Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Каргил България https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Тодор Каблешков 71&markers=София,бул. Тодор Каблешков 71

Каргил България

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 218 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 218


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

ЕХООООО, ГРЕТАААААА....
АБЕ ГРЕТА СЕГА ДА СЕ ОБЪРНА И КЪМ ТЕБ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ИМЕННО ТИ СИ ШЕФЧЕТО НА ПИРАМИДАКИСА, НАРЕЧЕН – КАРГИЛ-БГ!!!
АБЕ ГРЕТА, КАКЪВ Е ТОЗИ МЕГА ЛАЙНЯН И КОРУМПИРАН ЦИРК КОЙТО СИ СЪТВОРИЛА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ??? ЩО СЕ КРИЕШ??? ЩО СИ СЕ ПИСАЛА КАТО НЕКВО ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ??? ЩО НЯМАШ ДАЖЕ СНИМКА В ЛИНКДИН...ОТ КОЙ СЕ КРИЕШ??? ОТ НАП ЛИ?? ОТ ДРУГИ ЛИ? ПЕРАЛНЯТА БАЧКА ЛИ, А?? ПУСНА ЛИ Я НА МАКСИМАЛНИ ОБОРОТИ ВЕЧЕ??
АБЕ ГРЕТА, КВО МИ РЕВЕШ ПО СОЦИАЛКИТЕ, ЧЕ ТИ БИЛО ОМРЪЗНАЛО??? АЗ ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ ЛИ ДО КАКВА СТЕПЕН МИ Е ОМРЪЗНАЛО ОТ ТЕБ, А??? ИМАШ ДА ОТГОВАРЯШ НА МНОГО СЕРИОЗНИ ВЪПРОСИ, ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ОФЛЯНКВАЙ АМИ ЗАПОЧВАЙ ДА ОТГОВАРЯШ!!! ЕТО И НЯКОИ ОТ ТЯХ:
- ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАШ НА ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ ДА ЛЪЖАТ В СЪДЕБНА ЗАЛА??? ЗАЩО???
- ЗАЩО ЗАРАДИ ТЕБ МИ ЗВЪНЯТ И МЕ ТОРМОЗЯТ КОРУМПИРАНИ ЧЕНГЕТА МЕСЕЦИ НАРЕД??? ПОСЛЕДНИЯ ЕКЗЕМПЛЯР МИ ЗВЪНЯ ТОЧНО ПРЕДКОЛЕДНО НЯКЪДЕ!!! ЗАЩО СИ МИ ГИ ПРАЩАЛА НА ВРАТАТА ТЕЗИ СЪЩИТЕ?? КВА ПАРА ПЛАТИХТЕ ТАМ?? А В СЪДА КАКВА ПАРА ПЛАТИХТЕ?? А НА ‚АДВОКАТКАТА‘?? А НА ПРОКУРОРА/ТАМ ЗА ПРЕПИСКАТА/???
- ЗАЩО СИ ПОЗВОЛИЛА НА АНТОННИЯ ГЕОРГИЕВА ДА ПРАВИ АБСОЛЮТНО ФАЛШИВИ ДОНОСИ ЗА МЕН ПРЕД Ч.Р.??? ЗАЩО??? КЪДЕ СЕ Е СКРИЛА И ТАЗИ ОВСА?? ЗАЩО Е ЛЪГАЛА?? КАКВО Е ЛЪГАЛА ТАЗИ???
- КАКВО СА ЛЪГАЛИ ДРУГИТЕ?? КОИ СА?? ИМЕНА, СЛУЧКИ, СЪБИТИЯ?? ИСКАМ ДА ГИ СЪДЯ ЗА КЛЕВЕТА, КОИ СА ТЕЗИ И КАКВО ПО ТОЧНО СА СИ ФАНТАЗИРАЛИ?? ДА НЕ СА СЪНУВАЛИ??? И НЕ МИ ИЗЛИЗАЙТЕ СЪС СЕЛСКАТА ПОСТАНОВКА, ЧЕ КАЗУСЪТ БИЛ ВИЖДАШ ЛИ ДЕЛИКАТЕН/КАКТО ГО НАПРАВИХТЕ ПРЕД СЪДИЯТА/!!! ДЕЛИКАТЕН Е, ЗАЩОТО НЯМА ТАКЪВ КАЗУС И ЗАЩОТО ЛЪЖЕТЕ ЗА ВСИЧКО!!! ПРИ ТОВА ПОД КЛЕТВА!!!!!
- АБЕ ГРЕТА, ЗАЩО И КАК ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА, ЧЕ ‚ЮРИСТА‘ НА ФИРМАТА СЕ КРИЕ ЗАД ИМУНИТЕТА СИ И НЕ ИДВА, А ПЪК ‚МЕНИДЖЪР‘ Ч.Р. НЕ ПОМНИ НИЩО ОТ ОПРЕДЕЛЕНА СРЕЩА В СЪДЕБНА ЗАЛА??? КАК СТАВА ТОЗИ НОМЕР??? ТАЗИ ВТОРАТА НЕ СПРЯ ДА ОБВИНЯВА И ДА ВМЕНЯВА ВИНА НАД 1 ЧАС!!! КАК ТАКА НЕ ПОМНИ????? АМИ РУСЕВА, КАК ТАКА И ТЯ НЕ ПОМНИ???
- АБЕ ГРЕТХЕН – КАК ТАКА, АКО Е ИМАЛО КАКЪВТО И ДА БИЛО ПРОБЛЕМ С МОЙТО ПОВЕДЕНИЕ, ЕВА ЕЛГЕС НИКОГА И ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е БИЛА УВЕДОМЕНА ЗА ТОВА??? ИМЕННО ТЯ Е БИЛА УПРАВИТЕЛ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ, КАК ТАКА ПРЕД НЕЯ И ЗА НЕЯ, А ПЪК И ЗА ВАС ТОГАВА - ТОВА НЕ Е БИЛО ПРОБЛЕМ И СЪОТВЕТНО ВИЕ НЕ СТЕ КАЗАЛИ НИЩО????? РУСЕВА Е ЗАСТЪПИЛА НАЧАЛОТО НА ФЕВРУАРИ 2023 И ИЗВЕДНЪЖ – ИМАМЕ ПРОБЛЕМ!!! КАК ПО ТОЧНО СТАВА ТОЗИ НОМЕР????? НАЛИ УЖ В КАРГИЛ БГ, НЕ МОЖЕЛО ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ??? ЗАЩО И КАК ТАКА СТЕ КРИЛИ ОТ УПРАВИТЕЛЯ НА КАРГИЛ ТОГАВА?
- ГРЕТХЕН, КАКВА ПАРА ТИ Е ПЛАТИЛА РУСЕВА ЗА ДА СТАНЕ ‚УПРАВИТЕЛ‘??? КАЧ ПАРА Е ТАМ?? А ВЕЛКОВА КАКВА ПАРА ТИ ПЛАЩА?? А ДРУГИТЕ???
- ЗАЩО ТАЗИ „ШЙЕФКАТА“ НА Ч.Р. В КАРГИЛ ЛЪЖЕ НАЙ-БЕЗОБРАЗНО В СЪДЕБНА ЗАЛА, ЧЕ МИ БИЛА ПУСНАЛА НЕКЪВ МЕЙЛ ЗА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ: „ЕТИЧЕН КАЗУС“??? НИКОГА НЕ СЪМ ПОЛУЧАВАЛ МЕЙЛ ЗА ЕТИЧЕН КАЗУС!!!!!! ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ, ПРИ ТОВА ПОД КЛЕТВА?????
- АБЕ ГРЕТХЕН, КАКВО ИЗЛЪГАХТЕ АНДЖЕЛА И МАЙК СЛЕД КАТО ПОДПИСАХ??? А СЪРБАН И СЮЗАН КАКВО ГИ ИЗЛЪГАХТЕ, А????? ВИЕ КАКВО ПО ТОЧНО СИ ПОМИСЛИХТЕ ТОГАВА??? ЧЕ И АЗ И ВСИЧКИ ТЕЗИ ХОРА, КОИТО АЗ ЛИЧНО УВАЖАВАМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО....СМЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БАЛЪЦИ НА ЗЕМЯТА, ТАКА ЛИ??? А ПЪК ВИЕ СТЕ НЕКВИ СИ ВЕЛИКИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ ЛИ??? АМА ВЕРНО ЛИ СИ ГО ПОМИСЛИХТЕ?????
- АБЕ ГРЕТХЕН, КВО МИ РЕВЕШ ПО СОЦИАЛКИТЕ, ЧЕ ИМАШ НЕКВИ ПРОБЛЕМИ С МЕНИДЖМЪНТА И С РУСЕВА??? БОЛИ МЕ ФАРА И ЗА ТВОЯ МЕГА ИЗМИСЛЕН „МЕНИДЖМЪНТ“, КОЙТО В ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ ПЛАЩА ЗА ДА БЪДЕ МЕНИДЖМЪНТ И ЗА РУСЕВА!!! А ДА, И ТОВА ЧЕ ТИ СИ ХАРЕСВАШ САМА КОМЕНТАРИТЕ, НЕ ЗНАЧИ ЧЕ И ДРУГИТЕ ГО ПРАВЯТ....И ТУК СИ СЕ ПООБЪРКАЛА ДОСТА ГРЕТХЕН!!
- ГРЕТХЕН, ДЪЛЖИТЕ МИ ПАРА – И КАРГИЛ-БГ И „АДВОКАТКАТА“!!! ИГРАЛИ СТЕ НА СХЕМА ЗАД ГЪРБА МИ, НО ПЪК ИМЕННО НА МОЙ ГРЪБ И ЗА МОЯ СМЕТКА! ЧАКАМ СИ ПАРИТЕ, НЕ СТЕ ГИ ИЗРАБОТИЛИ ВИЕ ТЕЗИ ПАРИ – АЗ СЪМ ГИ ИЗРАБОТИЛ, А ВИЕ СТЕ ПРОСТО ЕДНИ СКАПАНИ ИЗМАМНИЦИ!!! ТЕЗИ ПАРИ НЕ СА ВАШИ, А СА СИ МОИ! ОТКРАДНАЛИ СТЕ ГИ И СИ ГИ ИСКАМ ОБРАТНО!!! С ЛИХВИТЕ АКО ОБИЧАТЕ!
- ГРЕТХЕН, ПОНЕЖЕ ЧАКАМ ОТГОВОРИ ОТ НЯКОЛКО РАЗЛИЧНИ ИНСТИТУЦИИ ВЕЧЕ МЕСЕЦИ НАРЕД...МНОГО ИНТЕРЕСНО ЗАЩО BTW – И ТАМ СИ ПЛАЩАТЕ ЯВНО, СИГУРНО Е ЗА ТОВА! ХОРАТА ЩЕ СЕ СЕТЯТ КОИ СА! НЕ СЕ ЗАИГРАВАЙТЕ С ПОДКУПИ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ТАКЪВ МЕГА СКАНДАЛ СЕ ЗАФОРМЯ, ЧЕ ВИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА!!! ТАМ ВЕЧЕ НЯМА ДА Е ПО СОЦИАЛКИТЕ, СПОКО!
- ГРЕТХЕН, ТИ ЗАЩО ЗАБЛУЖДАВАШ, МАНИПУЛИРАШ И ЛЪЖЕШ ЧЕ ТИ Е ОМРЪЗНАЛО ОТ НЕКВИ СОЦИАЛКИ??? ВЪОБЩЕ НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ТОВА, СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ И САМО ЗА ПАРИ! ОМРЪЗНА ТИ ДА ПЛАЩАШ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ НА ВСЕКИ И ЗА ВСИЧКО!!! ЕТО ОТ ТОВА ТИ ОМРЪЗНА ,НЕ ОТ НЕЩО ДРУГО!!! ЧУВАЛИ С ПАРА ИЗДУМКАХТЕ ЗА ПОДКУПИ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ КАТО ГЛЕДАМ!
- ГРЕТХЕН, АМА КАК НЯМА ДА ТИ ОМРЪЗНЕ??? ТА АЗ СЪМ ВИ РАЗПЛЕЛ ЦЕЛАТА ДАЛАВЕРА В ДЕТАЙЛИ А И ВИ НАПРАВИХ ЗА СМЯХ НЕ САМО НАВСЯКЪДЕ В БГ-ТО, НО И В СВЕТОВЕН МАЩАБ!!! ГРЕТХЕЕЕЕН, ОМРЪЗНА ЛИ ТИ ВЕРНО??? АМА ЗАЩО?? ЦЯЛА ГОДИНА ДОКАТО ЛЪЖЕХТЕ, БЛЪФИРАХТЕ, ЗАПЛАШВАХТЕ, ТОРМОЗЕХТЕ И Т.Н. - НЕ ТИ ОМРЪЗНА, ПЪК СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ТИ БИЛО ОМРЪЗНАЛО!!! БОЛИ МЕ ФАРА ОТ КАКВО ТИ Е ОМРЪЗНАЛО, ТА АЗ ОЩЕ НЕ СЪМ ЗАГРЯЛ ДАЖЕ!!! И НЕ МИ ФИЛОСОВСТВАЙ НА КЪДЕ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАМ! НИТО СЪМ ТИ ОТКРАДНАЛ ПОЗИЦИЯТА И ДОХОДИТЕ, НИТО СЪМ ТИ ПРАЩАЛ КУКИ НА ВРАТАТА, НИТО СЪМ ТЕ ДИСКРИМИНИРАЛ, ОЩЕ ПО МАЛКО СЪМ ЛЪГАЛ В СЪДЕБНА ЗАЛА ЗА ТЕБ!!!!! НЕЩАТА СА ПРОСТИ – ПРИЗНАЙТЕ СИ, ВРЪЩАЙТЕ ПАРАТА, ЗАГЪВАЙТЕ ЛАЙНЯНИЯ ЦИРК И СЕ МАХАЙТЕ!!! FOREVER....СЕ МАХАЙТЕ!!!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Айде млъкни вече, омръзна ни от теб. Не ти са се получили нещата, добре, имаш си разни лични отношения с някой хора, добре, възмутен си от фирмата и управлението (не си само ти най-вероятно). И аз имам забележки към г-жа Русева и част от мениджмънта, но не рева през ден в социалките. Но да пишеш тук едно и също от 6 месеца и сам да си харесваш мненията… то цялата държава корумпирана, тръгнал да си плюе фирмата където го е хранила кой знае колко време. Паднал си - ставай и продължавай напред. Миналото не ще промениш.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не знам за фирмата но Аз лично си докарам до 200$ на седмица от този сайт:
https://bnbfree.in/?r=13016


кандидат за работа

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Г-жо РусЙЕваААААА,
Ама вижте си цирка само...
Само да попитам, кога и как го измислихте да ме прецакате зад гърба ми за поредйен път???
- Попитах, как да я нарека сега? може би: 'адвокатката' /сложих по една кавичка на думата адвокат, че няма да ми стигнат кавичките иначе/! Та попитах я следното: ПОЛУЧИЛА ЛИ Е ПОДКУП ОТ КАРГИЛ-БГ И СЪОТВЕТНО КАКЪВ ЗА ДЕЛОТО????? ЗНАЕТЕ ЛИ КАКЪВ БЕШЕ ОТГОВОРЪТ: НИКАКЪВ!!!!!
И СИЯ, АЗ КО ДА СИ МИСЛЯ БЕ Г-ЖО РУСЙЕВА????? АМА КО, НАИСТИНА...КАЖЙЕТЕ МИ?????
- СПОРЕД МЕН, КОГАТО СТЕ РАЗБРАЛИ ЧЕ ТРЯБВА ДА ИДВАТЕ В СЪДА И ДА ДАВАТЕ ПОКАЗАНИЯ ВСИЧКИ....СТЕ СЕ ПОПРИТЕСНИЛИ ДОСТА, ДА НЕ КАЗВАМ НАСРАЛИ!!! НЕЕЕЕЕ, СПОРЕД МЕН ВЪОБЩЕ АМА ГРАМ НЕ СТЕ СЕ НАСРАЛИ ДАЖЕ!!!!!:)

ТА ТАЗИ ВЪПРОСНАТА 'АДВОКАТКА', В МОМЕНТА МИ Е ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: 'ЛИЧНО ОБИДЙЕНА' ПРИ ПОЛОЖЕЛИЕ ЧЕ СЪЩАТА ЯВНО СИ Е ПОЗВОЛИЛА ДА МИ ПРОДАДЕ И ДА МИ ПРЕДАДЕ ИНТЕРЕСИТЕ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ ЗАД ГЪРБА!!!!! ДО ТАКАВА СТЕПЕН МИ СЕ ДРАЙФА ОТ ЦЕЛАТА ТАЯ ГНЯЗ, ЧЕ ШЕ УДРАЙФАМ ВСИЧКО ОТ НАС ДО КАРГИЛ И ОБРАТНО!!!!! ША ЗАСМЪРДИ И ПРИ ВАС, ДА ЗНАЙТЙЕ...

- ТАЗИ ШЙЕФКАТА НА ПИРАМИДАТА КАРГИЛ - ГРЕТА БОРИСЛАВОВА ЛЮБЕНОВА-СТОЙНЕВА КЪДЙЕ Е ВЙЕ??? ЩО НЕ МИ СЕ ОБАДИ? ДО КОГА ШЕ Я ЧАКАМ, ОЩЕ ФЕВРУАРИ МИНАЛАТА ГОДИНА СЪМ ЗАРЪЧАЛ ДА МИ СЕ ОБАДИ!!! КВО СЕ ОФЛЯНКВА И ТЯ? ДА ДЕЙСТВА ЕКСПЕДИТИВНО, ДОКАТО СЪМ НА СТЕНД-БАЙ ОЩЕ!!! ДА НЕ Е НЕКЪДЕ ПО СЕЙШЕЛИТЙЕ ИЛИ БАХАМИТЙЕ...ДА ХАРЧИ ПАРАТА ОТ ДАЛАВЕРАТА??? В НАП, ЧУВАЛИ ЛИ СА ЗА НЕЯ??? В НАП ЗНАЯТ ЛИ ОТ КЪДЙЕ ИДВА ПАРАТА??? А????? А ГЛЙЕАМ, ИНАЧЕ СЕ ПРАВИ НА НЕКЪВ ЗАМЙЕСТНИК ДИРЙЕКТОР CASC .....
GRETA LYUBENOVA - ASSOCIATE DIRECTOR - CASC EMEA
ЕТО КОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА ЦЕЛАТА МИЗЕРИЯ В КАРГИЛ!!!!!

АБЕ ДРУГО ДА ВИ ПИТАМ - ТОЗИ ИНДИВИД: ХРИСТИАН ХАРАЛАНОВ ОТ КОМЕРЦБАНК/COMMERZBANK AG - КОЙТО ГОДИНИ НАРЕД Е БАЧКАЛ В КАРГИЛ, КОЙ ГО Е ОБУЧАВАЛ: СЛОНА ИЛИ ЧИБОТАРКАТА??? ТОЙ ТОЗ И ВАС ВИ Е УДАРИЛ В ЗЕМЯТА ВЙЕ...ВЕЧЕ ЛЕКЦИИ ДАЖЕ МОЖЕ ДА ВИ ИЗНАСЯ!!! ТАМ ЗНАЕТЕ ЛИ КВА СХЕМА ВЪРТЯТ: ПРАСКАТ ВИ НЕКВА СРЕЩА - НЕКВА СЕЛЯНДУРКА ПАК ЕСТЕСТВЕНО /ТАТЯНА ВАСИЛЕВА - AKA "THE CHAPTER LEAD" /- УЖ Е НЕКЪВ 1:1 /MIXED AGENDA/- И ХОП СЛЕД 2 МИНУТИ СЕ ПОЯВЯВА ДРУГ HR БИЗНЕС ЛАЙНАР....АМА ТО НЕМА КРАЙ ТОВА ПРОКЛЯТИЕ КАРГИЛ....НЕМА КРАЙ ПРОСТО....:)
КОМЕРЦБАНК Е МАЛКИЯ КАРГИЛ ВЕЧЕ!!!!! ПРОКЛЯТИЕТО КАРГИЛ БГ - СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА С БЯСНА СКОРОСТ...КAРУМПИРАНИ HR's НАВСЯКЪДЕ В БГ-ТО ВЙЕ....УЖАС ВЙЕ.....САМО СХЕМИ И ДАЛАВЕРИ ВЙЕ...

МОЯТ ОПИТ ПОКАЗВА, ЧЕ ТАКЪВ ТИПАЖ СИЛЯНДУРИ СА СЕ ОГЛЕДАЛИ ЯКО У ЗАПЛАТАТА ВИ И ДОХОДИТЕ ВИ И ПРОСТО НЕ МОГАТ ДА СПЯТ НОЩЕМ!!! НЕМА ЗАСПИВАНКА ПРОСТО....АЛЧНИ, ТЪПИ, ЗАВИСТЛИВИ И КВО ЛИ НЕ ОЩЙЕ....ВЪПРОСА Е НЕКЪДЕ ЗА НЕЩО ДА СЕ ВМЕНЯВА ВИНА ПРОСТО, ЕЙ ТВА Е СХЙЕМАТА...ПОСЛЕ: ШАРКО-ПАРКО, ЗА КОЙТО ПЛАЩА И ХАЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ХАИРЛИЯ ДА Е....:) ДА ЖИВЕЕ СХЙЕМАТА ЛЕВА РЪКА, ДЕСЕН ДЖОБ...ХАХАХ
ТАКИВА КАРУМПИРАНИ HR'S - СЕ ПОДИГРАВАТ НЕ САМО С ФИРМИТЕ, КОИТО СА НАПРАВИЛИ И НЕВЪЗМОЖНОТО ЗА ДА СА ТУК И ДА ОСИГУРЯВАТ РАБОТА И ДОХОДИ...ПОДИГРАВАТ СЕ И С ТРУДА НА СТРАШНО МНОГО ХОРА: ВАШИЯТ ТРУД, ТРУДА НА РИКРУТЪРИТЕ, НА МЕНИДЖЪРИТЕ КОИТО СА ВИ НАЕЛИ, НА КОЛЕГИ КОИТО СА ВИ ОБУЧАВАЛИ И Т.Н. И Т.Н. И Т.Н


ЗНАЕТЕ ЛИ, ТОВА КОЕТО СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА ПРАВИТЕ С ХОРАТА/А СЛОНА, СКУМРИЯТА И ЧИБОТАРКАТА СА ГО ПРАВИЛИ С ГОДИНИ!!!/...Е ТОЛКОВА ГНУСНО И ОТВРАТИТЕЛНО, ЧЕ НЯМА ДА МИ СТИГНАТ ДУМИТЕ ДА ГО ОПИША!!!!! АКО И ВИЕ КАТО - УПРАВИТЕЛ ЛИ БЯХТЕ Г-ЖО РУСЙЕВА/АМА КВА ПАРА ПЛАТИХТЙЕ/????? АКО И ВИЕ НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕТЕ ОТГОВОР ЗА ЦЯЛАТА ОТВРАТИТЕЛНА КОРУПЦИЯ В КАРГИЛ/НЕ ЧЕ ОТГОВОРЪТ НЕ МИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСЕН/, ПАЛЕТЕ ДЖАПАНКИТЕ И СЕ МАХАЙТЕ ОТ ТАЗИ ФИРМА АМА НА СЕКУНДАТА!!!!!! ПАЛЕТЕ И МАРШ, НА ДАЛЕЧЕ НЕКЪДЕ АМА МНОГО НА ДАЛЕЧЕ!!!! НЕ ЗНАМ КЪМ НАГЛОВО ЛИ ЩЕ ХОДИТЕ, КЪМ ШАРКО-ПАРКОВО ЛИ ИЛИ КЪДЕТО И ДА Е!!! ЕДНО ЧЕ НЕ ЗНАМ, ВТОРО ЧЕ МИ Е АБСОЛТНО ВСЕ ТАЯ И ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!! ВИЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ДО ТАКАВА СТЕПЕН СТЕ СЕ КОМПРОМЕНТИРАЛИ, ЧЕ ПРОСТО НЯМА НА КЪДЕ ПОВЕЧЕ... И ВИЕ И ЦЯЛАТА ОТВРАТИТЕЛНА, КОРУМПИРАНА СГАН...А ИНАЧЕ ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ СТЕ КОРУМПИРАНИ АМА ТО ЦЕЛАТА СХЙЕМА Е КАТО В "АМЕРИКАНСКИ ГАНГСТЕР" - ВСИЧКИ ЗНАЯТ, АМА ВСИЧКИ ИСКАТ И СХЙЕМАТА И ЛАПАНИЦАТА ДА НЕ СПИРА...
ДА ЖИВЕЕ КАРУПЦИЯТА.....:)В БГ-ТО МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА!!!
И ЗА ФИНАЛ - АБЕ КАК ИЗПИРАТЕ ПАРАТА ОТ ДАЛАВЕРАТА??? ТОВА ШЕ ДА Е ДОСТА ПАРА - АЗ КАТ ГЛЕАМ С КЪВ РАЗМАХ ДАВАТЕ ЗА ПОДКУПИ НАВСЯКЪДЕ....МАЛЕЕЕЕ ТО ЧУВАЛИ С ПАРА, ТО БЕЗДЪННА ЯМА ТОВА!!! САМО ПОКРАЙ МЕНЕ КОЛКО НАРОД СЕ ОЯДЕ/МНОГО ТРЕА ДА МЕ ЧЕРПЯТ МАЙ.../!!! АМА ТИХО СИЯ, ЧЕ ЧИБОТАРКАТА КАЗА ЧЕ ТРЯА ДА СМЕ ТИХИ И ЧЕ КОНФИДЕНЦИАЛНО....ШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ, ТИХО СИЯ!!!


клиент

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
-5

АЛОУ....СЙЕЛЯНДУРКИИИИИИИ, КОРУМПИРАНОТО УПРАВЛЙЕНИЕЕЕЕЕЕ НА МАФИОТСКИЯ КАРГИЛ БГ, Г-ЖУ РУСЙЕВААААА,
КАК Е ДАЛАВЕРАТА? НЕКВА КОЛЙЕДНО - НОВОГОДИШНА ПРОМО ОФЙЕРТА НЕМА ЛИ ДА ОБАДИТЕ? НEМА САМО АЗ ДА ВИ СПОНСОРИРАМ ЕЙ СЙЕЛЯНДУРКЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!
АБЕ СЙЕЛЯНДУРКИ КОРУМПИРАНИ И УНИКАЛНО ПРОСТИ - ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА ВЪОБЩЕ КАКВО СЪТВОРИХТЕ???
ЯСНО ЛИ ВИ Е, ЧЕ С ВСИЧКИТЕ ПОДКУПИ КОИТО СТЕ ПРАВИЛИ Е ДОСТАТЪЧНО САМО ЕДИН ДА ПРОПЕЕ И ЦЯЛОТО ВИ ДОМИНО ЩЕ РУХНЕ И ЩЕ СЕ СРУТИ ДО ОСНОВИ???!!! ИЗПОЛЗВАЛИ СТЕ КОРУМПИРАНИ КАНАЛИ В ПОЛИЦИЯТА А? В 4ТО РПУ, В СДВР - СОФИЯ, СЕГА В 6ТО РПУ РУШВЕТИ ДАВАТЕ!!! ТАМ В 6ТО КАТО СЕ ОБAДЯ ВЕЧЕ И СЕ КРИЯТ ОТ МЕН! ИМА НЕКВИ СИГНАЛИ ЗА ВАС ЗА КОРУПЦИЯ В ПРОКУРАТУРАТА!!! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ? ДА НЕ ПОВЯРВА ЧОВЕК НАПРАВО...ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ДО КЪДЕ СТЕ ДОКАРАЛИ НЕЩАТА, ПОЛИЦИЯТА ДА СЕ КРИЕ ОТ МЕН ЗАРАДИ ВАШИТЕ ПОДКУПИ!!!
ЯСНО ЛИ ВИ Е СЙЕЛЯНДУРКИ УНИКАЛНО ПРОСТИ, ЧЕ ТЕПЪРВА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ МОЖЕ ДА ЗАГУБЯТ РАБОТАТА СИ ЗАРАДИ ВАШИТЕ КОРУПЦИОННИ НОМЕРЦА И СЕЛСКИ ТАРИКАТЛЪЦИ?
ПОДКУПВАЛИ СТЕ И АДВОКАТКАТА МИ, ТАКА ЛИ? АУУУУУУУУУУУУУ, АМИ АКО ТОВА СЕ ДОКАЖЕ И ТЯ БЪДЕ ОБВИНЕНА... НАЯСНО ЛИ СТЕ ЧЕ ЩЕ ЗАГУБИ АДВОКАТСКИТЕ СИ ПРАВА БЕ СЙЕЛЯНДУРКИИИИИИИ??? СЙЕЛЯНДУРКИТЕ И ГЕЙЧЕТАТА С ПЕТНАТА ДО КРАЯ НА ЖИВОТА И ТЕХНИТЕ ПОДКУПИ....ПРОКЛЯТИЕТО КАРГИЛ БГ!!!
АБЕ СЙЕЛЯНДУРКИИИИ, НАЯСНО ЛИ СТЕ ЧЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЗНАЕ ВЕЧЕ, ЧЕ СТЕ КОРУМПИРАНИ???? И В ЩАТИТЙЕ ЗНАЯТ, В ШИПХОЛ МНООООГО ОТДАВНА СА ИМАЛИ СЪМНЕНИЯ И СА БИЛИ НАЯСНО...!!! ОТ КОЙ СЕ КРИЕТЕ??? ВСИЧКИ ЗНАЯТ ВЕЧЕ!!! ТО НЯМА ОТ КОЙ...ДА НЕ БИ ОТ ТЕЗИ СТУДЕНТЧЕТА КОИТО ХОДИТЕ ДА ОБЛЪЧВАТЕ В УНИВЕРСИТЕТИТЕ 3ти за 4ти курс...? Ми нали и те ще се светнат...то елементарно вече!
АБЕ СЙЕЛЯНДУРКИИИИИ, АБЕ ВИЕ ОБВИНИХТЕ ЛИ АНТОНИЯ ГЕОРГИЕВА В СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ??? ТОЧНО ПО ВАШИТЕ КРИТЕРИИ И СТАНДАРТИ , ТАЗИ СЙЕЛЯНДУРКА МЕ Е ТОРМОЗИЛА БРУТАЛНО СЕКСУАЛНО!!!!! КАНЕШЕ МЕ ДА ИЗЛИЗАМЕ ИЗВЪН РАБОТНО ВРЕМЕ, НАТРАПВАШЕ МИ СЕ ПО КОРПОРАТИВНИТЙЕ СЪБИТИЯЯЯЯЯ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ....!!! ТА АЗ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СЕ ЧУДЕХ КАК ДА СЕ ПРАВЯ ЧЕ НЕ Я ВИЖДАМ!!!
МДАААА, ТОЧНО ТАЗИ КОЯТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА НО ПЪК ПОНЕЖЕ СИ ПЛАЩА СЕ ЧУДИТЕ КЪДЕ ДА Я НАМЕСТИТЕ И ИЗМЕСТИТЕ....!!! ЩО НЕ Я НАПРАВИТЕ: GLOBAL PIECE OF SHIT??!!! МИСЛЯ ПЕРФЙЕКТНА ПОЗИЦИЙКА ЗА НЕЯ, ПЪК И МАЙ ЩЕ Е БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ ТАМ....ТЙЕЗИ ДВЙЕТЕ СЙЕЛЯНДУРКИ: ГЕОРГИЕВА И ВЕЛКОВА ДА НЕ СА И ДВЕТЕ ОТ СЕЛО "НАГЛОВО"? ТЙЕ МНОГО НАГЛИ И ДВЙЕТЕ ВЙЕ...УЖ СА В НЙЕКВИ БЙЕК ТУ БЙЕК МИЙТИНГС ПЪК И ДВЙЕТЕ НИЩО НЕ ПРАВЯТ ПЪК И ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ....
ОКРАДОХТЕ ЛИ БОНУСИТЕ И ВАУЧЕРИТЕ НА ХОРАТА СЙЕЛЯНДУРКИИИИИИИИ??? ТОЛКОВА СТЕ ПРОСТИ, СМЕШНИ И ЕЛЕМЕНТАРНИ....САМО С ПАРА И С ПОДКУПИ НАВСЯКЪДЕ, ЗАЩОТО НЯМАТЕ АКЪЛ ЗА 5 СТОТИНКИ!!! БИХ ВИ КАЗАЛ ЧЕ СТЕ ТЪПИ КАТО ГЪЗ, АМА АКО Е МОЯ ЩЕ Е ОБИДА КЪМ ГЪЗА МИ....ТАКА ЧЕ СЪМ ПАС, ДАЛЕЧ ПО-ПРОСТИ И ЕЛЕМЕНТАРНИ СТЕ....КАКВО ЛИ ДА КАЖА ЗА ТЙЕЗИ ОТ АК-ТРЕНДАФИЛОВА? ТА ТЕ СА ТОЛКОВА ИЗУМИТЕЛНО ПРОСТИ, ЧЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ПОЛЗВАТ УСЛУГИТЕ НА ДРУГ ЮРИСТ!!! МИ ТЕ И ТЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ...
КО ША ПРАИТЙЕ СЕГА СЙЕЛЯНДУРКИЙЙЙ???....ХОРАТА СА ВИ ПРОЧЕЛИ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ - В КАРГИЛ, НЕМА НУЖДА ДА СЕ ГЛЕДАТ ТИЙЙМ ЛИДЕРСКИ И НЕКВИ ДРУГИ ПОДОБНИ ПОЗИЦИИ...НА НЕКВИ СЙЕЛЯНДУРКИ, КОИТО ПРОСТО СА СИ ПЛАЩАЛИ ЗА ТЯХ...ЕЙ ТАКИВА КАТО ТОНИТУ..........МУАААААААААААААААААХАХАХАХХАХААААААААААААХАХААХАААААААААААААААААААААААААААААХАХАХАХААААААААААА
АБЕ СЙЕЛЯНДУРКИИИИ, МИ ТО ПО ТЪПАТА ВИ КОРУМПИРАНА И МЕГА СЕЛСКА ЛОГИКА....МАЛКАТА МИ ДЪЩЕРЯ Я ТОРМОЗЯТ СЕКСУАЛНО В ДЕТСКАТА ГРАДИНА....МИ ТЯ Е НА 3 ГОДИНИ, ПЪК НЯКАКВО МОМЧЕНЦЕ Я ПРЕГРЪЩА И Я ЦЕЛУВА ПО БУЗАТА, ДАЖЕ И НЕКВИ ТЪПОТИИ И ГОВОРИЛ:) АМА ДАЙТЕ ДА ГО ОБВИНИМЕ В СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ?!!! АК-ТРЙЕНДАФИЛОВА СА ЕКСПЕРТИ ТАМ....ДАЖЕ МОЖЕ ДА ГО ОБВИНИМЕ И ДА ГО ОСЪДИМЕ - ДА ГО ИЗКЛЮЧАТ И ДА МУ СЕ ЗАБРАНИ ДОСТЪП ДО ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ В СОФИЯ!!!! КАК МИСЛИТЙЕ???!!!МУАААААААААААААААААААААААААААААХАААААААААААААААААХААААААААААААААААХААААААААААА
НЯМА ЛИ ДА СИ ПРИЗНАЕТЕ БЕ СЙЕЛЯНДУРКИИИИ??? ВИЕ СТЕ ПРОСТО ЕДНА ПРОДАЖНА, ЛЪЖЕЩА НАВСЯКЪДЕ, ПЛАЩАЩА НАВСЯКЪДЕ, КОРУМПИРАНА СЙЕЛЯНДУРКСКА СГАН..."УПРАВЛЙЕНИЕТО" НА МАФИОТСКИЯ КАРГИЛ БГ!!! ДАНО ВИ СТИГНЕ ПАРАТА СЙЕЛЯНДУРКИИИИ, НЕ САМО НА ТОЗИ АМИ И НА ОНЗИ СВЯТ...!!!!! КОРУМПИРАНИ ИЗРОДИ НЕЩАСТНИ.....


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Грета Бориславова Любенова Стойнева - ???

некой неква идея? не е ли това човекът в сянка на върха на пирамидата в тази фирма?


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Г-жо Русева,
Това вие ли бяхте днес на Стефан Тошев/Казбек?
Не можах да ви разпозная ако сте била вие!
А мисля че и преди това видях едно друго познато лице от Каргил на ул. Пирин! Само че и там не съм 100%
Ако търсите някаква нормална комуникация с мен, аз съм насреща! Нямам проблем с това, само че да е нормална:)
Без викове, крясъци, заплахи и т.н.
Не знам защо, но все си мисля че може и да се разберем като нормални хора...ако вие сте ок с това разбира се!
Направете ми знак някакъв... не знам дали ще ми повярвате, но не искам да навредя на абсолютно никой....нито пък някога съм искал....
Кармата е много гадна работа...


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Госпожу Катерина Русйевааааа,
Какво става, как върви далаверата? Продажбите как са?
МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИТЕ, ЗАЩО СТЕ СЕ СВЪРЗВАЛИ С МОЙ ПОСЛЕДВАЩ РАБОТОДАТЕЛ И СТЕ ЛЪГАЛИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ??? МИСЛЕХТЕ, ЧЕ НЯМА ДА РАЗБЕРА ЛИ?????
КОЙ ВИ ДАВА ТОВА ПРАВО И НА ВАС И НА КОРУМПИРАНАТА ВИОЛЕТА ВЕЛКОВА??? ТА ВИЕ ЛЪЖЕТЕ И В СЪДЕБНА ЗАЛА И ПОД КЛЕТВА!!!!!
МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИТЕ ЗАЩО СТЕ ИЗПРАЩАЛА СДВР НА ВРАТАТА МИ ЗА ДА ТОРМОЗИТЕ И ПЛАШИТЕ ДЕЦАТА МИ СЕЛЯНДУРКИ ПРОСТИ??????
КОЙ ВИ ДАВА ТОВА ПРАВО СЕЛЯНДУРКИ, ИЗДУХАНИ, НЕЩАСТНИ?????? КОЛКО СИ ПЛАТИХТЕ НА ИНСПЕКТОР КАШЕВА OT СДВР??????? ШЕ ВИ РАЗНЕСЕМ И ПО МЕДИИТЕ ЕЙ СЙЕЛЯНДУРКИИИИИ.....

КОЛКО СИ ПЛАТИХТЕ Г-ЖО РУСЙЕВА, ЗА ДА СТАНЕТЕ УПРАВИТЕЛ НА КАРГИЛ БГ??? ИЛИ НА ОПИСАНИЯ ПРЕДИ ОКОЛО 6 ГОДИНИ - КАТО МАФИОТСКИ БГ КАРГИЛ???
КОЛКО????? А ВЕЛКОВА КАКВА ГОДИШНА ТАКСА ПЛАЩА, ЗА ДА Е МЕНИДЖЪР Ч.Р.???? НА КОЙ СИ ПЛАЩАТЕ?????
КОЙ Е НА ВЪРХА НА ПИРАМИДАТА В КАРГИЛ????? КАК СЕ ОТЧИТАТЕ, КАКВА Е СХЕМАТА??? АЙ СИЯ, НЙЕ СИ ТРАЙКАЙТЙЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ.....КАЖЕТЕ СИ????!!!!
НА МЕСЕЧНА БАЗА ЛИ, НА ГОДИШНА БАЗА ЛИ СЕ ОТЧИТАТЕ, КАК??? КОЛКО СТРУВА ПОЗИЦИЯТА: SAP LIAISON ПРИМЕРНО???? КОЛКО?????
А ДА СТАНЕШ УПРАВИТЕЛ НА МАФИОТСКИЯ БГ КАРГИЛ, КВА ПАРА Е?????
А КОЛКО СИ ПЛАТИХТЕ ЗА ИЗФАБРИКУВАНАТА ПРОКУРОРСКА ПРЕПИСКА А, ПРИ ТОВА ОТ ИМЕТО НА КАРГИЛ И С ПАРИТЕ НА КОМПАНИЯТА????
КОЙ ВИ ДАВА ПРАВО СЙЕЛЯНДУРКИ НЕЩАСТНИ, КОРУМПИРАНИ ДА СЕ КРИЕТЕ ЗАД ИМЕТО НА КАРГИЛ??????
ВИЕ СТЕ ПРОСТО ЕДНА НЕЩАСТНА, УРОДЛИВА, КОРУМПИРАНА СЕЛСКА СГАН......"УПРАВЛЕНИЕТО" НА МАФИОТСКИЯ БГ КАРГИЛ.............


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

да стигнем ли и по далеч? още малко ли остава Виолетке, а малко ли остава?
да обяснявам ли, че на срещата в началото на годината - когато задавах супер логични въпроси на Велкова:
- КАКВО ОБЩО ИМА ВСИЧКО ТОВА С ТАКА НАРЕЧЕНИЯ "СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ" И ЧЕ ТОВА СА НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНИ СОЦИАЛНИ КОНТАКТИ: ТЯ НЯМАШЕ ОТГОВОР!!! ВСЪЩНОСТ НИКОЙ НЯМАШЕ ОТГОВОР, ВСИЧКИ ДРУГИ СИ ТРАЙКАХА...
- ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ ЧЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА НАД 1 ЧАС: ОБОРИХ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИТЕ ВИ ИЗМИСЛЕНИ НАПАДКИ, ТВЪРДЕНИЯ И ФАЛШИВИ ОБВИНЕНИЯ???
- ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ ЛИ ЧЕ ТОВА СЕ НАРИЧА: ЖЕСТОК ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ, ДИСКРИМИНАЦИЯ И ТОТАЛНО УНИЖЕНИЕ????????????????????????????????
- ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ, ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА СЪЩАТА ТАЗИ СРЕЩА ОБЯСНЯВАХ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ, ЧЕ ПО СЪЩАТА ТАЗИ ЛОГИКА: ИМЕННО АЗ СЪМ БИЛ ТОРМОЗЕН СЕКСУАЛНО, ПРИ ТОВА ОТ РАЗЛИЧНИ СЛУЖИТЕЛКИ НА ТАЗИ ФИРМА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА АБСОЛЮТНО ЦЕЛИЯ СИ ПРЕСТОЙ В КАРГИЛ!!!!! БЕЗ ДОРИ ДА ЗНАМ, ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ???
- ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ ЛИ, ЧЕ ТОВА НА ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК СЕ НАРИЧА: ДИСКРИМИНАЦИЯ??? ТОВА ЛИ СА ЦЕННОСТИТЕ В КАРГИЛ БГ??
- ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧИ ПРЕД ОЧИТЕ ВИ - Г-жо Русева? А ВИЕ ПРОСТО СИ ТРАЙКАХТЕ...
- ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ, ЧЕ НАКРАЯ ТОТАЛНО СЕ ВБЕСИХ И ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА ПОДПИСАХ - А НЕ ЗАЩОТО СЪМ ПОВЯРВАЛ НА КОЯТО И ДА Е ОТ ТЪПОТИИТЕ НА ВЕЛКОВА! ИСКАХ ПРОСТО ДА ВИ ВКАРАМ В СЪДЕБНА ЗАЛА, ASAP!
- А ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ, ЧЕ ПО СЪЩАТА ТАЗИ ЛОГИКА - ВИЕ МОЖЕ ДА ОБВИНИТЕ АБСОЛЮТНО ВСЕКИ В ТАЗИ ФИРМА В "СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ"???


- А ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ СЪЩО, ЧЕ СЛЕД ЕДНО ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ В СЪДЕБНА ЗАЛА ВЪПРОСНАТА ВЕЛКОВА ИЗВЕДНЪЖ "ЗАГУБИ" ИЗЦЯЛО ПАМЕТТА СИ ЗА ВЪПРОСНАТА СРЕЩА???
- КОГАТО СЪДИЯТА Я ПОПИТА КАКВО ТОЧНО СЕ Е СЛУЧИЛО: ОТГОВОРЪТ НА ВЕЛКОВА БЕШЕ: ЧЕ ТЯ НИЩО НЕ БИЛА ПОМНЕЛА И ЧЕ ТАЗИ СРЕЩА БИЛА ПРЕДИ ЦЕЛИ 4 МЕСЕЦА....!!!!!! ВИЕ СЪЩО ЛИ НЕ ПОМНИТЕ Г-жо Русева??? ОНОВА ДРУГОТО ЛАЙНО, ДАЖЕ НЯМА ДА ГО КОМЕНТИРАМ!
- ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ, ЧЕ ТОТАЛНО СЕ ОБЪРКАХА В СЪДЕБНА ЗАЛА И ЧЕ ВЕРСИИТЕ ИМ СЕ РАЗМИНАХА НА ТЕЗИ ДВАМАТА ОТ Ч.Р.!!! /И ТАМ ЛИ СИ ПЛАТИХТЕ BTW....???/
- ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ КАК ИМ ТРЕПЕРЕХА ГЛАСЧЕТАТА И КАК И ОТ МАРС СЕ ВИЖДАШЕ ЧЕ ЛЪЖАТ???
- ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ, ЧЕ СЪДЪТ ГИ ЗАДЪЛЖИ ДА ДОЙДАТ И ДА ДАДАТ ПОКАЗАНИЯ??? ЗАЩОТО И ТОВА ОБЖАЛВАХА! НЕ ИСКАХА ДА ИДВАТ!!! КРИЕХА СЕ!!!
- МИСЛЯ ВСИЧКО Е АМА ТОЛКОВА КРИСТАЛНО ЯСНО, ЧЕ ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ ДА ОБЯСНЯВАМ КАКВОТО И ДА БИЛО ПОВЕЧЕ!!!
- ДА БЯХТЕ КАЗАЛИ ЧЕ СТЕ ТОЛКО ЗЛЕ С ПАРАТА....ЩЯХ ДА ВИ ХВЪРЛА НЕКОЙ ЛЕВ ДА СЕ ПОРАДВАТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A гледам и в медиите САМО ЛЪЖИ/ИМА ЕДНА СТАТИЯ В КАПИТАЛ/, че хората в Каргил били на първо място!!! ЛЪЖЕТЕ НАЙ-НАГЛО И В СЪДЕБНА ЗАЛА И В ПОЛИЦИЯТА И В ПРОКУРАТУРАТА И В МЕДИИТЕ!!!!!!
В Полицията ме посъветваха да не подписвам...вие знаете какво :) Смятайте на кой вярват...И в Полицията и на Изток и на Запад от Калотина и навсякъде вярват на МЕН а НЕ НА ВАС Г-ЖО РУСЕВА!!!!! АМА ЗАЩО ЛИ ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА????????????
- И ПАК ДА ПОВТОРЯ: ДА БЯХТЕ КАЗАЛИ ЧЕ СТЕ ТОЛКО ЗЛЕ С ПАРАТА....ЩЯХ ДА ВИ ХВЪРЛА НЕКОЙ ЛЕВ ДА СЕ ПОРАДВАТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- А ГЛЕДАМ ВЕЧЕ И НА BGRABOTODATEL СИ ПЛАЩАТЕ!!! МУААААААААААААААААААААААААХАААААААААААХААААААААААХААААААААААААААААХАААААААААААААХААААААА
ЛАЙНАТА СА ИЗЛЕЗЛИ НА ПОВЪРХНОСТТА И СМЪРДИ И ВОНИ, АБЕ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ПРОСТО......
А ДАЖЕ СТЕ БИЛА ПРЕДУПРЕДЕНА ОЩЕ МАЙ МЕСЕЦ - ТОЧНО КАК ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВАТЕ! АМИ ВЕЧЕ Е СЕПТЕМВРИ!!! ОПИТАЙТЕ СЕ ДА НАПРЕГНЕТЕ НЕКВИ ГЪНКИ В МОЗЪКА И ДЕЙСТВАЙТЕ!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0


Здравейте г-жо Русева,

След като сте Управител на тази фирма в момента и във връзка с фалшивите сигнали които сте допуснала да бъдат направени за мен в полицията и в частност в прокуратурата, смятам да ви отговоря и тук:

- Вие не сте никакъв фактор в моя живот! Аз дори не съм водил и най елементарен диалог с вас г-жо Русева! Нито сте ми изграждала кариерата от А и Б, нито сте ми завършвала образованията, нито сте ми учила езиците, нито имате каквото и да било общо с мен! Не съм и служител на тази фирма мисля от доста време вече.

Явно името ми продължава да се използва за създаване на фалшиви новини!

- Очевидно ви трябва изкупителна жертва и сте решила да ме заплашвате с бухалката на Каргил: Адвокатска Кантора - Трендафилова! Какво падение само!

Много ми е странно защо, нали спечелихте делото?

- ДO ТАКАВА СТЕПЕН ЛИ ТЕОРИИТЕ ОПИСАНИ В ТОЗИ САЙТ СА ПРАВО В 10-та???

- Изтекла е информация ли? А уж обещавахте конфиденциалност!

- Ами в тази фирма аз лично не се учудвам: интриганти и селски клюкарки колкото искаш там.

- Във връзка с описаните тук теории за Корупция, които датират явно наистина от дълги години: при положение че са верни - не става въпрос просто за Корупция, става въпрос и за РЕКЕТ! Един вид - управлението на Каргил рекетира служителите си да плащат за определени услуги.

- Като човек израснал в мутренските години в тази държава, мисля съм достатъчно запознат с терминологията. Само че тези години поотминаха вече а ние живеем в демократична държава, в която всеки е свободен да изразява мнението си!

- Значи сте изисквали информация от BGRABOTODATEL, от кои IP адреси се пишат негативни/или пък истински/ коментари за Каргил? Ама наистина ли до там я докарахте? До такава степен ли се притеснихте и до такава степен ли никой не ви вярва за нищо? Явно всички теории описани тук са 100% истина, защо да се притеснявате иначе?

- На мен не е нужно да ми обяснявате, обяснете си го на служителите в тази фирма

- Дано тази информация не достигне до централата в Щатитйе. Имайки предвид обаче, как далеч по несъществена информация уж стига до там и с каква скорост, съмнявам се:) Много тъпо блъфиране м/у другото!

- И още нещо, при положение че сте го закъсали финансово и имайки предвид, че определен вид продажби може и да са поспрели: превел съм парите за делото по сметка на Каргил от която съм си получавал и заплатата. Че видях от коментарите тук и бонуси и ваучери са поспрели, абе закъсвация си е явно! Може да си проверите със съответния финансов отдел ако не ми вярвате

- ЗАЩОТО КАКТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕМ СТАВА ВЪПРОС ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА ПАРИ!!!!! И ЗА АБСОЛЮТНО НИЩО ДРУГО!!!

- в този сайт има две основни определения за тази фирма оставяни от много различни служители през годините: Корупция + Отровена Атмосфера

- мисля коментарът е излишен.....

На мен лично ми е интересно следното: Кой седи зад всичко това? КОЙ Е НА ВЪРХА НА ПИРАМИДАТА В КАРГИЛ? За мен няма съмнение, че именно от там се диктува всичко в тази фирма. И защо например фирма като Каргил използва услугите на външна адвокатска кантора? Много ми е странно всичко това, според мен е създадено абсолютно умишлено като структура. И как така много служители дори не са чували определени имена от Човешки Ресурси в тази фирма, докато не се наложи да напуснат? И как например се избира управлението на Каргил? Всичко е една голяма мистерия

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?