Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ДАТЕКС ООД /img/frontend/nomap.png"

ДАТЕКС ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 61 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 61


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Това е продължението на предият текст.... в 17.25 ти свръшва работното време, но половита вече са си в тях. Работих и в съседство до линията на Милен, там правилата си важът за всички, никой не си позволява да си използва телефона през целия ден за да си гледа фейсбук и какви мебели да си купи, да се разхожда защото му е скучно, да крещи като животните в джунглата.За пръв път попаднах на толкова голяма фирма и с такова ужасно оправление на персонала.Г-н Илиев със сигурност не знае какво се случва на 2ра линия,и че си тръгват хора, където са стриктни и съвестни а остават най-толемите тиняци..


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Работих на линия 2,единствено предимсто е осигуряването, защото е на реалната сума която получаваш. Минусите са безброй... Началника добър, ама организацията и преценката за работниците му куца многоо. 95% от работещите ги интересува да дойдат да си се излегнат на столчето да ядът и пият. Ако сте любители на алкохола по време на работа за тук сте със сигурност. Толерират се плужеци и гъзоблизковци, нормалите хора като мен само се гърбят и не се виждат.Правилата важът само за определени хора, в 8.30 трябва да започваш да работиш, нооо сульо тепърва идва


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Привилегии ако си гъзолизец като Неделин Недева и още нещо.Нямаш бъдеще ако не се подмазваш дори ако си кадърен.Държат се сякаш си хлебарка,макар че те имат повече права.За 1000 лв всеки е готов да ти прави мръсно.ТОва е най-лошата фирма за работа,особенно ако попаднеш в линията на надзирателя Милен,ще си търся правата чрез неправилно уволняване,защото така си беше!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Приятели ето начин как може да си докарате странични доходи чрез т.нар сайтове за Адвъртайзинг, като най-големият в света с близо 10 милиона акаунта е сайтът https://www.coinpayu.com/?r=cuculcan
както и по-малките сайтове
https://faucetcrypto.com/ref/173594
и
https://firefaucet.win/ref/92401

Плащат в крипто валута.
Хубавото, е че колкото повече ги развиваш толкова повече ти плащат. Аз ги развивам вече повече от 4 години и съм супер доволен. Докарвам си до 0.06 BTC на месец, на текуща цена това прави около $1600.
Ако пък сте по-напреднали и разбирате от Блокчейн и смратконтракти част от печалбата в ВТС може да я депозирате за лихва между 4,08% и 5,10% на година в този сайт:
https://freebitco.in/?r=48864663
Като можеш по всяко време да си изтеглиш средствата в биткойн без да е нужно да заключваш сумата.
Аз лично така правя. Хем държа Биткойн хем ми плащат лихва. Това ми увеличава приходите от сайтовете по-горе. Като цяло се занимавам основно с това и отдавна вече не си търся работа. Ето защо ви пиша точно тук, тъй като, пазара на труда в БГ е меко казано неблагодарен.
Има начин обаче да работиш сам за себеси.


настоящ служител

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-4
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
4
Потенциал
-4
Местоположение
3
Колеги
-4
Работна среда
-5

Плюсове: Навременно изплащане на трудовия доход; Осигуровки на реална заплата, Допълнително здравно осигуряване, Сбор от час и половина почивки, разделени на интервали в работния ден; 3 допълнителни финансови премии в календарната година; Възможност за законо установен заплатен извънреден труд, но само и единствено, когато са реализирани производствени поръчки за изпълнение.
Минуси: Ниска работна заплата за българска фирма за електроника и мегаполис като столицата; Пренебрежително, дори подигравателно отношение от страна на преки началници, изявяващи се по- скоро в качеството си на надзиратели над случайно попаднали хора; Изключително нездравословни условия на труд: липса на съвременно техническо оборудване, липса на лични предпазни средства, липсваща (дори отсъстваща) хигиена в работните помещения, липсваща вентилация, липса на хигиенна поддръжка на климатизацията, липса на качествено и отговарящо на изискванията работно облекло, липса на съблекални, пълна липса на фирмено обучение, липсващи дигитализация, съхранение (съобразно технически изисквания) и логистика на материалния поток, неспазване на вътрешен правилник. Открита враждебност при изразена любознателност и интерес за етапите на производството. Липса на всякакъв тип стандартизация в процеса на производството, въпреки разрастването на фирмата през последните години. Принудителни отпуски и напускания и съкращаване на работници заради неясно бъдеще срещу нескрито недоволство за взимане на отпуск по болест или платен/ неплатен такъв, но крайно необходим за момента в натоварени дни. Еднолична субективна преценка за възможности и постижения на даден работник от пряк началник, но със собствените му зависимости, както и еднолично решение за размера на персоналната премия. Работна обстановка и колегиални отношения- битпазар с преобладаващ нисък или нулев интелект (които се толерират единствено и само за забавление и израстване в собствени очи на егото), огромно празнословене, дори и нецензурно от болшинството 8 часа на ден на висок тон от нищо правещи протежета и любимци на по- висшестоящи. Нулев шанс за кариерно развитие на случайници.
Извод (личен и неангажиращ)- Семейна фирма за приближени семейства с приятелски обръч. Лъскав екстериор с бедни интериор и човешки капацитет.
Благодаря за доброто отношение на: Албена, Таня, Иси, Теди, Цвети, Мона, Анна- Мария, Ники Пенчев, Краси и големия Иво.


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

За да работите в тази фирма начело с този управителен съвет - тотално луди трябва да бъдете! Има няколко души, които са там години наред, но са свикнали на простотията на шефовете си и мълчат, като рибки - превърна ли се в прототипи на тях. Там ще откриете със сигурност тези неща: Уважение - 0 , Заплащане - 0 , Работен процес - 0 , Колеги - 0 , Ръководители - 0 , Мениджмънт - 0 и един плюс - Крясъци, като в психиатрична клиника от "г-жа" ви Илиева най-вече, обиди , нападки , неблагодарност, нечовечност, надменност и унижение! Успех в начинанието и здрави нерви, ако ходите там !


бивш служител

-36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
-4
Работна среда
-3

Безумна фирма, ако сте гъзолизач, нямате собствено мнение и не се уважавате, това е фирмата за вас!
Заплащане, нулево за София, уважение, нулево, ако искате да ви правят на боклук, за там сте.
Важното е да лижете гъза на шефа и да сте му горе долу на годинките, ако сте по-младички, летите с 200.
А, ако противната нацупена и врещяща леля ви Ненка или по-скоро да я наричаме баба вече, още работи там, то значи подобрение няма никакво.
Искате да отидете до тоалетната за 2 минути и ви няма? Еее жестоко се лъжете, после ще ви почнат, каква тоалетна, защо те няма... Искате, като свършите в съответния час, директно да си тръгнете, еми не може, ще седите още 20 минути да чистите като малоумници, тези минути няма да ви се заплатят или зачислят като извънреден труд и ще чакате някой да ви каже да си ходите, защото инак, ще сте под напрежение, да не вземат да ви направят на боклук след това, аджеба, защо си се изнизал, нищо, че работното време е свършило преди 20 минути.
Искате тиха и спокойна работна среда? Е, няма такова нещо, на поточната линия, ако някой дъртанян не крещи като побъркан и друг не му отговаря през 20 метра на тема жена му, то няма да е нормално, ако някой не ви натяква, че сте млад и сте зелен, то няма да е нормално!
Искате да сте си от Понеделник до Петък, както сте се договорили по договор с Очилаткото псевдо CEO-то? Ее, ама няма как, трябва и Съботите да ходите да сглабяте принтери! Ако откажете, почват да ви правят на маймуна, защо отказваш, това са повече пари, защо ти е почивка и защо ти е свободно време и социален живот? Мъж сте и искате да работите наравно с жените на поточната линия? Ама няма как бе! Вас ще ви търтят на макс, особено, ако сте млад! А жените до вас ще сглабят платки и ще им режат краищата, накрая ще са взели същите пари като вас! Но вие ходете и се бъхтете да вадите тежките принтери от кашоните, да седите прави и да ги сглобавяте с часове! Ако сте комунист, соц идиот, то тая фирма е за вас, важното е гъзове да лижете! Най-доброто, което може да ви сполети, ако имате някакъв умствен капацитет, е да ви привикат още в пробния период и да ви кажат, че не ставате и, че трябва да си вземете сбогом! Мале, какъв кеф е тогава, направо спирате да бъдете роб и можете отново да почнете спокойно да дишате, пък, ако и ги препсувате всите за чао, е тогава ще сте преизпълнили плана! Единственото, ама единственото позитивно в тая фирма беше, че имаше нормални хора, 3ма от 10ма, хора с които можеше да се говори, но си мълчаха, като мишки и църкаха от страх, да не би да им се вземе хляба. Хора, видите ли коментар, хвалещ фирмата, да знаете, че е от някой от изперкалите им гъзолизачи/служители! Всичко, което ви казвам е истина и не се опитвайте, да разберете дали реално е така, ще е една от големите грешки в живота ви! Тук човешкия ресурс е просто ресурс, лесно заменим и лесно потъпкван! За щастие, вече съм имал шанса да ръководя екип от 20 човека и никога не са получавали такова нечовешко държание, като това, което получават нормалните (малко на брой) хора в цеха/поточните линии на Датекс! И да знаете, ако нещо не ви е наред и решите, че това е вашето място, спокойничко, тихичко, играете си шаха с шефчето и мълчите, съгласявате се с всичко и с мазохистична усмивка плезите език и лижете дупета!


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Няма такава лъжлива фирма.Взимат те уж за постоянно,но всъщност си замалко докато има работа! Оставят хора на които работата им е нужна и работят ,за да имат дом и оставят хора със силикон 20годишни пикли. Когато сметнат,че си ненужен те изпращат с двеста до вратата,сякаш ще откраднеш нещо.Никой не те уважава грам,ако нямаш силикон в устата и не се подмазваш си пиявица.Абсолютно никога няма да се върна в тази измислена фирма,дори да няма късче хляб! Достойнството е по-важно! Заплащане мизерно ,единственото премиите с заплатата е плюса,ако началника не е цербер и си сложила грим 24/7


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От зли по-зли... Човечност - 0!!! Но има Бог семейство "собственици" един по един отмалявате... Бог е Велик! Вижда и връща всичко на всеки. За бездушието и надменността в пъти ще ви иска отплата.....


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Лошо работно място, кйто казва, че е хубаво е от "богоизбраните там", за простолюдието е пълен ада! Елена, жената на собственика-пълен миндил! Долен, безкруполен човек, който няма грам човечност в себе си! Каквото и да прави служител там, все не е достатъчно и все искат още! Грозно, невъзпитано отношение към служителите и дори не знае имената им, но вика по тях, всеедно не са човешки същества! Никога, ама никога не се лъжете да ходите там! Освен, ако не е мечтата ви да сте подлоги на четиричленното семейство-собственици! Те забравят, че не са вездесъщи и лошотията към служителите, както и некоректността й ще се върне главоломно по главите й някой ден! :) Колегите, всеки гледа да те "докладва", ушенца са всички на въпросната Елена! Далече от там стойте!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?