Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ДАТЕКС ООД /img/frontend/nomap.png"

ДАТЕКС ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 61 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 61-61 от общо 61


41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
5

Работя в "Датекс" от 1.3 години. Постъпих там на работа по обява от jobs.bg. Имаше интервюта както си му е реда и за моя най-голяма изненада ме назначиха. Честно казано не го очаквах, защото все пак е голяма фирма и очаквах да бъде поредното място на което има безумни изисквания, но за мое щастие не беше така. "Датекс" е българска фирма и съм убедена , че е една от фирмите които предлагат най-добрите условия в България. Колектива е много добър. Условията са перфектни. За заплащането-какво да ви кажа: всеки се оценява индивидуално и реално (е с малки изключения разбира се, но това са бели кахъри), има премии, пари за отпуска, намаление на храната в ресторанта, който е фирмен. Организират се тържества за служителите. Работното време е съвсем културно - от 9 до 6 с 1 час почивка на обяд. Ако се налага, можеш да излезеш по-рано или да закъснееш - няма проблеми (е стига да не ти стане навик). Никой не те задължава да оставаш след работа. Ако все пак останеш, това се заплаща доста добре. Шефовете са готини хора, винаги можеш да говориш с тях по всички въпроси които те вълнуват - те ще те изслушат без проблеми и ще ти помогнат при нужда. Колегите са умни и възпитани хора, конфликти на междуличностна основа няма (поне в отдела, в който работя аз). А най-хубавото е, че в момента съм по майчинство. Честно казано очаквах неприятности по този повод, но за мое най-голямо изумление проблеми нямаше. Хората ми обясниха най-културно, че е хубаво да се раждат деца и да не се притеснявам, защото мястото ми ще се пази, докато си гледам детето, както и стана. В момента съм много доволна, защото ми плащат осигуровки на реалната заплата и първите 9 месеца от майчинството ще взимам една добра сума, както е по закон.
Това е всичко от мен! Много съм доволна и няма какво повече да искам от моя работодател. Може би в България има и по-добри, но засега аз съм открила "Датекс" и няма какво повече да искам. Може би само освен много да работим, да се забавляваме повече.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?