Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЕКСПРЕС ЛОГИСТИКА И ДИСТРИБУЦИЯ https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,бул.Цариградско шосе 425&markers=София,бул.Цариградско шосе 425

ЕКСПРЕС ЛОГИСТИКА И ДИСТРИБУЦИЯ

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 73 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 71-73 от общо 73


бивш служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
-3
Колеги
-4
Работна среда
-4

Фирмата е дистрибутор на "Булгартабак" - реално дъщерна фирма, дистрибуция на БГ цигари.Фирмата е със спорен имидж и лош мениджмънт.1. Ако във фирмата работят 100 човека ефективно, то 400 не го правят и товарят с измислена работа всичко, което може по "стълбата" надолу.2. Мениджърите и финансистите са "от кол и въже" събрани, провинциалисти и с провинциално мислене. Прехвърлят си имейли по цял ден и гледат да мачкат човека по-надолу от себе си и да го натопят пред по-горните от тях.3. Уж се работи 5 дена в седмицата, но на смени се работи и в събота - няма "Не искам" и никой не се съобразява с тр. договор.4. Заплатите не са високи - плащат се точно, но и не се обещават по-високи.5. Лъжата е обикновен начин на "живот";- мениджърите обещават високи резултати/не се получава, защото цените на БГ цигарите са по-високи от тези на вносителите/- поставят се нереални таргети на търговците;- поставят се глупави/противоречащи се/ задачи на персонала;- не се отчита кога имаш заслуга за извършена дейност - веднага биваш натоварен с още.6. Структурата на управление, предвид раздутия бюрократичен апарат, е абсурден - не е "пирамидален", а обратно на пирамида, където 1 човек бива смачкван от тези, които го натоварват.
Извод - фирмата вече не може да преструктурира мениджърския и финансовия си отдел, предвид неправилна дейност и в нея не може да имаш растеж като личност и професионалист.


бивш служител

-39 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
1
Работна среда
-5

Няма никаква организация в тази фирма ! От началник до служител.... пълна анархия . Да не говорим , че плачат за един куп проверки ! Условия на работа - нулеви ! Всяка заповед е предпоследна на предпоследната. Държат се безобразно със служителите си , буквално робовладелци !!! Смените на работа постоянно се менят, не можеш по никакъв начин да разполагаш с личното си време. Парите изобщо не отговарят на работата и често се случва някой да забрави , че си работил извънредно ! Не се лъжете.... само негативи и нерви ще си докарате .


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Споделете моля ви някакво мнение, фирмата от скоро съществува и обслужва Булгартабак. Вътрешен човек ако има да изкаже мнение за условия на работа, качество, заплащане? Благодаря :)

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?