Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Каргил България https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул. Тодор Каблешков 71&markers=София,бул. Тодор Каблешков 71

Каргил България

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 220 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-20 от общо 220


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

да стигнем ли и по далеч? още малко ли остава Виолетке, а малко ли остава?
да обяснявам ли, че на срещата в началото на годината - когато задавах супер логични въпроси на Велкова:
- КАКВО ОБЩО ИМА ВСИЧКО ТОВА С ТАКА НАРЕЧЕНИЯ "СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ" И ЧЕ ТОВА СА НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНИ СОЦИАЛНИ КОНТАКТИ: ТЯ НЯМАШЕ ОТГОВОР!!! ВСЪЩНОСТ НИКОЙ НЯМАШЕ ОТГОВОР, ВСИЧКИ ДРУГИ СИ ТРАЙКАХА...
- ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ ЧЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА НАД 1 ЧАС: ОБОРИХ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИТЕ ВИ ИЗМИСЛЕНИ НАПАДКИ, ТВЪРДЕНИЯ И ФАЛШИВИ ОБВИНЕНИЯ???
- ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ ЛИ ЧЕ ТОВА СЕ НАРИЧА: ЖЕСТОК ПСИХИЧЕСКИ ТОРМОЗ, ДИСКРИМИНАЦИЯ И ТОТАЛНО УНИЖЕНИЕ????????????????????????????????
- ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ, ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА СЪЩАТА ТАЗИ СРЕЩА ОБЯСНЯВАХ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ, ЧЕ ПО СЪЩАТА ТАЗИ ЛОГИКА: ИМЕННО АЗ СЪМ БИЛ ТОРМОЗЕН СЕКСУАЛНО, ПРИ ТОВА ОТ РАЗЛИЧНИ СЛУЖИТЕЛКИ НА ТАЗИ ФИРМА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА АБСОЛЮТНО ЦЕЛИЯ СИ ПРЕСТОЙ В КАРГИЛ!!!!! БЕЗ ДОРИ ДА ЗНАМ, ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ???
- ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ ЛИ, ЧЕ ТОВА НА ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК СЕ НАРИЧА: ДИСКРИМИНАЦИЯ??? ТОВА ЛИ СА ЦЕННОСТИТЕ В КАРГИЛ БГ??
- ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧИ ПРЕД ОЧИТЕ ВИ - Г-жо Русева? А ВИЕ ПРОСТО СИ ТРАЙКАХТЕ...
- ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ, ЧЕ НАКРАЯ ТОТАЛНО СЕ ВБЕСИХ И ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА ПОДПИСАХ - А НЕ ЗАЩОТО СЪМ ПОВЯРВАЛ НА КОЯТО И ДА Е ОТ ТЪПОТИИТЕ НА ВЕЛКОВА! ИСКАХ ПРОСТО ДА ВИ ВКАРАМ В СЪДЕБНА ЗАЛА, ASAP!
- А ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ, ЧЕ ПО СЪЩАТА ТАЗИ ЛОГИКА - ВИЕ МОЖЕ ДА ОБВИНИТЕ АБСОЛЮТНО ВСЕКИ В ТАЗИ ФИРМА В "СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ"???


- А ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ СЪЩО, ЧЕ СЛЕД ЕДНО ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ В СЪДЕБНА ЗАЛА ВЪПРОСНАТА ВЕЛКОВА ИЗВЕДНЪЖ "ЗАГУБИ" ИЗЦЯЛО ПАМЕТТА СИ ЗА ВЪПРОСНАТА СРЕЩА???
- КОГАТО СЪДИЯТА Я ПОПИТА КАКВО ТОЧНО СЕ Е СЛУЧИЛО: ОТГОВОРЪТ НА ВЕЛКОВА БЕШЕ: ЧЕ ТЯ НИЩО НЕ БИЛА ПОМНЕЛА И ЧЕ ТАЗИ СРЕЩА БИЛА ПРЕДИ ЦЕЛИ 4 МЕСЕЦА....!!!!!! ВИЕ СЪЩО ЛИ НЕ ПОМНИТЕ Г-жо Русева??? ОНОВА ДРУГОТО ЛАЙНО, ДАЖЕ НЯМА ДА ГО КОМЕНТИРАМ!
- ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ, ЧЕ ТОТАЛНО СЕ ОБЪРКАХА В СЪДЕБНА ЗАЛА И ЧЕ ВЕРСИИТЕ ИМ СЕ РАЗМИНАХА НА ТЕЗИ ДВАМАТА ОТ Ч.Р.!!! /И ТАМ ЛИ СИ ПЛАТИХТЕ BTW....???/
- ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ КАК ИМ ТРЕПЕРЕХА ГЛАСЧЕТАТА И КАК И ОТ МАРС СЕ ВИЖДАШЕ ЧЕ ЛЪЖАТ???
- ДА ОБЯСНЯВАМ ЛИ, ЧЕ СЪДЪТ ГИ ЗАДЪЛЖИ ДА ДОЙДАТ И ДА ДАДАТ ПОКАЗАНИЯ??? ЗАЩОТО И ТОВА ОБЖАЛВАХА! НЕ ИСКАХА ДА ИДВАТ!!! КРИЕХА СЕ!!!
- МИСЛЯ ВСИЧКО Е АМА ТОЛКОВА КРИСТАЛНО ЯСНО, ЧЕ ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ ДА ОБЯСНЯВАМ КАКВОТО И ДА БИЛО ПОВЕЧЕ!!!
- ДА БЯХТЕ КАЗАЛИ ЧЕ СТЕ ТОЛКО ЗЛЕ С ПАРАТА....ЩЯХ ДА ВИ ХВЪРЛА НЕКОЙ ЛЕВ ДА СЕ ПОРАДВАТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A гледам и в медиите САМО ЛЪЖИ/ИМА ЕДНА СТАТИЯ В КАПИТАЛ/, че хората в Каргил били на първо място!!! ЛЪЖЕТЕ НАЙ-НАГЛО И В СЪДЕБНА ЗАЛА И В ПОЛИЦИЯТА И В ПРОКУРАТУРАТА И В МЕДИИТЕ!!!!!!
В Полицията ме посъветваха да не подписвам...вие знаете какво :) Смятайте на кой вярват...И в Полицията и на Изток и на Запад от Калотина и навсякъде вярват на МЕН а НЕ НА ВАС Г-ЖО РУСЕВА!!!!! АМА ЗАЩО ЛИ ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА????????????
- И ПАК ДА ПОВТОРЯ: ДА БЯХТЕ КАЗАЛИ ЧЕ СТЕ ТОЛКО ЗЛЕ С ПАРАТА....ЩЯХ ДА ВИ ХВЪРЛА НЕКОЙ ЛЕВ ДА СЕ ПОРАДВАТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- А ГЛЕДАМ ВЕЧЕ И НА BGRABOTODATEL СИ ПЛАЩАТЕ!!! МУААААААААААААААААААААААААХАААААААААААХААААААААААХААААААААААААААААХАААААААААААААХААААААА
ЛАЙНАТА СА ИЗЛЕЗЛИ НА ПОВЪРХНОСТТА И СМЪРДИ И ВОНИ, АБЕ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ПРОСТО......
А ДАЖЕ СТЕ БИЛА ПРЕДУПРЕДЕНА ОЩЕ МАЙ МЕСЕЦ - ТОЧНО КАК ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВАТЕ! АМИ ВЕЧЕ Е СЕПТЕМВРИ!!! ОПИТАЙТЕ СЕ ДА НАПРЕГНЕТЕ НЕКВИ ГЪНКИ В МОЗЪКА И ДЕЙСТВАЙТЕ!!!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0


Здравейте г-жо Русева,

След като сте Управител на тази фирма в момента и във връзка с фалшивите сигнали които сте допуснала да бъдат направени за мен в полицията и в частност в прокуратурата, смятам да ви отговоря и тук:

- Вие не сте никакъв фактор в моя живот! Аз дори не съм водил и най елементарен диалог с вас г-жо Русева! Нито сте ми изграждала кариерата от А и Б, нито сте ми завършвала образованията, нито сте ми учила езиците, нито имате каквото и да било общо с мен! Не съм и служител на тази фирма мисля от доста време вече.

Явно името ми продължава да се използва за създаване на фалшиви новини!

- Очевидно ви трябва изкупителна жертва и сте решила да ме заплашвате с бухалката на Каргил: Адвокатска Кантора - Трендафилова! Какво падение само!

Много ми е странно защо, нали спечелихте делото?

- ДO ТАКАВА СТЕПЕН ЛИ ТЕОРИИТЕ ОПИСАНИ В ТОЗИ САЙТ СА ПРАВО В 10-та???

- Изтекла е информация ли? А уж обещавахте конфиденциалност!

- Ами в тази фирма аз лично не се учудвам: интриганти и селски клюкарки колкото искаш там.

- Във връзка с описаните тук теории за Корупция, които датират явно наистина от дълги години: при положение че са верни - не става въпрос просто за Корупция, става въпрос и за РЕКЕТ! Един вид - управлението на Каргил рекетира служителите си да плащат за определени услуги.

- Като човек израснал в мутренските години в тази държава, мисля съм достатъчно запознат с терминологията. Само че тези години поотминаха вече а ние живеем в демократична държава, в която всеки е свободен да изразява мнението си!

- Значи сте изисквали информация от BGRABOTODATEL, от кои IP адреси се пишат негативни/или пък истински/ коментари за Каргил? Ама наистина ли до там я докарахте? До такава степен ли се притеснихте и до такава степен ли никой не ви вярва за нищо? Явно всички теории описани тук са 100% истина, защо да се притеснявате иначе?

- На мен не е нужно да ми обяснявате, обяснете си го на служителите в тази фирма

- Дано тази информация не достигне до централата в Щатитйе. Имайки предвид обаче, как далеч по несъществена информация уж стига до там и с каква скорост, съмнявам се:) Много тъпо блъфиране м/у другото!

- И още нещо, при положение че сте го закъсали финансово и имайки предвид, че определен вид продажби може и да са поспрели: превел съм парите за делото по сметка на Каргил от която съм си получавал и заплатата. Че видях от коментарите тук и бонуси и ваучери са поспрели, абе закъсвация си е явно! Може да си проверите със съответния финансов отдел ако не ми вярвате

- ЗАЩОТО КАКТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕМ СТАВА ВЪПРОС ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА ПАРИ!!!!! И ЗА АБСОЛЮТНО НИЩО ДРУГО!!!

- в този сайт има две основни определения за тази фирма оставяни от много различни служители през годините: Корупция + Отровена Атмосфера

- мисля коментарът е излишен.....

На мен лично ми е интересно следното: Кой седи зад всичко това? КОЙ Е НА ВЪРХА НА ПИРАМИДАТА В КАРГИЛ? За мен няма съмнение, че именно от там се диктува всичко в тази фирма. И защо например фирма като Каргил използва услугите на външна адвокатска кантора? Много ми е странно всичко това, според мен е създадено абсолютно умишлено като структура. И как така много служители дори не са чували определени имена от Човешки Ресурси в тази фирма, докато не се наложи да напуснат? И как например се избира управлението на Каргил? Всичко е една голяма мистерия


настоящ служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

И ако някой все още има и 0,1% съмнение за корупцията в Каргил, мога да посъветвам да прочетете коментарите оставени в същия този сайт преди повече от 5 години!!!!!
Отидете на търсачката и потърсете: "Карготек България"!
АМИ ТОЗИ ИЗРОД: ВИОЛЕТА ВЕЛКОВА ЛЪЖЕ И В СЪДЕБНА ЗАЛА И ПОД КЛЕТВА!!!!! В ЕДНА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА И ТЯ И НЕЙНИЯТ ПОДЧИНЕН: НИКОЛАЙЧО ЧИБОТАРЕВ - ТРЯБВАШЕ ДА СА С ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ И В ЗАТВОРА!!!!!
ЕТО ТОВА Е "ВЕЛИКИЯ МЕНИДЖМЪНТ" НА ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ В КАРГИЛ!!! ГНУСНИ, ДОЛНОПРОБНИ БОКЛУЦИ КОИТО ОСВЕН С ФАЛШИВИ И ИЗФАБРИКУВАНИ ДОНОСИ И С ВЪТРЕШНОФИРМЕНА ПРОДАЖБА НА ПОЗИЦИИ...С ДРУГО ПРАКТИЧЕСКИ НЕ СЕ И ЗАНИМАВАТ!!!
НЕ СЛУЧАЙНО СА ИМ НАБРИМЧИЛИ ТАКАВА ВЪТРЕШНОФИРМЕНА ЕСКАЛАЦИЯ, ЧЕ СЕ ЧУДЯТ ВЕЧЕ МЕСЕЦИ НАРЕД КВО ДА ОБЯСНЯВАТ...И КАК ДА СЕ ОТЪРВАТ...
А ЕТО ГИ И КОМЕНТАРИТЕ ОТ НАЧАЛОТО НА 2018:


Анонимен
настоящ служител11.01.2018
виж подробна оценка
"Главата на Човещките Ресурси в Каргил(Виолета Велкова) е една персона, която е била хващана многократно в престъпване на професионалната етика и корупционни схеми, дали по свое усмотрение или под давление на шефовете и. Точно тя е способствала за издигането на такива неприятни личности като В. Лилова, Л. Христова, Стр. Събев и Ас. Велинов на неподходящи за тях позиции в йерархията. Тези хора съм ги чувала как се чудят как да забият някоя курва и как компанията-майка да им поеме масрафа...смятайте за какъв манталитет става въпрос..."


Хаха...Толкова точно и на място казано! ;-)


настоящ служител10.01.2018
виж подробна оценка
Един съвет към шефовете - и в Каргил има свестни хора, но те не са по супервайзорски и тимлидерски позиции там.Ако се взема от Каргил, да не се гледат позициите, понеже те нямат стойност в една корумпирана и връзкарска компания. Ние искаме да сме различни, а не като мафиотския БГ Каргил!!


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

КОРУПЦИЯ!КОРУПЦИЯ!КОРУПЦИЯ!
Сега да се поизяснят нещата за Каргил в България:
1) Виолета Велкова и Николай Чиботарев са корумпирани и продават позиции вътрешнофирмено от години!!!
- за справка: позиция - SAP LIAISON всичко е продадено вътрешнофирмено!!!може да си ги питате всички; иначе под Serban & Mike всичко си е схема също...Естествено има страашно много други позиции които се продават вътрешнофирмено!
2) Защо работи схемата ли? Ами защото и адвокатите на фирмата + директора са наясно какво се случва и са част от играта!!!
3) Никога, АМА НИКОГА НЕ ПОДПИСВАЙТЕ НИЩО КАТО ЮРИДИЧЕСКИ ДОКУМЕНТ В ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ БЕЗ ДА Е ПРОВЕРЕНО ОБСТОЙНО С АДВОКАТ!!!
ПОДПИШЕТЕ ЛИ, ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА! ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ВИОЛЕТА ВЕЛКОВА И НИКОЛАЙ ЧИБОТАРЕВ ЩЕ ИЗЛЪЖАТ И В СЪДЕБНА ЗАЛА ако обжалвате!!! НАГЛИТЕ ИМ АДВОКАТИ СЪЩО ЩЕ ГИ ПОКРИЯТ!!! ТЕ ПЪК ОТ СВОЯ СТРАНА СА ТОЛКОВА НАГЛИ ЧЕ ЩЕ ОБЖАЛВАТ ИЗСЛУШВАНЕТО НА ВАШАТА /ИСТИНСКА/ ВЕРСИЯ ПРЕД СЪДИЯТА - А ИМЕННО КАКВО ТОЧНО СЕ Е СЛУЧИЛО /ЗАЩОТО ТЕ ПРОСТО ЛЪЖАТ/!!! А и откровено казано, мисля че и адвокатите им ги е срам от МЕГА ТЪПОТИИТЕ НА ВЕЛКОВА И ЧИБОТАРЕВ!!!
4)КАКВО СПОРЕД ВЕЛКОВА Е "СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ" :
- ДА ПОКАНИТЕ КОЛЕЖКА/КОЛЕГА В ЧАТА НА КАФЕ - Е СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ - АМА ЗА КАФЕ В КУХНЯТА В СГРАДАТА НА КАРГИЛ ГОВОРИМ...да не си помислихте в спалнята нещо??? палавници...
- ДА ПОКАНИТЕ КОЛЕЖКА/КОЛЕГА В ЧАТА НА КАФЕ - 2 ПЪТИ В РАМКИТЕ НА ГОДИНА - ТОВА СЕ КЛАСИФИЦИРА ТАМ КАТО: НАСТОЯВАНЕ ЗА КАФЕ, ДЕМЕК ПАК СЕ БРОИ ЗА СЕРИОЗЕН "СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ"
- ДА СИ ГОВОРИТЕ С КОЛЕЖКИ/КОЛЕГИ, КОИТО НЕ СЕ ПОЗНАВАТ ПОМЕЖДУ СИ - СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ
- ДА ИЗПИЕТЕ ПО ЧАША ВИНО СЛЕД РАБОТА С КОЛЕЖКА/КОЛЕГА - СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ
- ТОВА ПЪК НА НЯКОЕ ФИРМЕНО ПАРТИ ИЛИ ПЪК КОРПОРАТИВНО СЪБИТИЕ ЛИ БЕШЕ...., ДА СИ ПОЗВОЛИТЕ ФЛИРТ С КОЛЕЖКА/КОЛЕГА??? МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ТАМ ВЕЧЕ НЕЩАТА ИЗЛИЗАТ ТОТАЛНО ОТ КОНТРОЛ - ЩЕ ВИ ОБВИНЯТ АМА ДИРЕКТНО БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ!!!
- ЧИБОТАРЕВ, ЩЕ ВИ ЗАПЛАШВА С ПЕТНА ДО КРАЯ НА ЖИВОТА, ДИСЦИПЛИНАРНИ УВОЛНЕНИЯ..ПЪК И ЩЕ ВИ ОБЯСНЯВА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ЗА НЕКВА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ/НЕ ЗА ДРУГО АМИ ДА НЕ ПРОГОВОРИТЕ, ЧЕ СА СИ НАПРАВИЛИ ФИРМА ВЪВ ФИРМАТА И НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА РАЗБИРА/!!!ШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ, тихо сега/ама и аз как се изпуснах/!:)

- ВСЪЩНОСТ ЦЯЛАТА ИДЕЯ Е ЧЕ СА ВИ НАРОЧИЛИ И ИСКАТ ДА ВИ ПРОДАДАТ ПОЗИЦИЯТА ВЪТРЕШНОФИРМЕНО! КОРУМПИРАНИ СА И СА УЖАСЯВАЩО ГНУСНИ!!! НИКЪДЕ НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ, КАКЪВТО И ДА БИЛО ТОРМОЗ....:)
ANYWAY - KAK TОЧНО СЕ СЛУЧВАТ НЕЩАТА С ДОНОСИТЕ ЛИ? ЕТО КАК:
1) В КАРГИЛ ИМА ВЪТРЕШНО ИЗГРАДЕН МЕХАНИЗЪМ ОТ СЛУШАЛКИ И ДОНОСНИЦИ! Този механизъм е създаден умишлено. В този механизъм участват предимно хора, които са си купили позициите вътрешнофирмено и са пределно наясно с корупцията в Каргил! А тези хора там са изключително много, повярвайте ми!!! Другите, са тези с изключително нисък морал...
СЛЕД ВСИЧКИ ТЕЗИ МАЛОУМИЯ, АЗ ТОТАЛНО ЗАГУБИХ МОТИВАЦИЯТА СИ ЗА КАРГИЛ ПРИ ТОЗИ МЕХАНИЗЪМ НА УПРАВЛЕНИЕ!!!
ТОВА КОЕТО Е КАРГИЛ В СОФИЯ Е НЕЩО МЕЖДУ МАНАСТИР И КОНЦЛАГЕР!!!:) СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ЗА МЕН А МИСЛЯ И ЗА СТРАШНО МНОГО НОРМАЛНИ ХОРА!
- А на тези които работят в тази фирма и се занимават с доноси а и не само на тях, мога да заявя следното: докато търпите тази гнусна доносническа схема, никога няма да се оправят нещата!!! Просто КОРУМПИРАНИТЕ БОКЛУЦИ ЩЕ СИ ПРАВЯТ ПАЧКИТЕ А ПЪК ВИЕ ЩЕ СТЕ ЕДНИ МРЪСНИ, ГНУСНИ ДОНОСНИЦИ!!!
МИСЛЯ МАКСИМАЛНО СБИТО БЕШЕ, AE НЕМА НУЖДА ПОВЕЧЕ.....


настоящ служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-5

За това че Виолета Велкова е корумпирана и за това че Каргил е една тотално продънена и корумпирана структура в България се знае от доста години вече! Именно поради тази причина беше назначена и Ева Елгес и единствено по време на нейния престой в тази фирма имаше реален разцвет и реални сериозни придобивки и за самите служители. Спряха и българските простотии с доноси, интриги, и т.н. Този селски манталитет на прееби другарче трябва да спре и ако за това трябва да се назначи отново чужденец за директор, ами така да бъде! За най-голямо съжаление излиза, че явно ние не можем!


шубе го/я е и не казва!

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Каргил Българияяяяяяя
Ама събудете се бе хора, НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ РАБОТИТЕ В ЕДНА КОРУМПИРАНА СТРУКТУРА НА ВЕЛИКАТА ИНАЧЕ ФИРМА КАРГИЛ!!!!!
Каргил Булгаристан, както си му викам вече аз е ИЗЦЯЛО КОРУМПИРАН!!!!!
НЕ МИ ВЯРВАТЕ ЛИ? АМИ РАЗХОДЕТЕ СЕ И ПИТАЙТЕ: ВИОЛЕТА ВЕЛКОВА!
Ако я няма, може да се ориентирате към Старши Бизнес Партнерчето, пардон: СТАРШИ БИЗНЕС ЛАЙНАРА: Николай Чиботарев!!! САМО ДА ГО ЗАСЕКА НЯКЪДЕ....
Как знам ли, ами знам!!!
Такааам, тези са продали доста позицийки вътрешнофирмено през годинките!!!
Сега да попитам служителите на Каргил: абе някой от вас да е кандидатствал за позицията: SAP LIAISON последните 2 години вътрешнофирмено например????
Ами съжалявам ако сте и не са ви Одобрили! Знаете ли как стават нещата???
ШАРКО ПАРКО ПОД МАСАТА НА ВИОЛЕТА ВЕЛКОВА - ЕТО ТАКА СТАВАТ!!! НЕ СИ ЛИ ПЛАТИТЕ, НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!!
ВЪТРЕШНОФИРМЕНО В КОРУМПИРАНАТА СТРУКТУРА НА КАРГИЛ, НЯМА ПРОГРЕС АКО ИСКАТЕ ПО-ДОБРЕ ПЛАТЕНА ПОЗИЦИЯ!!!
Как според вас едно абсолютно молоумно създание като: Антония Георгиева стана - SAP LIAISON преди време???
Да ви светкам ли или вече си знаете??? Осввен че е ужасяващо тъпичка, Тонито е и НЕВЕРОЯТНА СКАТАВКА!!! МИ ТЯ НЕ ВЪРШЕШЕ РАБОТА И ЗА 5 СТОТИНКИ на позицията: SAP LIAISON!!! КАК ТОЧНО НЕЯ Я ИЗБРАХА???
Питайте и другите, от уважение няма да им назова имената! А не мога и да ги обвинявам - в тази корумпирана структура, само така стават нещата!!!!!
КОРУПЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

А сега да се обърна към един от юристите във фирмата Каргил а именно: МАГДАЛЕНА ТРЕНДАФИЛОВА

Госпожо "ЮРИСТ", вие как мислите....дали наистина може да наричате себе си юрист?????
ЗАЩО ОТКАЗВАТЕ ДА СЕ ЯВИТЕ В СЪДЕБНА ЗАЛА???????????? ЗАЩО СЕ КРИЕТЕ ЗАД ЮРИДИЧЕСКИЯ СИ ИМУНИТЕТ БЕ Г-ЖО "ЮРИСТ"????? ВЪВ ВРЪЗКА С ЕДНИ СЪБИТИЯ ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА, НА КОИТО ВИЕ БЯХТЕ СВИДЕТЕЛ?????? ДА ВИ ДАМ ЛИ ЖОКЕР??? АМИИИИ.... НЕ ВИ СЕ ЛЪЖЕШЕ ПОД КЛЕТВА МАЙ...МАЙ...
НИЩО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ, ДРУГИТЕ ДВАМА ИЗРОДИ ИЗЛЪГАХА И ЗА ВАС!!!!!
ГОСПОЖО "ЮРИСТ", ЗАЩО СЕ СКРИХТЕ КАТО ПЛЪХ СЛЕД КАТО ОФИЦИАЛНО ИЗИСКАХ ЮРИДИЧЕСКИ ДОКУМЕНТ В КАКВО ПО ТОЧНО МЕ ОБВИНЯВА КАРГИЛ - ЗА ДА СИ ТЪРСЯ ПРАВАТА ПО СЪДЕБЕН ПЪТ?????
ГОСПОЖО "ЮРИСТ", наясно ли сте....че не сте никакъв ЮРИСТ????? А НАЯСНО ЛИ СТЕ, ЧЕ СТЕ ПРОСТО ЕДИН СКАПАН ИЗМАМНИК - госпожо "ЮРИСТ"?
ГОСПОЖО "ЮРИСТ", КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА ЛЪЖЕТЕ и да обвинявате някой на база НЕОСНОВАТЕЛНИ, НЕСЪСТОЯТЕЛНИ И НЕВЕРНИ твърдения, а???
Госпожо "ЮРИСТ", НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ОТ ТОВА КОЕТО ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ????? ВИЕ СТЕ СРАМ И ПОЗОР за фирмата Каргил!!!!!
Госпожо "ЮРИСТ", след като се появявате в определени срещи без никой да предупреждава за това....КАК МИСЛИТЕ, НЕ СЕ ЛИ ЧУВСТВАТЕ ЗАДЪЛЖЕНА ДА ПРЕДУПРЕДИТЕ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА, ЧЕ ИМА ПРАВО НА ЮРИДИЧЕСКА ЗАЩИТА?????
А госпожо "ЮРИСТ"?????
Знаете ли г-жо "ЮРИСТ", дядо ми беше ИСТИНСКИ ЮРИСТ! Прекрасен човек, който освен че беше невероятен професионалист, беше възпитаник и първенец на випуска на Американския Колеж в София, далеч преди въобще да се родите....Знаеше законите прекрасно и говореше няколко езика съвършено!
ВИЕ НЕ СТЕ НИКАКЪВ ЮРИСТ!!!!! ВИЕ СТЕ ПРОСТО ЕДИН КОРУМПИРАН ИЗРОД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ВИЕ СТЕ СРАМ И ПОЗОР НЕ САМО ЗА ФИРМАТА КАРГИЛ, НО И ЗА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ КАТО ЦЯЛО!!!!!!!!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Приятели ето начин как може да си докарате странични доходи чрез т.нар сайтове за Адвъртайзинг, като най-големият в света с близо 10 милиона акаунта е сайтът https://www.coinpayu.com/?r=cuculcan
както и по-малките сайтове
https://faucetcrypto.com/ref/173594
и
https://firefaucet.win/ref/92401

Плащат в крипто валута.
Хубавото, е че колкото повече ги развиваш толкова повече ти плащат. Аз ги развивам вече повече от 4 години и съм супер доволен. Докарвам си до 0.06 BTC на месец, на текуща цена това прави около $1600.
Ако пък сте по-напреднали и разбирате от Блокчейн и смратконтракти част от печалбата в ВТС може да я депозирате за лихва между 4,08% и 5,10% на година в този сайт:
https://freebitco.in/?r=48864663
Като можеш по всяко време да си изтеглиш средствата в биткойн без да е нужно да заключваш сумата.
Аз лично така правя. Хем държа Биткойн хем ми плащат лихва. Това ми увеличава приходите от сайтовете по-горе. Като цяло се занимавам основно с това и отдавна вече не си търся работа. Ето защо ви пиша точно тук, тъй като, пазара на труда в БГ е меко казано неблагодарен.
Има начин обаче да работиш сам за себеси.


представител на управлението

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

ВАЖНО!!!!!ЗА КОРУПИЦИЯТА В КАРГИЛ И ИЗРОДИТЕ КОИТО Я ДВИЖАТ!!!
ВАЖНО!!!!!ДА БЪДЕ ПРОЧЕТЕНО ОТ ВСИЧКИ НАСТОЯЩИ, БЪДЕЩИ И ПО ВЪЗМОЖНОСТ БИВШИ СЛУЖИТЕЛИ НА КАРГИЛ! ЩЕ ПРОЧЕТЕТЕ МНОГО ИСТИНА И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ БЕЗЦЕННИ СЪВЕТИ!!! ВСИЧКО ТОВА ЩЕ ОТИДЕ И КЪМ ПРОКУРАТУРАТА + АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО!!!
КОРУМПИРАНИТЕ БОКЛУЦИ СА:
1) МАГДАЛЕНА ТРЕНДАФИЛОВА
2) ВИОЛЕТА ВЕЛКОВА
3) НИКОЛАЙ ЧАБОТАРЕВ
ТЕЗИ ТРИМАТА СА СИ СЪЗДАЛИ ФИРМА ВЪВ ФИРМАТА!!!!! С НУЖНИТЕ ПРОТЕКЦИИ РАЗБИРА СЕ!!!
СТАВА ВЪПРОС ЗА ЧАСТ ОТ ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ + ЮРИСТА ВЪВ ФИРМАТА, А ИМЕННО – МАГДАЛЕНА ТРЕНДАФИЛОВА! ТЕЗИ ТРИМАТА НЕ ИМ СТИГАТ ЗАПЛАТИТЕ + БОНУСИТЕ, ТЕ ИСКАТ ВСИЧКО!!! ИСКАТ ДА ПРОДАВАТ ПОЗИЦИИ ВЪТРЕШНОФИРМЕНО, НЕЩО КОЕТО ПРАВЯТ И МНОГО ДОБРЕ МЕЖДУ ДРУГОТО! ИСКАТ И ДА ПРЕЦАКВАТ ЧОВЕШКИ СЪДБИ ЗА ДА МОГАТ ДА ЛАПАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ, КАТО ПРОДАВАТ И ТЕЗИ ПОЗИЦИИ ВЪТРЕШНОФИРМЕНО!!! НЕНАЯДОХА СЕ!!! ТОЛКОВА СА АЛЧНИ, ТЪПОВАТИ И ПРОСТОВАТИ!!! ОСВЕН ТОВА СА И МНОГО ОЗЛОБЕНИ И ДВУЛИЧНИ...
ТЕЗИ ТРИМАТА МОЖЕ И НИКОГА ДА НЕ ГИ ЧУЕТЕ ИЛИ ПЪК ВИДИТЕ, ВЪПРЕКИ ЧЕ СТЕ ГОДИНИ НАРЕД ВЪВ ФИРМАТА! ПОЯВЯТ ЛИ СЕ НА ХОРИЗОНТА ОБАЧЕ, ЩЕ ГИ ЗАПОМНИТЕ СЪС СИГУРНОСТ!!!
КАК СЕ ПОЯВЯВАТ ЛИ??? АМИ НЕНАДЕЙНО И НЕОЧАКВАНО – ИЛИ ПОНЕ ЗА ВАС!!! МНОГО ДРУГИ ВЪВ ФИРМАТА, МОЖЕ И ДА СА НАЯСНО ЧЕ ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ! ОБИКНОВЕНО НЯКОЙ ОТ ТЯХ ЩЕ ВИ ПУСНЕ ЕДНО НЕВЗРАЧНО МЕЙЛЧЕ/ВЕЛКОВА НАПРИМЕР/ – ЗА СРЕЩА НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН, БЕЗ ДА ВИ СЕ ДАДЕ НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАКВО ТОЧНО Е ТАЗИ СРЕЩА! ТОВА АВТОМАТИЧНО ЗНАЧИ, ЧЕ ВИ СЕ ГОТВИ УВОЛНЕНИЕ! ИЛИ ПОНЕ ТЕ НА ТОВА СЕ НАДЯВАТ!
ЩЕ ОТИДЕТЕ НА СРЕЩАТА И НЕНАДЕЙНО, ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ НЯКОЛКО ЧОВЕКА В НЕЯ! БЕЗ ВЪОБЩЕ ДА СА ВИ ПРЕДУПРЕДИЛИ ЗА ТОВА, ТАМ ЩЕ БЪДЕ И ЮРИСТА НА ФИРМАТА, ЧЕ МОЖЕ И ДИРЕКТОРА! ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ВИ НАПАДАТ НЕЗАБАВНО!!!
ПЪРВО ДЕБЕЛОГЪЗИЯ СЛОН – ВИОЛЕТА ВЕЛКОВА, ДИРЕКТНО ЩЕ ВИ ОБВИНИ В НЕЩО!!! ТЯ Е ИЗЗЕЛА ПРОКУРОРСКАТА ФУНКЦИЯ ТАМ! ЩЕ БЪДЕ НЕЩО ФРАПАНТНО, ЗА ДА СЕ ПОЗАМИСЛИТЕ ПЪК И ДА СЕ ПОИЗПЛАШИТЕ ЕВЕНТУАЛНО! ПОСЛЕ – РАХИТИЧНОТО ГЕЙЧЕ – НИКОЛАЙ ЧАБОТАРЕВ, ЩЕ ВИ ЗАПЛАШВА И ЩЕ РАЗМАХВА РАХИТИЧНАТА СИ РЪЧИЧКА, КАЗВАЙКИ ЧЕ ТЕ ВИЖДАШ ЛИ ВЕЧЕ БИЛИ РЕШИЛИ ЧЕ ЩЕ ВИ МАХАТ ОТ ФИРМАТА /НАПРИМЕР ЧРЕЗ ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ/!!! ЗА КАПАК, ЕДНА СЪСУХРЕНА И МНОГО ОЗЛОБЕНА СКУМРИЯ – МАГДАЛЕНА ТРЕНДАФИЛОВА, ЩЕ СЕ ОПИТВА ДА ВИ ИЗКАРА ЧЕ СТЕ КАЗВАЛИ НЕЩО, КОЕТО ВСЪЩНОСТ НИКОГА НЕ СТЕ КАЗВАЛИ! ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ, ДО ТАКАВА СТЕПЕН СИ ПРЕВИШАВАТ ПРАВАТА И ДО ТАКАВА СТЕПЕН СА СИ ПОВЯРВАЛИ, ЧЕ НЕ Е ИСТИНА ПРОСТО....ЯВНО, НИКОЙ НЕ ИМ Е ПОТЪРСИЛ СМЕТКА ЗА СВИНЩИНИТЕ КОИТО ВЪРШАТ!!!!!
НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ НА УРОДЛИВИЯ ИМ И УЖАСНО ЛАЙНЯН ТЕАТЪР! ВСИЧКО Е ЕДНА МНОГО ДОБРЕ ИЗМИСЛЕНА ПОСТАНОВКА! ЗАПЛАШВАТ ВИ С ДИСЦИПЛИНАРКА, ЗА ДА ПОДПИШЕТЕ ПО ВЗАИМНО СЪГЛАСИЕ....ИНАЧЕ ЩЕ ГИ ОСЪДИТЕ НА 100%!!! ВСИЧКО В ТОЗИ ЛАЙНЯН ЦИРК Е ЗАМИСЛЕНО ПО ТОЗИ НАЧИН, ЗАЩОТО ИСКАТ ДА ВИ ПРЕЦАКАТ ДА НАПУСНЕТЕ… СЛЕД КОЕТО ДА ПРОДАДАТ ПОЗИЦИЯТА ВЪТРЕШНОФИРМЕНО!!!
ТЕЗИ ИЗРОДИ ЛЪЖАТ ВСИЧКИ ОКОЛО ВАС АКО РЕШИТЕ ДА ПОДПИШЕТЕ/НАПУСНЕТЕ/! ЛЪЖИТЕ СА ЕДНИ ПРЕД КОЛЕГИТЕ ВИ В ОФИСА В СОФИЯ! ЛЪЖИТЕ СА ДРУГИ ПРЕД ВАШИЯ МЕНИДЖЪР, ОЩЕ ПО РАЗЛИЧНИ СА ЛЪЖИТЕ ПРЕД ЦЕНТРАЛАТА В ШИПХОЛ!!! ЛЪЖАТ ЗА ВСИЧКО ЗАД ГЪРБА ВИ ИЗРОДИТЕ!!!!!! ТЕЗИ СЪЩИТЕ, ИНАЧЕ СА ТОЛКОВА НАГЛИ...ЧЕ ДАЖЕ ЩЕ СЕ РОВЯТ В ЛИЧНИЯ ВИ ЖИВОТ ИЗВЪН РАБОТНО ВРЕМЕ!!!!! ТОТАЛНО ПОГАЗВАНЕ И ПОТЪПКВАНЕ И НА ЧОВЕШКИТЕ ВИ ПРАВА И НА ТРУДОВИЯ КОДЕКС НА р. БЪЛГАРИЯ!!!
И ТЕЗИ КОРУМПИРАНИ БОКЛУЦИ ЩЕ МИ СЕ ПРАВЯТ НА МОРАЛНИ....!!!!!?????
P.S. КЪДРАВАТА СЮ/АКА – КАТЕРИНА РУСЕВА/... ДА НЕ СЕ ОФЛЯНКВА И ДА НЕ СЕ ПРАВИ, ЧЕ НЕ ЗНАЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ...АМИ ДА ХВАЩА ГОЛЕМАТА МЕТЛА И ДА ЗАМИТА И ИЗХВЪРЛЯ БОКЛУКА ПОД СЕБЕ СИ!!!!! ИНАЧЕ ЩЕ СТАНЕ ЧАСТ ОТ НЕГО! И ТОГАВА ВЕЧЕ НАИСТИНА ЩЕ ЗАГАЗИ!!!


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да изкажа искреното си недоволство от ръководенето на компанията от Катерина Русева. От както тази жена се появи на хоризонта оряза абсолютно всичко- бонуси, коледни подаръци, подаръци за края на финансовата година, ваучери. Тя е без абсолютно никакво виждане как да задържи служители, доказали се във времето с качествена и ползотворна работа и може би иска да фалира този бизнес център. Като цяло не си заслужава изобщо да си губите времето да започвате работа там, има много други фирми, в които може да взимате много по-добри заплати и да натрупате доста по-сериозен опит. Заплатите и привилегиите в момента са на ниво 2013 година за да са конкурентни на заплати предлагани в други фирми. Списъка от задължения е безкраен за сметка на заплата от жълти стотинки. Ако искате да сте бели роби заповядайте на работа в Каргил.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?