПЛАЩА ЗА ДА БЪДЕ МЕНИДЖМЪНТ И ЗА РУСЕВА!!! А ДА, И ТОВА ЧЕ ТИ СИ ХАРЕСВАШ САМА КОМЕНТАРИТЕ, НЕ ЗНАЧИ ЧЕ И ДРУГИТЕ ГО ПРАВЯТ....И ТУК СИ СЕ ПООБЪРКАЛА ДОСТА ГРЕТХЕН!!
- ГРЕТХЕН, ДЪЛЖИТЕ МИ ПАРА – И КАРГИЛ-БГ И „АДВОКАТКАТА“!!! ИГРАЛИ СТЕ НА СХЕМА ЗАД ГЪРБА МИ, НО ПЪК ИМЕННО НА МОЙ ГРЪБ И ЗА МОЯ СМЕТКА! ЧАКАМ СИ ПАРИТЕ, НЕ СТЕ ГИ ИЗРАБОТИЛИ ВИЕ ТЕЗИ ПАРИ – АЗ СЪМ ГИ ИЗРАБОТИЛ, А ВИЕ СТЕ ПРОСТО ЕДНИ СКАПАНИ ИЗМАМНИЦИ!!! ТЕЗИ ПАРИ НЕ СА ВАШИ, А СА СИ МОИ! ОТКРАДНАЛИ СТЕ ГИ И СИ ГИ ИСКАМ ОБРАТНО!!! С ЛИХВИТЕ АКО ОБИЧАТЕ!
- ГРЕТХЕН, ПОНЕЖЕ ЧАКАМ ОТГОВОРИ ОТ НЯКОЛКО РАЗЛИЧНИ ИНСТИТУЦИИ ВЕЧЕ МЕСЕЦИ НАРЕД...МНОГО ИНТЕРЕСНО ЗАЩО BTW – И ТАМ СИ ПЛАЩАТЕ ЯВНО, СИГУРНО Е ЗА ТОВА! ХОРАТА ЩЕ СЕ СЕТЯТ КОИ СА! НЕ СЕ ЗАИГРАВАЙТЕ С ПОДКУПИ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ТАКЪВ МЕГА СКАНДАЛ СЕ ЗАФОРМЯ, ЧЕ ВИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА!!! ТАМ ВЕЧЕ НЯМА ДА Е ПО СОЦИАЛКИТЕ, СПОКО!
- ГРЕТХЕН, ТИ ЗАЩО ЗАБЛУЖДАВАШ, МАНИПУЛИРАШ И ЛЪЖЕШ ЧЕ ТИ Е ОМРЪЗНАЛО ОТ НЕКВИ СОЦИАЛКИ??? ВЪОБЩЕ НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ТОВА, СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ И САМО ЗА ПАРИ! ОМРЪЗНА ТИ ДА ПЛАЩАШ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ НА ВСЕКИ И ЗА ВСИЧКО!!! ЕТО ОТ ТОВА ТИ ОМРЪЗНА ,НЕ ОТ НЕЩО ДРУГО!!! ЧУВАЛИ С ПАРА ИЗДУМКАХТЕ ЗА ПОДКУПИ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ КАТО ГЛЕДАМ!
- ГРЕТХЕН, АМА КАК НЯМА ДА ТИ ОМРЪЗНЕ??? ТА АЗ СЪМ ВИ РАЗПЛЕЛ ЦЕЛАТА ДАЛАВЕРА В ДЕТАЙЛИ А И ВИ НАПРАВИХ ЗА СМЯХ НЕ САМО НАВСЯКЪДЕ В БГ-ТО, НО И В СВЕТОВЕН МАЩАБ!!! ГРЕТХЕЕЕЕН, ОМРЪЗНА ЛИ ТИ ВЕРНО??? АМА ЗАЩО?? ЦЯЛА ГОДИНА ДОКАТО ЛЪЖЕХТЕ, БЛЪФИРАХТЕ, ЗАПЛАШВАХТЕ, ТОРМОЗЕХТЕ И Т.Н. - НЕ ТИ ОМРЪЗНА, ПЪК СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ТИ БИЛО ОМРЪЗНАЛО!!! БОЛИ МЕ ФАРА ОТ КАКВО ТИ Е ОМРЪЗНАЛО, ТА АЗ ОЩЕ НЕ СЪМ ЗАГРЯЛ ДАЖЕ!!! И НЕ МИ ФИЛОСОВСТВАЙ НА КЪДЕ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАМ! НИТО СЪМ ТИ ОТКРАДНАЛ ПОЗИЦИЯТА И ДОХОДИТЕ, НИТО СЪМ ТИ ПРАЩАЛ КУКИ НА ВРАТАТА, НИТО СЪМ ТЕ ДИСКРИМИНИРАЛ, ОЩЕ ПО МАЛКО СЪМ ЛЪГАЛ В СЪДЕБНА ЗАЛА ЗА ТЕБ!!!!! НЕЩАТА СА ПРОСТИ – ПРИЗНАЙТЕ СИ, ВРЪЩАЙТЕ ПАРАТА, ЗАГЪВАЙТЕ ЛАЙНЯНИЯ ЦИРК И СЕ МАХАЙТЕ!!! FOREVER....СЕ МАХАЙТЕ!!!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Айде млъкни вече, омръзна ни от теб. Не ти са се получили нещата, добре, имаш си разни лични отношения с някой хора, добре, възмутен си от фирмата и управлението (не си само ти най-вероятно). И аз имам забележки към г-жа Русева и част от мениджмънта, но не рева през ден в социалките. Но да пишеш тук едно и също от 6 месеца и сам да си харесваш мненията… то цялата държава корумпирана, тръгнал да си плюе фирмата където го е хранила кой знае колко време. Паднал си - ставай и продължавай напред. Миналото не ще промениш.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не знам за фирмата но Аз лично си докарам до 200$ на седмица от този сайт:
https://bnbfree.in/?r=13016


кандидат за работа

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Г-жо РусЙЕваААААА,
Ама вижте си цирка само...
Само да попитам, кога и как го измислихте да ме прецакате зад гърба ми за поредйен път???
- Попитах, как да я нарека сега? може би: 'адвокатката' /сложих по една кавичка на думата адвокат, че няма да ми стигнат кавичките иначе/! Та попитах я следното: ПОЛУЧИЛА ЛИ Е ПОДКУП ОТ КАРГИЛ-БГ И СЪОТВЕТНО КАКЪВ ЗА ДЕЛОТО????? ЗНАЕТЕ ЛИ КАКЪВ БЕШЕ ОТГОВОРЪТ: НИКАКЪВ!!!!!
И СИЯ, АЗ КО ДА СИ МИСЛЯ БЕ Г-ЖО РУСЙЕВА????? АМА КО, НАИСТИНА...КАЖЙЕТЕ МИ?????
- СПОРЕД МЕН, КОГАТО СТЕ РАЗБРАЛИ ЧЕ ТРЯБВА ДА ИДВАТЕ В СЪДА И ДА ДАВАТЕ ПОКАЗАНИЯ ВСИЧКИ....СТЕ СЕ ПОПРИТЕСНИЛИ ДОСТА, ДА НЕ КАЗВАМ НАСРАЛИ!!! НЕЕЕЕЕ, СПОРЕД МЕН ВЪОБЩЕ АМА ГРАМ НЕ СТЕ СЕ НАСРАЛИ ДАЖЕ!!!!!:)

ТА ТАЗИ ВЪПРОСНАТА 'АДВОКАТКА', В МОМЕНТА МИ Е ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: 'ЛИЧНО ОБИДЙЕНА' ПРИ ПОЛОЖЕЛИЕ ЧЕ СЪЩАТА ЯВНО СИ Е ПОЗВОЛИЛА ДА МИ ПРОДАДЕ И ДА МИ ПРЕДАДЕ ИНТЕРЕСИТЕ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ ЗАД ГЪРБА!!!!! ДО ТАКАВА СТЕПЕН МИ СЕ ДРАЙФА ОТ ЦЕЛАТА ТАЯ ГНЯЗ, ЧЕ ШЕ УДРАЙФАМ ВСИЧКО ОТ НАС ДО КАРГИЛ И ОБРАТНО!!!!! ША ЗАСМЪРДИ И ПРИ ВАС, ДА ЗНАЙТЙЕ...

- ТАЗИ ШЙЕФКАТА НА ПИРАМИДАТА КАРГИЛ - ГРЕТА БОРИСЛАВОВА ЛЮБЕНОВА-СТОЙНЕВА КЪДЙЕ Е ВЙЕ??? ЩО НЕ МИ СЕ ОБАДИ? ДО КОГА ШЕ Я ЧАКАМ, ОЩЕ ФЕВРУАРИ МИНАЛАТА ГОДИНА СЪМ ЗАРЪЧАЛ ДА МИ СЕ ОБАДИ!!! КВО СЕ ОФЛЯНКВА И ТЯ? ДА ДЕЙСТВА ЕКСПЕДИТИВНО, ДОКАТО СЪМ НА СТЕНД-БАЙ ОЩЕ!!! ДА НЕ Е НЕКЪДЕ ПО СЕЙШЕЛИТЙЕ ИЛИ БАХАМИТЙЕ...ДА ХАРЧИ ПАРАТА ОТ ДАЛАВЕРАТА??? В НАП, ЧУВАЛИ ЛИ СА ЗА НЕЯ??? В НАП ЗНАЯТ ЛИ ОТ КЪДЙЕ ИДВА ПАРАТА??? А????? А ГЛЙЕАМ, ИНАЧЕ СЕ ПРАВИ НА НЕКЪВ ЗАМЙЕСТНИК ДИРЙЕКТОР CASC .....
GRETA LYUBENOVA - ASSOCIATE DIRECTOR - CASC EMEA
ЕТО КОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА ЦЕЛАТА МИЗЕРИЯ В КАРГИЛ!!!!!

АБЕ ДРУГО ДА ВИ ПИТАМ - ТОЗИ ИНДИВИД: ХРИСТИАН ХАРАЛАНОВ ОТ КОМЕРЦБАНК/COMMERZBANK AG - КОЙТО ГОДИНИ НАРЕД Е БАЧКАЛ В КАРГИЛ, КОЙ ГО Е ОБУЧАВАЛ: СЛОНА ИЛИ ЧИБОТАРКАТА??? ТОЙ ТОЗ И ВАС ВИ Е УДАРИЛ В ЗЕМЯТА ВЙЕ...ВЕЧЕ ЛЕКЦИИ ДАЖЕ МОЖЕ ДА ВИ ИЗНАСЯ!!! ТАМ ЗНАЕТЕ ЛИ КВА СХЕМА ВЪРТЯТ: ПРАСКАТ ВИ НЕКВА СРЕЩА - НЕКВА СЕЛЯНДУРКА ПАК ЕСТЕСТВЕНО /ТАТЯНА ВАСИЛЕВА - AKA "THE CHAPTER LEAD" /- УЖ Е НЕКЪВ 1:1 /MIXED AGENDA/- И ХОП СЛЕД 2 МИНУТИ СЕ ПОЯВЯВА ДРУГ HR БИЗНЕС ЛАЙНАР....АМА ТО НЕМА КРАЙ ТОВА ПРОКЛЯТИЕ КАРГИЛ....НЕМА КРАЙ ПРОСТО....:)
КОМЕРЦБАНК Е МАЛКИЯ КАРГИЛ ВЕЧЕ!!!!! ПРОКЛЯТИЕТО КАРГИЛ БГ - СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА С БЯСНА СКОРОСТ...КAРУМПИРАНИ HR's НАВСЯКЪДЕ В БГ-ТО ВЙЕ....УЖАС ВЙЕ.....САМО СХЕМИ И ДАЛАВЕРИ ВЙЕ...

МОЯТ ОПИТ ПОКАЗВА, ЧЕ ТАКЪВ ТИПАЖ СИЛЯНДУРИ СА СЕ ОГЛЕДАЛИ ЯКО У ЗАПЛАТАТА ВИ И ДОХОДИТЕ ВИ И ПРОСТО НЕ МОГАТ ДА СПЯТ НОЩЕМ!!! НЕМА ЗАСПИВАНКА ПРОСТО....АЛЧНИ, ТЪПИ, ЗАВИСТЛИВИ И КВО ЛИ НЕ ОЩЙЕ....ВЪПРОСА Е НЕКЪДЕ ЗА НЕЩО ДА СЕ ВМЕНЯВА ВИНА ПРОСТО, ЕЙ ТВА Е СХЙЕМАТА...ПОСЛЕ: ШАРКО-ПАРКО, ЗА КОЙТО ПЛАЩА И ХАЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ХАИРЛИЯ ДА Е....:) ДА ЖИВЕЕ СХЙЕМАТА ЛЕВА РЪКА, ДЕСЕН ДЖОБ...ХАХАХ
ТАКИВА КАРУМПИРАНИ HR'S - СЕ ПОДИГРАВАТ НЕ САМО С ФИРМИТЕ, КОИТО СА НАПРАВИЛИ И НЕВЪЗМОЖНОТО ЗА ДА СА ТУК И ДА ОСИГУРЯВАТ РАБОТА И ДОХОДИ...ПОДИГРАВАТ СЕ И С ТРУДА НА СТРАШНО МНОГО ХОРА: ВАШИЯТ ТРУД, ТРУДА НА РИКРУТЪРИТЕ, НА МЕНИДЖЪРИТЕ КОИТО СА ВИ НАЕЛИ, НА КОЛЕГИ КОИТО СА ВИ ОБУЧАВАЛИ И Т.Н. И Т.Н. И Т.Н


ЗНАЕТЕ ЛИ, ТОВА КОЕТО СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА ПРАВИТЕ С ХОРАТА/А СЛОНА, СКУМРИЯТА И ЧИБОТАРКАТА СА ГО ПРАВИЛИ С ГОДИНИ!!!/...Е ТОЛКОВА ГНУСНО И ОТВРАТИТЕЛНО, ЧЕ НЯМА ДА МИ СТИГНАТ ДУМИТЕ ДА ГО ОПИША!!!!! АКО И ВИЕ КАТО - УПРАВИТЕЛ ЛИ БЯХТЕ Г-ЖО РУСЙЕВА/АМА КВА ПАРА ПЛАТИХТЙЕ/????? АКО И ВИЕ НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕТЕ ОТГОВОР ЗА ЦЯЛАТА ОТВРАТИТЕЛНА КОРУПЦИЯ В КАРГИЛ/НЕ ЧЕ ОТГОВОРЪТ НЕ МИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСЕН/, ПАЛЕТЕ ДЖАПАНКИТЕ И СЕ МАХАЙТЕ ОТ ТАЗИ ФИРМА АМА НА СЕКУНДАТА!!!!!! ПАЛЕТЕ И МАРШ, НА ДАЛЕЧЕ НЕКЪДЕ АМА МНОГО НА ДАЛЕЧЕ!!!! НЕ ЗНАМ КЪМ НАГЛОВО ЛИ ЩЕ ХОДИТЕ, КЪМ ШАРКО-ПАРКОВО ЛИ ИЛИ КЪДЕТО И ДА Е!!! ЕДНО ЧЕ НЕ ЗНАМ, ВТОРО ЧЕ МИ Е АБСОЛТНО ВСЕ ТАЯ И ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!! ВИЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ДО ТАКАВА СТЕПЕН СТЕ СЕ КОМПРОМЕНТИРАЛИ, ЧЕ ПРОСТО НЯМА НА КЪДЕ ПОВЕЧЕ... И ВИЕ И ЦЯЛАТА ОТВРАТИТЕЛНА, КОРУМПИРАНА СГАН...А ИНАЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ СТЕ КОРУМПИРАНИ АМА ТО ЦЕЛАТА СХЙЕМА Е КАТО В "АМЕРИКАНСКИ ГАНГСТЕР" - ВСИЧКИ ЗНАЯТ, АМА ВСИЧКИ ИСКАТ И СХЙЕМАТА И ЛАПАНИЦАТА ДА НЕ СПИРА...
ДА ЖИВЕЕ КАРУПЦИЯТА.....:)В БГ-ТО МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА!!!
И ЗА ФИНАЛ - АБЕ КАК ИЗПИРАТЕ ПАРАТА ОТ ДАЛАВЕРАТА??? ТОВА ШЕ ДА Е ДОСТА ПАРА - АЗ КАТ ГЛЕАМ С КЪВ РАЗМАХ ДАВАТЕ ЗА ПОДКУПИ НАВСЯКЪДЕ....МАЛЕЕЕЕ ТО ЧУВАЛИ С ПАРА, ТО БЕЗДЪННА ЯМА ТОВА!!! САМО ПОКРАЙ МЕНЕ КОЛКО НАРОД СЕ ОЯДЕ/МНОГО ТРЕА ДА МЕ ЧЕРПЯТ МАЙ.../!!! АМА ТИХО СИЯ, ЧЕ ЧИБОТАРКАТА КАЗА ЧЕ ТРЯА ДА СМЕ ТИХИ И ЧЕ КОНФИДЕНЦИАЛНО....ШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ, ТИХО СИЯ!!!


клиент

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-5

АЛОУ....СЙЕЛЯНДУРКИИИИИИИ, КОРУМПИРАНОТО УПРАВЛЙЕНИЕЕЕЕЕЕ НА МАФИОТСКИЯ КАРГИЛ БГ, Г-ЖУ РУСЙЕВААААА,
КАК Е ДАЛАВЕРАТА? НЕКВА КОЛЙЕДНО - НОВОГОДИШНА ПРОМО ОФЙЕРТА НЕМА ЛИ ДА ОБАДИТЕ? НEМА САМО АЗ ДА ВИ СПОНСОРИРАМ ЕЙ СЙЕЛЯНДУРКЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!
АБЕ СЙЕЛЯНДУРКИ КОРУМПИРАНИ И УНИКАЛНО ПРОСТИ - ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА ВЪОБЩЕ КАКВО СЪТВОРИХТЕ???
ЯСНО ЛИ ВИ Е, ЧЕ С ВСИЧКИТЕ ПОДКУПИ КОИТО СТЕ ПРАВИЛИ Е ДОСТАТЪЧНО САМО ЕДИН ДА ПРОПЕЕ И ЦЯЛОТО ВИ ДОМИНО ЩЕ РУХНЕ И ЩЕ СЕ СРУТИ ДО ОСНОВИ???!!! ИЗПОЛЗВАЛИ СТЕ КОРУМПИРАНИ КАНАЛИ В ПОЛИЦИЯТА А? В 4ТО РПУ, В СДВР - СОФИЯ, СЕГА В 6ТО РПУ РУШВЕТИ ДАВАТЕ!!! ТАМ В 6ТО КАТО СЕ ОБAДЯ ВЕЧЕ И СЕ КРИЯТ ОТ МЕН! ИМА НЕКВИ СИГНАЛИ ЗА ВАС ЗА КОРУПЦИЯ В ПРОКУРАТУРАТА!!! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ? ДА НЕ ПОВЯРВА ЧОВЕК НАПРАВО...ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ДО КЪДЕ СТЕ ДОКАРАЛИ НЕЩАТА, ПОЛИЦИЯТА ДА СЕ КРИЕ ОТ МЕН ЗАРАДИ ВАШИТЕ ПОДКУПИ!!!
ЯСНО ЛИ ВИ Е СЙЕЛЯНДУРКИ УНИКАЛНО ПРОСТИ, ЧЕ ТЕПЪРВА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ МОЖЕ ДА ЗАГУБЯТ РАБОТАТА СИ ЗАРАДИ ВАШИТЕ КОРУПЦИОННИ НОМЕРЦА И СЕЛСКИ ТАРИКАТЛЪЦИ?
ПОДКУПВАЛИ СТЕ И АДВОКАТКАТА МИ, ТАКА ЛИ? АУУУУУУУУУУУУУ, АМИ АКО ТОВА СЕ ДОКАЖЕ И ТЯ БЪДЕ ОБВИНЕНА... НАЯСНО ЛИ СТЕ ЧЕ ЩЕ ЗАГУБИ АДВОКАТСКИТЕ СИ ПРАВА БЕ СЙЕЛЯНДУРКИИИИИИИ??? СЙЕЛЯНДУРКИТЕ И ГЕЙЧЕТАТА С ПЕТНАТА ДО КРАЯ НА ЖИВОТА И ТЕХНИТЕ ПОДКУПИ....ПРОКЛЯТИЕТО КАРГИЛ БГ!!!
АБЕ СЙЕЛЯНДУРКИИИИ, НАЯСНО ЛИ СТЕ ЧЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЗНАЕ ВЕЧЕ, ЧЕ СТЕ КОРУМПИРАНИ???? И В ЩАТИТЙЕ ЗНАЯТ, В ШИПХОЛ МНООООГО ОТДАВНА СА ИМАЛИ СЪМНЕНИЯ И СА БИЛИ НАЯСНО...!!! ОТ КОЙ СЕ КРИЕТЕ??? ВСИЧКИ ЗНАЯТ ВЕЧЕ!!! ТО НЯМА ОТ КОЙ...ДА НЕ БИ ОТ ТЕЗИ СТУДЕНТЧЕТА КОИТО ХОДИТЕ ДА ОБЛЪЧВАТЕ В УНИВЕРСИТЕТИТЕ 3ти за 4ти курс...? Ми нали и те ще се светнат...то елементарно вече!
АБЕ СЙЕЛЯНДУРКИИИИИ, АБЕ ВИЕ ОБВИНИХТЕ ЛИ АНТОНИЯ ГЕОРГИЕВА В СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ??? ТОЧНО ПО ВАШИТЕ КРИТЕРИИ И СТАНДАРТИ , ТАЗИ СЙЕЛЯНДУРКА МЕ Е ТОРМОЗИЛА БРУТАЛНО СЕКСУАЛНО!!!!! КАНЕШЕ МЕ ДА ИЗЛИЗАМЕ ИЗВЪН РАБОТНО ВРЕМЕ, НАТРАПВАШЕ МИ СЕ ПО КОРПОРАТИВНИТЙЕ СЪБИТИЯЯЯЯЯ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ....!!! ТА АЗ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СЕ ЧУДЕХ КАК ДА СЕ ПРАВЯ ЧЕ НЕ Я ВИЖДАМ!!!
МДАААА, ТОЧНО ТАЗИ КОЯТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА НО ПЪК ПОНЕЖЕ СИ ПЛАЩА СЕ ЧУДИТЕ КЪДЕ ДА Я НАМЕСТИТЕ И ИЗМЕСТИТЕ....!!! ЩО НЕ Я НАПРАВИТЕ: GLOBAL PIECE OF SHIT??!!! МИСЛЯ ПЕРФЙЕКТНА ПОЗИЦИЙКА ЗА НЕЯ, ПЪК И МАЙ ЩЕ Е БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ ТАМ....ТЙЕЗИ ДВЙЕТЕ СЙЕЛЯНДУРКИ: ГЕОРГИЕВА И ВЕЛКОВА ДА НЕ СА И ДВЕТЕ ОТ СЕЛО "НАГЛОВО"? ТЙЕ МНОГО НАГЛИ И ДВЙЕТЕ ВЙЕ...УЖ СА В НЙЕКВИ БЙЕК ТУ БЙЕК МИЙТИНГС ПЪК И ДВЙЕТЕ НИЩО НЕ ПРАВЯТ ПЪК И ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ....
ОКРАДОХТЕ ЛИ БОНУСИТЕ И ВАУЧЕРИТЕ НА ХОРАТА СЙЕЛЯНДУРКИИИИИИИИ??? ТОЛКОВА СТЕ ПРОСТИ, СМЕШНИ И ЕЛЕМЕНТАРНИ....САМО С ПАРА И С ПОДКУПИ НАВСЯКЪДЕ, ЗАЩОТО НЯМАТЕ АКЪЛ ЗА 5 СТОТИНКИ!!! БИХ ВИ КАЗАЛ ЧЕ СТЕ ТЪПИ КАТО ГЪЗ, АМА АКО Е МОЯ ЩЕ Е ОБИДА КЪМ ГЪЗА МИ....ТАКА ЧЕ СЪМ ПАС, ДАЛЕЧ ПО-ПРОСТИ И ЕЛЕМЕНТАРНИ СТЕ....КАКВО ЛИ ДА КАЖА ЗА ТЙЕЗИ ОТ АК-ТРЕНДАФИЛОВА? ТА ТЕ СА ТОЛКОВА ИЗУМИТЕЛНО ПРОСТИ, ЧЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ПОЛЗВАТ УСЛУГИТЕ НА ДРУГ ЮРИСТ!!! МИ ТЕ И ТЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ...
КО ША ПРАИТЙЕ СЕГА СЙЕЛЯНДУРКИЙЙЙ???....ХОРАТА СА ВИ ПРОЧЕЛИ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ - В КАРГИЛ, НЕМА НУЖДА ДА СЕ ГЛЕДАТ ТИЙЙМ ЛИДЕРСКИ И НЕКВИ ДРУГИ ПОДОБНИ ПОЗИЦИИ...НА НЕКВИ СЙЕЛЯНДУРКИ, КОИТО ПРОСТО СА СИ ПЛАЩАЛИ ЗА ТЯХ...ЕЙ ТАКИВА КАТО ТОНИТУ..........МУАААААААААААААААААХАХАХАХХАХААААААААААААХАХААХАААААААААААААААААААААААААААААХАХАХАХААААААААААА
АБЕ СЙЕЛЯНДУРКИИИИ, МИ ТО ПО ТЪПАТА ВИ КОРУМПИРАНА И МЕГА СЕЛСКА ЛОГИКА....МАЛКАТА МИ ДЪЩЕРЯ Я ТОРМОЗЯТ СЕКСУАЛНО В ДЕТСКАТА ГРАДИНА....МИ ТЯ Е НА 3 ГОДИНИ, ПЪК НЯКАКВО МОМЧЕНЦЕ Я ПРЕГРЪЩА И Я ЦЕЛУВА ПО БУЗАТА, ДАЖЕ И НЕКВИ ТЪПОТИИ И ГОВОРИЛ:) АМА ДАЙТЕ ДА ГО ОБВИНИМЕ В СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ?!!! АК-ТРЙЕНДАФИЛОВА СА ЕКСПЕРТИ ТАМ....ДАЖЕ МОЖЕ ДА ГО ОБВИНИМЕ И ДА ГО ОСЪДИМЕ - ДА ГО ИЗКЛЮЧАТ И ДА МУ СЕ ЗАБРАНИ ДОСТЪП ДО ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ В СОФИЯ!!!! КАК МИСЛИТЙЕ???!!!МУАААААААААААААААААААААААААААААХАААААААААААААААААХААААААААААААААААХААААААААААА
НЯМА ЛИ ДА СИ ПРИЗНАЕТЕ БЕ СЙЕЛЯНДУРКИИИИ??? ВИЕ СТЕ ПРОСТО ЕДНА ПРОДАЖНА, ЛЪЖЕЩА НАВСЯКЪДЕ, ПЛАЩАЩА НАВСЯКЪДЕ, КОРУМПИРАНА СЙЕЛЯНДУРКСКА СГАН..."УПРАВЛЙЕНИЕТО" НА МАФИОТСКИЯ КАРГИЛ БГ!!! ДАНО ВИ СТИГНЕ ПАРАТА СЙЕЛЯНДУРКИИИИ, НЕ САМО НА ТОЗИ АМИ И НА ОНЗИ СВЯТ...!!!!! КОРУМПИРАНИ ИЗРОДИ НЕЩАСТНИ.....


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Грета Бориславова Любенова Стойнева - ???

некой неква идея? не е ли това човекът в сянка на върха на пирамидата в тази фирма?


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Г-жо Русева,
Това вие ли бяхте днес на Стефан Тошев/Казбек?
Не можах да ви разпозная ако сте била вие!
А мисля че и преди това видях едно друго познато лице от Каргил на ул. Пирин! Само че и там не съм 100%
Ако търсите някаква нормална комуникация с мен, аз съм насреща! Нямам проблем с това, само че да е нормална:)
Без викове, крясъци, заплахи и т.н.
Не знам защо, но все си мисля че може и да се разберем като нормални хора...ако вие сте ок с това разбира се!
Направете ми знак някакъв... не знам дали ще ми повярвате, но не искам да навредя на абсолютно никой....нито пък някога съм искал....
Кармата е много гадна работа...


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Госпожу Катерина Русйевааааа,
Какво става, как върви далаверата? Продажбите как са?
МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИТЕ, ЗАЩО СТЕ СЕ СВЪРЗВАЛИ С МОЙ ПОСЛЕДВАЩ РАБОТОДАТЕЛ И СТЕ ЛЪГАЛИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ??? МИСЛЕХТЕ, ЧЕ НЯМА ДА РАЗБЕРА ЛИ?????
КОЙ ВИ ДАВА ТОВА ПРАВО И НА ВАС И НА КОРУМПИРАНАТА ВИОЛЕТА ВЕЛКОВА??? ТА ВИЕ ЛЪЖЕТЕ И В СЪДЕБНА ЗАЛА И ПОД КЛЕТВА!!!!!
МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИТЕ ЗАЩО СТЕ ИЗПРАЩАЛА СДВР НА ВРАТАТА МИ ЗА ДА ТОРМОЗИТЕ И ПЛАШИТЕ ДЕЦАТА МИ СЕЛЯНДУРКИ ПРОСТИ??????
КОЙ ВИ ДАВА ТОВА ПРАВО СЕЛЯНДУРКИ, ИЗДУХАНИ, НЕЩАСТНИ?????? КОЛКО СИ ПЛАТИХТЕ НА ИНСПЕКТОР КАШЕВА OT СДВР??????? ШЕ ВИ РАЗНЕСЕМ И ПО МЕДИИТЕ ЕЙ СЙЕЛЯНДУРКИИИИИ.....

КОЛКО СИ ПЛАТИХТЕ Г-ЖО РУСЙЕВА, ЗА ДА СТАНЕТЕ УПРАВИТЕЛ НА КАРГИЛ БГ??? ИЛИ НА ОПИСАНИЯ ПРЕДИ ОКОЛО 6 ГОДИНИ - КАТО МАФИОТСКИ БГ КАРГИЛ???
КОЛКО????? А ВЕЛКОВА КАКВА ГОДИШНА ТАКСА ПЛАЩА, ЗА ДА Е МЕНИДЖЪР Ч.Р.???? НА КОЙ СИ ПЛАЩАТЕ?????
КОЙ Е НА ВЪРХА НА ПИРАМИДАТА В КАРГИЛ????? КАК СЕ ОТЧИТАТЕ, КАКВА Е СХЕМАТА??? АЙ СИЯ, НЙЕ СИ ТРАЙКАЙТЙЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ.....КАЖЕТЕ СИ????!!!!
НА МЕСЕЧНА БАЗА ЛИ, НА ГОДИШНА БАЗА ЛИ СЕ ОТЧИТАТЕ, КАК??? КОЛКО СТРУВА ПОЗИЦИЯТА: SAP LIAISON ПРИМЕРНО???? КОЛКО?????
А ДА СТАНЕШ УПРАВИТЕЛ НА МАФИОТСКИЯ БГ КАРГИЛ, КВА ПАРА Е?????
А КОЛКО СИ ПЛАТИХТЕ ЗА ИЗФАБРИКУВАНАТА ПРОКУРОРСКА ПРЕПИСКА А, ПРИ ТОВА ОТ ИМЕТО НА КАРГИЛ И С ПАРИТЕ НА КОМПАНИЯТА????
КОЙ ВИ ДАВА ПРАВО СЙЕЛЯНДУРКИ НЕЩАСТНИ, КОРУМПИРАНИ ДА СЕ КРИЕТЕ ЗАД ИМЕТО НА КАРГИЛ??????
ВИЕ СТЕ ПРОСТО ЕДНА НЕЩАСТНА, УРОДЛИВА, КОРУМПИРАНА СЕЛСКА СГАН......"УПРАВЛЕНИЕТО" НА МАФИОТСКИЯ БГ КАРГИЛ.............

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?